victoriamilan-topp-banner
noveller-korsetternoveller - fallen01noveller-magic-massagernoveller-viproom

En bindende avtale

Lyden av ringeklokken døde sakte bort sammen med lyden av trampende føtter og støyende stemmer. En dør smalt i og stillheten krøp fram fra krokene og skapte en følelse av vakuum. Det var fredag og fri i to dager. Jeg ryddet sammen oppgavebesvarelsene som fløt utover kateteret.
- Lærer?
Jeg kikket opp og så Jeanett stå i døren. Automatisk søkte blikket over skulderen hennes for se om de tre andre var der, noe de overraskende nok ikke var, korridoren bak henne var stille og tom. Jeg så på Jeanett igjen, la papirene i vesken min og gjorde tegn til hun skulle komme inn. Hun beveget seg stille og yndig, på en litt keitete måte som vitnet om en jente som holder på å bli voksen. Hun minte meg litt om Bambi, grasiøs og ustø på en gang. Lukten av svak parfyme fant veien inn i nesen min, jeg snudde meg mot henne.
- Ja? Kan jeg hjelpe deg med noe?
Jeg smilte oppmuntrende til henne, men jeg skjønte på det flakkende blikket hennes at hun ikke helt visste hvordan hun skulle begynne. Jeg lot henne få tenke litt og så på mens hun usikkert tvinnet fingrene inn i det lange lyse håret som hang ned over skuldrene.
Hun var en av tyve elever i klasse 2a som prøvde å bruke minst mulig krefter på å komme seg igjennom det andre året på videregående. Våren og eksamenstider begynte å nærme seg, og siden jeg underviste i matte og norsk, var det stor sannsynlighet for at mine elever kom opp i minst et av fagene. Sånn var det alltid. Likevel var det sjelden at noen av elevene kom og spurte om hjelp, selv om jeg gang på gang poengterte at jeg sto til deres disposisjon, men - en gang måtte jo være den første.
- Vi skal ha klassefest i kveld hjemme hos Cathrine, og Cathrine... eh...vi lurte på om du hadde lyst til å være med, siden du er...eh..., hun famlet etter ordet.
- Så kjekk? foreslo jeg og smilte ertende.
Jeanett rødmet svakt og så ned i gulvet mens hun tvinnet håret febrilsk, nå satt vel hånden snart fast i håret hennes.
- Hvor er Cathrine, Silje og Lillian? spurte jeg for å bryte tausheten hennes. Jeanett skottet mot vinduene.
- De står utenfor og venter.
De fire jentene hadde siden skolestart vært en av de ledende gruppene i klassen, men det var alene på grunn av Cathrine. Cathrine var den ubestridte lederen i gruppen, og i klassen. Med en veltrent og yppig kropp, mørkebrune øyne, et smil som kunne laget en liten katastrofe i enhver fryser og et utseende som ville gitt Natalie Portman komplekser, tvinnet hun alle de enkle guttesjelene i klassen, faktisk på hele skolen, rundt lillefingeren. Jeg prøvde som læreren hennes å heve meg over den sjarmerende flørtingen hennes, men ble vel, som alle andre, mer eller mindre manipulert av denne naturbegavelsen i kvinnelig feminin argumentasjon. Jeanett var ikke så ulik Cathrine av utseende, men hun var mye mer beskjeden og satt ofte og så fremfor seg med en uforstyrrelig ro, som om ingenting av det som skjedde rundt henne, angikk henne. Hun hadde dessuten det lengste håret som jeg har sett på ei jente, det rakk henne forbi baken. Det var noe en likevel ikke så så ofte, da hun som regel satte opp håret på en eller annen måte.
De to andre jentene, Silje og Lillian, var tvillinger, ulike som dag og natt. Silje var liten, spe og mørk, med en innebygd redsel for alt som smakte av arbeid. Lillian derimot var høy og frodig, hadde et uregjerlig rødt hår, og var ikke redd for å få skitt under neglene. Jeg sukket stille, det var ikke enkelt å holde klassen i ro når disse fire først begynte med sine innfall, og det hadde forundret meg mang en gang at fire så ulike jenter kunne holde så tett sammen. De var visstnok sammen på fritiden også, jeg hadde i hvert fall sjelden sett dem hver for seg. Derfor var det litt overraskende at det bare var Jeanett som sto foran meg.
- Ja, svarte jeg.
- Ja? Hun så spørrende på meg.
- Ja, jeg kommer gjerne en tur i kveld, på klassefest.
Jeg smilte til Jeanett og tok opp vesken min og gjorde meg klar til å gå. Jeanett smilte usikkert tilbake, som om hun ikke visste helt hva hun skulle synes om at jeg kom på klassefesten.
- Bare hvis det er greit for de andre..., la jeg til da jeg så uttrykket hennes. Hun så forvirret på meg og rødfargen i ansiktet kom tilbake.
- Ja, det er helt greit, helt... ja, du må komme, altså, i kveld klokken åtte.
Jeanett virvlet rundt og forsvant ut døren. Jeg trakk på skuldrene og smilte for meg selv, tenåringsjenter var et mysterium. Jeg slokket lyset i klasserommet og gikk.
---
Huset var av det store tause slaget som ruvet over deg når du sto foran døra. Hagen var enorm og velstelt, omringet av en høy utilnærmelig hekk. Jeg kunne så vidt skimte taket på nabohuset. Dørklokken fortalte at det bodde en Jensen her, jeg dro panneluggen til side med den ene hånden og trykket på ringeklokken. Tilfreds hørte jeg det dype klunket fra en bjelle langt der innenfra.
Hun måtte ha stått rett innenfor døren og ventet, for den gikk opp umiddelbart. Det var Lillian, den ene av tvillingene som åpnet, og for en gangs skyld virket det som om hun hadde gjort et forsøk på å ordne det viltre røde håret - uten hell. Hun mønstret meg fra topp til tå, var tydeligvis fornøyd med det hun så og vinket meg smilende inn i det dunkle halvmørket.
Snart satt jeg i en skinnsofa i stuen med et glass ubestemmelig sukkervann i den ene hånden og smilte til Silje som satt på den andre siden av salongbordet. Hun hadde på seg en mørk enkel kjole, noe som gjorde at hun virket noen år eldre enn de seksten hun var. Håret var satt opp og hun hadde litt for mye sminke, etter min smak. Typisk for usikre jenter, som for å dekke over det faktum at de bare var seksten.
- Hvor er de andre?
Jeg kikket meg rundt i den tomme stuen, det var bare meg og Silje der. Rart, hadde jeg kommet så tidlig? Jeg så kjapt på klokken: kvart over åtte.
- De andre? Silje så forundret på meg. De er på badet, tror jeg.
Hun fyllte opp glasset mitt med mer brus.
- Hele klassen?, jeg tok en slurk brus og kjente kriblingen av luftbobler i halsen.
Det gikk et lys opp for Silje.
- Nei, ikke hele klassen, bare...Cathrine, Jeanett og Lillian..., hun så ned i glasset sitt, ...de andre kommer senere, de er på et...eh...vorspiel hos...hm...Anders i 1b!
Silje smilte usikkert og reiste seg med glasset i hånden og gikk bort til et musikkanlegg for å sette på litt musikk, kanskje stillheten ble plagsom. Lyden av REM fyllte rommet. Hun danset seg tilbake til stolen. Jeg hevet glasset til en hilsen og kunne ikke unngå å legge merke til hvordan de små velformede brystene hennes hoppet for hvert skritt hun tok, hun kunne umulig ha på se BH. Den svarte kjolen avslørte også en slank feminin figur, og at hun brukte tanga. Jeg slikket meg uvilkårlig rundt munnen og skyndte meg å drukne et hvert tilløp til skitne tanker med en slurk brus. Akkurat da kom de tre andre jentene inn. Alle tre hadde pyntet seg med sminke, oppsatt hår og pene kjoler som ikke overlot mye til fantasien. Cathrine hadde endatil tatt den korte varianten som viste mye lår og gjemte lite annet. Jeg reiste meg og hilste pent, som seg hør og bør. Hadde jeg ikke kjent dem kunne jeg uten problemer ha tatt dem for å være nærmere tjue enn seksten. Jeg kjente varselklokkene kime et sted langt bak i hodet mitt, men hjernen min var altfor opptatt av å registrere inntrykkene som disse fire jentene skapte.
Til middag hadde de laget taco til fem og min gryende mistanke ble bekreftet. Det hadde aldri vært meningen at hele klassen skulle ha fest, det var bare en unnskyldning for å invitere meg. Så det var altså kun meg og fire nydelige jenter, jeg må innrømme at jeg ble nysgjerrig, selv om jeg egentlig burde takket for meg og gått. Da middagen var over satte vi oss i stuen, på bordet satte jentene frem litt frukt og vin. De fyllte opp et glass til hver av oss, jeg var på nippet til å protestere, men av en eller annen ubestemmelig grunn lot jeg være. Dette var spesielt og jeg ville ikke ødelegge den lette stemningen.
Cathrine og Silje satt på hver sin side av meg i sofaen. Når de snakket til meg lente de seg forsiktig mot meg og jeg kunne av og til kjenne presset av et bløtt pikebryst mot overarmen, og den besnærende lukten av parfyme kombinert med vinens sødme gjorde meg mer avslappet enn jeg strengt tatt burde være. Cathrine bøyde seg over mot Silje for å hviske henne noe i øret. Jeg registrerte at Lillian var borte, tok en dyp slurk av vinen, og kikket så på Cathrine som satt bøyd over meg mot Silje. Kjolen hennes hadde glidd litt fram og en smule sjokkert registrerte jeg at utringningen hennes ikke skjulte annet enn navlen, hun hadde heller ikke BH på. Brystene var melkehvite og store som appelsiner, og hadde den fastheten som bryster ennå har hos jenter i tenårene. Brystvortene var som mørke skygger som prøvde å presse seg vei gjennom kjolestoffet. Det rykket til i underlivet mitt, og jeg kikket desperat opp i taket for å få tankene over på andre baner. Cathrine smilte søtt til meg og lente seg mer inntil meg. Jeg kjente den myke fastheten fra brystet hennes mot armen min og jeg tenkte et øyeblikk på hvordan jeg skulle komme meg ut av dette.
Akkurat i det samme kom Lillian inn med et brett med longdrinks i høye glass. De var alle av ubestemmelig farge og pyntet med paraplyer. Cathrine satte seg tilbake og fikk et glass med en rosa paraply, det gjorde også de tre andre, mens jeg fikk drinken med blå paraply. Vi skålte og jeg bestemte meg for å gå når jeg hadde drukket opp, ellers visste jeg ikke hva jeg kunne komme til å gjøre, og det var garantert noe jeg ville angre i ettertid.
Jeg var kommet halvveis ned i drinken da jeg skjønte at ting ikke var som det burde være, alt begynte å flyte foran meg, det var som et stort gyngende hav i allverdens farger, og det som før hadde vært fire jenter var nå plutselig blitt åtte. Jeg registrerte at jeg reiste meg og arbeidet meg i retning av det jeg tror var døren. Trappen ned til entreen åpenbarte seg som en svart avgrunn og jeg omfavnet gelenderet mens hjernen min prøvde å arbeide seg ut av den plutselige tåken som hadde sneket seg inn i hodet mitt, så sloknet jeg.
---
Langsomt åpnet jeg øynene, det skarpe lyset visket ut konturene omkring meg, men snart så jeg alt veldig tydelig. Jeg lå på ryggen i en svær dobbeltseng inne på noe jeg antok var foreldrene til Cathrine sitt soveværelse. Soverommet var stramt innredet i svart og hvitt. Jeg så en bevegelse borte ved døren og prøvde å sette meg opp, men armene nektet å følge ordre. Mildt sagt overrasket gikk det opp for meg at jeg var fastspent til sengen. Jeg kikket på armene mine og så noe som minnet mistenkelig om håndjern, de var festet til sengerammen. Sengen var av metall, og jeg skjønte fort at det ikke nyttet å slite seg ut på dra den i stykker. Jeg sparket fra med bena, men heller ikke dem fikk jeg beveget noe særlig. Det eneste som jeg kunne bevege noenlunde fritt var hodet, så jeg løftet på hodet mitt og kikket mot døren. Der sto Cathrine lent inn til dørkarmen og smilte til meg. Hun hadde på seg den korteste neglisjeen jeg noensinne hadde sett, jeg kjente et sug i magen og lemmet mitt rørte motvillig på seg. Hun kom mot meg og avslørte samtidig at hun hadde på seg et minimalt undertøysett. Jeg svelget tungt.
- Hei, sa hun ganske enkelt og satte seg på sengekanten.
- Hei, svarte jeg, hva er det dere holder å med? Jeg prøvde å virke selvsikker, men tror ikke jeg lyktes så godt.
- Hva vi holder på med? Er ikke det ganske opplagt? Hun så forbauset på meg, så smilte hun mens hun lagde små sirkler rundt den ene brystvorten sin med en finger. Jeg kunne se hvordan brystknoppen stivnet og ble hard under den gjennomsiktige neglisjeen. Paralysert så jeg på at hun puttet langfingeren i munnen, vætet den og førte den i en stripe nedover brystet, magen og ned til skrittet. Hun løftet litt på neglisjeen så jeg kunne se trusa hennes og så smatt hun fingeren raskt under trusestrikken. Med en overdrevent rolig bevegelse førte hun fingeren ned mot kjønnet, hun fant målet og et henført sukk unnslapp leppene hennes. Jeg var helt tørr i munnen, og selv om hånden og kjønnet hennes var skjult av trusa var det ingen tvil om hva hun gjorde; med rolige og myke bevegelser lot hun fingeren massere klitten. Blodet pumpet gjennom kroppen min og samlet seg mellom bena, jeg kjente at det strammet seg i underlivet. Så stoppet hun plutselig opp, trakk hånden ut av trusa og holdt fingeren opp foran ansiktet mitt. Den glinset av fuktigheten fra kjønnssaftene hennes. Jeg kjente lukten av kjønn som et piskeslag, jeg bet tennene sammen og så på henne. Sakte senket hun fingeren ned mot ansiktet mitt før hun tegnet en våt sirkel rundt munnen min med fingeren. Jeg var fortapt, og lå bare og så på henne da hun reiste seg.
- Hvorfor gjør dere dette? fikk jeg hvisket frem.
- Jo, det skal jeg si deg, sa hun og bøyde seg over meg så ansiktet var rett over mitt, hun så meg inn i øynene. Ingen av oss fire har ligget med en gutt, vi har bare gjort det med hverandre. Cathrine lot den synke inn, så fortsatte hun: Og siden du hele tiden har poengtert at du står til vår disposisjon, så har vi valgt å ta det bokstavelig. Hun smilte søtt og lot håret kile ansiktet mitt. Jeg rynket på nesen.
- Hvorfor meg? Dere kunne da når som helst fått en av guttene i klassen til å stille opp, frivillig...
- Pøh! De guttene der? Da forblir jeg heller jomfru! Hun kikket ettertenksomt på meg. Nei, vi ville ha en som var eldre enn oss, mer erfaren, og som jeg vet ikke har noen forpliktelser eller sykdommer.
Jeg kikket forbauset på henne, men en gryende mistanke meldte seg.
- Sykdommer? Hvordan vet du at jeg ikke har sykdommer?
- Pappa, vel. Leende reiste hun seg, ga meg et slengkyss og forsvant ut døren.
Jensen, ja. Eller doktor Jensen. Jeg burde skjønt det, hun hadde sikkert på en eller annen måte fått tilgang til min journal hos min lege, doktor Jensen. Pulsen var nå sunket betraktelig og jeg skjønte at jeg måtte komme løs på en eller annen måte. Bare tanken på at dr. Jensen kunne komme vandrende inn på soverommet ga meg frysninger nedover ryggen. Men jentene hadde fortøyd meg grundig, jeg bannet høyt.
- Hva sa du?
Plutselig sto der alle fire, alle iført neglisjeer og lite annet. Jeg lukket øynene, mens jeg prøvde å tenke rasjonelt.
- Dere vet ikke hva dere gjør, tenk om dere blir oppdaget? Og er det ikke et lite poeng at den dere gjør det med gjør det frivillig? Jeg prøvde å se dem inn i øynene, men blikket gled ustanselig ned til brysthøyde. Gud, så vakre de var. Jeg stirret fortvilet i taket.
- Nei, syns du det? Det var Cathrine som svarte. Vi har drømt om dette lenge, det å kunne bruke deg til det vi måtte ønske, og jeg har på følelsen at du kommer til å like det. Jentene fniste seg imellom. Dessuten, så er foreldrene mine på ferie i Syden i fjorten dager, og de kommer ikke hjem på godt over en uke...
- Men jeg er læreren deres, protesterte jeg, og dette er ikke den rette måten å gjøre dette på! Jeg ber dere, for deres egen skyld, slipp meg løs!
Nå begynte jeg å bli desperat, hvem skulle trodd at de faktisk hadde planlagt dette så grundig?
- Vi bestemmer selv hva som er rett, og nå syns jeg at du skal slutte å protestere, ikke sant?
Men jeg ga meg ikke. På en eller annen måte måtte jeg få det til å gå opp for jentene at dette ikke var riktig. Cathrine trakk bare på skuldrene, så ga hun et tegn til Silje. Silje stilte seg bak Cathrine, la armene om livet hennes og la hendene mellom bena hennes. Så begynte hun å gni fitta til Cathrine utenpå trusa med rolige bevegelser. Cathrine la hodet bakover og lukket øynene. De andre jentene sto og så på meg, de smilte bredt av uttrykket mitt. Cathrine ynket seg svakt, før hun plutselig med en glidende bevegelse tok av seg trusa. Hun holdt den opp foran ansiktet mitt.
- Var det noe du ville si?, sa hun med hes stemme.
Jeg åpnet munnen for å si noe, men før jeg rakk å få ut en lyd hadde Cathrine rullet sammen trusa til en ball og puttet den inn i munnen min. Raskt tok hun et lommetørkle hun fikk av Lillian og knyttet den stramt over munnen og rundt hodet mitt. Det var ingenting jeg kunne gjøre for å få trusa ut av munnen igjen.
Den sterke lukten av kjønn fyllte munnen min, nesen, hele hodet, det var så intenst at jeg nesten besvimte. Cathrine la munnen inntil øret mitt.
- Den trusa har jeg hatt på meg siden du kom hit, og jeg har vært kåt hele tiden! Før det hadde Silje den på, og før det igjen hadde Lillian den på, og når du snakket med Jeanett i morges hadde hun den på. Og hele tiden har vi passet på å holde hverandre våte ved å ta på hverandre... Selv inne i klasserommet satt jeg og koste med fitta til Jeanett så hun skulle være deilig og våt. Kjenner du det? Smaken av oss fire på en gang? Så... hvis du er snill og velger å samarbeide skal jeg ta den ut igjen, hvis ikke lar jeg den bli der!
Cathrine reiste seg og stilte seg ved siden av de andre. Jeg så at Jeanett hadde hektiske røde roser i kinnene ved tanken på at jeg nå visste at hun var blitt befølt i klasserommet. Hun smilte forventningsfullt.
- Nå skal du få litt tid til å tenke på det, mens vi tar en tur i dusjen. Vi er snart tilbake. Cathrine smilte og ga meg et kyss på kinnet. De andre jentene gjorde det samme, uten å ense det fortvilte blikket mitt.
Da de etter en stund kom tilbake hadde smaken og lukten av jentekjønn gjort sin virkning, pikken min var steinhard og jeg var så kåt som jeg aldri hadde vært før. Selv om munnen min var tørr som sandpapir, var det nesten så jeg ikke enset det.
Jentene hadde fremdeles neglisjeene på, men nå var undertøyet borte. Og hvis jeg hadde det vært i tvil, så var jeg det ikke nå lenger, dette ville de gjennomføre. De stilte seg rundt sengen i høyde med overkroppen min. Jeg lot blikket sveipe over dem og oppdaget til min forundring at de alle hadde fjernet kjønnshåret. Følelsen av at dette var små jenter med en voksen kvinnes intensjoner forsterket seg, samtidig som det gjorde meg ytterligere opphisset. Men det var noe uskyldsrent og dydig over dem, noe urørt som også gjorde meg ille til mote.
- Nå er det din tur til å kle av deg, de smilte til hverandre, og av den hivende pusten deres skjønte jeg at de nå var kommet til et av høydepunktene, de kniste opphisset og hvisket opprømt til hverandre.
Jeg så bare spørrende ut, og ante en mulighet til å komme meg løs, men de hadde helt andre planer enn å slippe meg løs.
- I denne konvolutten..., Lillian holdt frem en hvit konvolutt, ...er det tre tusen kroner til nye klær. Hun la dem på nattbordet, og åpnet samtidig nattbordskuffen. Ut av den tryllet hun frem to sakser. Et par grynt var det eneste som avslørte protestene mine, men det hjalp ikke. Først klipte de av meg buksa, de begynte nederst på beina og klippet seg oppover til livet. Så var det skjorta. Hele tiden mens de klippet av meg klærne kjente jeg myke hender som tok på meg over hele kroppen, og av og til kjente jeg små avtrykk av lepper mot huden. Følelsen var ubeskrivelig.
Snart lå jeg bare i boxeren. Det harde kjønnet mitt avmerket seg tydelig i det tynne stoffet og en våt flekk hadde kommet til syne der hvor pikkhodet lå og stanget. Begeistret strøk jentene hendene over kjønnet mitt, jeg stønnet lavt.
Så klarte tydeligvis ikke Lillian å holde seg lenger, utålmodig vrengte hun av seg neglisjeen, og avslørte en vakker ungpikekropp. Brystene var store og tunge og duvet sakte for den minste bevegelse, magen fast og fin, og nederst viste en tynn stripe med nesten usynlig, rødt kjønnshår veien ned til et flott velvet venusberg som skilte seg i en pent formet sprekk. Hun hoppet opp i senga og satte seg overskrevs over kjønnet mitt, sakte begynte hun å ake seg frem og tilbake. Selv gjennom shortsen kunne jeg kjenne varmen fra kjønnet hennes. Hun beveget seg litt raskere og jeg kunne høre at hun kom med små stønn. Brystene, som tydeligvis var unntatt fra tyngdeloven, danset foran øynene mine. Nå var jeg helt på grensen av hva jeg kunne klare å holde igjen, det rytmiske presset av varm jentefitte mot pikken, kjønnsluktene fra trusa jeg hadde i munnen, synet av den velfriserte fitta og de melkehvite brystene, det ble for mye og jeg kjente det bygget seg opp til et klimaks. Så brast demningen og jeg gikk opp i bro mens utløsningen sendte støtvise ilinger oppover ryggraden. Bevegelsene mine ble for mye for Lillian som også kom i en orgasme, hun stønnet høyt og kroppen ristet. Jeg falt tilbake i sengen og hun slapp seg ned oppå meg, jeg lukket øynene og nøt varmen fra kroppen hennes. Men det var ikke lenge vi fikk ligge slik.
De andre jentene hadde stått og sett på oss, og nå var alle helt nakne. Ivrige hender hjalp Lillian vekk fra meg. De lo høyt av begeistring over det de hadde sett og de overøste Lillian med små kyss og berøringer. Hun satte seg varm og utmattet ned ved siden av hodet mitt, og satt og strøk meg over håret.
Cathrine kom inn i rommet med et vaskevannsfat og snart var boxershortsen borte. Alle jentene, bortsett fra Lillian, ga meg en grundig kroppsvask, ikke et område lot de være uvasket. Denne behandlingen gikk ikke upåaktet hen og jeg merket at jeg reagerte på berøringene og ikke minst på synet av de tre nakne jentene som var travelt opptatt med å vaske meg. Alle hadde behørig frisert eller barbert kjønnet, og fittene glinset av olje og kjønnssafter. Når de bøyde seg frem kunne jeg se de hovne fitteleppene som omkranset de mørkerosa, fuktige sprekkene. Synet gjorde meg utrolig opphisset. Selv om det ikke var gått lang tid siden utløsningen, begynte jeg nå å bli hard igjen.
Jentene la merke til at kjønnet mitt stivnet og de jublet og kastet fra seg vaskeklutene. Til oppmuntrende rop tok Cathrine et fast grep rundt den halvstive pikken min og ronket den lett, og begeistringen ble ikke mindre da pikken til slutt sto som en påle, steinhard og bankende. De andre jentene ville at Cathrine skulle ta pikken i munnen, hun vegret seg litt, men til oppmuntrende rop fra de andre bøyde hun seg ned og slikket den forsiktig. Hun ble litt modigere og kysset og småslikket hele staken, så lot hun det stå til og tok pikken inn i munnen sin. Forsiktig førte hun leppene opp og ned over pikkhodet mens tungen hele tiden kjærtegnet glans. Noen ganger pirrende, andre ganger krevende. Jeg var dødskåt. Jeg kikket på Lillian som satt ved siden av meg, med den ene hånden mellom bena kjærtegnet hun seg selv samtidig som hun nysgjerrig fulgte med på det Cathrine gjorde. Jeanett hadde nå stilt seg bak Cathrine og ga seg til å kjærtegne rumpa, hoftene og lårene til Cathrine. Så satte Jeanett seg på kne bak Cathrine og bøyde seg frem og kysset fitta hennes. Cathrine rykket til og beit meg ufrivillig i pikken, jeg gryntet overrasket, det var smertefullt på en intens, god måte. Dette var himmel og helvete på en gang!
Silje som sto ved siden av sengen og så på hadde også begynt å kjærtegne seg selv, fingrene vætet seg i den trange grotten og gled frem og tilbake over klitten. Hun slikket seg om munnen, så kom hun besluttsomt bort til meg.
- Ikke lag bråk nå, hvisket Silje i øret mitt, du skjønner at det ikke er noen vits, ikke sant?
Så løsnet hun på tørkleet og trakk trusen ut av munnen. Jeg var helt tørr i munnen og ikke en lyd slapp over leppene mine, det føltes sårt. Men Silje ventet ikke, hun kravlet opp i sengen og satte seg overskrevs over brystet mitt, så akte hun seg frem til kjønnet hennes var rett over ansiktet mitt, den deilige lukten av kåt jente senket seg over meg. Med hendene skilte hun fitteleppene slik at klitoris sto frem som hissig, rød minipikk, hun var utrolig våt, og små dråper av fittesaft rant nedover innsiden av lårene hennes.
- Slikk meg, lærer, og gjør det godt for meg... Det siste forsvant i et stønn i det jeg lot tungen streife klitten hennes.
Nå tenkte jeg ikke lenger, fornuften var overvunnet, nå var det bare å nyte disse fire vakre, kåte og villige jentene så langt jeg kunne. Det var ingen vei tilbake. Jeg begravde munnen i fitta til Silje.
Hun sprakk som en skjør boble, og kroppen ristet lenge. Fitta hennes flommet over og følelsen av å drukne mellom de stramme lårene hennes var sterk, men plutselig seg hun sammen over ansiktet mitt og skled ned ved siden av. Det fornøyde uttrykket ansiktet hennes sa mer enn tusen ord, jeg gjengjeldte smilet hun sendte meg. Først nå la jeg merke til at Jeanett hadde overtatt for Cathrine. Det var tydelig at pikken min falt i smak, for hun slikket, kysset og sugde meg intenst, akkompagnert av små koselyder hun lagde. Det banket og verket i pikken min nå, jeg kjente at det ikke var lenge til jeg kom.
- Nå er det min tur, sa det plutselig over meg.
Jeg kikket opp og så rett opp i ei fantastisk oppsvulmet og fuktig fittesprekk, Cathrine senket seg over munnen min med ansiktet sitt vendt mot fotenden av sengen.
- Nå skal du slikke henne forsiktig, det var Lillian som snakket, for hun er helt på grensen av en orgasme, men du skal holde henne igjen, lenge...
Jeg lot tungen gli lett langs fitteleppene til Cathrine, smaken var ikke så ulik Siljes, bare kraftigere, jeg smattet og kysset klitten forsiktig. Hun rykket til, hun var tydelig følsom. Så heiste hun seg litt opp så jeg ikke kunne nå henne og jeg kunne høre at hun spurte en av de andre om noe. Jeg kjente at Jeanett slapp taket i pikken min, hun flyttet litt på seg og så satt hun overskrevs over bena mine. Jeg så spørrende bort på Lillian som satt ved siden av meg. Hun smilte til meg.
- Nå skal Jeanett ta møydommen, lærer, så nå må du følge med!
Fremdeles så sto Cathrine over meg, så det var vanskelig å se noe, men følelsen av det som skulle skje var kanskje desto sterkere. Jeg kjente at en hånd grep tak om pikken, og mer ante at noe varmt og vått sakte omsluttet den mer og mer. Den trange, varme følelsen var ubeskrivelig intens. Jeg hørte Jeanett komme med små hyl, og Cathrine ble tydeligvis enda kåtere ved synet for hun sank ned på ansiktet mitt med et sukk. Jeg begravde tungen min i fitta hennes i samme øyeblikk som Jeanett var helt nede. Jeanett satt litt i ro, så begynte hun å bevege seg med små usikre bevegelser. Underveis ga jeg henne noen små motstøt som fikk henne til å jamre seg. Cathrine hadde også begynt å bevege seg over meg og jeg hadde et svare strev med å holde tungen i fitta hennes. Så nå og da lot jeg tungen tegne en strek bakover mot rumpehullet hennes, og det var tydelig at hun likte det. Plutselig kjente jeg noe som slikket meg på haken, jeg så ned i ansiktet til Lillian. Hun la seg til rette mellom bena til Cathrine og begynte å gi henne klitorismassasje med tunga. Jeg lot min egen tunge pløye seg vei frem til klitten, tungene våre møttes og det var som å få et elektrisk støt. Vi lot tungene danse mot hverandre med Cathrine sin lystknapp som midtpunkt, jeg kjente at lårene til Cathrine sitret.
Nå kjente jeg at det ikke var lenge til jeg kom igjen, og rytmisk begynte jeg å skyte hoftene oppover for å kunne støte pikken hardere inn i Jeanett.
Lillian hadde nå overtatt behandlingen av Cathrines klitoris, så jeg beveget tungen sakte bakover mot den lyserøde blomsten som snurpet seg sammen i ren forventning av å bli behandlet av en våt tunge, Cathrines rumpehull. Den syrlige smaken tente meg ekstra og jeg økte tempoet på hoftene samtidig som jeg ga Cathrine en grundig omgang med tunga. Over meg hadde stønninga gått over til jamring, akkompagnert av Jeanetts små skrik som fulgte mine jevne støt med pikken. Jeg skjønte at det nærmet seg klimaks for dem begge. Det gjorde det definitivt for meg. Over meg stivnet Cathrine, og jamringen stilnet brått, jeg kjente at det begynte å sitre i lårene hennes. Med tungen gjennomboret jeg det sammensnurpete lyserøde hullet hennes og det var nok til å vippe Cathrine over kanten. En gjennomtrengende jamring økte i takt med skjelvingene som raste gjennom kroppen hennes. To kraftige støt med pikken og jeg måtte også gi tapt for naturens krefter. Med et brøl som jeg blåste opp i underlivet til Cathrine sendte jeg kaskader av sæd opp i den jomfruelige fitta til Jeanett. Nytelsen hogg tak i ryggen min og det var så vidt jeg registrerte to hender som klorte seg fast i lårene mine og den lyse lyden av en jentestemme som når orgasmen, for første gang gjennomboret av en sprutende pikk...
---
I tre dager holdt de fire jentene meg lenket til sengen, mens de matet, vasket og utnyttet meg. Og jeg nøt faktisk hvert sekund. Det kom til et punkt hvor jeg sa til meg selv at jeg, tross min noe begrensede frihet, var velsignet med en fantastisk opplevelse jeg ikke ville vært foruten. Jentene forsynte seg grådig av det jeg kunne tilby, og der jeg i perioder ikke kunne tilby et stivt lem, var jentenes fantasi og kreativitet grenseløs. De brukte hele kroppen min i sin hemningsløse sexlek, og de viste at de behersket jentesex til fulle. Og hele tiden hadde de en slik omtanke og glede over det de gjorde, at jeg rett og slett følte meg privilegert.
På en eller annen måte fikk jentene buksert meg hjem til meg selv den tredje dagen, etter å ha dopet meg ned. Sannsynligvis for å unngå den pinlige situasjonen en løslatelse ville innebære. Men det gikk ikke mange dagene før jeg erkjente at jeg ikke kunne fortsette som klassens lærer, eller i det hele tatt å ha disse jentene i nærmiljøet. Så jeg flyttet til en annen kant av landet. I tankene er jeg likevel ofte tilbake i hjembyen, og jeg står foran dr. Jensens hus og døren går opp...

Forfatter: Richie
Stemmer: NegativNegativNegativNegativNegativ

< Tilbake til forrige side     << Fremsiden

   
 
topp-noveller-venstre
sexy-undertoy-venstre
sextoys-venstre
flirt-noveller-left