victoriamilan-topp-banner
noveller-korsetternoveller - fallen01noveller-magic-massagernoveller-viproom

Min strenge herskerinne, del 9

"Hvorfor kaller du slaven min for toalettslaven?" spør Domina min Herskerinne.
Herskerinnen bare ler litt og forklarer at Domina's slave må begynne på det laveste stadiet i hans studie av ydmykhet og toalettslaven er den mest usle av alle slavekrek. Toalettslaven og jeg ligger i slavekroken min i slaveposisjon. Knærne mine begynner å bli stive fordi vi har ligget her i over to timer og jeg ser at toalettslaven har det samme problemet. Samtidig begynner jeg å legge merke til et forandret uttrykk i hans øyne. Jeg husker godt hans frekke blikk for bare 2 dager siden og jeg ser en mer ydmyk holdning hos ham nå. Det er tydelig at Herskerinnen skremmer ham mer enn hans egen Herskerinne men samtidig begynner Domina å bli flink til å være streng. Hun er ivrig etter å lære seg det iskalde blikket til min egen Herskerinne men jeg vet med meg selv at den holdningen tar årevis å lære seg.
Middagen foregikk stille og rolig og vi slapp flere straffer, men samtidig har vi blitt totalt ignorert. Vi har mottatt kort kommandoer som "toalett" og "middag", men bortsett fra det ytterst nødvendige har vi ikke blitt tilkalt. Jeg lengter etter å berøre føttene til Herskerinnen, en av mine favoritt oppgaver for å vise henne ydmykhet men jeg våger ikke røre meg. Toalettslaven hever blikket og ser meg i øynene. Blikket hans sier at han behøver å gå på toalettet men jeg rister på hodet for å fortelle ham:
"Nei, ikke rør på deg. Vi kommer bare til å motta mere straff"
Han senker hodet igjen og jeg gjør det samme.
Samtalen til Herskerinnen og Domina forandrer seg og igjen snakker de om oss. Igjen snakker de om hva de skal finne på for å få seg litt underholdning.
"Jeg kjeder meg" sier Domina og Herskerinnen tenker seg litt om. Hun reiser seg og setter seg ved siden av Domina og det blir plutselig helt stille.
Jeg er vanvittig nysgjerrig på hva som skjer men jeg våger ikke heve hodet.
"Se", hører jeg toalettslaven hviske og jeg titter forsiktig opp.
Herskerinnen og Domina kysser hverandre veldig forsiktig og helt lydløst. Jeg kjenner penisen reise seg i en vanvittig fart. Noe slikt har jeg heller aldri sett før. Herskerinnen gjorde det tidlig klart at hun aldri ville la meg berøre en annen kvinne og hun ville heller aldri la seg berøres av en annen mann. Denne form for monogam Herskerinne/Slavetilværelse er noe jeg setter stor pris på, men samtidig følte jeg en voldsom takknemlighet for at hun godtar min legning som bifil. Jeg ante dog ingenting om at hun ville like å ha fysisk kontakt med en av sitt eget kjønn. Jeg er ikke sjalu men føler en voldsom tenning. Jeg klarer ikke å senke blikket og jeg ser at toalettslaven er like henført. Vi er totalt ignorert og dette vet kvinnene. De vet også at vi smugkikker og Herskerinnen sier kort:
"Kom hit. Sett dere på knærne og se på men nåde dere om dere ser oss i øynene". Vi iler bort og setter oss villig i knestilling. Hendene mine trekker seg bak på ryggen for å vise at Herskerinnen kontrollerer min penis og toalettslaven kopierer mine bevegelser.
Herskerinnen kysser igjen Domina forsiktig på munnen samtidig som hun lar den ene hånden gli nedover.
"Vent" sier Domina og reiser seg.
"Kle av meg" forlanger hun av sin toalettslave og han kler av henne forsiktig.
Når Domina er naken, får jeg den samme beskjeden av min Herskerinne.
De går i stedet til soverommet og legger seg på sengen. Vi kryper etter og setter oss på hver vår side av sengen.
Herskerinnen tar initiativet. Hun berører halsen til Domina lett med tungen og slikker nedover. Unngår brystvortene elegant og Domina stønner litt av lengsel. Min egen penis står som en stett og jeg blir enormt kåt av dette vakre synet. Herskerinnen's tunge fortsetter nedover men unngår skrittet til Domina. Hun lar også fingrene såvidt berøre hele kroppen til den andre kvinnen og når Domina begynner å stønne samtidig som hun tigger om berøring av brystene, lar hun den ene fingeren såvidt komme bort i den ene brystvorten hennes. Den reiser seg og strutter etter mer men Herskerinnen bare fortsetter å erte vortene. Hun lar tungen gli over vortene og suger i dem lett. Når den ene hånden beveger seg nedover igjen mot skrittet, skrever Domina villig og åpner hele kjønnet for Herskerinnen. Jeg ser saftene renne fra vagina og jeg lengter etter å berøre min penis. Straffen holder meg tilbake og jeg ser på toalettslaven. Han stønner av lengsel men holder også hendene borte.
Herskerinnen lar den ene fingeren gli lett over klitten og Domina hever underlivet i ren kåthet.
"Slikk meg, slikk meg" tigger Domina men Herskerinnen tar sin tid. Hun lar den ene fingeren gli opp og ned i skrittet samtidig som hun erter brystvortene lett. Når Domina messer om å bli slikket, beveger Herskerinnen seg til slutt nedover og lar tungen gli i elegante bevegelser over hennes navle. Domina løfter bena frivillig og Herskerinnen legger seg mellom. Hun ligger helt opp mot skrittet og strekker tungen litt ut.
"Vil Domina at jeg skal slikke henne?" spør hun ertende.
"Ja, vær så snill. Vær så snill å slikk meg" tigger Domina og Herskerinnen lar tungen såvidt berøre den lille tappen. Domina åler seg nedover og strekker ut klitten for å kjenne tungen nærmere men Herskerinnen trekker seg litt tilbake og fortsetter og erte. Hun lar tungen sirkle rundt klitoris og suger såvidt i vagina leppene. De er røde og hovne og Domina strekker ned sine egne hender og drar dem til siden. Hele kjønnet ligger nå åpent for Herskerinnen til å brukes som hun ønsker og Herskerinnen stikker en finger inn i åpningen. Domina nærmer seg orgasme og Herskerinnen begynner å bli kåt selv, så hun lar fingeren gå sakte ut og inn samtidig som hun slikker litt fortere på selve klitten. Hun gjør den samme bevegelsen hele tiden og Domina's pust går fortere og fortere. Jeg må kjempe for å holde igjen orgasmen min som ikke er langt unna, men jeg klarer ikke å la være å se på.
"Kom, lille venn" sier Herskerinnen mildt til Domina og slikker litt hardere nå. Fingeren setter opp tempoet også og det tar ikke lang tid før Domina hever hele underlivet. Herskerinnen tar ut fingeren og nyter synet av saften som spruter ut av åpningen. Domina rister i en dyp og lang orgasme og blir liggende helt slapp etterpå. Herskerinnen slikker skrittet hennes ren for safter og ser plutselig på meg. Hun smiler og jeg senker blikket automatisk ydmykt.
"Var det deilig å se på, lille slaven min?" spør hun mykt og jeg nikker ivrig.
"Ja, Herskerinne. Tusen takk for at det usle slavekreket fikk lov til å se på noe så nydelig", sier jeg og rødmer lett.
"Det er ikke over ennå", sier Herskerinnen og legger seg ved siden av Domina.
De forlanger begge røyk og drikke og jeg iler avgårde. De slapper av litt og prater lett sammen men etter en stund så begynner de igjen å kysse hverandre.
Hele prosedyren gjentar seg men denne gangen er det Domina som behager Herskerinnen. Det var hardt nok for meg å se på Herskerinnen slikke en annen kvinne men å se at en annen person behager henne i stedet for meg, gir meg en blandet følelse av sjalusi og kåthet. Kåtheten vinner og penisen går enda mer i giv akt denne gangen.

Forfatter: Muffin162
Stemmer: NegativNegativNegativNegativNegativ

< Tilbake til forrige side     << Fremsiden

   
 
topp-noveller-venstre
sexy-undertoy-venstre
sextoys-venstre
flirt-noveller-left