Norges største samling sexnoveller. På norsk!

BDSM noveller

I håndjern

by Miralove

BDSM

Jeg vrir meg under behandlingen av hendene hans. Fingrene hans jobber aktivt med brystvortene mine, og jeg stønner og vrir meg for å få mer av han. Det er så deilig å kjenne at det kribler i hele meg, bare av at han klyper meg i brystvortene. Armene mine sitter fast i håndjern og jeg får ikke kommet noe sted. Jeg holder på å bli gal, og åler meg mot pikken hans. Kjenner at han er hard mot rumpa mi, og det gjør meg bare enda mer tent. Å kjenne hvor kåt han blir av å gjøre meg kåt, samtidig som han har så beherskelse at han ikke gjør noe med det. Hvor lenge han har holdt på vet jeg ikke, men når han tar øreflippen min i munnen sin og biter meg er det nummeret før jeg tørner helt. «For faen, se å pul meg» nærmest hyler jeg ut. Han bare ler av meg, og fortsetter å bite meg i øret mens han masserer brystene mine. Med fast grep rundt brystene mine og øret mitt i sin munn erter han meg opp slik bare han kan. Han presser underlivet mot meg, og jeg klynker når pikken hans glir inn mellom rumpeballene mine og blir liggende der og erte meg. Sakte lar han den gli fremover mot fitteåpningen min, og jeg prøver å vri underlivet slik at den glir inn i meg. Han trekker seg unna igjen og ler av meg. Det er merkelig hvor tent jeg blir av dette.

Så slipper han taket, både i øreflippen og i brystene mine. Han reiser seg opp på kne og står over meg. «Er det denne du vil ha inni deg?» spør han meg og tar tak i pikken sin. Han smårunker den mens jeg ligger og lenkter etter å få den inni meg. Jeg bare nikker mot han. Han hjelper meg opp i sittende posisjon, før han ber meg om å åpne munnen og bruke tunga på han. Å kjenne den harde pikken hans i munnen min gjør meg ikke mindre kåt, og jeg suger han så godt jeg kan der jeg sitter uten å kunne bruke hendene mine. I mangel på hender bruker jeg tunga desto mer, og jeg merker på at han at liker å se meg med pikk i munnen der jeg sitter ganske så hjelpesløs.

Plutselig tar han pikken ut av munnen min, og tar tak i meg. Han snur meg i en kjapp bevegelse, og jeg ligger nå på knærne med hendene under meg og ansiktet ned i madrassen. «Nå skal du få, kåte lille jenta mi» hører jeg idet han presser pikken inn i meg bakfra. Jeg klynker og stønner idet jeg endelig blir fylt opp av han. Han legger hendene på ryggen min og presser meg nedover i madrassen slik at rumpa mi kommer høyere opp mot han. «Fy faen så deilig. Er det godt?» Jeg stønner til svar. Han kjører hardt inn og ut av meg. Jeg føler meg helt hjelpesløs der jeg ligger, og det gjør meg enda kåtere. «Du er våt jenta mi. Jeg tror jammen meg at du liker dette jeg. Er det lenge før du kommer? Vil du komme for meg? Er et deilig å bli fylt opp?» Han vet at jeg blir mer kåt av slike spørsmål, men der jeg ligger med hodet nedi madrassen klarer jeg ikke å svare. Jeg konsentrerer meg om å få puste.

Like før det går for meg trekker han seg ut og småflirer litt. «Ikke…» kommer det fra meg. «Vent litt, så skal du virkelig få» er svaret jeg får. Jeg hører på stemmen hans at han er ekstremt kåt, og jeg vet av erfaring at da er det ikke godt å vite hva det er han har planer om. Jeg hører at han åpner skuffen i kommoden, og skjønner at han er på vei for å finne vibratoren. Det iler av glede i meg, for jeg husker sist han brukte den på meg. Å kjenne vibratoren på klitten mens man blir fylt opp er ekstremt godt, og jeg kommer ganske raskt og hardt under slik behandling. Men denne gangen tar jeg feil, og det skjønner jeg idet jeg kjenner noe mot fitta mi. Han har ikke funnet vibratoren slik jeg trodde, men dildoen min. Jeg skvetter litt til, men han bryr seg ikke. Han kjører den inn i meg i ett støt, og setter på vibrasjonen både på dildoen og på klitorisvibrasjonen som er på den. Det rykker i hele kroppen min. Der ligger jeg med rumpa opp, hodet ned i madrassen, håndjern så jeg ikke får gjort stort, og med en dildo i fitta. Han har full utsikt, og jeg hører at han stønner av synet. «mmmmmmm» kommer det fra han. «Du har flere hull» sier han og kommer fremover «snu på hue. Ta den i munn» er beskjeden jeg får. Jeg gjør så godt jeg kan og snur hodet mot han, åpner munnen og får pikken hans til å suge på. Det er nummeret før det går for meg, jeg føler meg rett og slett brukt og det er en fantastisk følelse. Han fortsetter å pule meg med dildoen samtidig som han munnpuler meg. Jeg ligger der og får ikke beveget meg stort, og jeg kjenner at det kommer til å gå for meg. Han skjønner det og setter opp hastigheten på klitorisvibratoren. Dermed går det for meg. Det er nesten så det svartner for meg, så hardt går det.

Når jeg åpner øynene igjen ser jeg at han smiler stort. «Var det deilig?» Jeg bare nikker til svar. Så tar han pikken ut av munnen min og får meg opp på kne igjen. Dildoen er fortsatt inni meg, men han har justert ned vibrasjonen igjen. Så stiller han seg bak meg, og fører pikken sin inn i fitta mi selv om dildoen fortsatt er der. Det sprenger deilig å bli fylt opp så sinnsykt , og jeg klynker igjen. Han kjører inn og ut av meg noen ganger, før han trekker seg ut igjen. «åååååååååååååå» er alt som kommer fra meg. Den store skuffelsen av at han tar bort nytelsen. Jeg hører han ler, og går bort til skuffen igjen. Denne gangen tar han frem vibratoren igjen. En liten lilla vibrator. Så kommer han tilbake og kjører pikken rett inn i meg igjen. Dildoen er fortsatt inni meg og vibrasjonen treffer klitten på en fantastisk måte. Så tar han den lille lilla og skrur den på. Han fører den mot rumpehullet mitt mens han fortsetter å pule meg. Jeg sliter der jeg ligger, med pikken hans og dildoen inni meg og vibrasjon på både klitten og rumpehullet. Han nyter dette, han nyter at jeg ligger der hjelpesløs og at han kan gjøre akkurat det han vil med meg. Og det er akkurat det han gjør. Det tar ikke lang tid før det går for meg igjen, og jeg kjenner at beina ikke klarer å holde meg mer. Men han legger armene rundt livet mitt og holder meg oppe. Han drar dildoen ut av meg og legger den lilla vibratoren mot klitten min. Så setter han i gang et virkelig hardt ritt. Han råpuler meg så jeg ikke lengre vet hvor jeg er. Han tar meg så hardt at jeg ikke lengre vet om det er godt eller vondt. Så går det for meg igjen. Han bryr seg ikke lengre, og bruker meg slik han selv ønsker. Det er fantastisk å bli brukt på denne måten, og jeg nyter det. Han er utholden, og finner ut at han ønsker å prøve en ting til før han er ferdig med meg.

Den lilla vibratoren kommer tilbake til rumpa mi igjen. Han vipper meg over så jeg ligger på siden, med beina trekt godt oppunder meg, trekker seg ut av meg og putter vibratoren inn i rumpa mi. Det kiler og er ganske godt. Vanligvis er jeg ikke så glad i analsex, men nå er jeg så tent at jeg gir faen i hva han gjør med meg og ikke. Alt er nytelse og jeg er klar for alt. Etter at rumpehullet mitt har utvidet seg litt, mye til takke for vibrasjonen som får musklene til å slappe av, tar han frem glidemiddelet og spruter det mot rumpehullet mitt. Jeg klynker idet han presser pikken inn i meg. Han stønner bak meg. «Nå skal rumpa di få nå» sier han og starter å pumpe inn og ut av meg. For en gangs skyld er det ingen smerte, kun nytelse. Idet han legger armene rundt meg og gnir klitten min går det for meg igjen. Å bli fylt opp i bakerste hull samtidig som jeg har fingre på klitten er mer enn nok for meg. Så jeg ligger der og rister. Han stønner bak meg og pumper rumpa mi full av sperm.

Etter at han har tømt seg trekker han seg ut og legger hodet på skulderen min. Slik ligger vi en stund før han endelig tar av meg håndjerna. Håndleddene mine er røde og har tydelige merker etter omgangen. Dette blir vanskelig å bortforklare på jobb i morgen, tenker jeg før jeg sovner av utmattelse.