victoriamilan-topp-banner
noveller-korsetternoveller - fallen01noveller-magic-massagernov_fleshlight

Hjemkomsten

Endelig er jeg er på tur hjem til deg igjen. Har vært borte lenge. Alt for lenge. Jeg savner deg, og uskikkelighetene dine. Vet at du trenger å justere deg inn etter Masters nærvær igjen. La noen andre ta kontrollen. Jeg har sent deg en liten gave i posten sammen med noen instrukser om hvordan jeg vil du skal være når du henter meg på flyplassen. Gaven inneholdt et lite vibrerende egg med en mottakerboks. Fjernkontrollen beholdt jeg selvsagt selv. Instruksene du fikk sammen med pakken fortalte deg når du skulle møte på flyplassen, hvordan jeg vil du skal være kledd og beskjed om og "bruke" gaven. Jeg sitter spent på flyet og gelder meg til å se deg igjen. Du er den vakreste skapningen i hele verden og jeg elsker deg mye høyere enn jeg noen gang vil klare å formidle. Jeg lukker øynene og ser for meg hvordan forberedelsene dine er i tråd med mine instrukser før du setter deg i bilen og kjører til flyplassen. Av undertøy har du fått beskjed om kun å ha på hofteholdere og strømper, altså ingen truse og ingen bh. Jeg elsker hvordan hofteholderen og festestroppene som strekker seg ned til strømpene dine, rammer inn den nydelige rumpa di når du står og spesielt når du bøyer deg over med baken mot meg. Videre ville jeg at du skulle ha på et skjørt og en bluse. Du fikk også beskjed om å være glattbarbert nedentil, og å møte meg i ankomsthallen på flyplassen. Det nye vibrerende egget skal være på plass i fitta og koblet til mottakerboksen.

Jeg kommer ned trappen til ankomsthallen og bagasjebåndene og ser at du står og venter på meg. Det gleder meg at du har fulgt mine instrukser og har på deg skjørt og bluse. Jeg håper at du har fulgt alle instruksene jeg ga deg. Du bryter ut i et kjempestort smil når du får øye på meg og jeg smiler bredt tilbake. Verden er aller vakreste når du smiler, og jeg fylles nok en gang av ærefrykt over hvor godt det er å ha deg i livet mitt. Jeg savner deg sårt hver gang vi tvinges fra hverandre. Men nå er vi sammen igjen, snart for godt. Du omfavner meg som bare du kan og gir meg et langt deilig og intimt kyss. Tiden står stille et øyeblikk og alle menneskene rundt oss blir borte. Jeg legger nesen i halsgropen din og trekker pusten dypt. Du lukter så vanvittig godt. Du lener hodet ned mot øret mitt og hvisker til meg: "Jeg har fulgt alle instruksene dine til punkt og prikke Master". Jeg smiler bredt og kjenner at erkjennelsen av din lydighet gjør meg kåt. Skikkelig kåt. Jeg rives brått ut av mine skitne tanker når alarmen for at bagasjebåndene snart settes i bevegelse begynner å pipe. Menneskene i ankomsthallen beveger seg mot båndene og vi følger etter. Mens vi står og venter på bagasjen min og halvt holder rundt hverandre, stikker jeg hånden i lommen og finner fjernkontrollen til det vibrerende egget du har i fitta di.

Jeg finner øverste knapp på fjernkontrollen mens den ligger i lommen og trykker på den. Siden du står helt inntil meg og jeg halvt holder rundt deg, kjenner jeg hvordan du rykker til når jeg skrur på vibrasjonen i egget. Du møter blikket mitt og ser bedende på meg. Jeg smiler sleipt tilbake og gir deg et kyss på munnen. Jeg lar deg stå sånn og kjenne på vibrasjonene fra egget på det laveste trinnet mens vi ser etter bagasjen. Siden egget er oppi skjeden din, avgir det ingen avslørende vibrasjonslyder selv om vi har mennesker tett inntil oss på alle kanter. Så med mindre du begynner å lage stønnelyder eller avslører deg på andre måter vil ingen rundt oss merke noen. Når vi har stått en liten stund og bagasjen min ennå ikke har kommet trykker jeg nok en gang på fjernkontrollen. Egget har tre vibrasjonshastigheter og står nå på det mellomste. Jeg merker på kroppen din at du begynner å puste tyngre. Jeg bøyer meg inntil deg og hvisker deg i øret; "Du kan bare våge å komme di skitne tøs". Jeg merker at du begynner å anstrenge deg for ikke å avsløre deg på noen måte til de som står rundt oss. På nytt retter du et bedende blikk mot meg og jeg smiler tilbake. Jeg bestemmer meg for å sette vibrasjonene i egget på max når jeg for øye på kofferten, og la deg stå og pines i din egen nytelse fra den dukker opp til jeg løfter den av båndet. Når jeg griper kofferten og snur meg mot deg, ser jeg tydelig hvor stive brystvortene dine er. Samtidig ser jeg at du begynner å få alvorlige problemer med å holde maska, så jeg stikker hånda i lomma og skrur av egget.

Idet du parkerer bilen i gata utenfor huset har du rukket å kjøle deg ned igjen. Jeg bøyer meg over mot deg idet du løsner bilbeltet og kysser deg heftig mens jeg lar hånda mi stryke deg oppunder skjørtekanten. Du sprer beina lydig så jeg kommer til. Fingrene mine stryker deg lett oppover låret og over den våte musa før jeg beordrer deg ut av bilen. Du går foran meg idet vi går mot huset. Når vi runder hushjørnet er vi ganske godt skjult fra nysgjerrige naboblikk. I tillegg er det nesten midnatt så mørket skjuler oss litt ekstra. Jeg beordrer deg til å stoppe. Du adlyder villig, åpenbart uvitende om hva jeg ønsker videre. Ellers tror jeg nok du ville protestert heftig. Jeg beordrer deg til å legge hendene på ryggen og ikke flytte de før du får tillatelse. Samtidig fisker jeg fjernkontrollen opp av lomma. Jeg har den klar i hånda og trykker kjapt tre ganger på knappen og vet at egget nå står på max vibrering. Samtidig som jeg trykker tar jeg tak i skjørtekanten din på begge sider av deg og trekker det opp rundt livet ditt. Du gripes et øyeblikk av panikk for at noen ser oss og hendene dine beveger seg for å trekke ned skjørtet igjen. Jeg forventet denne reaksjonen så jeg reagerer raskt og gir deg en skikkelig smekk på hver av rumpeballene dine. Det smeller høyt, og jeg kjenner hvordan det umiddelbart begynner å svi skikkelig i håndflata mi. Samtidig ser jeg i skumringsmørket at et illsint rødt omriss av hånda mi vokser frem på hver side av rumpa di. Jeg griper tak i håret ditt og drar hodet bakover mens jeg hvisker inn i øret ditt; "Hvis du ikke vil tiltrekke deg oppmerksomhet, gjør du best i å adlyde meg". Du hikster av kåtskap, og et vell av forskjellige følelser rører seg rundt inne i deg. Jeg lar deg stå sånn en liten stund og nyter synet av deg og håndavtrykket på rumpeballene dine før jeg beordrer deg til å gå opp trappa. Du stopper på toppen og står lydig med hendene på ryggen til jeg kommer opp bak deg. Jeg begynner å beføle deg på innsiden av lårene og kommanderer deg til å spre beina. Du hikster lett og trygler meg om å få låse opp døra så vi kan komme inn i gangen hvor ingen kan se oss. Jeg sniker en hånd inn under blusen din og griper det ene brystet ditt. Knar det og klyper deg i den allerede stive og harde brystvorten din. Lar også en finger skli inn i musa di og kjenner hvordan egget vibrerer inne i deg. Leker med deg en liten stund før jeg trekker til meg hendene. Stikker fingeren min i munnen din og kommanderer deg til å slikke den ren før du får låse opp døra.

Vel innendørs stopper jeg deg i gangen på vei inn i stua. "Bøy deg over og grip anklene dine" kommanderer jeg. Det er trangt i den lille gangen vår men du gjør som du får beskjed om. Jeg kommer opp bak deg og begynner å stryke deg over rumpa. "Hvordan går det med egget i musa, tøsa mi?" spør jeg. Du hikster at du har lyst til å komme snart. Jeg gir deg et smekk på hver rumpeball og sier; "Du vet hvem som bestemmer om du får komme eller ikke, ikke sant?". "Ja, Master", hikster du. "Vær så snill, Master. Det vibrerer så deilig i fitta mi", klynker du. Jeg smiler og kjenner hvordan pikken vokser i buksa. Jeg stryker deg opp og ned bak på lårene. Lar hendene bevege seg opp til rumpeballene dine og tafser grådig. En leken finger finner veien til rumpehullet ditt og begynner å erte deg. Du hikster av kåtskap. Fingeren min leker seg sakte nedover mot musa fra rumpehullet ditt, langs de våte fitteleppene dine og frem til klitten. Begynner å massere klitten din med en fuktig fingertupp. Du begynner å puste tyngre og stønner merkbart høyere. Det tar ikke lang tid før du trygler om å få komme. Når jeg merker at du begynner å kjempe for å holde orgasmen tilbake, mens du trygler meg om og om igjen om tillatelse, tar jeg opp fjernkontrollen og slår av det vibrerende egget. Du skal til å protestere, men biter det i deg når du kjenner hvordan hånden min raskt trekker deg tilbake for å vinne høyde til et nytt sviende smekk. "Reis deg opp igjen", kommanderer jeg. Du adlyder raskt. "Hendene på ryggen, tøs", kommanderer jeg. Igjen adlyder du så fort du klarer. Underdanigheten din gjør meg sprengkåt. Pikken er så hard at det begynner å bli ubehagelig. Jeg vet jeg kommer til å knulle deg skikkelig hardt snart, for jeg begynner å få problemer med å kontrollere kåtskapen min. Det er bare du som klarer å tenne meg til jeg mister all kontroll.

Jeg tar tak i håret ditt og fører deg inn på soverommet. Jeg kommanderer deg til å strippe naken. "Behold strømpene og hofteholderen på", sier jeg med streng stemme. Snart står du kun iført hofteholder og strømper med hendene på ryggen. I den ene hånden din holder du kontrollboksen til det vibrerende egget. Derfra går det en ledning ned mellom beina dine som forsvinner opp i skjeden din. Jeg griper tak i håret ditt på nytt og fører deg bort i skammekroken. Vi har en på soverommet og en i stua som begge blir flittig brukt når du er uskikkelig. Jeg presser hodet ditt inn i hjørnet så nesetippen din berører veggen mens jeg sier: "Spre beina og svai ryggen så du byr deg fram som den tøsa du er". Du adlyder uten en lyd. Vel, det er ikke helt sant fordi du begynner å bli skikkelig tungpustet nå. Et tydelig tegn på at du blir skikkelig kåt av at jeg behandler deg på denne måten. Jeg lar deg stå i skammekroken mens jeg finner boksen med alle lekene våre. Jeg tar frem glidemiddel, et ekstra vibrerende egg og en splitter-kabel. Su ser det ikke fordi du står med ryggen til, men jeg smiler bredt når jeg går mot deg igjen. Du er vanvittig nydelig når du står og byr deg frem på denne måten for meg. Jeg elsker at du lar meg dominere deg. Det er en perfekt match at vi begge tenner så voldsomt på det. Jeg bøyer meg ned bak deg og tar kontrollboksen fra hånda di. Kjapt drar jeg ut ledningen til egget i fitta di og stikker inn splitter-kabelen. Dermed kan jeg nå koble to egg til kontrollboksen. Jeg kobler egget du allerede har i fitta til den ene, og egget jeg holder i hånda til den andre tilkoblingen. Så tar jeg litt glidemiddel og masserer på rumpehullet ditt. Du hikster av kåtskap mens du står og venter spent på hva som skal skje. Jeg leker litt med fingeren i rumpa di og du stønner høyt og presser deg mot hånda mi for å få fingeren lengre inn. Du klynker når jeg trekker fingeren ut av rumpa di. Raskt presser jeg egget mot lukkemuskelen din og presser på til det forsvinner opp i rumpa di. Du stønner høylytt når det går opp for deg hva som nå kommer. Jeg fester kontrollboksen til hofteholderen din og tar et skritt bakover for å nyte synet av deg. Det er opphissende å se ledningene som forsvinner inn i kroppen din når jeg vet hva som er i enden av dem. "Putt hendene dine på hodet", kommanderer jeg. Du er så kåt nå at du adlyder uten noen form for protester. Du er alt for orgasmesugen til å gjøre opprør nå. Jeg trykker en gang på fjernkontrollen og nyter synet av hvordan kroppen din rykker til. Lar deg nyte vibrasjonene i begge hullene dine mens jeg finner frem brystvorteklemmene, og en blindfold i lekeesken vår. "Lukk øynene og snu deg rundt med fronten mot meg", kommanderer jeg mens jeg går mot deg igjen. Jeg bruker bevisst en streng stemme hver gang jeg snakker til deg. Vet du blir ekstra kåt av det. Jeg setter på deg blindfolden og strammer en klype rundt hver av brystvortene dine. Du jamrer deg når de biter seg fast i de harde brystvortene dine. Jeg tar tak i lenken mellom klemmene og drar så vortene strekker seg. Du hikster og er på tur å følge etter. "Stå i ro, tøs" kommanderer jeg strengt. Jeg drar ennå litt til mens jeg justerer vibreringen på eggene i fitta og rumpa di opp et hakk i styrke. Du jamrer deg virkelig nå. Rødmingen på halsen og toppen av brystet ditt avslører deg like mye som alle de andre tydelige tegnene på at du er opphisset til bristepunktet.

Jeg fører deg bort til senga og guider deg ned på ryggen. Du blir liggende med baken helt på kanten av senga. Jeg fester raskt håndledd og ankel mansjetter på deg. De er genialt enkle å ta på og av siden de har borrelås. Så fester jeg høyre håndledd til høyre ankel og venstre håndledd til venstre ankel, med karabinkrokene som er på mansjettene. Så tar jeg bondageteip og teiper venstre albue til venstre kne, og høyre albue fast til høyre kne. Jeg reiser meg opp og beundrer mesterverket mitt. Det er helt ubeskrivelig opphissende å se deg i den posisjonen du ligger i nå. Du ligger på rygg i sengen, vidt skrevende med anklene festet til håndleddene og albuene teipet til knærne. Hullene dine er fullstendig blottlagt og du er ute av stand til å bevege deg. Når du ligger i denne stillingen er det ennå mer opphissende å se ledningene som forsvinner inn i hvert sitt hull. Jeg plukker opp ridepisken som ligger i skapet bak og stiller meg opp ved siden av deg. Jeg smekker baken og baksiden av lårene dine med den mens jeg justerer styrken på de vibrerende eggene inne i deg opp og ned. Det tar ikke lang tid før rumpa og lårene dine har en sviende rødfarge, og du trygler meg med ekte desperasjon i stemmen om å få komme. Jeg ser på klokken og registrerer at jeg har terget deg i godt over en time nå siden vi startet på flyplassen. Jeg slår av vibreringene til dine høylytte protester. Du har vært klar til å få orgasme lenge nå og er redd jeg vil utsette det enda lengre. Jeg river av meg klærne og setter meg på kne ved hodet ditt i senga. Jeg stopper protestene dine med å stikke den fullt erigerte pikken min inn i munnen din. Munnen din lukker seg rundt pikken min og du suger meg med en villskap jeg aldri har kjent før. Jeg blir svimmel av kåtskap og nytelse og begynner halvt å munnknulle deg der du ligger. Jeg kjenner jeg ikke vil vare lenge i denne rusen av kåtskap du frembringer i meg så jeg trekker meg ut og setter meg på kne på gulvet så jeg har deg rett foran meg. Tar tak i ledningen til egget i fitta di og trekker forsiktig til det kommer ut. Så trykker jeg tre ganger på fjernkontrollen så egget i rumpa di vibrerer på full styrke igjen. Det samme gjør egget jeg har i hånda selvsagt. Du stønner høylytt av vibrasjonene i rumpa og begynner på nytt å trygle meg om å knulle deg. Jeg bøyer meg frem og lar tunga mi smake på fitta di. Du smaker og lukter vanvittig opphissende når du er så kåt som du er nå. Jeg lar raskt tunge leke med leppene og klitten din, før jeg sirkler den ned til rumpehullet ditt. Jeg slikker rumpehullet ditt grådig i noen sekunder mens jeg erter klitten din med egget jeg har i hånden. Du er så kåt nå at hver gang egget er i direkte kontakt med klitten din rykker det til i kroppen din. Jeg vet at du er helt på kanten av stupet nå, så jeg reiser meg opp og trenger pikken min inn i fitta di. Følelsen av å trenge inn i deg når vi begge er så kåte som nå er langt forbi min evne til å ordlegge meg. Det er en intens blanding av som er godt, tilfredsstillende og nydelig på en gang. Samtidig kan jeg kjenne hvordan egget som vibrerer i rumpa di kiler undersiden av pikken min når jeg trenger dypt inn i deg. Det er ubeskrivelig deilig. Jeg griper tak i den høyre foten din med min frie hånd og begynner og knulle deg med dype, harde og raske støt. Det er en villskap i kåtheten min som bare kan tilfredstilles ved å knulle deg så hardt som jeg overhode klarer. Det er det eneste som betyr noe akkurat nå. Jeg vet jo selvsagt at du elsker at jeg knuller deg hard. Og jeg hører på stønningen din at du også er sprengkåt. Jeg elsker når du stønner ordentlig høylytt. Kroppene våre lager høylytte klaskelyder hver gang jeg bunner deg med de harde støtene mine. Jeg kjemper vilt mot følelsen som bygger seg opp i meg om at jeg vil komme, men vet at jeg taper den kampen når som helst nå. Så jeg presser det vibrerende egget jeg har i hånda mot klitten din og knuller deg uavbrutt i lange harde støt helt til jeg ser hvordan du krøller tærne og fotbladene dine og hyler ut orgasmen din som sakte har bygget seg opp i over en time. Orgasmen din er så kraftig at jeg også mister all kontroll og brøler ut mens jeg kommer dypt inne i deg. Svimmel av kåtskap og lykkerus trekker jeg meg skate ut av deg og løsner deg ut av stillingen du er fast i, så du kan bevege deg opp i sengen. Med skjelvende hender fjerner jeg mansjettene, blindfolden og brystvorteklemmene, og legger meg ned ved siden av deg. Ingen ting i hele verden er bedre enn å lande fra en så voldsom følelsesmessig opphisselse enn å ligge inntil deg og holde rundt deg. Takk for at du er til for meg. Jeg elsker deg.

Forfatter: bigbadwolf
Stemmer: PositivPositivPositivNegativNegativ

< Tilbake til forrige side     << Fremsiden

   
 
topp-noveller-venstre
sexy-undertoy-venstre
sextoys-venstre
flirt-noveller-left