victoriamilan-topp-banner
noveller-korsetternoveller - fallen01noveller-magic-massagernoveller-viproom

Deilig kveld...

Vi hadde vært i samme lokalet hele dagen. Hun som selger og jeg som kunde. Vi hadde sendt hverandre lystne blikk gjennom dagen. Tror vi hadde det samme i tankene, hvert fall håpet jeg det. Hun kom bort til meg med en øl, «Hei, skal du på middagen og festen etterpå?» Jeg tok imot ølen og smilte til henne. «Ja, jeg hadde nå tenkt meg det da! Skal du?» «jeg er egentlig veldig sliten, men ja, jeg må nesten det.» Hun blunket til meg og vi skålte og tok en slurk av ølen vår. «Takk» sa jeg og blunket tilbake. «Nei, jeg får gå og jobbe litt til, så ses vi i kveld.» Hun ga meg en klem og gikk. Jeg ble sittende igjen og snakke med de andre jeg jobbet sammen med. Vi var en gjeng på 7 stykker som hadde reist på messe. En innkjøpsmesse. Der vi skulle finne de beste varene til neste år. Alltid like gøy. Vi så igjennom tingene våre, tok en øl til og ble sittende og skravle om løst og fast. Klokken løper i godt selskap sies det og plutselig fikk vi det travelt om vi skulle rekke å dusje og stelle oss før middagen. Vi fikk tak i en taxi og kjørte til hotellet vårt. Jeg hadde rom aleine, men hadde fått dobbeltseng, det var digg å få så god plass. Herlig!

Det banket på døren min, jeg åpnet og der sto Even. En jeg jobbet sammen med. Vi hadde et godt øye til hverandre og var gode venner på jobb og privat. Han kom inn og hadde med seg en flaske med sambooca. Den beste shooten jeg viste om, farlig god var den. Jeg sa jeg ikke hadde dusjet ennå, men han kunne da få lov til å sitte i sengen min og se på tv mens jeg gjorde meg klar. Han tok en shot til og nikket. Han var på en snurr allerede. Jeg kledde av meg i rommet der han satt, brydde meg ikke. Han satt alikevel og så på tv og var slukt i den. Jeg tok av meg trusen og bhen min og hørte et sukk ifra sofaen. Jeg så på han og smilte. Slikket meg over tennene og gikk inn på bade.  

Jeg kjente pusten hans i nakken min. han smøg seg inntil meg, han var naken og hadde allerede en ereksjon som presset mot ryggen min. han kysset meg i nakken og fant såpa. Han vasket meg på ryggen, masserte inn såpen og strøk hendene nedover rompen, lårene og leggene mine. På vei opp igjen klarte jeg ikke å holde stønne inne lenger. Jeg nøt berøringen hans og kunne ikke unngå å lage lyder. Han tok mer såpe og ba meg snu meg mot han. Jeg kjente pikken hele veien, den var så herlig stiv og jeg hadde så lyst på å kjenne den inni meg. Jeg kjente hendene hans på brystene mine, de masserte meg så godt. Han lot fingrene gli ned mot fitta mi, masserte meg godt der nede. Vi kysset, han stakk tungen sin inn i munnen min og jeg lekte villig med den. Jeg tok tak i pikken og klemte hardt rundt den. Han stønnet langt ned i brystet og han stakk en finger inn i meg. Jeg fikk skylt av meg såpen og vi hoppet i sengen, våte og villige. Han la seg oppå meg og stakk pikken rett i meg uten noe problem. Jeg tok beina rundt livet hans og støta i mot, vi fant rytmen raskt og pikken passa så godt i meg. Jeg satte meg oppå han, lente meg frem og kysset han. Lot pikken bare hvile mot rumpen min. han tok på meg, klemte brystene mine og klemte brystvortene mellom pekefinger og tommel. De struttet med en gang og jeg rettet meg opp i ryggen så han kunne komme etter og ta de i munnen sin. Han sugde og småbeit i de. Jeg satte meg litt bakover og lot pikkhode så hvit trenge inn i meg, tok meg god tid og nød hver cm som trengte inn i meg. Jeg red han, han stønnet og jeg stønnet. Pusten min økte og jeg hørte han slet meg å holde igjen, så jeg satte inn nødesøtet og melket pikken hans med fittemusklene mine og kjente at han kom inni meg med et brøl. Jeg kom like etter han og la meg ned på brystet hans. «Shit, klokka!» vi var allerede femten minutter for seint ute og jeg måtte dusje på nytt. Jeg løp igjennom dusjen, tok på meg sminke og vi gikk. Da vi kom til middagen sammen bare smilte vi til hverandre og satte oss på hver vår kant av bordet.  

Hun kom bort til meg da middagen var ferdig, «ønsker du noe å drikke?» «en øl takk, bud om dem har, om ikke så bare en øl!» hun smilte gikk sin vei og jeg fortsatte og snakke med hun som satt ved siden av meg. Hun lurte på hvorfor jeg var så seint ute til middagen og jeg svarte at jeg hadde sovnet og at Even hadde kommet og vekket meg. Vi lo begge to og det virket som hun gikk på den og tok det som et bra nok svar. Den vakre damen kom tilbake igjen med en øl i hånden som hun rakte meg, og til seg selv hadde hun en drink. «blir du med ut og tar en røyk?» Jeg gikk etter henne ut og vi fant oss en krok der ingen sto. «Røyker du ikke?» sa hun. «Nei, ikke drikker jeg og ikke røyker jeg.» Sa jeg og gliste. Jeg la innpå en snus og så på henne. «Jeg har ikke riktig oppfattet navnet ditt.» sa jeg med et smil om munnen. «Siri heter jeg, og hvor jeg jobber har du vel oppfattet?» hun gliste til meg. «ja, noe får jeg med meg da.» vi skålte og tok en stor slurk av drikke vårt. Vi ble stående ute og snakke lenge før vi gikk inn igjen. «min mann kommer og henter meg rundt 24, så om vi skal få dansa så får vi vel gå inn nå» sa hun. Jeg gikk etter henne inn. Det var ryddet opp etter middagen og dansegulvet var allerede overfylt og folk var i veldig god stemning. Even kom bort til meg og kysset meg på kinnet. «alt bra med deg? Og takk for dyppet!» «alt bra, selv takk! Kos deg og finn deg ei anna dame nå, jeg har noe på gang.» sa jeg og dyttet han unna. Siri og jeg beveget oss ut på dansegulvet og svingte oss tett. Jeg tok tak i armen hennes og dro henne tett inntil meg, tok på rumpa hennes og visket henne i øre «du kan sove sammen med meg i natt da, jeg har to senger og er bare meg på rommet.» hun smilte til meg tok opp telefonen og sendte en melding til noen jeg ville tro var mannen sin. Så svingte hun seg nærmere meg. Vi drakk masse og danset mer.

Jeg dyttet henne inn gjennom døra på rommet mitt. Låste døra bak meg og så på henne. Hun var herlig. En herlig trent kropp, perfekte pupper og en rumpe alle jenter misunner. Jeg strøk henne over kinne, tok hode hennes mellom hendene mine og kysset henne på munnen. Hun svarte mer enn villig. Gud denne dama var tent og hun viste hva hun ville ha. Hun dro av meg skjorten min og bhen av i samme sleng. Så kysset hun puppene mine, sugde til seg brystvortene og små beit i di. Di stivnet til og ilte rett ned i fitta mi. Hun knadde og behandlet puppene mine veldig godt. Jeg tok rundt henne og førte henne til sengen. Dyttet henne ned og dro av henne trusene og kjolen dro jeg oppover. Satte tungen inntil fitta hennes og slikket forsiktig. Hun stønnet høyt. Jeg slikket dypere inn i henne og stakk tungen ut og inn. Fant klitten med tommelen min og maserte den i takt med tungen sin lek. Jeg sluttet da jeg merket at hun nesten kom. Hun snøftet og dro meg opp til seg. «du vil leke, da skal jeg gi deg lek» hun snudde oss rundt og satt oppå meg. Kysset meg heftig og åpnet busken min og dro den av meg med min hjelp. Jeg lå der naken. Hun så på meg og smilte. Kysset brystene mine, slikket seg ned til navlen min og fant klitten min med en sulten tunge. Hun stønnet da hun fikk smake hvor våt jeg var, og jeg stønnet høyere da jeg kjente tungen hennes inni meg. Hun slikket opp og ned, fra rumpehullet og opp til klitten. Puttet en finger inn i meg og småbeit og sugde på klitten min. Himmel og hav så godt dette var. En finger til førte hun inn i meg og jeg klarte ikke holde igjen lenger og kom med et kjempe stønn. Hun smilte og kom krabbene opp igjen til meg. Stakk tungen inn i munnen min og vi råklinte. Hun strakk seg etter noe, men jeg så ikke hva. Hun trakk seg litt unna meg, holdt en lilla dildo i hånden og smilte. «skal jeg bruke den på deg, er det det du vil?» sa jeg med en opphissende stemme. Denne dama var jo rå. Hun nikket uskyldig på hode og la seg ned på ryggen og puttet dildoen i munnen sin. Sugde på den og stønnet. Jeg ble sittende og se på henne. Hun tok dildoen ut av munnen og lot den gli nedover brystene, magen og inn i seg. Jeg stønnet uten å tenke over det og la meg over henne for å kysse brystene. De knoppet seg og jeg sugde på de. Masserte puppene hennes og kjente jeg ble veldig kåt på denne damen, hadde veldig lyst til å knulle henne med den lilla dildoen.

Jeg satte meg mellom beina hennes og så på at hun førte den inn og ut av seg. Hun stønnet og pustet tungt. Jeg så saftene hennes, så hvor håvene leppene hennes var, hvor rød klitten var og hvor kåt hun var. Jeg bøyde meg frem og kysset klitten. Kysset igjen og stakk tunga bortpå. Hun pustet tungt, stoppet bevegelsene sine og trakk til seg handen sin. Nå var alt opp til meg. Jeg tok tak i dildoen, puttet den i munnen min og stønnet, hun smakte så godt. Jeg førte den inn i henne, langt inn samtidig som jeg fortsatte og sikke på klitten. Jeg pulte henne hardt med denne gummi pikken. Hun stønnet høyt og pustet tungt. Jeg satte opp tempo på inn og ut og jeg kunne se at hun strammet seg og var på vei til å komme for meg. Da stoppet jeg penetreringen og brukte bare tunen min på klitten hennes. Hun kom med et skrik. Strammet hele kroppen sin og ristet av seg orgasmen. Jeg slikket i meg den saften som kom ut av henne. Fortsatte og slikke, stakk tungen inn i henne og kunne kjenne hun stramte seg rundt tungen min. Jeg brukte pekefinger på klitten og slikket iherdig. Hun kom på nytt og pustet fort og tungt. Hun knep beinene sammen og orket ikke mer. Jeg smilte til henne, krabbet opp og la meg ned. Hun sovnet fort. Jeg ble liggene og tenke på hvor godt dette var.

Til frokost dagen etter smilte vi til hverandre og jeg kjente jeg hadde lyst på dette en gang til.                    

Forfatter: Lovya
Stemmer: PositivPositivPositivPositivPositiv

< Tilbake til forrige side     << Fremsiden

   
 
topp-noveller-venstre
sexy-undertoy-venstre
sextoys-venstre
flirt-noveller-left