Norges største samling sexnoveller. På norsk!

BDSM noveller

Første møte med master – del 2

by subjenta

BDSM

Det var tid for det første offisielle møte med den mystiske mannen etter møte på kaféen,
jeg hadde brukt lang tid på å stelle meg og se ordentlig og fin ut. Klærne var som vanlig veldig formelle, jeg hadde på meg det lyse grå blyant formede skjørtet mitt, mørkeblå topp og mørkeblå høye heler. Håret var satt opp og ørepynten var på. Jeg var ganske så fornøyd med antrekket jeg hadde valgt og kjente jeg måtte smile litt for meg selv. Det var en ganske avslappende og harmonisk dag, jeg hadde ingen frykt for at noe negativt skulle skje og solen skinte, det var en deilig temperatur ute. Jeg kjente allikevel sommerfuglene vifte litt med vingene sine i magen min og det var deilig, jeg hadde gledet meg litt til i dag og hadde noen forventinger. Vi skulle møtes på en restaurant i Oslo og bli bedre kjent. Hvilket jeg syns var på tide etter det merkelige første møtet vårt.

Jeg gikk ut døren og låste den, tuslet ned Oslos gater fornøyd og selvsikker jeg brukte litt lengre tid en jeg vanligvis ville gjort på å gå, jeg bodde ikke så langt unna restauranten vi skulle møtes på og vi skulle ikke møtes før klokken fem. Klokken var ikke mere en ti på fem da jeg var fremme så jeg gikk inn og satte meg ned i en litt diskre og mørk krok hvor det stod et bord og to stoler, det var allerede tent stearin lys på bordet og kelneren var rask i gang med å spørre meg om hva jeg ville drikke, jeg tok rødvin så klart, jeg hadde alltid lyst på et glass rødvin spesielt vis jeg skulle vente på noen. Da hadde jeg litt tid for meg selv med glasset mitt og tankene som alltid kom uinvitert på besøk.

Jeg kunne ikke la være å titte mot restaurant døren flere ganger i vente på at han skulle komme, jeg satt og tenkte på om han kom til å se meg med en gang eller om han måtte spørre kelneren etter meg, jeg begynte å bli utålmodig jeg tittet ned på klokken, den var tre over fem. Jeg tittet opp og så til min overraskelse at han hadde kommet inn, han stod og snakket med kelneren som pekte mot min retning. Han så meg og smilte klappet kelneren på skulderen og smilte til han. Han gikk mot meg og dro fingrene igjennom håret for å legge det på plass, rettet på den sorte skjorten han hadde på og satte seg i stolen foran meg. Han så veldig glad og fornøyd ut, jeg klarte ikke å dy meg og måtte bare sette på den smålige irriterende sjarmen min å spørre «Ja? Hva smiler du så fælt for?» Med et hevet øyenbryn og et litt skjeft smil. Han sluttet å smile, så litt surt på meg og svarte sint «Er det ikke lov til å være glad for å se noen? Unnskyld, men er i hvert fall glad for at du møtte opp» Humørsvingningene hans tente meg litt så jeg måtte legge beina i kryss for å bli kvitt killingen der nede.

Jeg ble litt varm i kinnene når jeg merket reaksjonen hans, det at han var en Dominant person var det ingen tvil om. Jeg svarte litt søtere denne gangen «Så klart møter jeg opp» Han smilte nå og virket mere fornøyd med svaret mitt «Det var bedre» Svarte han og gav tegn til at kelneren skulle komme, kelneren spurte hva han ønsket å drikke «Jeg tar det samme som denne kvinnen også kan hun trenge litt påfyll» Kelneren nikket, gikk og kom tilbake med to nye glass rødvin mens hans tok med seg det gamle mitt og forsvant tilbake igjen. Jeg satt i spenning over hva han skulle si og hvordan han hadde planlagt å bli bedre kjent med meg. «Skal vi drikke opp disse to glassene og ta en tur til meg? Vis du er komfortabel med det? Jeg forstår at erfaringene dine ikke er på topp og jeg vil gjerne presentere deg for følelsen av og ikke ha kontroll om du er klar for det? Jeg ble litt paff av spørsmålet hans og tittet rart på han, han så på meg og hevet et øyenbryn. «Er du klar for det?» Spurte han igjen og jeg forstod ikke at han kunne slippe ut et spørsmål om dette så fort. Har jeg virkelig gitt noen form for tegn til at det er det jeg vil, nå? Så fort med en gang? «Så du mener at jeg skal bli med deg hjem så du kan gjøre hva du vil med meg, deg som jeg ikke kjenner?» Han tittet litt rundt i rommet og tenkte hardt, det syns veldig godt når han tenkte «Ja! Ville jeg gjort deg noe vondt så ville jeg ha gjort det den første kvelden jeg så deg» Jeg tenkte meg litt om, ja han hadde et poeng. Jeg måtte tenke over hva som kunne skje og hvordan jeg skulle sikre meg i tilfelle det skulle skje noe. Jeg kom fram til et forslag «Greit, jeg blir med deg hjem gir deg all kontroll over meg vis du lover meg at du stopper når jeg ber om det. Og en ting til vis du klarer å vinne min respekt og tillitt innen glasset mitt er tomt.»

Han tittet lurt på meg og svarte «Det er helt i orden frøken» Så dro han frem et ark hvor det stod kontrakt med store bokstaver øverst «Jeg tenkte du ville spørre om det, så jeg kom forberedt» Han gav meg arket og lot meg lese, der stod det at vis han ikke skulle holde løftene jeg ba om så ville han gi 100 000 kroner i erstatning, det stod også at vis jeg ikke holdt det jeg lovte så må jeg gi 100 000 kroner i erstatning til han. Det var masse punkter under hvor det stod om hans løfter til meg og hva han krevde av meg, alle punktene var overkommelige, blant annet at jeg skulle holde dette mellom oss. Arket var stemplet med en advokat stempel og var allerede ordnet, det eneste som manglet var våres underskrifter. Denne kontrakten minte meg veldig om en slave kontrakt, bortsett fra at denne var mye mildere og enklere. «Nå? Har jeg vunnet tillitten din, respekten din eller begge deler?» Jeg ble litt paff over at han greide dette på så kort tid men jeg hadde jo gitt et løfte. «Ja begge deler» Fikk jeg hvisket tilbake litt i sjokk. Hans reaksjon var et kjempe fornøyd smil og en stor slurk med vin, det så ut som han koste seg fælt og det var vanskelig og ikke la seg smitte av gleden hans.

Vi drakk opp begge glassene med vin og dro hjem til leiligheten hans. Den var veldig moderne og hadde flotte mørke møbler som stod i kontrast med de hvite veggene og det hvite taket. Bildene på veggene var utstyrt med vakre damer i røde kjoler og menn i sorte dresser som stod i perfekt stil til de andre møblene i leiligheten. Kjøkkenet var utrolig flott og elegant å se på, det var så fint at man hadde lyst til å lage mat der bare for å få følelsen av å stå i et slikt kjøkken. Han stod og tittet på meg og smilte mens jeg beundret leiligheten hans, han begynte å le når jeg på han «Liker du det du ser? Du er vell ikke skremt enda?» Jeg så litt dumt på han og himlet med øynene, herregud tenkte jeg det skulle ikke hvert lov å ha en så fin leilighet. Han endret humør igjen og jeg kunne føle på meg at han var sint igjen. «Sint igjen?» Spurte jeg så søtt jeg kunne. Det irriterte han bare mere «Jeg liker ikke at noen himler med øynene til meg, det er det samme som å bli oversett. Ikke gjør det igjen»

Vell jeg hadde jo ikke signert noe såkalt kontrakt enda, så jeg kunne vell egentlig gjøre hva jeg ville, men tenkte det kunne hvert dumt å irritere han med et slikt utsagn nå. «Unnskyld» Var det eneste jeg svarte. Han virket fortsatt litt oppgitt «Vis du er ferdig med å se, vil du bli med meg? Jeg vil gjerne vise deg noe» Jeg nikket og fulgte etter han inn i en stue til, men den var mørk, møblene var sorte i skinn og veggene var grå med gull fargede utskjæringer i alle hjørner og tak. Midt i taket hang det en lysekrone, men det jeg la aller mest merke til var det store bordet i midten av en sofagruppe som stod midt i rommet. Det var festet mansjetter i alle hjørnene på det, det stod slikt til at man kunne sitte flere folk i sofagruppen å se på den som ligger fastbundet på bordet. Det tente meg litt, tanken på å ligge der fastbundet mens flere så på deg. På veggene hang det ingenting bortsett fra et stort bilde av en jente bakfra, hun var bundet med tau og hadde på seg sort truse og intet annet. Det var et bilde som sa mere et øye kunne se.

«Nå? Tent eller skremt?» Spurte han meg midt i beundringen min, jeg smilte tilbake til han «Begge deler, er det lov?» Han smilte tilbake til meg og tok tak i jakken min, dro den av og kastet den i den ene stolen. Jeg kjente deilige frysninger ilte nedover rygg og armer. «Skal vi starte?» Spurte han mens han strøyk meg nedover armene så nakkehårene reiste seg. «Ja gjerne» Han lukket døren bak seg og tok tak i glidelåsen som var på skjørtet mitt og trakk det nedover så de sorte blondetrusene mine kom til syne, så trakk han det helt ned til anklene og ba meg om og tre ut av det. Så tok han tak i toppen min og dro den over hodet mitt så jeg til slutt ble stående i ført sort undertøy og de høye helene. Han pustet meg litt i nakken mens han dro ut hår spennen og lot håret falle nedover ryggen min, så tok han et godt tak i det og dro det bakover akkurat slik han hadde gjort i drømmen min etter første møtet. Så slapp han håret og tok et hardt grep i hendene mine og førte meg bort til to stolper jeg ikke hadde lagt merke til som stod bakerst i rommet, hvor han festet mansjetter på armer og ben.
Jeg stønnet allerede og kjente varmen mellom bena starte og forventningene bygge seg opp.

«Stå helt stille, jeg skal piske deg litt men ikke slik at du får vondt bare så du får følelsen» Jeg stønnet som svar og hørte han gikk og åpnet en skuff, han kom tilbake igjen og strøyk meg over rumpa. Så kom det første slaget, jeg ynket meg litt, det gjorde ikke veldig vondt, men jeg kunne kjenne slaget svi allikevel, så kom det andre slaget litt hardere en det første, jeg kjente det rett under der det første traff og denne gangen gjorde det mere vondt. Det tredje slaget kom og i det, det traff slo det meg at ingen av oss hadde signert kontrakten. Jeg sa stopp men det var for sent, det fjerde slaget inntraff og var mye hardere en de tre første. Jeg fikk panikk og skrek stopp mye høyere. Han stoppet opp og jeg hørte skrittene hans forlot rommet. Jeg hang der helt alene, og forstod at jeg hadde blitt lurt. Rett og slett rundlurt Jeg fikk panikk og klarte ikke tenke, instinktet mitt slo til igjen og jeg prøvde alt jeg kunne for å komme meg løs til ingen nytte.

Jeg var redd, sliten og tørst. Han hadde latt meg være igjen alene i ren viten om at kontrakten ikke var signert. Jeg gav opp å prøve på å komme meg løs, jeg bare hang der og orket ikke tenke mere, orket ikke holde meg oppe lengre. Følelsene som inntraff var vonde og jeg følte at jeg hadde tapt.
Svetten rant i likhet med tårene og rumpa sved. Jeg hadde vondt i håndleddene og anklene og følte et sterkt behov for søvn. Jeg hørte skrittene komme inn i rommet igjen, men klarte ikke registrere noe mere før søvnen inntraff og slukte meg hel.