victoriamilan-topp-banner
noveller-korsetternoveller - fallen01noveller-magic-massagernov_fleshlight

En annerledes date

Lise kastet ett siste blikk i speilet, og lot øynene gli granskende over kveldens antrekk. Den svarte toppen satt som et skudd på henne, og utrigningen var akkurat dyp nok til at brystene ble fremhevet, uten at det ble vulgært. Det blå mønstrede skjørtet rakk henne til rett over knærne. Det var nyinnkjøpt for kvelden, og hun var virkelig fornøyd med det. Hun lot hendene gli over lårene og kjente etter at stay-upsene satt skikkelig. Bare for moro skyld hadde hun festet de i en svart hofte holder i blonder. Hun likte så godt hvordan det så ut. De blå høyhælte skoene matchet skjørtet og gjorde at hun rakk noen cm lenger over bakken enn ellers. Sminken satt som den skulle, og hun kunne se hvordan øynene hennes glitret i forventning da hun møtte blikket sitt i speilet. Hun hadde gledet seg til denne kvelden lenge.

Lise var en sprek jente på 26, med formene godt plassert der de skulle. Brystene var runde og store. Til tider kunne Lise synes hun var litt for stor over brystet, men samtidig viste hun hvor mye de ble satt pris på av menn, så det gikk vanligvis fort over. Rumpen var velformet og spretten. Den var i grunnen det hun likte best på seg selv. Spesielt høy var hun ikke, noe som fremhevet formene hennes enda litt mer. Det brune håret rakk henne midt på ryggen, og rammet inn to store tindrende blå øyne. Øynene hennes sa det meste hadde hun funnet ut. Det var ikke en følelse hun klarte å skjule i dem, enn så mye hun prøvde. Så den rette personen kunne lese hva han ville av henne hadde hun funnet ut.

Lise flettet håret fra luggen og bak til en stor flette mens hun kikket på klokken. Den var blitt mye så hun. Hun festet fletten kjapt, og fant frem smykkene hun skulle ha på se. Alt var i sølv i kveld. Hun løp ut i gangen og hev på seg jakken, og nappet med seg vesken. Hun gikk ut til bilen og satte nøkkelen i tenningen, og rygget ut av parkeringsplassen og vendte nesen mot sentrum. I kveld skulle hun på date nr 2, med en hun hadde flørtet med en stund. Hun gledet seg kjente hun. Han hadde bedt henne med på en av byens bedre resturanter. Hun kjente det kilte litt i magen av tanken på å treffe han igjen. Han var høy og mørk, med brede skuldre, og veldig kjekk. Smilet hans kunne smelte en isbre og øynene lyste av godhet. Hun strakte seg frem og satt på musikk på anlegget i bilen. Hun trengte noe som kunne la tankene vandre litt kjente hun. Å som hun gledet seg til å se han igjen.

Høye toner fra et av hennes foretrukne metalband dundret fra høytalerne. Tankene vandret hele tiden til daten hennes, og hva hun hadde fantasert om at han gjorde med henne. Hun hadde fantasert mer enn en gang om hvordan de store varme hendene hans strøk henne oppover lårene. Hvordan de grep henne i nakken og over ryggen i det han trakk henne inntil seg og kysset henne sultent. På hvordan hun trodde de ville kjennes ut på brystene hennes, mens han masserte og kjente på dem. Hun tok seg selv i dagdrømmen og rødmet. Hun kjente det sitret i kroppen og ned i underlivet. Kåtheten spredde seg og rødmen steg enda ett par hakk. Hun trykket på knappen og lot vinduet på førersiden gli ned. Den kalde vårluften fylte raskt bilen. Hun trengte helt klart å kjøle seg nå. Hun begynte å nynne sakte med til musikken mens hun kjørte, for å distrahere seg selv. Hun kunne ikke sitte og tenke slik om daten. Hun ristet på hodet over seg selv.

Lise svingte bilen ned i en av byens parkeringshus, og trakk en billett. Hun kjørte ett stykke inn før hun fant en ledig plass. Vinduet ble rullet opp, og Lise ble sittende å trekke pusten noen ganger. Kåtheten hang igjen ennå kjente hun. Hun kikket rundt seg for å se om det var andre i parkeringshuset. Det var ingen på nivået hun var parkert på så hun. Hun kikket på klokken igjen. Hun hadde enda litt tid på seg. Turen til byen hadde gått fortere enn hun trodde. Hun lukket øynene og lot hånden gli ned til skjørtet, og trakk det litt opp. Beina ble spredt og hånden fant veien inn mellom lårene og til musen. Hun ble litt overrasket over hvor vått det faktisk var, men ble sittende å smile i det hun begynte å gni klitten lett. Tankene hennes vandret igjen til dagdrømmen og daten hennes. Hun lot hendene gli der hun fantaserte at han la hendene på henne. Hun hørte ett stønn slippe over leppene hennes i det hun lot to fingre gli inn. Hun lot den andre hånden knipe over ene brystet utenpå klærne, og stønnet igjen. Hun tok fingrene ut og lot de massere klitten ivrig. Hun kjente det nærmet seg kraftig, og hun fortsatte ivrig til hun kom med noen høye stønn. Hun ble sittende med øynene igjen en liten stund før hun rettet seg opp. Hun fant frem noen våtservietter fra vesken og gikk raskt over hender og lår med dem. Hun kunne jo nesten ikke møte opp og lukte av kåtskap heller. Hun vippet ned speilet og rettet på håret og frisket opp sminken før hun gikk ut av bilen. I det hun låste bilen hørte hun en bil starte. Hun kvapp til da hun så den stod lenger nedenfor hennes. Den som kjørte bilen måtte ha gått forbi bilen hennes på vei bort til sin. Hun rødmet og ba stille om at de ikke hadde sett noe. Bilen rygget ut fra plassen og kjørte forbi henne på vei mot utgangen. Det var en stor svart SUV så hun. Hun ristet på hodet. Om sjåføren hadde sett hva hun gjorde så viste hun i allefall ikke hvem det var.

Lise gikk mot utgangen og dro jakken tettere sammen rundt seg. Det var blitt kjølig ute nå. Hun kjente at den kalde luften gjorde henne godt. Kinnene brant litt mindre, og hodet klarnet opp. Hun gikk mot restauranten. Hun kjente sommerfuglene boble opp igjen jo nærmere hun kom. Hun var tidlig ute, så hun fant seg en benk i nærheten og satt seg ned for å vente litt. Hun sjekket mobilen og så hun hadde fått en melding fra daten. Hun hadde ikke hørt at mobilen hadde lagd lyd. Hun hadde nok vært for opptatt med seg selv der og da. Han sa han ble 15 min for sen på grunn av at bilen hadde brutt sammen. Han kom så fort han kunne, men hun skulle bare gå inn og bestille seg noe å drikke mens hun ventet, så hun slapp å stå ute og bli kald. Hun sukket lett og reiste seg og gikk mot restauranten. Det var ikke så mye lenger å vente, men det virket der og da som en liten evighet. Hun ble vist til bordet han hadde reservert, og bestilte seg en cola. Bordet var i et hjørne ved vinduet, så hun ble sittende å se på forbipasserende. Det begynte å bli mørkt ute nå, og gatene ble lyst opp av gatelysene. Restauranten hadde to høye fakler stående utenfor inngangen så hun. Hun hadde ikke lagt merke til de på vei inn. Hun lot blikket gli over restauranten. Den var elegant og koselig, med varme farger på veggene, myke stoler og sofaer ved bordene, og de var levende lys på hver eneste bord. De hvite dukene var en fin kontrast til det varme lokalet. Det summet stille i lokalet fra de lavmælte samtalene til de andre gjestene. Lise smilte og slappet litt mer av. Servitøren kom tilbake med drikken hennes og hun smilte og takket.

Lise kvapp litt i det en hånd ble lagt på skulderen hennes. Daten hennes var endelig der. Hun reiste seg og gav ham en klem og sa hei. Han smilte og klemte henne godt, hei, beklager at jeg ble så sen, sa han. Bilen bestemte seg vist for å stoppe opp på vei til byen. Det var heldigvis en drosje i nærheten, så bilen fikk heller bare stå der den står, fortalte han. Det var leit, sa Lise og smilte, men jeg er glad du kom likevel. Klart det, sa han, en lar da ikke en så flott jente sitte og vente for lenge, eller skuffer henne med å ikke dukke opp. Lise smilte og rødmet lett. De fikk hver sin meny og bestilte. Tiden fløy på resturanten. De snakket om alt mulig, og lo og koste seg. Daten ble bedre enn Lise hadde klart å forestille seg. Klokken ble mye før de reiste seg og trakk utenfor. De ble stående å snakke litt sammen litt bortenfor restauranten. Det var blitt kjølig ute og Lise kjente at hun ikke hadde kledd seg godt nok. Hun hutret litt stille og la armene i kors foran seg. Daten hennes smilte og trakk henne inntil seg. Fryser du? Spurte han. Lise nikket bare. Egentlig var hun glad for det akkurat der og da. Å stå med armene hans rundt seg var slett ikke ubehagelig. Han strøk henne over ryggen og gav henne ett kyss. Kanskje vi skal ta kvelden da, sa han. Lise kjente hun ble litt skuffet. Hun ville ikke at kvelden skulle ende helt ennå. Det virket nesten som at han leste tankene hennes der han stod og smilte til henne. Men tror du at du kunne ha vært en engel og kjørt meg hjem, spurte han. Selvsagt gjør jeg det svarte hun raskt. Takk, det er snilt gjort av deg sa han og smilte enda litt bredere. De gikk mot parkeringshuset mens de fortsatte å snakke. Ved betalingsautomaten ble hun stående og rote litt i vesken etter billetten. Han stod og betraktet henne mens hun leitet. Lise smilte unnskyldende i det hun trakk billetten opp av vesken og betalte. De gikk mot bilen. Han gikk ett halvt skritt foran henne, og gikk rett til rett bil. Lise stusset litt over det, men tenkte ikke noe videre over det.

Bilturen hjem til han gikk raskt. Han bodde ikke så langt utenfor byen i et stille og rolig område. Hun svingte inn på gårdsplassen foran huset hans, og skrudde av motoren. Gårdsplassen var mørk, og helt uten lys. I det hun snudde seg mot han for å takke for kvelden, var han ute av bilen. Litt små paff kikket hun ut i mørket på passasjersiden, men klarte ikke å se ham for lyset som var gått på inne i bilen. Plutselig gikk døren opp på fører siden og hun så ham i det han lente seg inn og løsnet beltet hennes og dro henne ut av bilen. Han smilte fortsatt, men det var noe mer i blikket hans nå så hun. Hånden hans fant håret hennes og festet seg godt i det og trakk hodet hennes bakover så hun så opp på han i mørket. Overraskelsen over den plutselige endringen var så stor at hun ikke klarte å si noe til å begynne med. Han lente seg frem og kysset henne begjærlig. Hun kjente hvordan kysset gikk rett i knærne på henne, men gjorde sitt beste for å skjule det der hun stod. I det han trakk seg unna skimtet hun en svart SUV bak han. Hun kjente det gikk kaldt nedover ryggen, og hvordan rødmen spredde seg. Hadde han virkelig sett hva hun hadde gjort før daten? Han begynte å små flire og strammet taket i håret hennes igjen. Så du trodde ikke du ble sett der du satt og koste deg, din frekke lille tøs, spurte han og gliste. Jeg oppdaget bilen din da jeg var på vei til heisen og tenkte jeg skulle slå følge med deg, fortsatte han. Isteden fikk jeg se en kåt liten tøs som satt og koste med seg selv i full offentlighet. Lise prøvde forgjeves å slå ned blikket. Hun kjente hvordan rødmen brant i kinnene nå. Han flirte enda litt mer og åpnet jakken hennes med den andre hånden. Hun fikk summet seg og begynte å gjøre motstand. Nei, hold opp, så hun og vred på seg. Jakken hennes forsvant og hun kjente hvordan den kalde natteluften gled over huden hennes. Brystene knoppet seg under toppen kjente hun. Hånden hans fant det ene brystet og tok et godt tak og klemte på det. Hun vred enda hardere og ynket seg høyt, og ble svart med et enda bedre tak i håret hennes. Stå i ro, sa han bestemt. Siden du koste deg sånn før du skulle treffe meg, så antar jeg at det var meg du var kåt på, sa han med et smil. Jeg lar meg ikke snyte for en kåt og våt liten tøs. I natt er du min. Hun kjente hvordan det kriblet i henne av tanken på at han skulle ta for seg, og bruke henne til sin glede og forlystelse.

Uten at hun merket det sluttet hun å stritte i mot. Han flirte høyt. Jasså, så du likte det ja. Det lyser jo kåtskap av deg. Hun forsøkte å slå blikket ned igjen og vred litt halvhjertet på seg. Nå, svar meg, smalt det fra han i det han fant ene brystvorten hennes og knep til. Hun gispet, men sa ikke et ord. Han slapp taket i håret henne og vred henne rundt og presset hendene hennes sammen bak på ryggen hennes. Han kysset henne i nakken og hvisket i øret hennes, du trenger ikke si noe, det står skrevet over hele ansiktet ditt. Han dyttet henne foran seg mot huset, hele tiden med et godt grep rundt armene hennes. Han låste opp døren og dyttet henne inn. Hele tiden bestemt, men forsiktig. Hun hørte døren ble lukket og låst bak dem. Hun ble dyttet opp til veggen, og klærne ble revet av henne. Nå vil jeg se ordentlig på deg, sa han med et smil. Jeg fikk ikke sett på langt nær nok der du satt påkledd og kjælte med deg selv. Hun kjente skjørtet ble dradd av henne, og stivnet til i det hun husket på at hun ikke hadde truse på seg. Han stoppet opp og lot hånden gli ned mellom beina hennes. Så du var så kåt at du glemte trusen i dag, eller hva? Fingrene hans gled nedover sprekken hennes. Hun kjente at det begynte å renne ivrig av henne. hun kjente brått at to fingre ble presset inn i henne. Hun klarte ikke la være å stønne. Så du er kåt igjen alt lille tøsen min, sa han og så på henne. Lise rødmet igjen og vred hodet til siden så håret falt over ansiktet hennes. Han tok et godt tak om haken hennes og dro ansiktet hennes tilbake. Så, så, ikke gjem deg. Jeg vil se deg, se hvordan du reagerer på det jeg gjør, sa han bestemt. Han begynte å fingre henne hardt mens han holdt rundt henne. hun kjente hvordan det rant nedover lårene hennes der hun stod. Hun lukket øynene og stønnet. Dette var så mye bedre enn hun kunne forestilt seg.

Han dro fingrene til seg og dro henne med seg inn i stuen. Hun klarte ikke holde igjen ett frustrert sukk i det hun kjente fingrene forsvant. Hun ble dyttet hardt over bordet og beina ble bundet til hvert sitt bordben. Armene ble strukket bak på ryggen hennes og bundet stramt sammen. Hun følte seg hjelpeløs og blottet der hun stod. Siden den lille kåte tøsen tydeligvis ikke får nok så skal vi gjøre et iherdig forsøk på å kvitte deg med kåtskapen sa han og flirte. Nå blir jeg borte litt, sa han mens han kysset henne i nakken, jeg skal finne frem ett par ting jeg kunne tenke meg å teste på deg. så ligg pent i ro over bordet nå. Hun hørte at han gikk ut av rommet, og at han begynte å romstere et annet sted i huset. Det føltes som en evighet der hun stod. Kåtskapen brente i henne. Hun var flau over seg selv. Tankene vandret igjen til kosestunden hun hadde hatt i bilen. At hun hadde turd var i det hele tatt ganske overraskende, men at hun hadde blitt tent med en gang hun hørte at hun hadde blitt oppdaget, overrasket henne enda mer. Hun bet seg i underleppen. At hun tente så veldig på at bli behandlet røft var og nytt for henne. Tankene gjorde henne enda kåtere, og det rant igjen nedover lårene hennes.

Hun kvapp til i det hun kjente hånden hans på rumpen. Den gled over den velformede buen den hadde og videre inn mot fitten hennes. Så du står her og kåter deg opp mens jeg er borte, humret han. Vel, jeg skal nok få deg enda kåtere skal du se. Hun kjente noe gli over rumpen hennes og deretter oppover sprekken hennes. Hun prøvde å vri hodet så hun klarte å se hva det var han hadde i hånden. Gjenstanden ble tatt vekk og hodet hennes dyttet tilbake. Ligg i ro nå, sa han rolig. Dette svir nok litt, men jeg kan jo ikke la den slags oppførsel gå ustraffet. Hun syntes nesten hun kunne høre ham glise der han stod bak henne. Nå skal du få smake pisken for din tøsete oppførsel, sa han, og lot den igjen gli over rumpen hennes. Pisken ble fjernet fra rumpen hennes før det første slaget falt over den. Hun ynket seg, og et lite stønn glapp over leppene hennes. Nok et slag kom, og så enda ett. Hun stønnet høyt og bet seg i underleppen. Det sved men hun tålte det kjente hun. Det var det vist flere som merket, for det neste slaget var hardere. Hun klarte ikke å holde igjen et lite skrik. Tre slag til rammet rumpen hennes før han byttet ut pisken med hånden. Han lot den gli kjælent over den, mens han beundret de røde stripene som kom tilsyne mot den lyse huden hennes. Hun kjente svien bre seg under hånden hans og ynket seg. Bare skrik alt du orker du tøsen, sa han. Her ute er det ingen som hører deg. hun stønnet i det hånden hans gled over rumpen hennes igjen. Tre fingre fant igjen veien inn i henne og han begynte å fingre henne hardt. Hun klemte ivrig rundt fingrene hans. Hun kjente hun var blitt enda mer våt av runden med pisken. Hun ble litt overrasket, men kåtheten overdøyvet den ganske raskt. Fingrene ble igjen fjernet og denne gangen stønnet hun høyt og skuffet.

Han fant frem en vibb som han lot gli opp og ned i sprekken hennes ett par ganger før den ble skrudd på og presset hardt mot klitten hennes. Hun vred seg mot den og stønnet. Hun ble svart med et høylydt klask over rumpen. Det sved ekstra godt siden pisken nettopp hadde etterlatt sine merker. Stå i ro nå, kommanderte han bestemt. Du skal få utløp for dine tøsete lyster i natt, og så godt utløp for dem at du ikke kommer til å klare å røre fitten din på flere dager. Lise lystret og stod stille, halvt i overraskelse og halvt i nyskjerrighet over hva han kom til å gjøre neste gang. Han fant frem noen stropper og festet vibben mellom beina hennes så den presset mot klitten hennes. Fortsatt stod den på full guffe. Hun kjente at en orgasme nærmet seg ubønnhørlig der hun stod. Enda noen stønn unnslapp leppene hennes. Hun lukket øynene og bestemte seg for å la det stå til. Hendene hans fant brystene hennes og dro henne litt opp så han fikk ordentlig tak i dem. Brystvortene hennes ble klemt mellom to fingre, og strukket forsiktig. Han kysset henne i nakken igjen. Når du føler du ikke klarer å holde igjen mer så skal du komme sa han. I kveld skal du tilfredsstilles gjentatte ganger, så vibben blir ikke fjernet før du har kommet 4 ganger sa han og klapset henne lekent over rumpen. Slaget fikk henne til å stønne igjen, men denne gangen kjente hun at det sved på en god måte. Faktisk så god at hun ikke klarte å holde igjen orgasmen. Hun stønnet høyt og vred på seg i det den skylte over henne. Fingrene hans fant igjen veien inn i den kliss våte fitten hennes. Han fingret henne hardt mens han dro henne i håret så hodet ble bøyd bakover. Han gav seg ikke før hun hadde kommet ytterligere to ganger til. Lise ynket seg høylydt etter den tredje orgasmen. Nå begynte hun å bli øm kjente hun. Hun vred seg urolig der hun stod.

Brått kjente hun at det sved over lårene. Hun gispet og trakk pusten, men klarte ikke å lage en lyd i ren overraskelse. Hun fikk et slag til over lårene og denne gangen fant hun stemmen igjen. Sa jeg ikke at du skulle stå i ro, kom det fra ham. Du må ikke tro du får gjøre som du vil sånn som du har oppført deg. Lise viste ikke om hun skulle svare eller ikke, så hun valgte stillheten. Han lot igjen pisken falle hardt over lårene hennes. Svar meg tøs lød det bak henne. ja, jeg skal stå rolig svarte hun spakt. Se det var bedre sa han mildt og strøk henne over rumpen og oppover ryggen. Han løsnet vibben og trakk den vekk fra klitten. Hun stønnet lettet, før hun kjente fingrene hans som klemte hardt på den. Aaaiii, skrek hun. Hun klarte å motstå fristelsen til å vri seg unna hånden hans og ble belønnet med at den ble fjernet. Han la vibben mot åpningen hennes og presset den inn. Fortsatt stod den på full styrke kjente hun. Hun stønnet og presset seg forsiktig mot den. Så du vil ha mer, spurte han med et flir. Du er vist helt umettelig du. Hun rødmet, og nikket forsiktig. Hånden hans smalt over rumpen hennes. Svar meg ordentlig kom det fra han. Ja, jeg vil ha mer sa hun og rødmet enda mer. Tenkte meg det ja, lo han og begynte å bevege vibben inn og ut av henne. han tok henne hardt med vibben, mens han kjælte med klitten hennes. Stønnene kom tett fra henne og det tok ikke lang tid før hun kom på nytt. Hun ble liggende tungpustet over bordet mens sjelvingene jog gjennom henne. vibben ble skrudd av, men han lot den bli i henne. klem godt rundt den, sa han. Nå skal jeg løsne deg, men vibben skal ikke gli ut av deg. Lise klemte det hun klarte rundt den. Hun kjente hvor øm hun var mens hun gjorde det, men slapp ikke opp i redsel for at den skulle gli ut. Hun kjente beina ble løsnet fra bordet, og at hun ble dradd opp etter håret og så presset ned på kne foran ham. Hun oppdaget nå at han hadde kledd av seg, men når ante hun ikke. Hun så rett på den stive pikken hans et øyeblikk før han presset ansiktet hennes mot den. Nå er det min tur lille tøs sa han bestemt. Vær flink pike og sug meg nå.

Hun åpnet munnen og lot han gli inn mellom leppene hennes. Hun begynte å suge og slikke ivrig og bestemt. Hun kjente hvordan pikken hans reagerte og hørte på stønnene hans at han likte det hun gjorde. Han hadde fortsatt hånden i håret hennes og brukte den til å presse henne lenger og lenger ned på pikken hans. Hun strittet litt imot, men protesterte ikke. Etter en stund ble han utålmodig og begynte å knulle munnen hennes hardt. Hun hadde ikke noe annet valg enn å gape og ta imot der hun satt. Han trakk seg brått ut av munnen hennes og dro henne opp. Bevegelsen var så brå at hun ikke klarte å holde vibben på plass, og den falt i gulvet med et smell. Hun ble presset ned på kne igjen. Plukk den opp kom det strengt fra han. Hun kikket undrende opp på han. Nå, hva venter du på spurte han. Hendene mine sa hun, de er jo bundet på ryggen, jeg kan ikke plukke opp noe da. Han tok tak i håret hennes og presset henne ned mot vibben. Så du har mistet bruken av munnen og flirte han. Plukk den opp, nå! Hun rødmet vilt, men gjorde som han sa. Se det var flink pike. Ikke slipp den før jeg sier det sa han videre. Hun kjente smaken av seg selv på vibben. Den var kliss våt og tilgriset av saftene hennes. Hun ble dradd opp igjen og dyttet foran ham gjennom stuen og ut i gangen, og videre inn på soverommet. Han dyttet henne på magen ned i sengen og var over henne før hun klarte å summe seg. Han presset seg mot fitten hennes og lot pikken gli opp og ned i sprekken hennes før han brått trengte inn i henne. Han tok tak rundt hoftene hennes og dro rumpen hennes litt opp før han begynte å støte hardt inn og ut av henne. hun stønnet høyt mot vibben i munnen og klemte godt rundt pikken hans. Innimellom støtene haglet det klaps over rumpen hennes. Hun kjente hun begynte å bli øm på rumpen nå, men hun brydde seg ikke om det lenger. Hun kjente det bygget seg opp igjen i henne, og at stønnene ble høyere. Hun hørte hvordan han stønnet der han pumpet inn og ut av den dryppende våte fitten hennes. Han lente seg fremover og dro henne opp så han fikk tak i brystene hennes. Han holdt et godt tak rundt og knullet henne enda hardere. Nå klarte hun ikke styre seg lenger og kom med et skrik. Han stønnet høyt og kom med et brøl før han sank sammen over henne. Følelsen av å bli fylt opp forsterket orgasmen hennes, og hun ble liggende å skjelve i orgasmebølger en stund etterpå. Han trakk seg ut av henne og bevegde seg frem til ansiktet hennes. Vibben ble fjernet og en halv stiv pikk ble dyttet inn mellom leppene hennes istedenfor. Slik meg ren nå, og få jeg stiv igjen sa han, jeg er ikke ferdig med deg ennå må du tro.

Lise lot tungen gli ivrig over pikken hans. Smaken av saftene hennes blandet med hans smakte annerledes, men godt fant hun ut. Hun slikket han helt ren og begynte å suge han sakte mens hun lot tungen presse imot. Hun kjente hvordan han vokste mellom leppene hennes og smilte litt. Hun fikk holde på en stund før han dyttet henne vekk og la seg ned på rygg i sengen og dro henne med over seg. Nå skal du få vise om du duger til mer enn å suge lille tøs, sa han med et forventningsfullt smil, og dyttet henne ned på den igjen stive pikken. Hun sank helt ned på han og klemte rundt han før hun begynte å ri ham ivrig. Det var ikke helt lett å få til med hendene på ryggen, men hun fikk det til på et vis. Han la hendene på hoftene hennes og begynte å støte imot. Det var tydelig at han likte å bli ridd. To av fingrene hans fant klitten hennes og begynte å gni den forsiktig. Hun rykket til i det han traff den. Hun var ennå ganske øm etter orgasmene. Likevel kjente hun at det hadde ønsket effekt. Hun fortsatte enda litt mer ivrig og nøt følelsen av å kjenne hvordan saftene ble presset ut av henne. i det hun nærmet seg nok en orgasme lukket hun øynene. Han så at hun var nærme og gned enda litt hardere på klitten hennes. Kom lille tøsen min sa han og gav henne noen støt som hun kjente langt opp i fitten. Hun klarte ikke å holde igjen, og kom så det sang etter idet han på nytt fylte henne. hun sank utslitt ned over ham. Han la armene rundt henne og kysset henne ømt. Så, er det ikke hakket bedre å vente på meg neste gang tror du, spurte han og kysset henne igjen. Lise nikket forsiktig. Jo, det skulle hun absolutt gjøre hvisket hun før hun lukket øynene og sovet utmattet i armene hans.

Forfatter: arwenchan
Stemmer: PositivPositivPositivPositivPositiv

< Tilbake til forrige side     << Fremsiden

   
 
topp-noveller-venstre
sexy-undertoy-venstre
sextoys-venstre
flirt-noveller-left