victoriamilan-topp-banner
noveller-korsetternoveller - fallen01noveller-magic-massagernoveller-viproom

Helt utrolig

Dette jeg her skal fortelle skjedde rett før sommerferien. Jeg holder enkelte foredrag for offentlig og privat sektor, og rett før sommerferien var jeg invitert for å holde et foredrag på en høyskole. Denne høyskolen ligger litt utenfor Oslo, så jeg måtte kjøre et par timer for å komme dit.

Foredraget gikk bra. Det var mange som hørte på, og da er det ikke så lett å se alle sammen, men da jeg var ferdig kom det en flott ung kvinne bort til meg. Hun lurte på om jeg skulle kjøre tilbake til Oslo, noe jeg kunne bekrefte. Da lurte hun på om hun kunne få sitte på, og selvfølgelig sa jeg ja til det. Hyggelig å ha en å snakke med og spesielt kunne jeg få litt tilbakemelding på foredraget.

Vi hadde ikke kjørt langt før hun spurte meg hva hun skulle betale for turen. Jeg sa at jeg skal ikke ha penger for dette, bare hyggelig å kunne hjelpe deg, og veldig hyggelig å få besøk av en så hyggelig og søt kvinne som deg. Da må jeg få gjort opp dette på en annen måte da sa hun, og før jeg visste ordet av det kjente jeg hånden hennes på låret mitt. Jeg så på henne og hun smilte forførende tilbake til meg. Fra da av vet jeg ikke helt hva som skjedde før jeg kjente hånden på skrittet mitt og jeg kjente at kuken min var stiv som en stokk. Skal vi stoppe sa hun, og ved første parkeringsplass svingte jeg av. Dette var en stor parkeringsplass, så jeg parkerte i ytterkant av plassen.

Kom sa hun, vi går ut her. Her var det et lite skogholt ned mot elven. Vi la oss der. Hun kledde av meg mens hun visket meg i øret. Jeg vil ha deg, suge deg, ri deg lenge, du skal slikke meg til orgasme, jeg vil ha deg nå. Hun visket slike ord inn i øret mitt mens hun kledde av meg. Da jeg lå der naken sa hun - ligg stille å se på. Så kledde hun av seg selv før hun la seg oppå meg i 69. Hun begynte å suge meg, samtidig som jeg hadde den nydelige, våte, barberte fitta over ansiktet mitt. Lenge lå vi slik, jeg slikket henne og hun sugde meg. Plutselig kom hun i en herlig orgasme, jeg slikket og slikket og hun kom gang etter gang, Etter en god stund sa hun - nå vil jeg ha deg. Hun satte seg opp, tredde seg på min stive kukk og begynte å bevege seg veldig sakte. Å - hun var så trang, varm, våt og god. Puppene hennes duvet over meg mens hun red meg sakt. Jeg hadde ikke kommet enda, så det tok ikke lang tid før jeg var på bristepunktet. Hun merket det, og red meg hardere og fortere. Vi kom samtidig i en herlig orgasme. Jeg sprutet opp i henne og hun smilte forførende til meg og sa. Dette MÅ vi gjøre flere ganger, jeg smilte tilbake, ja MANGE ganger, og i sommer traff jeg henne igjen . Men det er en annen historie,

Vel, vi kledde på oss, satte oss i bilen og hadde en veldig hyggelig tur videre der vi snakket om alt mulig.

Forfatter: Sjarmøren
Stemmer: PositivNegativNegativNegativNegativ

< Tilbake til forrige side     << Fremsiden

   
 
topp-noveller-venstre
sexy-undertoy-venstre
sextoys-venstre
flirt-noveller-left