Norges største samling sexnoveller. På norsk!

Noveller i flere deler noveller

Kvelden jeg ble din… del 1

by Maja

Noveller i flere deler

Torsdag var kvelden, kvelden der jeg skulle få kjenne på hvordan det var å være din, kun din og ikke ha valget over min egen kropp selv. Kvelden jeg hadde skrevet utallige skype samtaler om skulle endelig settes i kraft. Jeg var alltid tøff i trynet bak dataskjermen og alltid tøffere var jeg desto mer kåt jeg var. Jeg var ikke så tøff lengre i dag, da jeg sitter på det forhåndsbetalte hotelrommet du hadde booket uka før. Jeg skalv og var små svett, jeg satt i et kort sort skjørt, knee highs strømper og en singlett, totalt uten undertøy. Dette var ikke det jeg hadde tenkt å ha på meg men dette var det du hadde valgt ut til meg. Jeg hadde på meg cuffs på både ankler og hånledd. Rommet var stille jeg var redd, jeg satte meg i vinduet å tente en røyk, blåste ut i den kalde høstlufta, kikket ned å så etter deg, men jeg ante jo egentlig helt hvordan du så ut.

Plutselig gikk døra opp, inn steg du, høy, mørk og streng. Jeg kvapp og skjelvinga tok seg opp, jeg satt helt stille, viste ikke helt hva jeg skulle gjøre og hvordan jeg skulle te meg.

Du slapp fra deg bagen, og så på meg, gliste i mørket, kom bort mot meg raske skritt. Jeg så opp på deg, det skulle jeg ikke gjordt, du tok tak i håret mitt å lugget meg så hardt det ringte i ørene. Jeg skrek ut AUUU, men det skulle jeg heller ikke gjordt, du klapset meg så hardt du kunne over ansiktet, jeg kjente varmen bre seg over hele ansiktet. Du ser ned på meg, sier : Ikke snakk før du blir snakket til, ikke klynk, hyl eller gråt så jeg ser eller hører det, du gjør som fortalt og ikke prøv å nekt. Dette kommer til å gå ut over deg og din kropp, du vil angre på å gjøre motstand.

Eneste jeg satt å tenkte, jeg angrer jeg angrer, jeg angrer, men jeg sa ikke noe, pustet tungt og skalv.

Du tok tak i beltet som du dro helt av buksa, lot det falle å gulvet, hørte knappen din sprette opp og glidelåsen gikk nedover. Du dro av deg skjorta og buksa, stod naken foran meg, du sa: se ned din lille tøs, jeg er over 10 år eldre enn deg, jeg bestemmer alt i kveld, du ser ned å venter på kne. Du gikk bortover gulvet tok bagen bort til meg. Kjente plutselig et silkeskjerf og bandt det stramt tundt hodet mitt, og jeg så kun sort. Plutselig kjente jeg din harde kuk på leppene, du brakk hodet mitt bakover og presset deg inn i leppene. SUG!!!! skrek du. Jeg sugte rundt kuken din så hardt jeg kunne og så godt jeg har lært på mine 10 år som seksuellt aktiv. Det var tydeligvis ikke godt nok, du lugget meg og tok tak rundt halsen min. Du brukte makt og begynte å halsknulle meg i store harde grep, jeg kjente det svei i munnvikende, og kjente hvordan kuken din jagde ned i halsen min. Jeg kjente brekknings refleksen min satte i gang, men du fortsatte. Jeg prøvde og komme meg unna men det gikk ikke, du hadde jerngrep. Sikelet randt nedover haka mi og tårene gjorde silkebåndet mitt vått.

Plutsleig så dro du deg vekk, jeg gispet frebrilsk etter luft og hikstet i ren panikk. Hørte deg små le kunne se for meg det gliset du kom inn med. Du var så sykt over hele rommet, kjente du hadde full kontroll og jeg mistet mer og mer kontroll over hele situasjonen. Jeg så blitzen igjenom blindfoldet og kjente en skam og en skyld og samt en syk følelse av ubehag strømme igjenom kroppen min. Dette var vondt på en helt ny måte, det var vondere en hele klapset og lugginga, dette hadde vi ikke avtalt, ingen bilder ble nevnt. Jeg skulle til å si noe men husket godt dine ord og bet meg i leppa. Plutselig dro du meg opp, jeg stod og vinglet på beina mine, skalv å hutret. Du dro meg over rommet, jeg hadder mistet stedsansen min.

Du stilte meg med ryggen mot deg, ta hodet opp, rett frem, du var veldig konkret å målbevisst, du hadde tydeligvis en plan over hele aften. Du tok hånda de over hendene mine dro dem bak ryggen min og jeg hørte et klikk, cuffsa mine var festet. Du er min, bare min, mitt leketøy, mitt hull, mitt alt! Du beføler meg oppover beina mine, over låra mine over rompa mi, rett mot fitta mi, kjente over hele fitta, faen så våt jeg har blitt. Jeg skjelver, venter på alt. Så flink lita snelle du er, barbert deg så fint for meg så lydig og snill, deilig glatt mus bare en liten strek rett over sprekka di, din lille hore, din tød, ludder ditt lille fitte mennekse.Jeg ser igjen blizen faaaeeeen, du har stellt meg foran speilet jeg er helt sikker, du står bak meg å se på meg, tar på meg og tar bilder av meg, du drar opp skjørtet knipser igjen. Igejn beføler du puppene mine, tunge store deilige pupper myke, klyper nippelen min igjenom toppen, lugger til. Jeg knirker i fra meg, du strammer kropen din kjenner det. Du lar hånda klapse over brystet mitt igjen og igjen og igjen,. Jeg bøyer meg i smerte du river meg opp igjen. Stå stilt å ta i mot, du skal ikke lage lyd!!!jeg står der skjelver, snufser, og kjenner meg liten å ubetydelig. Du tar tak i singletten min og river opp hele singletten, blott legger kropen min, du tafser på uene mine som en tenåringsgutt, suger slikker å små biter, du tar bilder i fleng. Igjen bøyer du deg i bagen din og jeg kjenner noe kaldt rundt brystet, hva i helvette, hva er dette. Du tar det rundt det ene brystet og strammer til, hører den kjente zip lyden. Du har stripset brystet mitt til det kjennes ut som det skal sprenges. Det andre brystet blir også stripset, begge står rett ut og stripsen borer seg inn i brystene mine.

Igjen flommer blitzen over kropen min, jeg står stille og aner ikke noe, det eneste jeg kjenner er at tårene triller. Plutselig dytter du meg ned på senga brystene moses mot madrassen, jeg kjenner det river. Plutselig farer beltet over rompa mi så det synger, jeg hyler ut i fortvilese å smerte, du ler høyt. Skrik de lille horefitte, skrik så mye du vil, skrik til du mister stemmen, nå begynner kvelden di tøs. Nå kan du lage lyd men kun i smerte ikke nytelse ikke i fortvilelse og i hvert fall ikke be meg om noe!

Slagene mot rompa kjennes ut som brann, og jeg kjenenr det brer seg ut i hele kroen, jeg hikster å gråter frebrilskt og gir fra meg et hyl for hvert eneste slag. 23,24,25 det farer igjenom hodet mitt, 65,66,67 herregud nå må det slutte, 76,77,78 jeg gråter kjenner rompa mi er nummen, 80. endelig, endelig du stoppet, blitzen lyser op rommet, fy faen !!!

Du stryker meg over rompa, nedover srekken min, åååå gud så våt den lille jenta mi har blitt da, fy søren så hore du er da som blir kåt av å bli skambankt av meg! Du håner meg, får meg tril å føle meg feil skrudd sammen, føler meg tragisk.

Du ruller meg over på ryggen og heiser meg helt opp i senga, håndleddene mine kjennes ømme når jeg ligger på dem, du ligger å kjøler med brystene mine, napper rolig i brystknoppene. Du løsner hendene mine, men fester dem i senga over hodet. Jeg kjenner jeg er sliten, jeg er sliten alerede, sliten av alt dette. Jeg vil ikke mer, jeg vil hjem, jeg vil hjem i nattbuksa en baggy tskjorte og en kopp kaffe og en elleranen meningløs reality serie på skjermen.

Du drar skjørtet nedover hoftene mine, blottlegger hele kroppen min, ligger naken utenom om de sorte knelange strømpene mine. Beføler stripa over fitta, den som du befalte 1 mnd før jeg skulle la vokse ut og trimme rundt. Glatt som en skinnkåpe på siden med en svak linje med hår ned til sprekken. Du lar fingrene gli ned, finner nytelse punktet mitt, jeg vrir meg, kjenner den dunker mot deg. Du masserer lett, du vet hva du gjør, dette er ikke en uerfaren dritt unge som behandler knoppen min som en joystick fra 2001. Det sitrer i hele kroppen, jeg glemmer rompa og kinnet mitt å de såre munnvikene. Jeg kjenner nytelse, ren nytelse, som brer seg fra underlivet og opp i hodet. Jeg begynner å skjelve, du fortsetter og øker tempo, jeg er like på randen. Du fjerner hånden, og lar den treffe fitta med et smell. Jeg hyler og ynker meg, krøller beina mine opp under brystet og kaster meg på siden. Tro du virkelig at du er verdig og har gjordt deg fortjent til en orgasme før jeg er tilfredstillt, du skal ikke nyte noe før jeg velger du skal få!

 

Jeg kjente du kjærtegnet meg igjen, dette var så forrvirrende og så utrolig nytt, en blanding mellom kjærlighet og hat. Jeg skalv i kroppen og hodet hadde en million tanker, hvorfor var dette så deilig men så grusomt, hvorfor vil jeg oppleve dette, hvorfor vil jeg bli behandlet slik. Jeg var en ung kvinne eller jente jeg viste ikke helt når kvinne tittelen skulle intreffe riktig. Du så på meg som en jente det var tydelig, en du kunne manipulere og styre og tilslutt forme til slik du ønsket. Men igjen ville du ikke at jeg skulle nyte noe, du ville dette skulle skje med frykt og avsky fra min side. Men likevel ville du ha meg våt. Jeg slikket meg om munnen, kjente de to såre ripene i munnviken, gud hvor tørst jeg var. Du hadde nok oppdaget mitt forsøk på å fukte leppene og så jeg slet med å svelge. Plutselig stod en vannflaske mot leppene mine. Drikk!!! jeg slukte vannet som sakte rant mellom leppene og inn i munnen. Dette var fantastisk, helt utrolig hvor godt det gjorde og kjenne veske mellom leppene. Flasken forsvant, du strøk meg over pannen, takk mumlet jeg frem. Sa jeg virklig takk for litt vann, som er en menneskerett. Hvor var den selvsikre jenta med bein i nesen nå?

Plutselig hørte jeg det gikk i døra, herregud? Hvem kan det vøre, tenk om det er hotellpersonal. Dette må jo se helt jævlig ut, en ung jente/ kvinne eller hva nå faen jerg var lå der bundet med binte bryst og en voksen mann sittende på senga med belte liggende like ved. Jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre jeg kunne jo virklig ikke skjule meg.

Kom inn, kom inn herr Olsen. Du lo mens du sa det, jeg viste godt at dette ikke var noen olsen, dette var ikke hans virklige identitet. Dette var ikke avtalt dette var ikke dealen vi hadde. Jeg for første gang snakket uten å bli tilatt å snakke. Dette er ikke greit, vi ble aldri enige om bilder eller at en ekstra person skulle delta!!! jeg vil avslutte her å nå! Du lo litt vakt, og satte deg ned gjen, hvisket i øret mitt. Nei dette var ikke avtalt men dette er en del av meg, en del som jeg vil ha frem, en del som jeg må ha for at du skal kunne bevise meg at du er verdig meg.

 

Hadde jeg virkelig ikke noe jeg skulle ha sakt, på en måte var jeg jo evig takknemmelig at du ikke skadet meg igjen, jeg var rolig, pustet tungt og kjente jeg var sint men alikevel intrisert i hva som ventet. Jeg hørte han kledde av seg, hørte du sa noe om at du selv ville ta på deg morgenkåpen og sette deg å være tilskuer. Plutselig la en mann seg over meg pustet på meg, jeg kjente at parfymen hans ikke lignet din, dette var mannen jeg aldri hadde sett. Dette var mannen som tafset på magen min, hoftene mine på de oppbindte brystene mine som nå var hovne å lilla. Den fremmende tok nedover musa mi, kjente på den. Han stønnet mens han tafset på meg, ung og formfull brøt han ut, men tørr som et håndkle nedentil. Han spyttet i hånda lot den gli mellom sprekken min, sånn er det skal være, vått og glatt klar for kuk. Alltid skal en tøs være våt og klar for meg, alltid!!!

Jeg sukket og svelget tungt, prøvde og klemme beina mine sammen men han hadde beisst satte sine egne bein mellom mine slik jeg ikke kunne klemme dem sammen. Han tok ikke lange tiden før han styrte pikken sin mot fitta mi. Nei,nei,nei,nei tenkte jeg dette er ikke ok, dette er ikke sex, dette er bruking av en kvinnes kropp, dette er missbruk. Med et hardt trykk gle den innafor, helt inn. Jeg kjente en sviende følelse innover. Jeg var ikke i det minste klar der nede. Åååh så trang og god lita fitte, skikkelig god fitte er det jo. Han begynte og jukke seg mot meg med harde støt, tok ikke hensyn til noe, klemte over brystene som kjentes ut som de skulle sprekke. Stønnet meg i øre, kjente den billige parfymen hans, det uflidde skjegget. Han stønnet mer og mer, han økte tempoet, jeg viste hva som ventet meg. Han klemte seg inn, så langt det gikk å tømte alle saftene sine inn i meg, hver eneste dråpe ble presset inn. Jeg viste ikke hva jeg skulle synes eller føle, jeg var mest glad over at det var over, men alikevell følte jeg meg skyldig i det som hadde skjedd. Han pustet tungt og gle ut av meg.

fy faeeeeen så deilig, takk skal du faen meg ha, takk for utlånet av denne veldreide hora, og jeg kommer gjerne igjen. Han kler seg, du trer frem fra stolen, jo væresegod du, hyggelig du nøt henne… du glir forbi ansiktet mitt, stryker meg med baksiden av hånden, plutselig smører du den velkjente klissete greiene dine over leppene mine. Jeg nøt å se du bruke henne, jeg nøt å se deg ta deg til rette. Gav meg mye glede å se dere sammen, men vi får se om jeg har henne til disposisjon ved en annen anledning. Du gikk for å vaske hender og tok farvell med Olsen.

Etter en liten stund kom du mot meg igjen, jeg begynte og kjenne igjen dine fottrinn. Du stoppet like ved meg. Jeg viste ikke helt om hva jeg skulle si eller om jeg burde si noe som helst. Så kjente jeg noe så fantastisk jeg aldri har følt før, du slapp hendende mine løs. Og blindfoldet gled av, det var svakt lys i hele rommet men det kjentes ut som det var flombelysning etter den lange tiden med blindfold. Etter litt så jeg du stod rett ved meg, du tok av meg mine cuffs, dro av meg strømpene og la hånden din i min. Du er fullstendig rett til og snakke, uttrykke deg, du skal få lov til å gå inn å ta en lang dusj og snakke med meg.

Du leder meg inn på badet, stiller meg opp foran speilet, badet er lavt belyset og dekket med stearin lys som fakler litt i vinden fra vinduet på soverommet. Se opp frøken, se på deg selv i speiliet og forklar hvordan du har det.

Jeg kikker opp, det første jeg ser er de store brystene som er blå lilla, jeg blir sjokket over størrelsen og farven på brystene. Jeg ser nedover og ser fitta enda er rød over slaget, samtidig renner det ei stripe med Olsens safter nedover låret. Du snur meg jeg ser rompa mi i speilet bak, den er illrød, ser tydelige merkene etter beltet. Du stryker meg over kroppen igjen, over halsen og håret, du har vært flink, jeg vet vi ikke ble enig om bilder eller at jeg skulle la en annen nyte deg. Men dette var faktisk noe som tente meg, noe jeg ønsket sterkt, så jeg tok meg litt frihet i å dra i strikken din. Å du mestret godt hele utfordingen. Jeg så du var lei deg, jeg så også du ikke likt denne personen. Men du vil vokse på dette, du vil bli sterkere og du vil bli fantastisk innen dette. Ta deg en dusj og bruk alt av såper og det du vil ønske det ligger sminke i vesken der borte, enetse jeg krever er røde lepper og vasket kropp, du er fri til å bruke så lang tid du ønsker.

 

Du går ut av badet, jeg hører tvn bli slått på. Jeg går ut til deg før jeg går inn i dusjen. Kan du fjerne stripsen? Jeg står og små skjelver og håper du vil svare meg. Ja selvfølgelig kan jeg gjøre det. Du går bort til meg og slår til begge brystene, jeg står lamslått i døråpningen. Bare 10 slag lille du, så skal jeg fjerne dem helt og du skal slippe å ha dem bundet resten av natten. Jeg stille rmeg opp med aremen ned og brystet frem. Du slår over dem begge, 10 slag på begge to. Jeg kjenner varmen brer seg og nipplene stivne. Jeg kjenner det river spesiellt hardt under strippsen og kikker ned på dem. Du kikker intenst på dem mens du står å smårunker deg. Herregud du er enda hard, du har vert hard hele tiden, du har kiommet en gang, hvordan er det mulig. Minuttene går og du beundrer brystene mine. De endrer enda mer farge, de blir mer og mer blå. Du finner en saks og klipper opp stripsene, jeg kjenner smerten blir mer intens for hvert sekund. Jeg går inn på badet ser det er to blåmerker på begge bryst. Og kjenner skammen over at jeg har merker på kroppen, noe som er synlig for alle andre, eventuelle kjæreste. Tar et dypt trekk med oksygen og puster ut, dette skal gå bra, dette må gå bra, jeg må bare stole på deg.