victoriamilan-topp-banner
noveller-korsetternoveller - fallen01noveller-magic-massagernov_fleshlight

Skolestart

Jeg visste at første dag på videregående kom til å bli spesiell, og dette var en dag jeg både hadde gledet og gruet meg til i lang tid. Mesteparten av skoletiden gikk med til å bli kjent med lærere, skolens område og de andre elevene i klassen. Jeg hadde kommet i klasse med 5 elever fra den gamle skolen min, men ingen av dem jeg pleide å vanke sammen med. Erik og Roy som var to umodne drittunger som jeg helst sett begynte i en annen klasse. Alexander var en hyggelig gutt, men irriterende smart og skoleflink. Sofie ble sett på som skolens hore på ungdomsskolen, og med utgangspunkt i hvordan hun kledde seg denne dagen var det tydelig at hun ikke hadde noen planer om å skifte image. Cathrine var ei søt og hyggelig jente som jeg hadde gått i klasse med på ungdomsskolen. Vi pleide aldri å være så mye sammen, men jeg hadde alltid likt henne selv om hun kunne fremstå som litt for prektig av og til. Men i dag var selv Cathrine litt frekkere i klesstilen enn hva hun hadde vært tidligere. I tillegg var det tydelig at hun hadde utviklet mye rent fysisk i løpet av sommerferien. Jeg kunne ikke huske at hun hadde hatt så store bryster tidligere. Jeg ble en stund sittende å spekulere i om de virkelig hadde vokst så mye som jeg fikk inntrykk av, om hun hadde puttet noe innlegg i bhen, eller om jeg rett og slett bare reagerte på brystene hennes fordi hun hadde på seg en litt mer utringet kledning enn hva hun hadde vist seg i tidligere.

Det var forresten ganske mange av jentene i klassen som hadde kledd seg ganske utfordrende denne dagen og jeg angret på at jeg selv ikke hadde vært litt dristigere. For 1.skoledag på Hoff videregående, er den store sjekkedagen, og det er da først og fremst guttene i 2.- og 3.-klasse som forsøker å sjekke opp de nye jentene som begynner i 1.klasse, og jentene som begynner i 1.klasse ønsker derfor å fremstå som mest mulig attraktive i håp om å kapre de kjekkeste guttene.

Det som var virkelig spennende med første skoledag, var altså ikke i det som skjedde i klasserommet, men snarere det som foregikk mellom timene. Over alt hvor vi beveget oss, ble vi fulgt av kåte blikk. Noen gutter kom bort og presenterte seg og eventuelt flørtet litt, men de aller fleste sto på diskré avstand og bare vurderte oss. Jeg merket at den spesielle stemningen som preget skolen denne dagen gjorde meg ganske kåt, og jeg ønsket så inderlig at jeg skulle klare å kapre en av kjekke sommerbrune guttene. Det var selvfølgelig 3.klassingene som var mest attraktive. I tillegg til å være mer modne, både psykisk og fysisk, hadde de fleste billappen og noen hadde til og med egen bil.

I spisepausen fikk jeg dagens første store sjokk. Anne og Veronica som jeg hadde gått i klasse med på ungdomsskolen satt og småkysset og flørtet med hverandre i kantina! Anne og Veronica var to av de mest heteroseksuelle jentene jeg kjente og dette var tydeligvis et godt gjennomtenkt, og godt regissert pr. stunt fra jentene for å bli lagt merke til og fange oppmerksomheten til guttene. Jeg merket at jeg ble provosert av salgstaktikken deres, og min irritasjon ble ikke mindre av å se hvilken enorm respons de fikk fra alle de kjekkeste guttene i kantina. Det var nesten ingen som la merke til oss andre jentene. All fokus var rettet mot disse fake turtelduene som satt og lot som de var så forbannet frigjorte!

Om ikke annet så sørget i alle fall Anne og Veronica for at jeg og mine venninner kunne sitte ganske uforstyrret og vurdere de andre guttene. Vi var alle helt enige om at Lorrenzo var den klart kjekkeste. Lorrenzo var 19 år, født i Italia, men hadde bodd i Norge mesteparten av livet og snakket flytende norsk. Han visstnok et ganske stort basketballtalent, ca 190cm, veltrent sexy kropp, mørkt hår og med en sydlandsk utstråling og et sexy blikk som ingen norskfødte klarer å matche. Frem til nylig hadde han vært sammen med en av de mest attraktive jentene i 2.klasse, men i løpet av sommeren hadde dette forholdet tydeligvis blitt avsluttet, og nå sto vi andre jentene nærmest i kø i håp om å bli hans neste kjæreste. Dessverre virket Lorrenzo, i likhet med alle de andre guttene, hypnotisert av Anne og Veronicas markedsføring.

På kvelden var tiden kommet for den store velkomstfesten. Festen er en årevis tradisjon ved skolen og arrangeres av guttene i 3.-klasse, og er primært for guttene i 3.-klasse og jentene i 1.-klasse, men det hendte at guttene også inviterte andre jenter. Tidligere år hadde denne festen blitt arrangert på skolens område, men fordi festen gjentatte ganger hadde utviklet seg til orgier av sex, fyll og dop, hadde skolen i år sagt nei til utlån. Guttene i 3.-klasse hadde derfor gått sammen om å leie klubblokalet til fotballklubben. De hadde også gått sammen om innkjøp av store mengder øl og sprit så vi jentene trengte strengt talt ikke å ta med oss noen ting.

Det gikk mange historier om ting som hadde skjedd på tidligere fester, og noen av de mest prektige jentene valgte til og med å holde seg hjemme på grunn av disse historiene, men for de fleste av oss var dette en begivenhet vi bare måtte få med oss, og som vi hadde gledet oss til i lang tid.

Jeg ankom festen i 22-tiden. Da var festen allerede kommet godt i gang. Siden jeg følte at klesvalget mitt på skolen hadde vært alt for konservativt, hadde jeg bestemt meg for å kompensere litt ved å kle meg ekstra utfordrende i kveld. Jeg var litt bekymret for at jeg skulle virke noe billig i min tettsittende sorte topp og sorte miniskjørt uten truse under, men da jeg kom inn i lokalet oppdaget jeg raskt at jeg ikke var stort mer dristig enn gjennomsnittet av jentene. Sofie hadde sågar kommet med en gjennomsiktig kjole uten bh under!

Festen var i ferd med å utvikle seg til å bli akkurat så het som de fleste av oss hadde håpet på. Jenter som før sommerferien hadde virket sjenerte og umodne var tydeligvis blitt mer modne og mye tryggere på seg selv og på sin egen kropp. Hele lokalet var fylt med en enorm seksuell spenning, og overalt kunne du se gutter og jenter som danset, flørtet, kysset og berørte hverandre. Noen var svært åpenlyse, mens andre forsøkte å opptre så diskré som mulig.

Jeg forsøkte å gå litt rundt for å kartlegge hvilke av guttene som var kapret og hvilke jeg skulle vurdere å prøve meg på i løpet av kvelden. Innerst inne viste jeg nok at jeg ikke kom til å tørre å sjekke opp noen. Jeg har alltid vært litt feig på det området og er helt avhengig av at gutten viser litt initiativ, men jeg hadde i alle fall bestemt meg for å gå bort til Lorrenzo og si hei hvis han sto for seg selv

Nå sto selvfølgelig ikke Lorrenzo for seg selv. Tvert imot sto han i en krok og råklinte med Veronica. Jeg merket at jeg hisset meg opp da jeg så det. Jeg vurderte meg selv som minst like attraktiv som Veronica, og ble øyeblikkelig overbevist om Lorrenzos interesse utelukkende skyltes Anne og Veronicas lille stunt i kantina tidligere på dagen. Nå sto hun altså der å klinte med den kjekkeste gutten på hele videregående mens Lorrenzos maskuline hender kjærtegnet rumpeballene hennes. Selv hadde hun plassert en hånd bak nakken hans mens den andre strøk seg langsomt og forførisk over pikken hans. Behandlingen gikk på ingen måtte ubemerket hen hos Lorrenzo som ikke klarte å skjule en ganske så kraftig ereksjon. Og med utgangspunkt i bulen på Lorrenzos bukser var det heller ikke vanskelig å anslå at han hadde en ganske så stor pikk!

Jeg hadde mest lyst til å fike til Veronica og lage skikkelig skandale, men før jeg klarte å foreta meg noe dumt kom det en annen 3.-klassing bort til meg og spurte om jeg ville danse. Jeg så opp på han og konstaterte raskt at dette ikke var en av de mest attraktive guttene i lokalet, før jeg unnskyldte meg og sa at jeg måtte gå på toalettet.

Nå hadde jeg sikkert ikke så stort behov for å gå på do, men etter å ha stått i nesten 5 minutter og ventet på at toalettet skulle bli ledig, begynte jeg å bli veldig tissetrengt. Da døren endelig gikk opp kom til min store overraskelse Cathrine ut sammen med en 3.-klassing! Da Cathrine fikk øye på meg ble hun knallrød i ansiktet og forsøkte å bevege seg raskt ut i lokalet uten å møte blikket mitt. 3.-klassingen derimot gikk ut i lokalet med et stort glis rundt munnen. Det var helt opplagt at søte, lille, uskyldige og prektige Cathrine faktisk hadde gitt en 3.-klassing en blowjob på toalettet!

Lettere sjokkskadet gikk jeg inn på toalettet og satte meg. Mens jeg satt der gikk det plutselig opp for meg at omtrent alle var i ferd med å få seg noe i kveld unntatt meg. Et lite øyeblikk ble jeg sittende å vurdere om jeg skulle tilfredsstille meg selv, men jeg hørte at andre begynte å stille seg opp i kø utenfor toalettet så jeg lot det være.

Da jeg kom ut fra toalettet, fikk jeg igjen øye på Lorrenzo og Veronica. De var i ferd med å forlate klubbhuset sammen. Jeg gikk litt etter dem for å se hva som skjedde, men de forsvant raskt inn i Lorrenzo sin bil og kjørte av gårde.

Jeg gikk inn igjen og ble sittende å skravle sammen med noen venninner. Vi satt lenge å drakk og hygget oss mens vi delte litt sladder om alt som hadde hendt denne kvelden. Jeg fortalte om Lorrenzo, Veronica og Cathrine, og fikk selv høre en del historier om andre. Anne hadde visst også fått napp tidlig og reist av gårde med en kjekk 3.-klasssing, mens Sofie skulle ha rotet med minst 3 gutter i løpet av kvelden. Det gikk også rykter om at et par jenter hadde mistet jomfruhinna i løpet av kvelden. Vi ble sittende slik å småprate og hygge oss i timevis, mens vi gradvis ble fullere og fullere.

Til slutt innså vi at nesten alle de kjekkeste guttene var blitt kapret og vi måtte komme oss ut på dansegulvet hvis det skulle bli noe på oss i kveld. Etter en liten stund begynte jeg å danse sammen med en gutt som het Andreas. Han var på ingen måte råkjekk, men han hadde i alle fall en slank kropp og hadde en hyggelig personlighet. Da vi hadde danset en stund ble det satt på en rolig sang, og vi krøp tettere sammen. Mens vi danset lot han hendene sine skli varsomt nedover rumpeballene mine. Til slutt tok han mot til seg og lot hendene skli opp under miniskjørtet mitt. Jeg vet ikke om det var fastheten i rumpa mi, eller det faktum at jeg ikke brukte truse som tente han mest, men jeg kunne i alle fall merke at han begynte å få en tydelig ereksjon. Han presset meg tett inntill seg mens vi danset, slik at jeg virkelig kunne kjenne hvordan pikken hans lengtet etter berøring. Jeg stakk en hånd ned mellom oss og klemte rundt pikken hans mens jeg lente meg fremover og kysset han på leppene. Pikken hans var tykk og god, og i tillegg var han overraskende flink til å kysse. Jeg merket at jeg faktisk begynte å bli litt kåt på Andreas, og jeg hadde trolig endt opp med å ha sex med han den kvelden hvis jeg ikke hadde latt blikket mitt gli over hans venstre skulder.

For plutselig fikk jeg øye på en kjenning borte ved døren. Lorrenzo var kommet tilbake! Lorrenso sto alene ved døren og jeg kunne ikke se Veronica noe sted. Jeg innså at hvis jeg skulle ha noen sjanse på Lorrenzo måtte han ikke se at jeg sto her og flørtet med Andreas. Så jeg slapp taket i Andreas, uten å gi han noe forklaring og begynte å gå bort til Lorrenzo.

-" Hei Lorrenzo!". Jeg ble ganske overrasket selv over at jeg turte å gå rett bort å snakke med han, men jeg innså vel at jeg var nødt til å handle raskt. -" Hei, vakre pike", svarte Lorrenzo. Først ble jeg litt skuffet over at han ikke visste hva jeg het, men jeg prøvde å skjule det så godt jeg kunne. Jeg presenterte meg som en gammel klassevenninne av Veronica, og prøvde å finne ut om de to var i ferd med å bli et par. Lorrenzo så på meg og smilte, før han betrodde meg med at det overhode ikke var noen ting mellom han og Veronica. De hadde bare flørtet litt. Veronica hadde visst fått litt for mye å drikke, så hun ble litt dårlig, og Lorrenzo, som den gentlemannen han er, hadde tilbudt seg å kjøre henne hjem. Han sa videre at selv om Veronica var en søt og hyggelig jente så var hun ikke en jente han tente noe særlig på.

Jeg ble utrolig lettet og mange tanker fløy gjennom hodet mitt. Lorrenzo var ikke interessert i Veronica og de hadde tydeligvis ikke engang hatt sex sammen! -" Hva slags jenter tenner du på da?", spurte jeg med litt skjelvende stemme. Jeg var livredd for at han skulle gi en beskrivelse av en drømmejente som i ikke matchet meg, men isteden bare smilte han til meg. -" Kom skal jeg vise deg", sa han, før han vendte seg brått om og gikk ut utgangsdøren. Jeg ble stående et øyeblikk og se meg rundt, for å se om noen så hva som foregikk. Den eneste som tilsynelatende fulgte med var Andreas, og strengt talt var jeg litt fornøyd med å komme litt bort fra han før det ble noe sammenstøt mellom han og Lorrenzo.

Da jeg kom ut på trappa kunne jeg ikke se Lorrenzo noe sted, men i neste øyeblikk hørte jeg at han startet opp bilen sin. Han kjørte bort til trappa og bad meg sette meg inn. Jeg nølte litt for jeg visste at han hadde drukket, men han beroliget meg med å si at han skulle kjøre veldig rolig og kun kjøre på en utrafikkert skogsvei. Jeg var fremdeles litt usikker, men visste, til tross for at jeg var litt full, at jeg ikke kunne la denne sjansen gå fra meg. Vi kjørte innover i skogen i ca. 10 minutter før vi nådde vår sluttdestinasjon. Han stoppet bilen på toppen av en klippe, hvor vi kunne se ut over hele Oslo og Oslofjorden. Det var utrolig vakkert der og vi ble sittende en stund og bare se utover.

- "Du har fremdeles ikke fortalt meg hva slags jenter du tenner på", sa jeg, litt prøvende. Han så bort på meg og fortale meg akkurat det jeg lengtet etter å høre. Han sa at han hadde lagt merke til meg på skolen, og at han hadde vært kåt på meg i hele dag! -" Men du virket ganske kåt på Veronica også når hun befølte deg på festen.". Jeg merket at jeg både ble flau og irritert på meg selv fordi jeg nok en gang begynte å snakke om Veronica. Jeg var redd for at han skulle bli sint, men isteden bare lo han av det hele. Han forklarte at han alltid fikk ståpikk når en jente tok han på pikken, uansett om han var tiltrukket av henne eller ikke. -" Men nå skal du få lov til noe Veronica aldri kommer til å få lov til", sa han, mens han førte hånden min bort til pikken sin. Han sa at jeg kunne få lov til å ta den frem og smake på den.

Jeg lente meg over mot førersetet og begynte forsiktig å kneppe opp knappene på buksa hans, og merket med en gang at pikken hans begynte å vokse. Da jeg hadde fått dratt buksa hans ned på knærne, var den allerede halvstiv, og jeg kunne se at den var ganske stor. Jeg dro langsomt silkeboxer'n ned, og avdekket en vakker pikk som nå sto nesten rett ut. Men det som var mest fascinerende var at den ikke var omkranset av et eneste kjønnshår.

Lorrenzo var den første gutten jeg hadde vært sammen med som hadde barbert seg nedentil. Jeg syntes det var utrolig sexy! Jeg lot først fingrene og deretter tunga leke rundt roten på pikken hans. Han spurte om jeg også var glattbarbert, og jeg nikket bekreftende, før jeg fuktet tungespissen min og lot den skli sakt oppover mot kukkhodet hans. Da jeg kom til toppen tok jeg den ene hånden rundt pikken hans, og dro huden forsiktig nedover slik at hele kukkhodet kom til syne. Det var litt tykkere enn resten, og bidro til at pikken hans fremsto som enda mer sexy. Jeg lot tunga mi sirkle rundt kragen på kukkhodet hans noen ganger før jeg tok pikken hans inn i munnen min.

Han stønnet høyt, tydelig fornøyd med den behandlingen jeg gav han. Jeg runket han forsiktig hele tiden mens jeg sugde han. Jeg satt nå på knærne i passasjersetet, mens hodet som sagt var mellom hans ben og rumpa sto rett til værs. Lorrenzo benyttet nå anledningen til å utforske meg litt, og han brettet derfor opp miniskjørtet mitt slik at han fikk lettere tilgang til rumpa og underlivet mitt. Han tok først tak rundt den ene rumpeballen min. Han hadde såpass store hender at han med uten anstrengelser klarte å få hele rumpeballen i en hånd. Deretter lot han en finger skli inn mellom skinkene, sirkle et par ganger rundt anus, før han fortsatte mot fitta mi.

Han lot en finger skli inn, og jeg måtte avgi et lite stønn og stoppe å suge i et par sekunder. Lorrenzo insisterte imidlertid på at jeg skulle fortsette. Jeg sugde pikken med rolige rytmiske bevegelser, mens han fingerpulte meg i samme rytme. Det var en utrolig deilig og opphissende følelse. Etter en stund presset han to fingre inn i fitta samtidig som han masserte klitoris med tommelen sin. Det tok da ikke lang tid før jeg måtte overgi meg for orgasmen. Lorrenzo fortsatte å fingerpule meg gjennom hele orgasmen noe som bidro til at orgasmen ble mye lenger og sterkere enn det jeg hadde opplevd tidligere.

Når orgasmen til slutt gav seg mente Lorrenzo tiden var kommet for å gå ut av bilen og begynne å knulle skikkelig. Vi gikk ut av bilen og bort til en liten gresslette like bortenfor. Lorrenzo hadde nå tatt av seg alle klærne og jeg kunne se hvordan den sommerbrune kroppen hans glinset i den røde kveldssolen. Han hadde en utrolig sexy kropp! Ikke så muskuløs riktignok, men en slank og veltrent kropp og med en fast og spenstig rumpe som det var vanskelig å holde hendene borte ifra.

Nå hadde Lorrenzo lyst til å se litt mer av min kropp også, og han spurte meg derfor om jeg kunne tenke meg å strippe for han. Jeg hadde som tidligere nevnt ikke så veldig mange plagg på meg denne kvelden, så det ble en ganske kort forestilling. Jeg var dessuten blitt ganske full, så det var neppe den mest elegante og sensuelle stripteasen han hadde sett, men han gav uttrykk for at han var svært fornøyd. Spesielt likte han puppene mine. Han mente at mine pupper var de fasteste puppene han noensinne hadde sett. Han klarte til og med å spørre om de var ekte! Jeg begynte å rødme ganske kraftig når han spurte om det. Frem til nylig hadde jeg hatt litt mindreverdighetskomplekser på grunn av små bryster, og selv om de hadde vokst ganske mye det siste året, følte jeg at de var langt unna en størrelse som gjorde at noen burde mistenke silikon!

Han tok seg god tid, og klemte og kjærtegnet brystene mine både med hender og tunge. De fleste guttene jeg hadde vært sammen med tidligere hadde stort sett kun vært opptatt av den glattbarberte fitta mi, og nesten totalt ignorert puppene mine, men med Lorrenzo var det omvent. Selv om han var litt nedenom fitta og slikket meg, så var det ingen tvil om at det var puppene han viet mest oppmerksomhet. Jeg ble kåtere og kåtere, og til slutt innså Lorrenzo at jeg ikke klarte å vente lenger. Han fant frem en kondom og ba meg sette den på han. Jeg hadde ikke tred på en kondom så mange ganger tidligere, og det tok litt tid før jeg fikk den ordentlig på, men til slutt ble den glatt og fin, og Lorrenzo var klar til å servere hovedretten.

Jeg la meg ned på rygg og Lorrenzo la seg ned ved siden av meg. Han løftet opp den ene benet mitt og førte pikken sin bort til min lengtende vagina. Han lot den gli rolig inn i meg, og jeg kjente hvordan den deilige pikken hans fylte meg helt. Han lot den gli rolig inn og ut et par ganger før han begynte å støte ordentlig.

Lorrenzo kunne virkelig kunsten å elske, og jeg kunne se hvordan lidenskapen lyste ut av øynene hans. Pikken føk ut og inn av meg i et herlig tempo, og det tok ikke lang tid før jeg på ny fikk oppleve en herlig orgasme. Lorrenzo måtte trekke seg ut av meg for ikke å komme. Selv om en liten del av meg ønsket at vi kunne komme samtidig, og at han kunne få oppleve den samme intense tilfredsstillelsen som meg, var jeg litt glad for at han trakk seg ut. For jeg innså selvfølgelig at jo lenger vi kunne utsette Lorrenzos utløsning, jo lenger ville vår deilige natt sammen vare.

Lorrenzo ville nå at jeg skulle ri han. Jeg ridde han først med ryggen vendt mot han. Han la hendene sine rundt puppene mine, og masserte dem mens jeg gynget meg opp og ned pikken hans så fort jeg kunne. Men etter en stund gikk han litt lei denne stillingen, og bad meg om å snu meg rundt slik at han kunne se på meg mens vi knullet. Jeg gjorde som han sa, og snart hadde vi igjen funnet en deilig rytme. Denne gangen hadde han plassert hendene rundt rumpeballene mine, slik at han kunne hjelpe meg med å holde en jevn høy rytme. Hver gang jeg kom ned mot roten av pikken hans, støtet han også litt imot, noe som var ekstremt godt!

Jeg merket at jeg ikke klarte å holde tilbake min tredje orgasme for kvelden, og denne gangen klarte ikke Lorrenzo å holde seg heller. Han trakk seg raskt ut av meg mens jeg sank sammen på bakken. Han røsket av seg kondomet, og ble stående å runke som besatt over meg. Han stønnet høyt da satsen hans sprutet til værs og ned på ansiktet og håret mitt. Han presset ut de siste dråpene, før han førte pikken ned mot munnen min og bad meg slikke den ren. Selv om sæd ikke akkurat er en av mine favorittretter så hadde jeg ingen problemer med å innfri ønsket hans. Jeg vet ikke riktig hva det skylte, men Lorrenzo smakte ikke på langt nær like salt som andre gutter jeg har fått smake på tidligere.

Totalt utmattet satte jeg meg opp på knærne og skulle til å tørke bort Lorrenzos tykke, kremhvite sperm da han bad meg vente litt. Han gikk bort til bilen og fant frem et lite digitalt videokamera som han hadde liggende der. Siden dette var første gang vi hadde sex sammen foreslo Lorrenzo at vi laget en liten videofilm, slik at vi kunne bevare minne om denne fantastiske kvelden. Han begynte å filme og bad meg om å gi en kort intro og en presentasjon av meg selv. Det ble ikke verdens beste og lengste intro, men jeg fikk i alle fall fortalt hva jeg het, hvor gammel jeg var, hvilken dag det var i dag og at jeg synte Lorrenzo var verdens herligeste elsker.

Etter introduksjonen zoomet han inn på puppene mine. Han bad meg leke litt med dem slik at han kunne se hvor faste og spenstige de var. Jeg begynte å kna og leke litt forsiktig med dem, og jeg kunne umiddelbart se at Lorrenzos pikk igjen begynte å vokse. Tanken på at jeg igjen kanskje skulle få oppleve å få den store deilige pikken inn i meg, gjorde meg utrolig kåt og jeg måtte la den ene hånden skli ned å stimulere klitoris. Lorrenzo lot kamera følge mine bevegelser nedover, samtidig som pikken hans ble stivere og stivere. Han bad meg trekke fitteleppene fra hverandre så han kunne se hvor trang jeg var. Jeg lente meg bakover og gjorde som han bad meg om. Etter en liten stund lot jeg pekefingren skli inn i fitta.

Nå var Lorrenzos pikk fullt erigert igjen og det var tydelig at han ikke orket å vente lenger. Han fant frem et nytt kondom og tredde det på seg med en hånd mens han fortsatte å filme meg den andre. Jeg ble utrolig fascinert og imponert av hvor raskt han gjorde det, det var tydelig at han hadde gjort dette tidligere! Han satte fra seg kamera på en stor stein, og bad meg om å stelle meg i hundestilling med ansiktet mot kamera. Han stilte seg opp bak meg og gav meg instruksjon om å forsøke å se mest mulig inn i kamera.

Sekunder etter trengte han seg inn i meg. Ikke rolig som første gangen, men i et raskt kraftig støt kom han helt til bunns i meg. Han var tydelig veldig kåt nå, og han knullet i et raskt aggressivt tempo. Jeg forsøkte å se mest mulig inn i kamera, men etter hvert som jeg kjente orgasmen nærmet seg ble det stadig vanskeligere. Alt etter et par minutter av det andre samleiet måtte vi overgi oss, og vi kom sammen i en kraftig orgasme. Når det var over trakk han seg rolig ut av meg, dro av seg kondomet som var halvfullt med sperm, før han runket ut de siste dråpene over puppene mine.

Jeg ble aldri kjæreste med Lorrenzo slik som jeg innerst inne drømte om, men vi hadde likevel flere herlige kvelder og fritimer sammen etter dette, og jeg har aldri angret et sekund på at det var Lorrenzo jeg valgte å tilbringe den første natta på videregående sammen med!

Forfatter: Lene
Stemmer: NegativNegativNegativNegativNegativ

< Tilbake til forrige side     << Fremsiden

   
 
topp-noveller-venstre
sexy-undertoy-venstre
sextoys-venstre
flirt-noveller-left