victoriamilan-topp-banner
noveller-korsetternoveller - fallen01noveller-magic-massagernov_fleshlight

En midtsommers drøm

Jeg sto ved disken på nattklubben og ventet på min strawberry deckeri. "Her unge dame, skal det være kort eller kontant?" spurte bartenderen med en hevet stemme for å overdøve den dunkende bassen. "Jeg tar den," hørte jeg en ukjent mørk stemme si, og en ung pen mann kom opp lang siden min. Han dro fram en eksklusiv LV lommebok, og dro det gullfarvede visakortet sitt. "Det er ikke nødvendig," smilte jeg litt sjenert og åpnet vesken min. "En slik nydelig kvinne som deg, skal ikke betale for drinken sin, i hvert fall ikke når jeg er omkring," sa han og blunket til meg. Jeg smilte og rødmet svakt. "Takk," mumlet jeg, og tok en liten slurk av den fantastiske drinken.
Han pekte på stolen ved siden av seg, som et tegn på at jeg skulle sette meg. Jeg satte meg ned, og krysset beina, slik at den korte, tettsittende svarte kjolen ikke viste noe upassende. Mannen var kledd i hvit v-halset genser som viste hans veldreide proposisjoner. De intense mørke øynene hans, speilet meg fra topp til tå, og et lekent smil la seg over fjeset. Jeg kastet på det lange mørke håret mitt, uten å se vekk fra det mystiske blikket hans. Jeg hadde blitt sjekket opp før, men han var noe for seg selv.
"Jeg går rett på sak, du vil ikke komme deg ut herfra, og bli med meg hjem? Jeg bor rett bort i gata." Han så bedende på meg, og la sine kraftige hender på lårene mine. Jeg tenkte meg fort om, og nikket. Det var en stund siden jeg hadde fått meg noe, og det var ulikt meg.
Jeg tok hånden hans, og vi bevegde oss sakte med sikkert ut fra den folkefulle nattklubben. Vi sa ikke så mye der vi gikk på gaten den sene sommerkvelden. Det var deilig med en kjølig bris, etter å ha danset i flere timer. Plutselig stoppet han og pekte mot et stort fint bygg. "Der bor jeg," sa han og så flørtete på meg. Jeg kjente det kriblet nedenunder. Jeg gledet meg til å komme inn, og gud vet hva vi kom til å finne på.
Vi gikk inn i heisen, og han trykket på den øverste knappen, og dørene lukket seg. Han lente seg mot meg. Jeg skjønte hva han ville. Leppene hans traff mine, og elektrisitet skjøt gjennom kroppene våre. Leppene hans var som skapt for mine. De sterke hendene bevegde seg fra den smale midjen min, og nedover mot den faste rumpa mi. Han stønnet i kysset og strammet grepet. Kyssingen ble straks heftigere. Et lite stønn unnslapp leppene mine, da han bevegde leppene sine mot halsen min. Han løftet meg opp, og presset meg mot det kjølige speilet i heisen. Jeg klamret meg fast rundt han, og hev armene mine rundt nakken hans.
Vi hørte et pling, og heisdøren åpnet seg. Vi hoppet fort fra hverandre da vi så det gammelt ektepar som sto utenfor. De humret smått og lot oss passere forbi dem. Jeg fikset på kjolen min som hadde krøpet oppover rumpa mi, og rødmet. Han lo smått og tok armen rundt skulderen min, og hvisket inn i øret mitt. "Dette er bare begynnelsen, babe." Jeg gliste og fulgte etter ham innover den lange gangen. Ikke visste jeg hva han het, eller noe som helst om ham, men kjemien vår var ikke noe til å ta feil av.
Ved enden av gangen dro han opp et sett med nøkler og låste opp døren. Han førte meg inn i en delvis opplyst stilren og moderne leilighet. Jeg fikk ikke sett så mye før han tok tak rundt midjen min og dro meg over noe som lignet en kjøkkenbenk. Han sklei hendene nedover kroppen min, mens han kysset meg på halsen. Jeg stønnet lavt i ekstase, og dro genseren over hodet hans og kastet den ned på gulvet. Jeg klarte ikke vente lenger. Magen hans hadde en definert six pack som gjorde at lysten til å ha han inni meg ble enda større. Han dro stroppene på kjolen min nedover skuldrene, slik at røde blondebelagte bhen kom til syne. Han bevegde armene lett bak ryggen min og åpnet bhen med en eneste liten bevegelse. Bhen endte opp på gulvet, slik at mine spretne stor bryst kom til syne. Han masserte dem begge, før han slikket erotisk på brystvortene mine. Jeg kjente jeg ble våt nedentil. Han begynte han lett å rive kjolen min oppover lårene. Da han kom opp til g-strengen min, dro han den forsiktig til siden og lot de kraftige fingrene hans gli inn i den våte åpningen min. Han sirkulerte fingrene inn og ut av skjeden min, og opp klitoris. Jeg var så klar nå! Han la fra seg et saftig sugemerke på halsen min, før han bevegde hodet ned mot åpningen min og begynte å slikke klitoris forsiktig. Han var så varsom. Jeg stønnet høyt, og det gikk snart for meg. Nå var det min tur til å ta kontrollen. Jeg satte meg opp og dro han ned mot den skinnbelagte sofaen ikke langt unna. Jeg rev av meg kjolen, og satte meg på kne foran ham. Jeg åpnet beltespennen og dro buksen ned mot knærne hans. Han var hard. Jeg masserte lekent pikkens utenpå bokseren hans, før jeg dro den av. Den store pikken hans sto rett opp. Jeg tok et godt grep om den, og begynte lett å runke han. Han kastet hodet tilbake i nytelse og stønnet heftig. Jeg plasserte omsider pikken hans i munnen min og slikket lett på penishodet hans. Ikke lenge etter var hele kuken hans plassert i munnen min og jeg sugde han febrilsk. "Nå kommer jeg," fikk han stammet fram, og jeg sluttet kjapt med mine handlinger. Han reiste seg og ga meg plass under ham i sofaen. Han la seg over meg og plasserte den steinharde, blodsprengte kuken hans inn i meg. Han bevegde seg fort fram og tilbake, noe som fikk meg til å stønne høyere enn jeg noen gang hadde gjort. "Ååååå, fortere," ba jeg desperat mens jeg grep tak i lårene hans. Han stønnet mellom pustene og økte farten. Jeg kjente det var like før jeg kom, så jeg stoppet han, og vi byttet plass. Nå var det min tur. Jeg plasserte meg oppå pikken og begynte å ri han flittig. "ÅÅ du er så trang, kom igjen hardere, jeg kommer!" skrek han og stønnet. Jeg ridde han fortere. "Nå kommer jeg!" Hylte jeg, og sammen kom vi. Jeg kjente sæden hans pumpe inn i meg, og jeg stønnet et siste stønn før jeg la meg ned ved siden hans. "Det var deilig," sa han lavt og pustet tungt etter den heftige omgangen som etter den kvelden ble gjentatt omtrent to ganger i uka.

Forfatter: Laila
Stemmer: NegativNegativNegativNegativNegativ

< Tilbake til forrige side     << Fremsiden

   
 
topp-noveller-venstre
sexy-undertoy-venstre
sextoys-venstre
flirt-noveller-left