victoriamilan-topp-banner
noveller-korsetternoveller - fallen01noveller-magic-massagernoveller-viproom

Another day in paradise

Hun betrakter seg selv i speilet, stryker over den myke hvite morgenkåpen som rekker ned til knærne, nyter sin egen varme fra det myke stoffet. Lar en hånd gli over det venstre brystet, kjenner brystvorten reise seg. Hånden glir innunder morgenkåpen, fingre finner brystvorten, kniper, kjenner utålmodig pirring spre seg. Vet hun er våt allerede, har vært våt helt siden mannen hennes ba henne sende en sms til James, om å be han komme, fort. Om å si at hun var kåt. Nå, en rask dusj senere, foran speilet, betrakter den modne litt lubne kroppen sin, litt for lubben i hennes øyne men den som både mannen og James tenner på. Og som mannen hennes tenner spesielt på når den er nypult, kjønnet oppsvulmet og rennende våt av pikk. Av svart pikk. Av Jamess store svarte pikk, tålmodige - og innimellom veldig utålmodige - deilige frekke pikk som fyller henne helt opp. Er det virkelig henne, kvinnen i speilet som lar morgenkåpen gli åpen, som lar en hånd gli over magen, nedover, fingre som treffer kjønnet, som glir inn mellom kjønnsleppene, opp i seg, et plaskvått forventningsfullt kjønn. Kvinnen som byr seg frem, som utålmodig venter på sin svarte elsker, som snart vil spre lårene utålmodig etter å kjenne han presse seg inn i henne.

 

Og hun som pleide å være så dydig! Men ikke nå lengre. Ikke til å tro hva mannen hennes tenner på, og ikke til å tro hva han har fått henne med på, ja til å få intenst lyst på. Fra han introduserte henne til fantasiene hans, om henne sammen med en annen, om henne sammen med James. Til at fantasiene ble felles fantasier. Til den varme ettermiddagen han inviterte James over til et glass vin sammen med dem, til hun hadde James ved siden av seg i sofaen, til mannen hennes stod bak henne og strøk henne over skuldrene, la en hånd på hvert bryst og sa 'er hun ikke deilig - og så kåt på deg'. Til hun kjente en varm svart hånd på låret, til at alt skjedde så fort og hun hadde han oppå seg, kjente han presset seg opp i seg, til rushet av følelser som ukontrollert flommet, til til til. Og etterpå, lenge etterpå, i sengen, mannen hennes ved siden av henne, som strøk henne, kysset henne, lekte med det plask våte kjønnet hennes, og som var så hard og så kåt i hånden hennes. Som stønnet vilt da hun spurte om han likte det, om han tente på at hun hadde sex med James, som sprutet over alt da hun spurte om hun hadde fått seg en elsker nå. Og alle eventyrene som hadde skjedd i den korte tiden etterpå. Og hvor kåt hun konstant var, hvor lyst hun hadde på James, på den svarte pikken hans, på den sterke kroppen hans mot sin. Og den intenst frekke følelsen det var å ha to kåte menn på seg og inni seg i løpet av en og samme dag.

 

Det banker på døren. Hun kaster et siste blikk på speilet, smiler frekt og åpner døren. Ser inn i et smilende ansikt og så er han inntil henne, tett, hun nyter styrken i kroppen hans, hendene som glir under morgenkåpen, møter leppene hans. Og så er hun i sengen, deres dobbeltseng, naken, med spredte ben, hånden rundt pikken hans, kjenner han mot kjønnet sitt, den eksplosive følelsen av at han trenger inn i henne. Klemmer bena rundt han, presser han helt inn i seg, kjenner utålmodigheten hans. Stønner hardt når han støter inn i henne, igjen og igjen, hører hvor våt hun er, kysser munnen hans, stønner pul meg pul meg. Herregud så godt, godt, goooodt. Og når han kommer så kan hun kjenne det i hele seg, kraftige støt, kjenner at hun fylles opp, og så rolig rolig stille. Hun presser han mot seg, elsker følelsen av å være fyllt opp, vet at sæden hans snart siver ut av henne. Tenker at det ville mannen hennes gitt en finger for å se, sæden som renner ut av det overfylte kjønnet hennes, for å kunne presse pikken sin inn i. Men det får han ikke, han får pent vente til senere. Og før det skal hun nyte mer av denne flotte svarte hingsten sin, som bare er hennes og ingen andre sin. Stryker over brystet hans, brystvortene, nyter kontrasten mellom hennes hvite hud og hans nesten svarte. Leppene hennes finner den ene brystvorten hans mens hun kjenner at han glir ut av henne, et øyeblikks tomhetsfølelse. Tar hånden rundt han, legger hodet på magen hans og nyter synet av den halvstive svarte pikken hans i hånden hennes. Så intenst erotisk. Så intenst lyst. Hun tar han i munnen, slikker han, suger han mens hun masserer pikken og ballene hans. Nyter responsen, kjenner han gradvis blir hardere mot leppene hennes. Fortsetter, kjenner han blir helt hard, kjenner pusten hans bli hissigere, har lyst til å se det går for han. Åh som hun elsker denne pikken. Ivrig, hardere, kjenner kroppen hans strammer seg, kjenner sæden hans støte gjennom pikken, mot munnen hennes. Nyter smaken og varmen av han, sakte, melker han helt tom. Another day in paradise...

Forfatter: Fjellreven
Stemmer: NegativNegativNegativNegativNegativ

< Tilbake til forrige side     << Fremsiden

   
 
topp-noveller-venstre
sexy-undertoy-venstre
sextoys-venstre
flirt-noveller-left