victoriamilan-topp-banner
noveller-korsetternoveller - fallen01noveller-magic-massagernoveller-viproom

Vikaren, del 4

Turen hjem til meg gikk raskt - det var tross alt ikke langt å gå. Hun hadde gått i armkroken min hele veien. Jeg låste opp døra og vi tok av oss skoa i gangen. Skoene mine gikk raskt av, men Madeleine brukte lang tid få av seg skoene.

 

Jeg tar hånden hennes og leder henne til stua. Jeg snur meg mot henne og hun er rød i kinnene og ser på meg med et sjarmerende smil. Om det er eggene, alkoholen eller følelser klarte jeg ikke forstå. Men spurte henne hvordan hun hadde det


"Supert." Hun smiler til meg

"Ta av deg toppen og buksa" sier jeg kort.

Hun tar et skritt fra meg og vrenger først toppen av seg. Hun har en pen rød BH på seg. Helt enkel ser det ut som og med en liten gul stein midt mellom. Hun rekker toppen mot meg og slipper den med strak arm mot meg. Den andre hånda fører hun forførende ned den slanke kroppen sin før hun åpner buksa og trekker den raskt ned.

Jeg tar et skritt tilbake og nyter synet før jeg med bestemte skritt går bort til henne. Jeg legger dne ene hånda kjærlig mot kinnet hennes før jeg går rundt henne. Deretter skifter jeg til solid tak i håret hennes og bøyer overkroppen hennes fremover. Madeleine forstår hva jeg vil og står ganske snart med overkroppen strakt fremover. Håret henger løst i hånda mi og jeg trekker hånda noe mot meg. Hun starter å løfte på overkroppen, men jeg holder henne fortsatt nede så bøyer heller hodet bakover mot meg.

Jeg lar hånda gli ned ryggen og rumpa hennes før jeg fører den opp mellom beina hennes. Trusa hennes er våt mot hånda mi.

"Er du kåt?" spør jeg med behersket stemme
"Ja, Mester"

Jeg lar hånda massere underlivet hennes før jeg åpner buksa mi og lar den falle til gulvet. Deretter presser jeg meg mot underlivet hennes. Jeg kjenner pikken klemmes mellom oss, hvor den ligger noe ubehagelig i boxeren min.

"Jeg tror du vil ha pikk" sier jeg og kjenner jeg har en noe kornete stemme
"Ja, Mester" svarer hun like raskt igjen.

Jeg slipper håret hennes og hun vakler litt, men klarte å stå i deilig posisjon. Jeg legger en hånd på hver side av puppene hennes og løfter henne litt opp mens jeg snur henne mot veggen. Stadig står jeg rett bak henne og klemmer henne opp mot veggen og lukter på håret hennes. Det lukter svakt røyk og uteliv.

Med en bestemt bevegelse vrir jeg bh'n over puppa hennes uten å ta den av, før jeg legger henda forsiktig over puppene. Jeg kjenner brystvortene står stive mot henda mine og klemmer hardere og baker puppa hennes litt hardere - omtrent som å bake boller.

Deretter setter jeg meg ned og drar trusa hennes ned til gulvet før jeg fisker frem egget av fitta hennes. Jeg legger det på trusa hennes før jeg tar tak i boxeren min og reiser meg opp. Boxeren min faller til gulvet og jeg tar godt tak i underlivet hennes og drar henne bakover. Madeleine lar overkroppen falle ned langs veggen til jeg er fornøyd med hvordan hun står. Jeg fører beina hennes fra hverandre og tar et skritt mot henne og fører pikken inn mot underlivet hennes.

Varsomt lar jeg pikken gli inn i henne før jeg sakte trekker den nesten helt ut. Jeg veksler lenge mellom raske og sakte drag før jeg kjenner jeg nærmer meg klimaks. Madeleine har lenge stønna. Hun lager deilige lyder som tenner meg mer desto nærmere jeg lytter til lydene hun lager.
Jeg vurderer sende satsen i munnen hennes da jeg ikke har på kondom, men tanken avbrytes av at jeg kjenner det bygger seg opp inni meg. Jeg trekker meg raskt ut og skal til å be henne snu seg når jeg kjenner det alt har startet. Jeg spruter over rumpa hennes og noen lave stønn glipper ut av meg.

Madeleine slipper ut lyder som minner om skuffelse og før jeg vet ordet av det sier jeg unnskyld. Pikken er tom og jeg ser ned på den deilige rumpa hennes som har sæd rennende ned sprekken og rundt på ballene. Jeg legger en hånd på hver side av rumpa hennes og forteller henne hun er deilig.

"Takk, Mester"

Jeg snur henne rundt og bøyer meg frem for å gi henne et lett kyss.

"Det var deilig" sier hun før jeg rekker å kysse henne. Vi står litt slik før hun forførende fører hånda ned langs siden min og tar et forsiktig grep i pikken min.

"Skal jeg slikke deg ren, Mester" spør hun og ser på meg med dådyrblikk.
Jeg legger henda på rumpa hennes og tørker av hva jeg klarer av sæd mens jeg klemmer rumpeballene hennes.
"Start med henda mine" sier jeg og holder opp henda foran ansiktet hennes.

Madeleine slikker forsiktig ren innsiden av henda før hun omhyggelig suger på hver finger. Hun har blikkontakt med meg hele tiden og det ser ut som hun flørter med meg med blikket.
Med stadig blikkontakt setter hun seg på huk foran meg og starer slikke pikken min.

Jeg har min egen del av huset, og vi hadde dusja sammen i den trange dusjen jeg hadde. Det ble litt vel trangt, men det løste vi med at hun satt på gulvet hos meg mens jeg dusjet. Når jeg tørket meg dusjet hun ferdig og jeg ventet utenfor med håndkle til henne. Vi var trøtte begge to og sovnet med henne i armene mine i tett spooning.

Det føltes brutalt når vekkeklokka ringte tidlig. Madeleine skulle på jobb og måtte rekke hjem til segselv etter bil. Vi heiv i oss en rask frokost og jeg heiv noen klær i en sekk før vi startet gå til henne. Vi hadde avtalt å dra på familiehytta foreldra mine hadde ikke langt unna.

På vei ut døra ringte jeg til Lise og etter litt ringing ble jeg møtt av en særdeles trøtt stemme. Jeg fikk etter litt forklart planene og hun gikk med på å hente meg på kjøpesenteret litt etter åpningstid. Avtalen var at jeg skulle plukke frem antrekkene hun trengte på hytta når vi kom hjem til henne etter å ha vært på kjøpesenteret.

Madeleine bodde heldigvis nærme meg og jeg var utenfor huset omtrent når telefonsamtalen med Lisa var over. Madeleine forsvant på badet for å ordne seg før jobb mens jeg snoket rundt i klesskapene hennes for å finne hva jeg ville hun skulle ha med på hyttetur. Jeg fant frem en løs sommerkjole, solide joggesko og en tykk joggebukse med tilhørende genser.
Fra undertøysskapet hennes fant jeg frem et hvitt korsett i stoff, noen lekre undertøyssett, hofteholder og strømper.Jeg hadde nesten fått alt ned i en bag når hun kom inn i rommet.

"Vil Mester bestemme hva jeg skal ha på meg på jobben i dag, eller skal jeg velge selv?"

Hun hadde kun et håndkle rundt seg og lot det falle til gulvet mens hun spurte. Hun hadde fortsatt noen perler av vann rundt på kroppen, men hadde ellers sminket og stelt seg. Jeg la en arm rundt henne og trakk henne mot meg og ga henne et kyss før jeg kort svarte at jeg selvfølgelig skulle bestemme.

Jeg trakk frem et par hvite bukser og en enkel men stram svart tskjorte og rakk det til henne.

"Får jeg ikke ha på undertøy på jobb, Mester" spør hun raskt og ser tvilende på meg.
Jeg ler og legger hodet litt på skakke mens jeg studerer den slanke figuren hennes.
"Du har jo flotte pupper som ikke trenger særlig støtte" ler jeg tilbake.

Madeleine starter ta på seg tskjorta.

"Nei, selvfølgelig skal du få undertøy" ler jeg videre og stopper henne i å kle på seg.

Jeg går tilbake til klesskapet og finner en blå hipster med tilhørende BH. Når jeg ser tilbake står hun med klæra hengende ned mot gulvet. Brystvortene hennes er stive.

"Fryser du?"
"Nei" Hun ser rart på meg.
"Er du kåt nå som har stive brystvorter, da?" fortsetter jeg og holder blikkontakt med henne.
"Jeg er alltid kåt med deg i nærheten, Mester" svarer hun med et frekt blikk.
"Kom hit og knel" sier jeg kort.

Hun slipper klæra i gulvet og kommer bort til meg. Hun smiler lurt til meg før hun setter seg på kne og starter åpne buksa mi. Hun tar forsiktig tak i pikken før hun lar bukse og boxer falle til gulvet. Hun holder pikken forsiktig i hånda og ser prøvende opp på meg.

"Får jeg lov til å suge deg, Mester?"
"Ja" svarer jeg kort

Hun starter møysommelig med å slikke undersiden av pikken før hun slikker pikkhodet til hele hodet glinser. Madeleine erter meg med blikket før hun sluker hele pikken og fører hodet raskt frem og tilbake. Etter litt tid runker hun pikken med hånda og fokuserer på å suge på pikkhodet.

"Stopp" sier jeg brått og tar tak under armene hennes. Hun slipper brått kuken og ser fortvilet ned på pikken som forsvinner lengre og lengre fra ansiktet hennes etter hvert som jeg løfter henne opp. Jeg fører henne til senga hennes og kaster henne ned på senga. Hun dupper litt opp og ned i senga.

Jeg setter meg på huk foran og titter rett på den glinsende fitta hennes.

"Jeg vil også kose litt" sier jeg kort før jeg med stor appetitt starter slikke henne. Det er vått. Etter kort tid slikking kjører jeg raskt 2 fingre inn i henne. Hun stønner høyt og jeg fingerpuler henne raskt. Jeg prøver meg med 3 fingre og hun stønner høyere. Pikken min dirrer av kåtskap så jeg legger meg over henne og kjører pikken i henne i et eneste dypt drag. Jeg nyter følelsen av pikken inne i Madeleine før jeg tar noen forsiktige drag ut og inn. Jeg klarer holde det slik uvanlig lenge før jeg kjenner det rører seg inni meg.

Jeg reiser meg opp og drar henne mot kanten av senga. "Sug meg" sier jeg kort og ser hvordan hun raskt kaster seg mot meg og nærmest lander med munnen over pikken min. Hun tar hele pikken i munnen umiddelbart og jeg tar tak i hodet hennes før jeg starter munnpule henne.

Hun lager rare lyder og tar tak i armene mine og forsøker fjerne dem. Jeg tar tak i henda hennes og legger dem på rumpa mi før jeg på nytt tar tak i hodet hennes og fortsetter pule henne. Hun har hodet vendt rett frem og jeg ser ikke øynene hennes. Jeg lukker øya og fortsetter i raske drag. Jeg mister helt tellingen og fokuserer kun på å nyte.

Følelsen av at orgasmen nærmer seg kommer brått og jeg trekker hodet hennes helt inn og stønner ut "Jeg kommer". Jeg kjenner neglene hennes grave inn i rumpa mi og forstår raskt det ikke er behov for å holde fast hodet hennes, men holder henda løst bak hodet hennes allikevel.
Etter noen harde støt er jeg tom og jeg slipper taket i hodet hennes og ser ned. Madeleine holder seg der litt før hun trekker seg ut. Hun hoster litt før hun slikker tuppen av hodet mitt. Jeg kunne ikke se sperm der, men jeg ser hun har en liten hvit dråpe i munnkroken. Hun slikker den i seg før hun ser opp på meg.

"Takk, Mester"
"Du var flink, tøs" svarer jeg kort før jeg går bort dit jeg slapp undertøyet hennes på gulvet. Jeg plukker det opp og kaster det til henne.
"Kle på deg. Vi skal til jobben din"


 

På vei ut døra fant jeg frem knehøye svarte støvletter med høye heler samt en skinnjakke med høyt snitt til henne.

Kjøreturen til kjøpesenteret gikk raskt uten mange biler på veien. Hun parkerer på ansatteparkeringen før vi sammen går inn en dør jeg ikke har sett før. Ansatteinngang står det på døra. Hun drar nøkkelkortet over en leser og trykker inn kode for å slippe oss inn. Vi går raskt til Kondomeriet hvor hun skulle åpne. Det var fortsatt en time igjen til åpning.

"Jeg må hente veksel" sier og forsvinner ut av butikken.

I mellomtiden benytter jeg anledningen til å titte rundt i butikken uten andre tilstede. Jeg plukket frem en lang dildo med pikkhode på hver ende og en analplugg med en liten stein i enden før jeg startet se på de forskjellige kostymene de hadde der. Jeg valgte ut et husholderskekostyme før jeg fortsetter se på det andre som henger der. Tanken avbrytes raskt når jeg hører lyder utenfor. Madeleine kommer trippende inn, rød i kinna.

"Veksel" fortalte hun, med armene fulle av myntruller, og hastet til bakrommet før hun kort tid etter kom ut igjen med et kassebrett. Hun la skuffen i kasseapparatet før myntrullene ble lagt bak i skuffen. Madeleine snudde seg mot meg og smilte.

"Beklager dette, men jeg måtte jo gjøre klart kassa".
Jeg titter på klokka og ser det er få minutter igjen før butikken åpner.
"Da kan du vise meg de spennende produktene dere selger her da"

Madeleine ler og det virker som hun er i sitt rette element.

"Jeg ser du har funnet noe av interesse alt.. hehe.. Hva annet er du på utkikk etter?"
"Jeg tenkte spennende antrekk til gutter og jenter.. Har du noe å anbefale?"

Madeleine smiler til meg før hun med et frekt smil om munnen. "Jeg er veldig glad i rafinert undertøy eller lakk/latex på jenter.. For gutter foretrekker jeg dress eller stram boxer"
"Har dere noen gjennomsiktige antrekk da?"

Hun forsvinner til bakrommet og henter en eske med klær. "Vi fikk inn disse prøvene i går.. De ansatte skal egentlig prøve ut før vi bestemmer oss om vi skal selge"
"Da tar jeg med litt fra esken" smiler jeg lurt til tøsa.

Madeleine slo inn alt og prisen ble usedvanlig lav. Jeg stusset litt når jeg betalte.
"Ansattrabatt" smile hun
"Da regner jeg med det følger med et kyss og at du ikke forteller Lise hva vi har kjøpt i dag" svarte jeg freidig.
"Selvfølgelig" svarte hun og lente seg over disken og ga med et vått og deilig tungekyss.

Jeg forlot butikken og dro til Clas Ohlson hvor jeg kjøpte et utvalg treskruer før jeg møtte Lise på parkeringsplassen som vi hadde avtalt.

Jeg satte meg inn og ga henne et kyss før jeg ba henne kjøre hjem til segselv. Til min begeistring hadde hun på seg en kort kjole. Straks bilen startet bevege seg la jeg en hånd på låret hennes. Jeg førte hånda opp og hadde raskt fingrene mot musa hennes.

"Stiller du truseløs, tøs?"
"Jeg håpet det ville glede Mester" svarte hun mens hun lo.

Vel hjemme hos henne kysset jeg henne når hun gikk ut av bilen og ba henne om å lage kaffe til oss og møte meg naken i sofaen. Hun smilte lurt til meg mens jeg gikk inn i garasjen hennes. Jeg fant en trepinne på rundt 1 meter og skrudde i en øyeskrue i hver ende som jeg la bak i bilen hennes før jeg gikk inn og fant henne sittende i sofaen med beina sprikende. Fitta hennes glinset.

Jeg lente meg mot dørkarmen og nøt synet før jeg gikk bort og stakk tunga i henne og dro tunga opp gjennom hele det våte kjønnet hennes før jeg avsluttet med å suge hele klitten hennes i munnen og lage vakuum. Jeg trakk meg sakte fra henne og hørte henne stønne.
Når hun glapp ut av munnen min satte jeg meg ved siden av henne og hun sank inn i armkroken min.

Vi satt slik en stund med hver vår kaffe. Jeg var først til å drikke opp og ba henne om å finne bag til å ha sakene hennes i på tur. Vi gikk til soverommet hennes og hun startet plukke frem klær.

Jeg dasket henne på rumpa og ga klar beskjed at jeg skulle finne hva hun skulle ha med. Jeg plukket frem en dildo fra skapet og tok henne med til hjørnet av soverommet hvor jeg dyttet dildoen inn i henne. Så våt hun var gikk den helt inn. Jeg tok den ikke ut, men holdt den på plass helt inne.

"Stell deg på alle 4, vendt mot veggen" sa jeg strengt mens jeg skiftet tak i leken bakfra. Det ble litt rart, men jeg klarte å holde leken noenlunde inne i henne.
"Tøsa husker hvordan dette fungere?" spurte jeg.
"Nei, vær så snill" begynte hun å be.

Jeg slo henne på rumpa en gang til og trakk dildoen ut av henne.
"Vil du heller stå her uten dildoen, tøs?" Jeg var streng i stemmen.
"Nei.." svarte hun og så ned i gulvet
"Jeg tror du heller vil ha pikk" svarte jeg med litt flørtende stemme.
"Helst det" svarte hun entusiastisk og løftet hodet opp for å se på meg

Jeg daska henne på nytt på rumpa og ga henne klar beskjed om å holde blikket fremover før jeg ga beskjed om annet. Hun rettet ansiktet fremover og jeg kjente hun spente seg i kroppen. Lise hadde en lekker kropp og jeg kjente jeg var hard, så jeg tok av buksa og lot den falle til gulvet. Jeg kunne se hvordan ørene hennes så vidt rørte på seg og regnet med hun håpet på pikk.

Jeg lot boxeren falle til gulvet og søkte meg frem til fitta hennes med pikken min.
"Legg overkroppen helt ned" fortsatte jeg, og ventet til hun lå med rumpa i været før jeg kjørte pikken inn i henne. Jeg presset meg hardt og raskt inn og hun stønnet høyt. For hvert drag stønnet hun enda høyere. I høyrehånda sto jeg fortsatt med dildoen hennes, som glinset av fittesaft. Jeg hadde hendene plassert høyt på hver hofte.

"Ulydige tøser.." startet jeg, og satte ned tempoet jeg pulte henne i. ".. må settes på plass".
Jeg merket det sitret i kroppen hennes.
"Hvordan da, Mester?" spurte hun. Hun var nervøs i stemmen sin.

"Om vi skal stoppe nå sier du rød og om vi skal pause sier du rosa"
Hun svarte ikke og jeg klapset henne enda hardere på rumpa.
"Forstår du instruksene, tøs?" spurte jeg med sint stemme.
"Ja, Mester"

Uten nærmere forklaring trakk jeg meg nesten helt ut og startet føre dildoen opp og ned rumpesprekken hennes.

"Nei... Den er for stor" startet hun.
Jeg ignorerte hva hun sa og startet presse dildoen inn i rumpa hennes.

Lise startet å vrikke på seg som for å komme unna, men jeg hadde den andre hånda godt plassert under henne for å kunne presse imot.

Hodet av dildoen var inne i henne og hun startet protestere høyere nå.

"Nei!" Hun ropte det ut flere ganger og jeg unnlat fortsatt å svare.

Lise startet å reise underkroppen, men jeg klarte å skite taket og presset henne ned igjen mens jeg fortsatte å presse dildoen inn i henne. Det var tyngre nå.
"Husk instruksene dine, tøs" svarte jeg morskt og la mer vekt på overkroppen hennes for å holde henne nede.

Hun spente kroppen sin og det virket som hun måtte tenke seg om før hun sa noe.

"Rosa.." sa hun brått med sterk stemme.
"...Jeg tror jeg må trene mer... Den er for stor"

Jeg slapp dildoen og så den sto av segselv i rumpa hennes, med kun hodet inni henne. Jeg slo løst på den og den gikk litt lengre inn i henne. Hun stønnet ut et stønn med gråtkvalt stemme. Jeg syntes litt synd på henne der hun lå og håpet jeg ikke hadde gått over grensa.

Jeg la henda på hver side av rumpa hennes og støtet forsiktig pikken til bunns i henne før jeg trakk meg ut. Jeg reiste meg og startet ta ting ut av klesskapet hennes mens jeg startet prate

"Ligg der stille, så lærer du deg kanskje å nyte det"

Forfatter: GmanNO
Stemmer: PositivPositivPositivPositivPositiv

< Tilbake til forrige side     << Fremsiden

   
 
topp-noveller-venstre
sexy-undertoy-venstre
sextoys-venstre
flirt-noveller-left