victoriamilan-topp-banner
noveller-korsetternoveller - fallen01noveller-magic-massagernov_fleshlight

På skolen...

Inne i timen satt jeg å tenkte på det stygge været ute, det haglet ned, jeg hadde blitt 18 år sist uke og nå lurte jeg på hvorfor hverdagene mine hadde blitt så kjedelige. Jeg trasket ut av klasserommet trøtt og jævlig, så bestemte jeg meg for å ta en røyk i røyke-skuret, det var da jeg så ham. Jeg sto å stirret greide ikke å bevege øynene fra ham, han var høy, muskuløs med blå øyne og lyst hår. Jeg hadde ikke sett ham på skolen før, jeg kjente at kjeden min ble varm og våt, trangen for tilfredstilling ble stor.
Etter jeg hadde stirret i 5 minutter så han plutselig opp, det var nesten som han følte hva som skjedde me meg, han begynnte forsiktigt å gå mot meg, mine knær begynnte å små riste, jeg var fryktelig kåt og spent på hva som ville skje. Han kom bort og stumpet røyken, da han strakte ut hånden og tok min, alt skjedde uten et ord. Jeg fulgte ham inn på skolen igjen, jeg kjente trangen inderligt ille, som om jeg aldri hadde smakt av det forbudte frukt.
Han gikk ned trappene til kantinen og videre inn på toalettet, jeg merket ingen andre rundt meg kåtskapen tok overhånd. Vi gikk inn på gutte dassen og jeg kom tilbake til bevissthet, jeg tenkte på hva som skulle skje, tenk om noen kom, hva ville da skje med meg. Da vi endelig hadde kommet inn glemte jeg alle bekymringer, han lente seg fram og kysset meg med stor intensitet, deretter slapp jeg tungen hans inn i munnen min og vi kysset skikkelig franskt. Han flyttet hånden sin ned i buksen min og med den andre hånden manøvret han knappene av, eneste jeg tenkte på var at han skulle ta meg hardt. Han ledet så hånden min ned i buksen hans mens han kneppet opp knappene sine, jeg kjente han var stor og lang, jeg kunne nesten ikke vente. Jeg vippet buksen hans ned, og han gjorde det samme med meg.
Han begynnte langsomt å ta av meg g-strengen og fulgte den ned til han satt på huk, han spredte beina mine fra hverandre og begynte å forsiktigt kile meg på kjønns-lippene, jeg elsket d, da tok han fingeren inn i kjeden min og finger pulte meg hardt og langsomt. Jeg nøt det.
Han tok av seg bokseren og manøvret meg til toalettet og la hver av mine hender på hver side av toalett lokket. Han masserte klitorisen min som jeg aldri hadde blitt massert før, jeg digget d, jeg var virkelig i himmelen.
Han stappet forsiktigt inn kuken og jeg kjente han var stor og god, fullte opp hele meg, jeg elsket d. Han begynnte å trø til hardt han ble nesten aggressiv, dengte innpå, jeg kjente at jeg var på bredden av å komme, Da jeg plutselig kjente noe skyte ut inni meg og fylle meg opp i alle kroker, det var da jeg kom, den følelsen var vidunderlig hele kroppen sprudlet jeg kjente at jeg fikk en glede stråle ut av meg, det var da jeg sank sammen i en hop på golvet.
Dette var det mest vidunderlige ligget jeg noen gang hadde hatt. Da jeg reiste meg for å kle på meg var han vekke, akkurat i det jeg tok opp siste bukse knappen og skulle til å gå ut, kom tre gutter inn, "Du har gått feil!!!" sa en av guttene. Jeg svarte "Og du kan tro jeg ikke angrer d!!", da jeg kom ut av toalettet hadde jeg et bredt smil rundt munnen. Jeg hadde endelig fått smakt litt av himmelen. Men den ukjente gutten fra himmelen har jeg ikke sett siden.
En ting jeg kan si er at jeg aldri kommer til å klage på kjedeligt liv, for for meg hadde jeg allerede smakt av det jeg trodde jeg aldri ville få.

Forfatter: Linn
Stemmer: NegativNegativNegativNegativNegativ

< Tilbake til forrige side     << Fremsiden

   
 
topp-noveller-venstre
sexy-undertoy-venstre
sextoys-venstre
flirt-noveller-left