victoriamilan-topp-banner
noveller-korsetternoveller - fallen01noveller-magic-massagernov_fleshlight

En pikkolo's hemmelighet, del 7

Ute på terrassen hadde Anders og Øystein stått og runket til den store gullmedaljen. Da de der inne tydeligvis hadde fått nok, hadde de selv sprøytet ned Thujaen de sto bak. Nå dryppet det fra grenene, og de sto lent oppetter veggen til venstre for Thujaen. De var andpustne og matte. Dette var tidenes forestilling, og de var helt utkjørte av opphisselse. Buksene hang nede på knærne og sola stekte på de halvstive lemmene deres. De så på hverandre og begynte å le.
"Er det mulig?? Har vi sett det vi har sett??" Anders visket til Øystein ."De folka der inne er spik spenna gærne! Hadde aldri trodd at hun Eva ville blitt med på noe sånt! Hun var ikke interessert i oss!" Øystein så ned på buksene og den dryppende Thujaen.
" Jeg lurer på om de har mer på lager?"
"Slutt å kødd…nå er dem sikkert helt pumpa hele gjengen, vi kan vel like godt få på oss og snike oss ned. Vil ikke bli oppdaget her ute for alt i verden!" Anders mente han hadde fått mer enn han noen gang hadde kunnet drømme om i sin villeste fantasi, så han begynte å dra på seg buksa. Øystein begynte også å dra opp buksa. Så floka det seg til med beltet, som han hadde klart å tråkke på, og da var overballansen et faktum. Han stupte fremover og utstøtte et "ÅÅÅÅHHHH…" før kroppen hans fór forbi Anders, og landet med et brak rett foran terrassedøra. Anders skvatt så han hoppa, og hundre tanker for gjennom hjernen hans på én gang. Han stivna helt av skrekk og ble bare stående. De på senga inne i rommet hørte alt ståket og spratt opp. Finn løp over til døra og så Øystein ligge rett foran terskelen.
"Nei, hva ser jeg! Har vi hatt spioner her og, nå?" Finn lo godt. "Her, gi meg hånda. Det var sikkert vondt, det der. Gikk det bra?" Øystein visste ikke om han skulle le eller grine, han så opp på Finn og klarte ikke annet enn å ta ham i hånda og komme seg på bena. Buksa hang rundt knærne, og han rødmet langt ned i skoa. Han skyndte seg å dra opp klærne. Finn sto med hendene i siden, splitt naken.
"Hør her!" Det er helt alright, ingen skade skjedd! Ta det med ro, her skal ingen bli sinte. Jeg ser du fikk et skrubbsår på skulderen, bare kom inn, så skal vi sette noe på." Anders og Øystein, fremdeles i sjokk over at de hadde blitt oppdaget, så på hverandre og begge følte at det var bedre å bli med inn enn å plutselig beine ut på gesimsen og ned stigen. De ville jo måtte møte disse menneskene igjen uansett, siden de jobbet i resepsjonen, det var ingen mulighet for å gjemme seg bort. Finn slo ut hånda og vinket dem innover i suiten. Der inne hadde damene tatt på seg badekåper og satt på sengkanten.
"Ja, damer, vi har hatt publikum! To kåte karer som sikkert har kost seg kostelig der ute!" Eva så ned i vegg-til-veggen og ristet på hodet. Veronica smilte og så på Øystein.
"Likte du det du så?" Den rolige, sensuelle stemmen hennes fikk Øystein til å rødme, og han stotret frem en unnskyldning på vegne av seg selv og Anders.
"Altså…beklager at vi har trengt oss på dere, det var ikke meningen å kikke inn sånn, men…vi stablet altså møbler, og så ….så så vi dere, og det ble litt…"
"Det ble for fristende å se på!" Finn lo så han ristet. "Hør her, gutter. Det er ikke første gang slikt har hendt, og det er ingen katastrofe! Vi er voksne mennesker og kan stå for det vi gjøre, og egentlig så er det litt artig å tenke på at dere sto der ute og kikka på oss! Veronica og jeg er ikke pripne og sjenerte, vi liker sex og koser oss så ofte vi kan, og vi har vært så heldige å treffe Eva, som virkelig er en het jente!" Eva rødmet og smilte. Hun hadde i vært fall bidratt til å gjøre forestillingen severdig, og egentlig så hadde hun ikke noe imot at guttene hadde sett henne. Det var egentlig litt opphissende å vite, nå som de satt her og Finn moret seg litt med det. Han tok det hele med den største humor, og det fikk alle til å slappe mer av.
Anders og Øystein så ut til å ha kommet seg nogenlunde av sjokket. Anders var den mest snakkesalige av de to, og nå følte han tungbåndet løsne litt.
"Vi har aldri sett noe sånt før, dvs…altså.. på film, kanskje, men aldri i ….virkeligheten! Vi ble bare så oppslukte, og klarte ikke å rive oss løs!"
Finn hadde gått over til kjøleskapet og hentet ut en bokse-Pils til hver. "Her, få en liten avkjøling. Dere er vel sikkert egentlig ferdige på jobb for i dag, er dere ikke?"
"Joda, dette er vel egentlig som overtid å regne. Så ingen savner oss!" Sa Anders. Veronica og Finn vekslet noen raske øyekast.
"Så fint, så kan dere være her litt med oss og slappe av! Vi trenger en liten pause sjøl, vi, men vi skal ned til middagen om halvannen time. Men la nå Veronica få stelle det skrubbsåret, det blør litt og kan trenge å bli vasket og få på et plaster. Ta ham med på badet og få ordnet det, Veronica." Veronica forflyttet seg over til Øystein, som rødmende reiste seg og pliktskyldigst ble med ut på badet. Han turte ikke si nei, nå var det bare å oppføre seg pent. De hadde jo dumma seg så loddrett ut at det var best å gjøre miner til slett spill. Veronica stakk hånden under armen hans og geleidet ham ut av rommet. På badet så hun litt på ham, og bestemte seg for å gjøre litt mer ut av dette enn Øystein hadde forventet. Hun så at han var blitt skitten fra arbeidet og fallet på terrassen.
"Du, kanskje det hadde vært best om du tok en dusj, så får du skylt av deg støvet med det samme? Hun så på ham med tunge øyne og la hendene forsiktig på skuldrene hans. Han så på de glinsende leppene hennes og følte at han ikke klarte å si nei, han ble oppslukt av hennes uimotståelige seksuelle utstråling og lot henne kneppe opp jeansen hans, som falt ned over anklene. Hun bøyde seg ned hjalp ham trå ut av klærne. Nå var beltet til badekåpen hennes løsnet pga alle bevegelsene hennes, hun hadde bare knytt med én enkelt knute, og når hun reiste seg opp skled forstykkene i kåpen til hver side og avslørte den nakne kroppen hennes under. Øystein sto som naglet til gulvet og så ned på henne. Hun strakte seg mot ansiktet hans og slikket leppene hans forsiktig og sensuelt mens hun kjente at pikken hans reiste seg og sto stiv mot åpningen av badekåpen hennes. Hun tok tak i hendene hans og førte dem innunder kåpa, opp mot brystene med vorter stive av opphisselse og han kjente dem som harde knopper under hendene. Han lot fingrene forsiktig stryke og klemme. Badekåpa gled av henne og hun kysset ham dvelende og sugde leppene hans inn. Tungen hennes sirklet om leppene hans og opphisselsen skjøt som ild nedover til kjønnet hans. Så strakte hun en hånd inn i dusjen og skrudde på vannet. Det flommet ut av dusjhodet og traff Øystein i nakken. Han ble dyttet forsiktig innover i dusjnisjen og Veronica såpet ham deilig inn på kroppen. Hun tok tak i pikken hans og såpet inn og skylte av, så satte hun seg på huk og lot den synke inn mellom leppene i munnen. Av og på i rolig takt, mens vannet flommet nedover kroppene deres. Så sugde hun inn steinene hans, en etter en, og han utstøtte et halvveis ul, mens hun runket skaftet hans. Så reiste hun seg opp.
"Kom, skal jeg tørke deg litt og sette på det plasteret." Øystein lurte på om alt var over, han visste ikke om han skulle bli skuffet eller ikke, men fulgte med ut av dusjen. Lemmet hans sto i stram giv akt og så ikke ut til å ville falle med det første. Veronica tørket ham forsiktig på overkroppen og fant frem en plasterbit fra toalettmappen.
"Du er virkelig en søt kar, Øystein," sa hun hviskende. Han smilte keitet og kåt.
"Ta på deg dette håndkleet og bli med ut i soverommet…" Han festet håndkleet rundt hofta og lot seg leie ut av badet.

På den store senga lå nå de tre andre. De hadde observert hva som hadde foregått i dusjen fra avstand, og Finn hadde invitert Anders til å hjelpe med å massere Eva. Hun lå i midten av de to karene, og hendene deres strøk og kjælte med kroppen hennes. Øystein så fascinert på mens Anders og Finn fikk Eva til å vri seg under hendene deres, og Veronica satte seg på huk foran ham for å gi pikken hans en omgang mens han så på. Munnen hennes arbeidet i sakte, gode tak, og Øystein rullet med øynene og rullet hodet bakover. Så festet han blikket på senga igjen, hvor de to mennene nå hadde rullet Eva rundt å alle fire. Hun lå med hodet i fanget til Anders og ga pikken hans en real omgang. Det var Henning Olsen Soft Ice time. Brede slikk over pung og skaft og vibrerende tunge under hodet. Finn holdt om hoftene hennes og lot pikken pumpe ut og inn i jevnt tempo. Synet av det solide, smurte skaftet hans som jog ut og inn av Eva var utrolig opphissende.
Nå var Øystein sikker på at han virkelig hadde havnet i midt oppi et pornofilm-opptak, han kunne bare ikke huske hvordan han hadde kommet dit hen og hvorfor han var deltaker, men så koblet hjernen hans ut igjen og nytelsen overtok for alt. Finn pulte Eva i hurtig tempo, klasket henne på baken så hun ble rød og varm, og hun ynket seg i vellyst der hun lå og koste seg med pikken til Anders. Rumpeballene hennes disset for hver gang Finn smalt pikken innover i henne.
"Nå skal vi ha litt guttekos her!" sa plutselig Finn. Han trakk seg ut av Eva. "Veronica, kos deg litt med Eva. Hun er skikkelig varm og våt og trenger tunga di!" Eva forflyttet seg til den nederste delen av den digre senga, hvor Veronica nå også klatret opp til henne.
"Kom igjen gutter, nå skal der få litt av det dere sto der ute på terrassen og koste dere med, men nå vil jeg også ha litt!" Anders og Øystein rødmet, men nå var de så til de grader kåte at å takke ned til denne…kommandoen,  ble litt for dumt. Øystein la seg på den andre siden av Finn.
"Anders, sug meg! Og jeg vil suge Øystein." Finn hadde en bestemt stemme nå. Ingen turte å nekte, her var det bare å peise på. I enden av senga hadde jentene inntatt en 69 posisjon. Veronica underst og Eva over. De sendte guttene sideblikk mens de slikket og sugde hverandre, og synet av Finn som sugde Øystein var overveldende vakkert. Den unge gutten hadde en flott kropp, og han var godt utstyrt. Han knelte på puta ved sien av hodet til Finn, mens han holdt den ene armen på hodegjerdet. Hofta hans beveget seg frem og tilbake mens Finn sugde og slikket. Fin stakk en hånd mellom bena til Øystein og lot en finger sakte gli inn i rumpa hans. Øystein utstøtte et "aaaaaaaahhhhhh!!!!" av fryd, og jokket pikken sin inn og ut av munnen foran ham. Anders hadde lagt seg tvers over fanget til Finn slik at han kunne holde lemmet til Finn med én hånd mens den andre ble brukt til å runke ham selv.
"Nå vil jeg ha ræva di!" Finn slapp taket i Øystein og Anders ble kommandert til å legge seg på rygg, og Øystein fikk beskjed om en 69. Guttene gjorde som de ble bedt om, og Finn stelte seg med knærne på begge sider av hodet til Anders. Den stive pikken til Øystein hang over hodet til Anders, som tok tak og runket og sugde. Finns pikk var nå helt blåsprengt. Han elsket guttesex, hadde aldri kommet over hvor deilig det var, og spesielt likte han at Veronica så på og ble opphisset av det. Det var riktignok sjeldent anledningen bød seg, men når den først kom, grep han sjansen med begge hender. Her hadde han nå to gutter til rådighet, og han grep tak i glidemiddelet på nattbordet, pumpet en god mengde ut over rumpehullet til Øystein og lot hodet på pikken gli sakte og forsiktig innover. Så stoppet han litt og lot musklene slappe av etter hvert som han gled lenger innover. Øystein ynket seg og forsøkte å la være å stramme, og til slutt klarte han å ta hele pikken til Finn. Glidemiddelet gjorde det lettere og mer opphissende, og Finn gikk sakte i gang med å pule rumpa til Øystein. Jentene hadde nå løsrevet seg fra sin 69 og hadde krabbet over for å få et nærmere overblikk over mennenes aktivitet, og de kjælte med kroppene deres uten å forstyrre selve akten. Karene stønnet og slikket, sugde og pulte, og jentene runket seg mens de så på. Veronica kunne ikke dy seg for å slikke nedover ryggen til Øystein. Finn var nå så sprengt i pikken, og synet av guttene foran ham og jentene som runket var nok til å få ham til å brøle av kåtskap! Han jog ut og inn av rumpa til Øystein i raskere tempo og guttene fulgte opp under ham. Snart var det ingen vei tilbake og Finn lot spruten stå over ryggen til Øystein, som fulgte opp med å sprute ansiktet til Anders fullt.


"Hvor har vi egentlig vært hen i dag? Jeg kan aldri fortelle dette til noen! Ingen ville noensinne trodd meg! Hadde det ikke vært for at vi var sammen om dette, hadde jeg trodd du fortalte fantehistorier!" Anders sto lent inntil muren utenfor hotellet. Han ristet på hodet og smilte. "Fy faen så sliten jeg er…..jeg må hjem og sove en hel uke….!"
Øystein la en arm kameratslig over skulderen til Anders mens de fortsatte bortover grusveien.
"Det var vel egentlig det du trodde om meg da jeg fortalte om Veronica første gangen? Vi får i hvert fall overtidsbetalt!" sa Øystein. Guttelatteren gjallet over plassen. Kveldssola skinte og gjestene var på vei til middag. En helt vanlig dag på hotellet…

 

Forfatter: Marinette
Stemmer: PositivPositivPositivPositivPositiv

< Tilbake til forrige side     << Fremsiden

   
 
topp-noveller-venstre
sexy-undertoy-venstre
sextoys-venstre
flirt-noveller-left