victoriamilan-topp-banner
noveller-korsetternoveller - fallen01noveller-magic-massagernov_fleshlight

Hardt og overaskende

Vi hadde avtalt at han skulle komme, men om han kom til å komme er et spørsmål jeg ikke får ut av hodet. Jeg bestemte meg for å gå ut på verandaen å ta meg en sigarett, kanskje mest for å roe ned litt nerver. Men hvorfor har jeg nerver å roe ned, hvorfor er jeg så nervøs? Jeg hadde vel kanskje en anelse om hva som kom til å skje i kveld. Koselig ville det nok bli men litt skummelt, jeg har jo trossalt aldri møtt denne mannen før. Jeg har sett han, han er stor, muskuløs og er ordentlig kjekk. Høy er han også, og ikke noe baby face, en riktig mann. 

 

Jeg spaserer inn igjen og rusler inn på badet, det er bare en time igjen nå. Studerer meg selv i speilet en stund og slenger på meg sminken og ordner håret. Hva skal jeg ha på meg? Det må jo være litt sexy. Jogger inn på rommet og river alt ut av skapet, jeg vet nemlig at jeg har en rød litt snerten partydress, og den skal jeg ha på meg. Fant den, drar den på meg og sturer meg selv i speilet igjen. Er fornøyd nå. 

 

Slenger meg på sofaen og skrur på noe behagelig musikk. Da ringer det på døren. Det er han, tenkte jeg, det er han! Jeg småjogger til døren og titter igjennom kikkehullet på døren, der står han. Så flott han er. Jeg lukker forsiktig opp døren og finner meg selv i å måtte bøye hodet mitt oppover, så høy er han. Jeg sier ingenting. Jeg glemmer rett og slett å be han inn. Han står bare der, ser ikke sur ut, ser ikke dumt på meg, han har et lurt men sexy smil om munnen. Han bare står der. Ser på meg. Jeg velger og smile. Og idet jeg skal trekke på smilebåndet har han en brå bevegelse. Han dytter opp døra på vidt gap og løfter meg opp. Det første som slår meg er hvor sterk han er. Han løftet meg opp som om jeg er laget av fjær. Han valser inn i stua og slenger meg på sofaen og drar av seg t-skjorta raskt og legger den muskuløse og deilige kroppen sin over meg. Jeg er i himmelen. Han har den mest sexy kroppen jeg har vert borte i. Han drar forsiktig men raskt av meg kjolen nedover bena, han følger etter med kroppen. Når kjolen er av setter han seg opp og tar av seg buksa. Kaster den bak seg og lener seg ned mot meg igjen, kysser meg en gang og røsker bena mine fort opp på hofta hans og reiser oss opp. Undertøyet går av hos begge og han løfter meg opp igjen etter bena og dytter meg opp etter veggen. Vi står ikke lenge og kliner det før han presser den inn. Inn i meg. Helt perfekt. Han knuller meg hardt og fort som et ufølsom rasshøl som ikke er det. Jeg merker at jeg blir tatt godt vare på, og blir forsiktig håndtert, men allikevel røft og godt!

Forfatter: Helene
Stemmer: PositivNegativNegativNegativNegativ

< Tilbake til forrige side     << Fremsiden

   
 
topp-noveller-venstre
sexy-undertoy-venstre
sextoys-venstre
flirt-noveller-left