victoriamilan-topp-banner
noveller-korsetternoveller - fallen01noveller-magic-massagernoveller-viproom

Romeo & Julie

Jeg satt og dagdrømte mens læreren lekset opp for oss om protoner, nøytroner, elektroner og bindinger i skjønn forening, men selv fikk jeg ikke med meg en dritt. Kjemi var til vanlig et OK fag, men akkurat i dag var jeg mest opptatt av gårsdagens krangel med kjæresten min, Terje. Jeg hadde bondeanger og grublet over hva jeg skulle finne på for å gjøre det godt igjen, og det var ikke fritt for at mine pirrende tanker fikk meg til å sitte litt urolig på stolen.

Terje var ganske mye eldre enn meg, og jobbet i samme transportfirma som min far. Han var virkelig mannen med stor M, som kunne få meg på kokepunktet bare ved tanken på alle de frekke tingene han hadde utsatt meg for, og nå tenkte jeg at tiden var inne for å gjøre litt gjengjeld. Jeg ble helt fuktig mellom beina ved tanken...

"Sover du Lilly?" ropte læreren, og jeg skvatt til og forsøkte å mane fram hva han hadde spurt om.

"Eh... nei! Men jeg hørte bare ikke hva..." forsøkte jeg meg unnskyldende.

"Koksalt!" sa han bare, og jeg flesket til med en lang utledning om koksaltets sammensetning og bindinger, og håpet det var det han hadde spurt om. Han så ut til å være fornøyd med svaret og jeg sukket lettet. Men, den intime spenningen jeg hadde manet fram i tankene var ødelagt...

Jeg forsøkte å konsentrere meg om det som foregikk i klassen igjen, og studerte læreren der han desperat forsøkte å få de trøtte ionebindingene til å høres interessante ut. Det var en meget populær lærer, spesielt blant jentene på skole, og vi kalte ham bare for "Romeo", ettersom han var Shakespear-fan og flørtet med alle. Noen mente han var homo, for ingen hadde sett ham med dame, men ingenting ellers tydet på det.

"Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!" Den iltre skoleklokka satte en stopper for videre funderinger, og et ett nu var alle på vei ut døra. Jeg somlet med vilje litt, for jeg ivret ikke akkurat for å komme meg ut i det kalde, våte regnet som lavet ned ute, og ble dermed sistemann ned trappa. Idet de andre stormet ut døra til den store hallen, smatt jeg som en skygge videre de neste to trappene ned til kjelleren. Det var ikke første gangen jeg hadde "gjemt meg bort" der nede når jeg ikke hadde særlig lyst til å gå ut.

Jeg kjente på dørene, men det var stengt både til svømmehallen og gymsalen. Det var ganske dunkelt der nede, da den enkle lyspæra i taket tydeligvis var gåen, men jeg visste at det stod noen gamle møbler under trappa, bl. a et gammelt kateter og noen stoler, så jeg peilet meg inn på dem. Det var jo en halv time til neste time, og jeg ville ha ro og fred til å tenke...

Jeg steg inn i skyggen under trappa for å dra frem en stol, og da øynene begynte å venne seg til lyset, stivnet jeg plutselig av skrekk. Foran meg satt en fyr og gliste bredt til meg, - det var Erik, eller "Junior" som vi pleide å kalle ham, da faren hans også het Erik.

"Herregud som du skremte meg Erik!" utbrøt jeg, og sank andpusten ned på huk foran ham. "Hva i alle dager gjør du her nede?" spurte jeg da jeg begynte å summe meg litt.

"Samme som deg kanskje? Fred og ro, ingen regn og godt og varmt...!" konkluderte han summerisk, og jeg måtte smile. Erik var ikke akkurat noen "Don Juan" med sin lange, spinkle kropp og rødlige hår med massevis med fregner, men han var klassens desidert ener i alle fag og en alle tiders fyr. Han var sammen med Viviann som gikk i klassen over oss, og ingen skjønte riktig hvordan han hadde klart å skåre skolens heteste sexbombe...

"Hvor har du gjort av Viviann?" spurte jeg nysgjerrig.

"Æsj, hun ble dårlig og måtte gå hjem, - noe mense-greier...!" sa han svevende.

Vi rykket plutselig til begge to da noen gikk i døren over oss. Vi hørte et par lette skritt i trappen oppover, så noen tyngre steg oppe i fra 2.dre etasjen på vei ned, - det siste måtte være "Romeo", fysikklæreren.

"Endelig, der er du..." sa en damestemme. Så gikk de begge ned til 1.ste etasje.

"Kom...! Ned her...!" sa Romeo, og vi kunne høre at de begge begynte å bevege seg nedover i vår retning. Nå var gode råd dyre! Som på en gitt kommando gled vi begge ned på gulvet og inn under kateteret som stod godt gjemt inn under trappa. Det var trangt som fy, og vi så fnisende på hverandre i halvmørket mens vi følte oss deilig rampete der vi krøp sammen for ikke å bli oppdaget. Romeo og "damen", som for øvrig hørtes ut som skolens kontordame, fru Jensen, var nå kommet helt ned i kjelleren, og de kjente på døra til svømmehallen og gymsalen slik jeg også hadde gjort.

"Det er stengt..." nærmest hvisket hun som jeg mente måtte være fru Jensen. Men hva gjorde de to her nede?

Det ble stilt et øyblikk, så hørte jeg fru Jensen fnise litt, - så et par stønn, og dermed var min nysgjerrighet vekket. Jeg snek meg forsiktig ut fra kateteret og stakk hodet forsiktig over kanten. Da jeg så ut mellom trappetrinnene fikk jeg mitt livs store overraskelse! Fru Jensen sto lent oppetter veggen med en liten hvit kortermet genser dradd opp til halsen, mens Romeo nærmest slukte et av de store, tunge brystene hennes!

Fru Jensen var en usedvanlig tiltrekkende dame midt i 30-åra, men hun var jo gift! Det visste jeg fordi mannen hennes jobbet sammen med min far, og typen min for den saks skyld. Nå stod hun her med blottede bryster mens Romeo tok seg vel til rette under vellystige grynt, godt supplert av fru Jensens små stønn og klynk. Romeo begynte å kysse henne nedover magen, og da han dro opp det korte lille skjørtet hennes, så jeg at hun ikke hadde noen truse på. Så dukket han inn mellom beina på fru Jensen, som begynte å vri seg av vellyst. Jeg holdt på å få kåteslag ved synet!

Plutselig kjente jeg Junior som smøg seg forsiktig opp bak meg og tittet forsiktig fram over skulderen min. Jeg kunne høre ham formelig snappe etter luft da han så synet som møtte ham. Det var så utrolig frekt å stå der på kne bak kateteret å lure på fysikklæreren og skolens kontordame som i tillegg var gift! Jeg kjente to varme hender bakfra som la seg over brystene mine og klemte til på brystvortene så jeg måtte kvæle et stønn. Jeg presset meg bakover og kunne kjenne den enorme bulen i buksene til Junior, så jeg begynte helt ubevisst å gni meg mot den, mens jeg stirret som besatt på synet foran meg. Jeg ofret ikke en tanke på hvem jeg hadde bak meg. Jeg var kun fokusert på synet foran meg, og hva som holdt på å skje med kroppen min.

Fru Jensen nøt virkelig av den behandlingen hun fikk av Romeos tunge. Hun dro ham plutselig opp til seg og kysset ham intenst på munnen, for så å slikke ham ren for sine egne safter. Så åpnet hun gylfen i buksene hans og lot de falle ned om anklene, før hun satte seg på huk og tok den enorme staken i munnen. Den krummet så spenstig oppover, og jeg så på hvordan hun delvis slikket og delvis lot den gli inn og ut av munnen mens han stønnet høyt der han stod skrevende og holdt seg i veggen. Han begynte å hugge mer og mer med hoftene for å få mest mulig inn i munnen på fru Jensen.

Junior hadde nå begge hendene under genseren min, hvor han masserte de nakne brystene mine noe aldeles deilig, og gned den stive pikken sin hardt mot rumpen min. Jeg var så kåt at jeg holdt på å gå i oppløsning. Så lot han en hånd gli ned, åpnet gylfen min, og lot den så forsvinne ned innenfor trusa og ned til min oppsvulmede og drivende våte mus. Han la langfingeren over hele sprekken, pressett den glatt inn og dro den så oppover så den hele tiden gled over det nå så overømfintlige lystsenteret mitt og ned igjen. Opp og ned gled den i hele sprekkens lengde...fram og tilbake over klitoris. Som i trance grep jeg bak meg, og lukket hånden om den deilige store og stive pikken! Junior hadde buksene på knærne!

Foran meg var Romeo nå i ferd med å skulle kjøre det digre lemmet sitt opp i fru Jensen. Hun stod med ryggen mot veggen og det ene kneet trukket opp og helt ut til siden mens det hvilte på armen til Romeo. Så borret han jernet sitt inn i det varme, sippende hullet til fru Jensen og begynte å støte i lange drag. Fru Jensen ble moset opp mot veggen for hvert støt, og hun pep og stønnet som om hun var i stor pine, mens Romeo stadig økte takten.

Jeg begynte å få problemer med å være stille, men heldigvis bråkte de to som et helt damplokomotiv. Junior hadde nå dradd ned jeansen og trusa mi, og lot pikken sin gli ut og inn mellom beina mine, mens han masserte klitten min. Jeg dro ubevisst beina så godt ut til sidene som det lot seg gjøre stående på kne med buksene om knærne. Så bøyde jeg meg litt forover mot kateteret, og jeg kunne kjenne noe som forsiktig begynte å stange mot åpningen min og ville inn. I det han ramte full blink, måtte jeg legge panna mot bordplaten og bite meg i fingren for ikke å skrike høyt av vellyst.

Junior hadde en vidunderlig pikk! Han lot den gli ut og inn i et ganske hurtig tempo, masserte klitten min med en hånd og brystene vekselsvis med den andre. Jeg svaiet så godt jeg kunne i ryggen slik at han traff G-punktet mitt hver gang han støtte inn, og jeg kjente bare hvordan jeg fikk mer og mer av den herlige visne følelsen i hele underlivet. Da jeg så opp på de to foran meg, begynte de å svømme bort i en tåkedis. Det siste jeg registrerte var et brøl fra Romeo i det han sendte sin ladning dypt inn i fru Jensen. I det samme kom jeg som en tornado! Bølge på bølge skyllet over meg, og da jeg begynte å komme til hektene igjen, oppdaget jeg at Junior stod og holdt meg oppe, mens han hadde en hånd over munnen min. Da var Romeo, - og Juliet? allerede på vei opp trappa igjen...

Forfatter: LillieBrent
Stemmer: NegativNegativNegativNegativNegativ

< Tilbake til forrige side     << Fremsiden

   
 
topp-noveller-venstre
sexy-undertoy-venstre
sextoys-venstre
flirt-noveller-left