victoriamilan-topp-banner
noveller-korsetternoveller - fallen01noveller-magic-massagernov_fleshlight

Stuebjelken

Jeg sitter og ser på deg med skjulte blikk, når du ikke merker det. Jeg ser på formen din og spiller en hel "film" i hodet. Du reiser deg og går mot kjøkkenet, hvorpå jeg så kommer rett bak deg. Jeg tar armene dine rundt bærebjelken i stua. Holder deg fast mens jeg glir leppene så vidt over halsen din for å kjenne huden din. Kysser og suger litt før jeg så smått begynner å bite deg.

Jeg glir hendene mine nedover midjen din, og nekter deg å slippe bjelken. Kommer ned til lårene hvor jeg legger litt press på, mens jeg glir tunga over nakken din. Fører hendene opp, og bort fra lårene. Fører dem under toppen din, hvor jeg lett stryker deg over magen og kysser meg vei mot leppene dine. Jeg kjenner lepene dine mot mine, og klemmer meg inntil deg. Hendene mine finner veien opp til brystet ditt via midjen, hvor de klemmer først forsiktig og varsomt.

Jeg lar deg få ha armene løst, men det blir fulgt av en baktanke hvor toppen tas av. Jeg lener deg med ryggen mot bjelken og kliner med deg, før jeg biter deg nedover nakken og glir hendene lett over kroppen din mens jeg bøyer meg ned. Kysser deg på magen og lurer med tunga under buksekanten. Knappene åpnes sakte etterfulgt av at buksene dras ned sakte, mens jeg kysser meg vei nedover med buksa. Du trer ut av buksa mens jeg drar bort en stol jeg plasserer deg i. Småbiter og kysser på innsidene av lårene dine. Hendende mine er på magen din.

Omsider nærmer jeg midtpunktet, hvor jeg så lurer litt med tunga langs kanten, for så å friste deg gjennom undertøyet ditt slik at det blir fuktig. Jeg drar den endelig tilsides, og legger munnen forsiktig over musa di. Kjønnslepper og klitt. Kysser deg ømt over hele musa di og jobber meg innover. Jeg sprer deg litt med to fingre, før jeg lar tunga gli en gang over åpningen din før jeg igjen omfavner musa di med munnen. Glir den en gang til over sprekken og dukker opp på klitten. Glir to fingre inn i munnen din, som du må suge som om det var pikken min. Gjøre den god og våt. Jeg glir dem forsiktig inn i deg, og føler meg litt frem. Lager en slagplan. Sprer deg mer med den andre hånda slik at det er mulig å la tunga leke med klitten samtidlig som jeg utforsker deg. Jeg krummer fingrene litt, og gnikker i taket av musa di. Når jeg begynner å jobbe litt annerledes en den standard "inn og ut, så raskt som mulig" teknikken, legger jeg press på venusberget ditt med hånden jeg sprer deg med.

Etter hvert tar jeg av deg trusa og kysser deg oppover magen din, når jeg kommer til puppene lar jeg de fuktige fingrene gli over nippelen din før jeg omfavner den med munnen min. Jobber meg med flere bitt oppover nakken din så jeg kan kjenne leppene og tungen din. Du åpner løsner beltet mitt og lar buksa gli av meg, før du glir og leker med kuken min utenpå bokseren. Jeg tar av meg t-skjorta samtidlig som du kvitter deg med bokseren min.

Hånden din omfavner pikken og du følger kjapt etter med tunga, du glir den langs staven min og fukter den før du begynner så smått å runke meg. Jeg lar fingrene gli gjennom håret ditt mens du begynner å friste med leppene dine. Jeg lar deg suge meg rolig bittelitt, før jeg reiser deg opp og lener deg med ryggen mot bjelken. Setter meg ned på huk og tar det ene benet ditt over skulderen så jeg får fuktet deg litt med tungen.

Reiser meg opp og snur deg med rompa mot meg, du tar en hånd ned til musa di og geleider pikken inn i deg. Den glir inn sakte og helt til bunns, hvor den holdes litt og trekkes sakte ut igjen. Du får beskjed om å holde rundt bjelken igjen, mens jeg støter sakte inn i deg for å varme deg opp. Jeg biter deg i nakken mens jeg øker kraften i støtene. Jeg snur deg etter hvert mot meg og løfter deg opp og finner veien til sofaen. Setter meg ned med deg i fanget, og lar deg ri meg i tempoet som passer deg best. Hendene leker på ryggen og brystet, mens tungene fekter lett og lekent. Kjenner at trykket bygger seg opp, så jeg stopper deg og legger deg ned i sofaen. Legger føttene dine over skuldrene mine og fukter deg godt med tunga, før jeg sprer deg og finner klitten med tommelen, samtidlig som jeg glir et par fingre inn i den våte musa di.

Når ting har roet seg reiser jeg og glir kuken igjen inn i deg, jeg tar deg hardt mens du låser føttene dine rundt midjen min. Når det igjen begynner å presse på, løfter jeg deg opp og setter meg ned i sofaen igjen. Lar deg ri meg helt til du føler pulseringen fra pikken når jeg kommer. Holder deg tett inntil meg mens vi kysser ømt.

Forfatter: Chris
Stemmer: NegativNegativNegativNegativNegativ

< Tilbake til forrige side     << Fremsiden

   
 
topp-noveller-venstre
sexy-undertoy-venstre
sextoys-venstre
flirt-noveller-left