victoriamilan-topp-banner
noveller-korsetternoveller - fallen01noveller-magic-massagernoveller-viproom

Den ukjente

En mandagskveld er over, trøtt og sliten zapper jeg gjennom kanalene på tv uten å finne noe interessant å se på. Etter en lang og slitsom arbeidsdag full av møter
er jeg klar for sengen. Jeg går gjennom mine vanlige kveldsrutiner med situps og pushups, før jeg hopper i dusjen.
Skrur på vannet, og jeg kjenner den herlige befriende følelsen av det varme vannet som treffer skuldrene mine og renner ned over brystkassen og magen.
Jeg såper meg godt inn, vasker bort allt stress og mas. Jeg orker ikke å dusje lenge som jeg pleier å gjøre, jeg skylder av meg såpen og tørker meg raskt med håndkleet.
Etter at tannpussen er gjort går jeg naken mot soverommet, smyger meg opp i senga og slukker lyset. 
Jeg blir liggende en liten stund å tenke mens regnet tapper mot vinduskarmen. Følger med på rytmen til regnet. Den er aldri konsistent, hver regndråpe treffer med sin egen kraft.
Jeg sovner til slutt til denne rytmiske trommingen regndråpene lager.

Midt på natten mens jeg fortsatt sover begynner vinduet å bevege på seg. Sakte åpner det seg mer og mer. Og inn gjennom åpningen smyger det seg frem en arm. En person ikledd sort, for å gjøre seg minst mulig synlig trer inn gjennom vinduet, det er en dame. Klærne sitter tett og fremhever figuren hennes. Hun er slik en dame skal være, med bryster, kvinnelige hofter og lår.
På hodet har hun en sort finnlandshette på seg for å skjule identiten sin.

Hun går rundt sengekanten, studerer meg mens jeg ligger og sover, setter seg forsiktig ned på siden av sengen og drar dynen forsiktig vekk.
Hver eneste bevegelse hun gjør er svært forsiktig, slik at hun skal være sikker på at jeg ikke våkner. Hun legger så den ene hånden på låret mitt og kjenner på musklene mine, stryker forsiktig frem og tilbake. 
Som alltid når jeg sover, er kuken min stein hard, og dette er intet unntak.
hun begynner å kle av seg underdelen, og toppen, men beholder finnlandshetten på. hun begynner så å kysse meg opp langs låret mot kuken min, og hendene hennes vandrer over kroppen min.
Jeg kan kjenne dette i søvne, det er som om jeg er der, men jeg får ikke gjort noe med det. Det er som om jeg er paralysert, og klarer ikke å våkne.
Hun slikker skaftet forsiktig med tungen, helt fra ballene og frem til kukhodet. Reiser seg opp og skrever over låret mitt, og lar fitteleppene gli over meg, frem og tilbake.
Den ene hånden hennes begynner å runke meg, samtidig som hun skyver hoften sin frem og tilbake. Det våte fra henne glir utover låret mitt. Hun drar forhuden min helt tilbake og så frem igjen, masserer hele kuken med hånden sin. Jeg puster tyngre....

Hun har gjort meg så hard, hoven og stor som jeg kan bli, men hun vil ha mer enn bare en liten lek. Hun bøyer seg fremover, og de fyldige leppene glir over kukhodet, som nå er vått av mine safter.
Med leppene rundt hodet, glir den silkemyke våte og brede tungen hennes over strengen min, fra side til side. Hun begynner å suge meg litt mer krevende nå, og for hver gang hun går ned, er tungen lekende aktiv.
Samtidig som hun suger meg begynner hun å fingre seg selv, hun lar hånden sin gli over leppene, smøre det våte ekstra godt utover seg selv. Den midterste fingeren glir over klitten hennes, og ned mellom leppene.
De glir helt bak, hvor hun masserer åpningen sin i en deilig sakte sirkelbevegelse. Hun har så lyst til å la fingrene gli inn, men hun lar være, hun vil at min kuk skal være det eneste som glir inn i henne i natt.
Hun går opp på alle fire, og smyger seg opp over kroppen min, og lar fitteleppene sine gli over kuken min. Setter seg på huk, og tar tak i den og lar den gli mellom leppene sine.
Med lekende bevegelser erter hun seg selv, og lar kukhodet mitt gli over skjedeåpningen, litt hardere for hver gang. Jeg er fortsatt i dyp søvn, men jeg kan kjenne hver eneste bevegelse hun gjør. 
Jeg kjenner at for hver gang jeg glir over hullet, presses det ned mot den, og den glir forbi. Hun retter seg litt opp, og styrer den rett på skjedeåpningen. Hun glir sakte og kontrollert ned på meg, og lar kukhodet gli inn mellom leppene for så å penetrere henne.
Jeg kan kjenne at jeg sprer leppene mer og mer i det jeg glir lengre og lengre inn i henne. Hun stopper ikke før jeg er helt i henne, helt ned til ballene. Jeg stønner i søvne, og hun klynker av følelsen jeg gir henne.
Den er perfekt størrelse for henne, og jeg kjenner at hun klemmer rundt den. Hun vugger sakte frem og tilbake for å bli vant til meg, hun elsker følelsen av å bli fyllt av en fremmed. Så begynner hun å bevege seg opp og ned på meg, hun kjenner jeg glir ut av henne millimeter for millimeter til jeg nesten er helt ute, for så å gli ned på meg igjen. Hun gjør dette gjentatte ganger, før hun øker tempoet. Hun klarer ikke styre seg lenger, og begynner å ri meg mer krevende, hardere og intenst.
Hver gang jeg støter lengst inn i henne kommer hun nærmere en orgasme, hun kan kjenne at det bygger seg opp i henne. Hyn masserer brystene sine med den ene hånden mens hun skyver hoften ned mot meg.
Hun tar meg rimelig hardt nå, og pusten og stønnene hennes er nå mer ukontrollert enn før, kåtskapen i henne gjør at hun ikke klarer å holde tilbake lenger.
Hun kjenner godt den steinharde kuken min inni seg, som treffer henne på de riktige stedene, som er så hard at den nesten ikke kan bøyes, og det elsker hun. Hun kjenner at jeg er i ferd med å komme, den blir med ett enda større og bredere, og dette
får henne til å nærme seg orgasme enda raskere selv. Hun kjenner den dyriske lysten etter å få spærmen sprutet inni seg, kjenne den varme følelsen av sæden som pumpes langt inni henne. Jeg kommer, jeg spruter en stor ladning langt inn i henne, og
fyller henne godt opp. Jeg fortsetter å pumpe saftene mine inni henne mens hun rir meg hardt, og følelsen av at jeg kommer i henne får henne til å vippe over til en hard intens orgasme selv.
Fitten hennes begynner å trekke seg sammen rundt kuken min i en pulserende rytme, hun stønner mens hun fortsetter å ri meg, hun melker meg helt tom, helt til det ikke er mer å hente. Hun legger seg over meg, mens hun gjør små bevegelser med hoften sin, med meg fortsatt inni henne.
Vi blir liggende slik en stund, før hun reiser seg og står med en fot på hver side av magen min. Saften min begynner å renne ut av henne, ned langs låret og ned på magen min. Hun står der en stund, ser på meg, mens det drypper....

Hun går ned fra sengen min, tar på seg klærne sine igjen, stryker meg langs låret, leggen.....foten...tærne, for så å smyge ut av vinduet igjen, like stille som hun kom inn.

Forfatter: Machina
Stemmer: PositivPositivPositivPositivNegativ

< Tilbake til forrige side     << Fremsiden

   
 
topp-noveller-venstre
sexy-undertoy-venstre
sextoys-venstre
flirt-noveller-left