victoriamilan-topp-banner
noveller-korsetternoveller - fallen01noveller-magic-massagernoveller-viproom

Vikaren, del 2

Linda har holdt godt ut tenker jeg. Hvor lenge er det vanskelig å si, men helene hennes har kun tidvis berørt gulvet mens hun har slikka Lise. Hun har ikke hatt ansiktet borte fra fitta til Lise en eneste gang. Hun er ute etter å imponere, antar jeg.

Lise har svetteperler i ansiktet og er gylden i huden. Hun ligger i sofaen. Hva slags sofa hun har vet jeg ikke - treseteren er i hvitt skinn og har en slags stressless funksjon så hun har lagt seg bakover. Uavbrutt har hun hatt blikket festet på mitt, utenom når øya nær vrei seg bak i hodet hennes og hun skalv i en orgasme. Det varte like lenge som når jeg har pult henne. Av den grunn regner jeg med hun også har fått orgasme med meg. Hun har smilt kjærlig hele tiden også, utenom når kroppen hennes spente seg en liten tid tilbake.

Begge jentene har svarte hofteholdere med strømper og høye heler. Strømpene til Lise er ganske ordinære, med bred svart kant øverst, men støvlettene hennes er blanke og når henne halvveis opp på leggen.
Strømpene til Linda har forførisk mønster øverst. Pumpsene hennes er i svart matt skinn uten en ripe, og med brune heler. De er sikkert dyre tenker jeg.

Tankene mine avbrytes av at Lise lavt roper "Jeg kooommmer".
Jeg nyter synet av henne mens kroppen hennes atter spenner seg og observerer det hele til kroppen til Lise på nytt viser tegn til å slappe av.

Jeg går med bestemte skritt bort til jentene og drar Linda bakover, hun har svetteperler i ansiktet. Jeg står bak henne med henda mine på skuldrene hennes mens jeg ser på Lise.
"Var hum flink?" spør jeg rolig.
Lise smiler og nikker rolig til svar.

"Hva sier en da?" spør jeg mens jeg rister litt i den høyre skulderen til Linda.
Linda ser usikkert opp på meg.
"Takk, Mester" heter det, og ser henne i øynene.
"..Takk, Mester" kommer det etter litt.

Linda har en svak antydning av leppestift igjen, men det meste er borte.

Jeg snur meg til Lise og ber henne komme ligge der til jeg henter henne, før jeg lett løfter i skuldrene til Linda. Hun skjønner tegningen og reiser seg. Jeg snur henne rundt og bøyer meg frem for å gi henne et kyss. Det smaker og lukter kjønnet til Lise av henne.

Jeg feier lekene som ligger på bordet ned i bagen til Linda. Hun ser usikkert på meg før jeg ber henne om å gå opp til overetasjen. Lise ligger sliten i sofaen og virker ikke å bry seg særlig.

Jeg lar Linda går foran meg opp trappa og nyter synet av den trente kroppen hennes på vei opp trappa. Det er tydelig hun regelmessig jogger og trener. Hun har solskille fra korte shorts og sportsBH. Når hun har igjen få skritt opp trappa legger jeg en hånd på rumpa hennes og hun stopper brått. Jeg klemmer på rumpeballen og kjenner den er fast og fin, før jeg lar hånda gli ned gjennom sprekken hennes. Hun er vesentlig våtere enn sist og smiler til meg når jeg har et fingerledd inne i henne.
Jeg forsøker å ikke endre ansiktsuttrykk og dytter henne forsiktig videre opp med hånda på rumpa hennes og en finger inni henne. Hun går motvillig videre når hun kjenner fingeren glir ut.

Vel inne på soverommet til Lise tørker jeg svetten til Linda, med det fuktige håndkleet Lise hadde lat henge til tørk over en stol. Deretter fører jeg henne mot senga og vi setter oss på sengekanten.

"Hvorfor er du singel?" spør jeg henne etter kort tid. Hun er en flott jente - slank og klassisk ansiktspen. Alle gutters våte drøm.
"Alle tror jeg lett får hvem jeg vil.. Men jeg har aldri vært på en skikkelig date.." Hun starter hulke mens hun fortsetter "Ingen skjønner at alt jeg vil er å bli bedt med ut og ha en god armkrok.."

Brått får jeg dårlig samvittighet og legger armen rundt henne. Hun lener seg mot meg og begraver ansiktet sitt i halsgropa mi.
Litt etter litt lar jeg hånda mi gli opp og ned ryggen hennes i trøstende bevegelser.<
"Er du sikker på at du vil fortsette?" spør jeg henne forsiktig
"Ja" kommer det raskt. På nytt kjenner jeg igjen den sterke personligheten hennes fra skolen.
"Jeg ser måten Lise ser på deg og vil oppleve det samme.. Jeg håper jeg får lov..." Hun ser på meg med et uskyldig pike uttrykk i ansiktet.
"Du skulle ikke sladre til noen andre spør jeg henne" så rolig jeg klarer
"Jeg tror ikke det... Jeg har bare hatt sex en gang før - og det var over etter kort tid.. Jeg kjente ikke han var inni meg før det var over engang.. I baksetet på en Volvo... Jeg trenger sterke hender som bestemmer"

Linda har tårer i øynene og jeg syntes synd på henne. Skolens peneste jente har avvist alle fordi vi har tatt feil av henne. Alt hun har ønsket har vært romantikk - hun har vært like nervøs som alle oss andre.

"Jeg vil ikke gjøre noe du ikke vil" starter jeg "og du kan nårsomhelst si stopp - så avbryter vi alt"
jeg løfter opp henda og tørker av henne tørene med tomlene mine mens jeg holder ansiktet hennes i et fast men ømtåelig grep. Jeg bøyer meg frem og gir henne et ømt kyss på munnen igjen før jeg gir henne en god klem.
Etter hva som føles som få sekunder hvisker hun eplekjekt i øret mitt "Ikke tro du får behandle meg noe annerledes enn Lise. Jeg vil og kjenne deg". Hun trekker seg litt bort fra meg og starter å smårunke pikken min mens hun smiler sjenert til meg.

Jeg fjerner hånda hennes og reiser meg. Jeg trekker henne etter meg og drar henne til enden av senga hvor jeg legger henne over sengegjerdet. Deretter trekker jeg underlivet hennes bakover slik at hun står med knekk i korsryggen. Jeg går bak henne og hjelper pikken forsiktig til i herligheten hennes - den glir lett inn, selv om hun er ufattelig trang. Jeg tar noen drag sakte frem og tilbake mens jeg hører hun stønner høyt.

Stønnene øker entusiasmen min og jeg tar noen raske og dype drag før jeg trekker meg ut og går for å lukke soveromsdøra. Linda står fortsatt lent fremover og håper sikkert jeg skal fortsette.
Istedenfor går jeg i raske skritt til senga og setter meg på sengekanten, før jeg ber henne komme til meg. Hun har en utrolig sexy måte å gå på. Det rafinerte undertøyet hennes er kun prikken over i'en.
Hun står rett foran meg og jeg ber henne om å sette seg skrevs over meg.

Linda løfter et ben opp i senga - deretter det andre. Hun holder seg oppe med beina og jeg drar raskt knærne hennes bakover i senga slik at underlivet hennes kolliderer med magen min. Hun faller ned på underlivet mitt og den stive pikken legger seg under henne.

"Vet du hvor heldig jeg føler meg som har deg her?" spør jeg henne med høyrearmen stramt rundt ryggen hennes.
Hun legger høyrehånda mot ansiktet mitt og svarer raskt "det er jeg som er heldig som sitter her slik med deg". Hun smiler til meg og kysser meg lett på munnen. Vi sitter litt slik før jeg løsner grepet og bøyer meg frem og veksler mellom å kysse, slikke og suge på puppene hennes. Jeg veier dem lett i henda og hører henne slippe ut lave stønn.

Med tommelen mot flatsiden av pekefingeren klemmer jeg lett men fast på brystvortene hennes.
"Hva er du nysgjerrig på?" spør jeg og kjenner jeg har uren stemme.
"Alt" svarer hun. "Jeg har jo ikke noe erfaring".

Jeg løsner grepet om puppene hennes og løfter henne litt opp, med henda festet på rumpa hennes. Hun holder seg oppe og jeg bruker den ledige hånda til å vippe pikken opp mot skamleppene hennes. Linda senker seg sakte på plass før hun med varsomme tak starter å ri meg. Jeg hjelper til med henda på rumpa hennes og presser henne ekstra ned mot meg. Jeg kysser meg fra puppene opp halsen hennes og avslutter i et vått tungekyss med henne. Hun er fortsatt like stram og jeg kjenner jeg ikke vil klare holde meg igjen lenge.

"Du er deilig" sier jeg og holder blikket hennes, mens jeg lar den ene hånda trekke pinnen ut av håret hennes.
Hun er rød i ansiktet og svarer raskt "takk, Mester".
"Nesten synd å avbryte dette nå" fortsetter jeg. "Men jeg har ikke kondom og vil ikke sprute i deg. Sett deg foran meg og sug meg".
"Hvordan" svarer hun når hun løfter seg av meg. Jeg ser håret hennes folde seg ut. Hun har pent og glatt hår.
"Pass på at du ikke bruker tenna og la pikken gli inn i munnen din. Men bare om du vil. Jeg smiler til henne og hun smiler tilbake.

Linda setter seg på huk foran meg og kaster hodet bakover for å fjerne hva hun hadde av hår i ansiktet.
Jeg bøyer meg raskt frem og gjentar nok en gang til henne. "Jeg håper du sier ifra om det er noe du ikke vil"
"Jada" svarer hun kort og gaper over hodet mitt. Linda lukker munnen og lar tunga leke med pikkhodet.

Jeg lukker øya og lener hodet bakover. Dette er som en fuktig drøm fra begynnelsen av skoleåret, tenker jeg. Skolens heteste jente på kne mellom beina mine. Hvordan kan livet bli bedre?

"Du kan godt hjelpe til med hånda for å runke på skaftet" sier jeg forsiktig.
Linda legger forsiktig en hånd rundt skaftet og jeg ser hun har franske negler på seg. Hun lar hånda gli varsomt frem og tilbake og jeg hører stønning. Det kommer noen flere stønn før jeg innser det er jeg som stønner.

"Når du føler deg sikker på hva du gjør kan du prøve å ha mer av pikken i munnen" fortsetter jeg i samme lave stemme.
Jeg ser ned på henne, men hun ser ikke opp. Sakte men sikkert forsvinner mer av pikken inn mellom leppene hennes og hun tar stadig roligere runketak.

"Prøv å beveg hodet frem og tilbake, som i en pulebevegelse" prøver jeg med og føler meg som verdens heldigste gutt.
Linda adlyder raskt og hodet hennes går først sakte tilbake før det forsiktig går frem.

"Så flink du er" berømmer jeg henne. "Det er utrolig deilig".
Hun liker tydeligvis rosen hun får, og setter opp tempoet.

Det nærmer seg for meg og jeg stønner ut "Jeg kommer"
"MM" svarer Linda, men fortsetter i stadig raskere tempo.

Når hodet hennes er på vei mot meg igjen kjenner jeg det prikker i pikken og den rykker til. Hodet hennes hadde aldri vært så langt inn som da når jeg starter sprute og jeg hører en gurglelyd fra henne. Hun trekker seg raskt ut og hoster, mens jeg fortsetter å sprute. Hun får det i håret og flere steder i ansiktet. Den siste lille spruten renner av pikken og lander på gulvet mellom oss.

Linda hoster voldsomt og ser ned i gulvet. Hun sier ingenting og det er jeg som bryter stillheten.
"Du var flink"
"Men jeg klarte ikke ta imot sier hun med lav stemme". Hun ser fortsatt ned i gulvet.
Jeg bøyer meg frem og løfter ansiktet hennes. Ansiktet hennes er fult av slibrig sperm. Min sperm
"Det var første gangen din" svarer jeg etter å ha sett ansiktet hennes. Jeg har dårlig samvittighet.
"Jeg skal gjøre det godt igjen for deg siden" svarer jeg raskt. Hvordan vet jeg ikke.

Hun smiler til meg og igjen kommer det varme uttrykket frem igjen i ansiktet hennes. Hadde jeg ikke vist bedre hadde jeg trodd hun smilte med øynene også.
Jeg løfter vekk litt hår fra ansiktet hennes som har festet seg til det klebrige og løfter det varsomt bak øret hennes.

"Går det bra med deg?" spør jeg varsomt?
Linda slikker seg rundt munnen og smiler. "Takk, Mester"
Hun løfter hånda for å tørke seg i ansiktet og jeg griper henda hennes. "Klar til å fortsette" spør jeg
Linda smiler og nikker forsiktig.

Jeg går på siden av Linda og bøyer meg ned. Jeg legger en arm varsomt bak ryggen hennes og den andre under kneet hennes. Jeg løfter henne opp og går mot senga. Jeg legger henne varsomt ned i senga og ber henne ligge rolig. Hun er rød i kinna og ser på meg med et snev av forelskelse. Tror jeg.

Jeg henter mansjetter fra bagen hennes og binder armene hennes til senga mot hvert sitt hjørne. Deretter finner jeg to taustumper fra lekeskapet til Lise og går bort til Linda. Hun er et vakkert syn der hun ligger. Jeg tar varsomt pumpsene av henne og setter på gulvet før jeg binder bena hennes til hvert sitt hjørne.

Jeg forlater rommet og går ned til Lise som fortsatt ligger i sofaen slik jeg forlot henne.

Hun smiler når hun ser meg. Jeg setter meg på sofakanten ved siden av og ser ømt på henne. Hun har fortsatt små svetteperler i panna. Jeg griper blusa til Linda og tørker henne varsomt. Deretter tar jeg resten av ansiktet før jeg tørker henne raskt foran.

Jeg legger meg i sofaen og hviler hodet i fanget hennes. Hun retter opp ryggen og legger en hånd varsomt på panna mi og stryker meg. Vi nyter stillheten og ser på hverandre.

"Likte du det" spør jeg henne
Hun smiler og nikker energisk. Hun blir rød i ansiktet.
"Jeg har egentlig hatt en fantasi om trekant med ei ekstra jente" forteller hun med lav stemme og blunker til meg..

 


 

Jeg smiler når jeg tenker på jentekosen jeg akkurat var vitne til.

Jeg føler meg sliten etter alt som har skjedd den dagen. Mange nye inntrykk og uttallige seksuelle erfaringer. Det er deilig å kjenne fingrene til Lise mod hodebunnen min. Hun er flink til å massere. Jeg har øynene lukket og føler jeg kunne sovnet der og da.

Det er tungt å reise seg og jeg kjenner øynene er tunge løfte. Jeg tar en titt på klokka - litt på 7.
Det er for tidlig å skulle sove på en fredag. Jeg snur meg og ser det myke blikket til Lise treffe meg.

Jeg rekker hånda bak henne og løsner snøret som holder korsettet hennes stramt. Korsettet trekker seg mest ut rundt magen, og kun lite høyere opp over brystene hennes. Jeg bruker begge hendene og løsner hempene foran på korsettet . Jeg begynner øverst og jeg merker Lise puster enklere.
"Takk" sier hun korsettet er halvveis av.
"Du ser utrolig lekker ut i korsettet" svarer jeg
"Men jeg vil jo at du skal ha det godt"

Helt uventet legger Lise henda sine rundt hodet mitt og kysser meg intenst. Hun presser meg bakover i sofaen og legger seg over meg.
"Takk for at du er så snill" hvisker hun lavt i øret mitt før hun bare holder rundt meg og klemmer meg.

Det kom uventet på meg og det tar et øyeblikk før jeg legger armene rundt henne. Jeg stryker henne på ryggen, før jeg etter kort tid lar en hånd gli ned på rumpa hennes. Jeg klemmer fast på den ene rumpeballen hennes.
"Linda virket interessert i å leke videre med oss" sier jeg kort
"Hun var flink med tunga" ler Lise i øret mitt
"Hva skal vi gjøre med venninna di jeg har bundet til senga di, syntes du" fortsetter jeg med alvorlig stemme.
Lise reiser seg opp og har et overasket uttrykk i ansiktet sitt.
"Vil du jeg skal bestemme?"
"Sånn jeg ser det må dere enten være jevnbyrdige eller den ene over den andre i hierarkiet" svarer jeg.

"Det kunne vært spennende styrt henne litt, men vet ikke om jeg vil" svarer Lise etter å ha tenkt seg om.
"Hva vil du gjøre med henne?" spør jeg nysgjerrig
"Jeg bør finne vel finne ut hvordan hun smaker etter å ha slikket meg så lenge.." svarer Lise
Hun reiser seg opp og forsvinner opp trappa.

Jeg sitter igjen i sofaen og tenker dette kan bli gøy. Jeg beveger meg mot trappa før jeg kommer på egget som antakeligvis fortsatt ligger i dusjen. Raskt snur jeg meg og henter fjernkontrollen på kjøkkenet før jeg går opp. Jeg finner egget på dusjhylla hvor det med jevn rytme ruller frem og tilbake på den lille plassen hvor det ligger. Jeg skrur av egget og vasker det under varmt vann før jeg går inn til jentene. Lise sitter på huk mellom beina til Linda med hodet begravet mot kjønnet hennes. Jeg lener meg mot dørkarmen et lite øyeblikk mens jeg nyter synet.

"Hvordan smaker det?" spør jeg
Lise løfter brått på hodet og ser forlegent mot meg. Hun hadde nok ikke hørt meg komme inn. Linda vrir hodet mot meg og er rød i kinna sine. Hun ser ut til å nyte behandlingen.
"Foretrekker dere hverandre eller savner dere pikk?" spør jeg så avslappet jeg klarer
"Deg" svarer begge i kor og ser på hverandre i overraskelse før de starter å le som 2 småjenter.

"Jeg vil endre litt her" sier jeg uten å røre meg.
"Legg deg i 69, Lise" fortsetter jeg.
Lise klatrer rundt i senga og legger seg til. Jeg roter rundt i bagen til Lise og finner frem noen rare festeanordninger jeg så tidligere på kvelden. Det er som 2 mansjetter med borrelås som er festet mot hverandre hvor den ene er større enn den andre. Jeg fester armene til Lise til Låra til Linda. Før jeg finner frem egget og presser det forsiktig inn i Linda.
"Du kjenner nok igjen egget" sier jeg og ser lurt på Linda.
"Du skal få velge om du vil ha kontrollen selv eller om andre skal styre det"
Linda svarer raskt Lise kan få kontrollen og jeg legger den i hånda til Lise. Det tar ikke mange sekundene får jeg hører et hulk og ser Lise har satt kontrollen på max styrke. Linda blir rød i ansiktet og jeg ser hun legger seg flat på rygg.

"Dere skal slikke hverandre uansett hva som skjer" fortsetter jeg.
Jeg går ned til Lise og snur ansiktet hennes med hånda mi. "Om du har på for høy styrke klarer hun ikke slikke deg".
Jeg ser hun skrur ned bryteren og merker Linda kommer mer til segselv igjen. For brått har hun ansiktet opp under Lise og Lise stønner svakt.

Jeg tar noen skritt tilbake og tar et bilde av jentene.

I skuffen til Lise finner jeg frem kondompakka hennes. Jeg river av en og legger det på sengekanten, før jeg bøyer meg ned og ser puppene til jentene berører hverandres mager. Prøvende legger jeg en hånd på puppene deres og koser litt på puppene deres samtidig. Jeg hører et "mhm" fra begge kanter og klemmer litt hardere på puppene deres. Deilig tenker jeg

Jeg går rundt senga og ser hvordan Lise skånsomt slikker venninna før jeg trekker ut egget etter snora og fingerpuler Linda raskt med 2 fingre. Stønningen hennes blir raskere. Jeg tar ikke mange takene før jeg dytter inn egget igjen og forsvinner rundt til Linda. Hun er travelt opptatt. Hum har sikkert hørt meg for jeg ser ørene hennes så vidt røre på seg der hun ligger.
Bena til Lise ligger ved på utsiden av armene til Linda og hun har senket hele underkroppen slik at Linda skal rekke opp.

Forsiktig lar jeg hånda gli ned gjennom rumpesprekken til Lise mot fitta hennes. Det er klamt, men blir våtere jo nærmere fitta jeg kommer. Linda legger ned hodet og ser på meg. Hun smiler til meg. Jeg fingrer Lise litt mens venninna rolig bare titter på meg.

Jeg klatrer opp i senga og bøyer meg over Linda slik at pikken min nærmer seg ansiktet hennes.
"Bytt" sier jeg og ser ned på henne under meg.
Hun løfter hodet og jeg senker underlivet. Jeg kjenner rumpa til Lise berøre meg på siden. Huden hennes er varm. Pikken min er slapp og jeg kan se Linda ta hele i munnen. Hun lager vakuum i munnen og jeg kjenner tunga hennes leke lystent med meg. Jeg snur på hodet og ser Lise fortsatt har hodet ned mot fitta til venninna.

Synet er noe jeg bare kunne drømt om og jeg kjenner det tenner meg. Jeg kjenner pikken blir større og ser atter tilbake på Linda. Hun har nesten hele pikken i munnen og suger mens hodet går opp og ned. Jeg kjenner meg hard og reiser meg opp mens jeg samtidig legger en pute under hodet til Linda. Jeg trykker den ekstra godt til mot nakken hennes slik at hun kommer høyere, selv om det ikke er riktig høyt nok til å slikke Lise.

Jeg rekker etter kondomet og trer det på meg, før jeg skrever over Linda og varsomt presser pikken mot fitta til Lise. Jeg nikker mot Linda og hun fortsetter slikke Lise. Når jeg ser hun er i gang presser jeg pikken inn i vikaren.
Hendene mine legger jeg på rumpa til Lise før jeg tar noen forsiktige tak. Jeg snur meg litt rundt mens jeg har pikken helt inni fitta og kjenner med hånda at pungen min treffer nesa til Linda. 'Passe irriterende for henne' tenker for meg selv.

I varierende takt og rytme fortsetter jeg pule Lise.
Jentene har startet stønne høyt om hverandre.
"Når dere nærmer dere orgasme skal dere gi meg beskjed" sier jeg passe høyt
"MM" hører jeg til svar og fortsetter der jeg står.

"Jeg nærmer meg!" hører jeg under meg
Jeg ser ned og ser Linda har lagt hodet på puta og smiler til meg.
"Skal hun få komme?" spør jeg Lise
"Pul henne til orgasme" får jeg til svar og jeg trekker meg ut.
"Slikk ballene mine først" sier jeg og ser ned på Linda
Hun er raskt ute med tunga og jeg kjenner det kiler på undersiden av ballene.
Jeg holder på å le og reiser meg raskt opp istedenfor før jeg krabber rundt Lise og løsner hendene hennes.

"Lise skal få bestemme hva hun skal gjøre når jeg puler deg" sier jeg og ser på Linda.
Hun nikker til svar
"Hva heter det? Spør jeg strengt
"Ja, Mester" svarer hun høyt med skjelvende stemme

Lise ruller seg rundt på ryggen og ser på meg mens jeg legger meg til mellom låra til venninna hennes. Linda stønner høyt og jeg ser Lise fortsatt ligger med fjernkontrollen i hånda. Hun har nok skrudd den på høyt nivå igjen så jeg trekker egget raskt ut og gir det til Lise.
"La Linda slikke rent egget og sett det inn i degselv" sier jeg kort mens jeg i en eneste rask bevegelse presser pikken inn i Linda. Jeg bøyer meg frem og kysser henne hardt på munnen. Hun gjengjelder kysset mens hun har blikket festet på meg.

I sidesynet ser jeg Lise har snudd seg og sitter ventende med egget så jeg snur interessen min til puppene til Linda og bytter på å slikke, suge og bite på dem.

Jeg hører egget er skrudd av og Lise ler mens hun styrer egget rundt så Linda slikker på det.

Jeg ser opp og syntes Lise bruker litt lang tid på å få egget slikket rent.
"Putt egget i deg" sier jeg med litt sint stemme.
Lise adlyder raskt og hun presser egget mellom beina.
"Nå gir du fjernkontrollen til Linda og setter deg skrevs over henne!" fortsetter jeg.

Jentene er raske til å adlyde og Linda får raskt på egget.
Lise er på vei til å sette seg over venninna med ryggen mot meg.
"Ikke den veien, tøs" snerrer jeg, og angrer straks at jeg var så sint i stemmen.
Lise snur ser raskt og ser på meg med bambi øyn mens hun setter seg til. Hun er rød i ansiktet. Om det skyldes meg eller egget eller tunga eller hva er ikke godt å si.

Jeg rekker etter tauene og løsner dem samtidig, uten at jeg trekker meg ut av Linda. Jeg trekker i beina hennes og kjenner kroppen hennes spenner seg samtidig som jeg hører høy stønning under Lise. Jeg bryr meg ikke og legger beina hennes til rette over skuldrene mine. Jeg fortsetter å pule og ser Lise befinner seg ikke langt unna meg, så jeg lener meg frem og kysser henne lett på munnen.
"Max styrke" sier jeg brått og Lise slipper løs gledeshyl.

Dette er once in a life time tenker jeg før jeg fører ene hånda til Lise mot fitta til Linda. Hun forstår hva jeg vil og starter gni.

Jentene stønner i takt og jeg nyter de trange fittemusklene presse mot pikken.

Lise stønner ut at hun kommer rett før jeg spruter og klarer trekke henne mot meg for et tungekyss når jeg hører Linda hikster ut "jeg kommer igjen"

Jeg er svett og varm men trekker meg ikke ut. Jeg nyter stillingen og tar noen korte drag før jeg trekker meg ut. Kondomer følger med og jeg legger bena til Linda ned på senga, før jeg ber Lise om å ta ut egget og befri Linda. Jeg sitter på kne mellom bena til Linda mens jeg ser hun løsnes.

Når Linda trekker armene gjennom sprinklene ber jeg dem gi meg plass mellom seg. Jentene løfter seg til side akkurat nok til å gi meg en trang plass mellom dem å legge meg på.
Jeg legger en arm under hodene deres og de lener seg mot meg.

Jeg er sliten og trøtt og kjenner de begge er varme.
Jeg legger hodet tilbake og tenker dette var en herlig fredagsettermiddag.


 

Forfatter: GmanNO
Stemmer: PositivPositivPositivPositivNegativ

< Tilbake til forrige side     << Fremsiden

   
 
topp-noveller-venstre
sexy-undertoy-venstre
sextoys-venstre
flirt-noveller-left