victoriamilan-topp-banner
noveller-korsetternoveller - fallen01noveller-magic-massagernov_fleshlight

Siste gang

Det var siste gang hun så ham. Siste gang hun skulle elske med ham. Hun visste det, han visste det ikke. Et valg hun hadde tatt uten å diskutere. Hun orket ikke tanken på å tåle følelsene hans, hans spørsmål om hvorfor hun ikke ville mer. Og var det så viktig egentlig? Hun hadde jo bestemt seg. Hvorfor skulle hun la denne siste elskoven bli overskygget av konsekvensene av et valg som allerede var tatt? Meningsløst. "Vi har kun ansvar for oss selv". "Hvorfor skal vi være nødt til å ta på oss andres smerte når det bare gjør oss vondt? Meningsløst, som sagt."
*
Hun var over ham som et kattedyr. Lange negler gled gjennom håret hans og skrapte over hodebunnen, samtidig som hun presset han ned i sengen. Øynene hennes formelig oste som to glødelamper i det ovalt formede ansiktet, og han følte hver nerve i kroppen sitre til i det hun trykket de to myke puppene sine mot brystet hans. Leppene hennes kom før han rakk å trekke pusten, og da de møtte hans egne ble siste rest av oksygen presset ut av ham. De ukontrollerte stønnene han ga fra seg steg i takt med den voksende pikken hans, og den stod bankende og hard mot det nakne, våte kjønnet hennes. Leppene og tungene deres var en eneste virvel av varmt, hett og lidenskapelig. Hun trykket puppene sine hardere mot ham, og ereksjonen hans strakte seg opp langs de speilblanke kjønnsleppene.
*
Intenst var kanskje det ordet som beskrev elskoven deres best. Intens og nådeløs i sitt stadige jag etter mer, mer. Og så, klimakset som sendte begge utfor stupet uten returbillett, men de kom seg alltid opp til overflaten igjen. Slik hadde det vært i de få månedene de hadde kjent hverandre. De hadde så mye mer enn sex sammen, men de erotiske utfoldelsene var allikevel et godt bilde på hvordan de virket på hverandre. Hans endelige møte med den store kjærligheten. Jenta med stor J. Han sank ned og inn i henne, fikk ikke nok av henne. Som en druknende manns første åndedrag over vannet trakk han inn hvert ord, hver berøring, hvert eneste tegn på nærhet hun sendte i hans retning. For henne var det bare nok et skritt på veien. Enda en gutt å ligge med, enda en mann å få oppmerksomhet fra. Det var ikke det at hun ikke likte ham, for det gjorde hun virkelig. Hun la seg ikke på rygg for hvem som helst. Han var så absolutt atraktiv, men det gjorde heller ingen skade at han forgudet henne.
*
"La meg kjenne deg inni meg."
De lå fremdeles tett omslynget på sengen. Han kunne tydelig kjenne de to stive brystvortene hennes mot seg, og den varme pusten hennes som sendte varme ilinger helt ned i leggmusklene. Følelsen av den varme skapningen over ham gjorde at han vokste til nye høyder, og hun grep om pikken hans med den ene hånden og styrte ham på plass i åpningen. Han grep om henne med begge hender som for å prøve å ta tilbake en viss kontroll, men hun lot seg skli ned på ham uten noen tanke på å stoppe. Den varme fitta hennes strammet rundt ham, og han kunne kjenne hvordan musklene hennes pulserte i en ujevn, krampeaktig rytme. Han løftet underlivet opp mot henne og gle helt til bunns i henne. Stønnende og pesende knuget han henne inntil seg, og hun slikket ham sultent på halsen. Så begynte hun å bevege seg opp og ned på ham. Forhuden hans ble vrengt bakover, men hun var så våt at det ikke gjorde noe. Han sendte den ene hånden ned mellom lårene hennes og rørte såvidt ved det følsomme punktet. Hun rykket til og klemte til rundt ham. Hun lot ham synke til bunns i seg mens han masserte henne, og samtidig småbet hun ham i den ene øreflippen og pustet varmt og fuktig langs ved kinnet hans. Så grep han om hoftene hennes, snudde henne rundt på rygg og la seg over henne. Pikken hans var ikke i friluft mer enn et par sekunder, og så var han dypt, dypt inne i henne igjen. Støtene hans var enda mer bestemte nå. Hun knurret langt nede i halsen og fortsatte med å massere seg selv der hvor han hadde sluttet. Hoftene deres beveget seg taktfast mot hverandre i et stadig hurtigere tempo. Brått løftet hun seg opp mot ham i en bue og pusten hennes stanset i noen sekunder før hun skrek ut. Han kjente hvordan fitta hennes trakk seg sammen rundt ham i orgasmekramper, og han skrek sammen med henne mens han kom dypt i henne. Det rykket til i pikken hans igjen og igjen, og en varme spredde seg ut fra underlivet hans, ut til hver eneste muskel, hver eneste nervetråd.
"Jeg elsker deg".
Det var første gang han sa det, og det var absolutt ikke planlagt. Han kunne rett og slett ikke holde det tilbake, like lite som han kunne ha holdt orgasmen tilbake. Hun lot seg synke sammen under han. Tilfredsstilt, malene som en fornøyd kattunge.
"Du er søt", svarte hun og strøk ham over håret, og akkurat der og da følte han seg faktisk elsket. Elsket av henne, og det var nok for ham.
*
Det var siste gang hun hadde sett ham. Siste gang hun hadde elsket med ham. Hun visste det, han visste det ikke før senere. Et valg hun hadde tatt uten å diskutere. Hun orket ikke tanken på å tåle følelsene hans, hans spørsmål om hvorfor hun ikke ville mer. Og var det så viktig egentlig? Hun hadde jo bestemt seg. Hvorfor skulle hun la denne siste elskoven bli overskygget av konsekvensene av et valg som allerede var tatt? Meningsløst. "Vi har kun ansvar for oss selv". "Hvorfor skal vi være nødt til å ta på oss andres smerte når det bare gjør oss vondt? Meningsløst, som sagt." Hun så ikke behovet for å gi ham en bekreftelse på at hun hadde satt pris på det de hadde hatt sammen. Hun bare gikk. "Sånn!" Knips.

Forfatter: Alsana
Stemmer: PositivPositivPositivPositivNegativ

< Tilbake til forrige side     << Fremsiden

   
 
topp-noveller-venstre
sexy-undertoy-venstre
sextoys-venstre
flirt-noveller-left