Besøk av veninna til Frøydis

Denne novellen er vist 4328 ganger.

Det banka på døra. Kven kunne det være? Var elles ikkje vant med nokon banka på her oppe i 3. etasje. Besøkande brukte vanlegvis dørklokka nede. Men opna døra og vart svært forundra over å sjå veninna til Frøydis, Helga, i døropninga. Hei! Ho såg mi forundring, og måtte vel kome med ei forklaring. Kunne vel ikkje dukka opp hos leigebuaren slik utan vidare. Ho hadde lova å vatna blomane til Frøydis medan ho var på tur, men det kunne eg gjort. Ho hadde vel andre ærend og tenkte eg i mitt stille sinn. Men hadde samstundes og lova å ta ein tur innom til den kjekke leigebuaren medan ho likevel var i huset. Ja, det var vist slik ho hadde ordlagt seg. Berre for å sjå om han hadde det bra. Frøydis var alltid oppteken av det, om eg hadde det bra. Og so smilte ho. Men fyrst av alt skulle eg ynskje deg til lukke med 18-årsdagen. Det var Frøydis som hadde hugsa på det og. Eg hadde faktisk gløymt det! Det slo meg no kor pen og framfor alt sexy ho var, der ho stod døropning. Måtte nesten sterk viljestyrke til for å ta augo bort frå ho. Hadde sjølvsagt sett dette før, dei gongene ho var på besøk hos Frøydis, og dei gongene eg hadde handla hos henne. Men no stod ho altso i døropninga hos meg, heilt innpå, det var noko anna. Hadde ikkje hatt dame på ei veke, det gjorde vel og sitt. Hadde ved fleire høve snakka med ho når ho var på besøk hos besteveninna Frøydis, so me var rimeleg godt kjente slik, men eg var alltid reservert og ikkje minst flau. Flau over alle dei gongene eg hadde kjøpt blader hos ho, i hovudsak Cocktail og slike manneblader i Narvesenkiosken nede på hjørna. Men det var før eg vart kjent med ho var veninna til Frøydis. Det kom som eit sjokk, og då vart det brått slutt på desse kjøpa hos ho! Kjøpte dei no meir eller minder fast litt lenger nede i byen.

Men vil du ikkje sleppe meg inn då, spurte ho smilande? Jau, sjølvsagt ville eg det, men var som sagt svært flau og sjenert. Hadde ikkje hatt damer innom hybelen før, om me såg bort frå Frøydis. Berre kom inn du, fekk eg omsider stamma fram. Dama var ikkje av dei slankaste, det må seiast. Litt breie hofter, men slank om livet, og so hadde ho eit imponerande brystparti. Veldig stort. Litt markert rumpe hadde ho og. Ho var kort og godt veldig sexy i mine auger. Ein Milf. Det gjorde noko med meg. Alt dette hadde eg som sagt sjølvsagt fått med meg dei gongene ho besøkte Frøydis i hagen på finaversdagar. Då hadde eg smugtitta. Ved slike høve var ho og meir lettkledd, og dei store brysta kom meir til syne. Var ofte litt vanskeleg å rive augo bort frå dei. Det merka ho nok. Eg var vel ikkje den første. Og so hadde ho eit så sympatisk og vinnande vesen. Tenkte ofte på henne når eg koste meg, men var no mest flau. Eg viste ho ikkje var gift, det hadde Frøydis sagt. Og so var ho pinsevenn ho og, nett som Frøydis. Men det betydde vist ikkje det eg tidlegare hadde trudd, det var Frøydis eit godt døme på. Dei hadde eit sexliv slike og. No spurte og grov ho. Ville vite om eg likte meg hos Frøydis, om eg hadde kjæraste og mykje meir. Frøydis hadde skrytt so av meg sa ho og smilte. Sa eg likte meg godt her og skrytte av Frøydis sjølvsagt. Måtte skryte litt eg og. Du likar Frøydis? Ja, sa eg og raudna litt då eg svara. Håpa ikkje ho la for mykje i det å like. Kunne ikkje sei eg ikkje lika ho. På spørsmålet om kjæraste måtte eg svare nei. Raudna litt då ho spurte om det og, og enno meir då eg svara. Saknar du ikkje det då spurte ho smilande. Hadde Frøydis, so eg sakna det ikkje, men kunne ikkje sei det no. Fekk berre stamma fram at eg ikkje hadde tid til slikt, og no raudna eg felt. Ho hadde selt mange koseblader til meg, og kjende meg difor godt på det området. Sjølvsagt skjønte ho eg var glad i jenter og sex, veldig. Kjøper ikkje slike blader kvar 14. dag utan. Dette gjorde meg sjølvsagt enno meir flau no, flau over kva ho viste om meg. Og for å liksom koma inn på eit anna tema so fort som mogeleg, spurte eg om ho ville ha kaffi? Måtte by henne noko. Det ville ho gjerne. Men so hadde eg ikkje meir kaffi og måtte ned i butikken på hjørna. Berre ti minuttar so er eg tilbake. Det var greitt, dama hadde fri heile helga om det so var. So smilte ho att. Var idet eg var på veg ut døra eg vart var koseblada på nattbordet, men no var det for seint. Pokker og at eg skulle gløyme å ligge dei tilbake i nattbordskuffa. Låste dei ikkje inn lenger, Frøydis viste eg kjøpte dei fast. Håpa ho ikkje vart merksam på dei, men det vart ho vel, men forseint å gjere noko med no likevel. Og so viste ho sjølvsagt frå før eg likte slike blader ettersom eg kjøpte dei. Ho viste eg såg på foto av vakre nakne damer som viste seg fram, og las pirrande sexnoveller. Puling sider opp og sider ned ja vel, men kva så? Det var difor eg kjøpte dei. Og det skjønte ho sikkert. Likte å lese om det og sjå på damene når eg onanerte.

Etter kort tid var eg tilbake. Litt for kort såg det ut som, ettersom ho stramma seg litt opp då eg kom inn døra. Nei er du alt tilbake? Kanskje var dama iferd med å legge tilbake noko på nattbordet? Kanskje, kanskje ikkje, men eg kom vel litt for bøst på ho. Ho hadde nok rekna med eg var borte litt lenger. La og merke til eine skapdøra stod litt på gløtt. Hadde ho opna den og? Eg grøssa ved tanken. Her var utklipp frå diverse blader limt på innsida, nakne milf som viste seg fram i frekke positurar. Hadde som einaste skapet lås, men kva hjelpte det når eg gløymde å låse? Innsida av skapdøra snudde mot senga når eg opna den heilt. Største bildet var av ei godt voksen naken kvinne som pryda det meste av dørbladet. Ho viste seg fram slik ho var skapt, og ho la ikkje skjul på kva ho hadde mellom beina heller, tvert imot. At ho hadde store vakre bryst og herleg stor bollemus var noko som tende meg når eg kosa meg. I dag kallar me vel slike damer for milf. Kunne ha vore eg ikkje hadde lukka skapdøra skikkeleg att. No stod den i alle høve litt på glip. Ikkje mykje rett nok, men nok til å gjere meg mistenksam. Kanskje ho ikkje hadde opna det i det heile? Fekk likevel ikkje tanken frå meg. Var so usikker på kva ho hadde sett, og flau over det. Kva måtte ho tru om meg? At det berre var slikt som stod i hovudet på meg? Damer og sex? På den andre sida kunne ikkje det vere noko overrasking for henne. At eg likte slikt viste ho sjølvsagt altfor godt etter det eg alt har fortalt, men det at ho viste gjorde meg no ekstra flau.

Det som skjedde då eg kom inn døra bekrefta i det minste likevel mistanken. Ho reiste seg og kom smilande mot meg. Kva var dette, hadde dama drukke? Ho var so rar liksom. Du saknar jenter, eller skal me helst seia damer, og nikka mot nattbordet? Vart heilt sjokkert. Kva skulle eg sei? Gale kva eg sa. Var so flau. Ikkje kjæraste og Frøydis på tur, ikkje lett. So lo ho avvæpnande og la armane laust rundt halsen min. Du har jo meg. Eg og Frøydis snakkar om mykje me. Fekk no so lyst å klemme deg godt på gebursdagen din. Du er ein so flott ungdom. Må vel vere lov det for ei gamal kjærring og vel? Ja, fekk eg stamma fram, men beit meg straks i det. Hadde eg samtykka i at ho var gamal? Du er ikkje gamal kjerring fekk eg stamma fram. Synest du ikkje? Nei, svara eg og raudna heilt. Ho lyste opp. Fekk so lyst å klemme ho heilt innåt meg, men våga ikkje. Eg og Frøydis er vel nokolunde jamgamle, omtrent dobbelt so gamle som deg. Uff. So klemde ho seg tettare innåt meg att og ga meg eit kyss midt på munnen denne gongen. Var heit passiv då ho gjorde det, var so flau. Hadde samstundes alt fått full reisning, det skulle minder til enn dette. Det kjende ho heilt sikkert med mitt utstyr. No pressa ho seg berre enno meir innåt meg. Hadde sikkert blitt oppmuntra over min tilstand og kanskje og av litteraturen. Kva viste eg. Men alt dette var likevel so uventa frå henne. Eg var heilt sjokkert. Ho hadde vist teke seg nokre glas vin og etter det eg fekk høyra av ho sjølv litt seinare. Ogso det var uventa av ein pinsevenn so tidleg på dagen. Men å vere sjenert i ein slik situasjon er ikkje lett, ikkje når lysten og kåtskapen er på det sterkaste. Lysten på denne kvinna eg hadde hatt i mine draumar og runkestunder. Det var ikkje til å halde ut. Ho var så god, gud so god. Kjende dei store brysta klemme mot brystet mitt. Hadde berre ei tunn undertrøye på meg og ho berre ein tunn bluse. Kjende tydeleg brystvortene. Og ikkje berre brysta ho klemde mot meg, men underlivet og. Hadde ikkje hatt dame på fleire dagar, det var no berre vanleg når eg var heime. Skjedde vel berre i jole- og påskehelga. Då var eg ofte litt snar med å kome meg tilbake til Bergen att. So snar att mor fatta mistanke. Mi mor forstod nok kva som drog meg, ho kjende meg på dette området og, men først seinare at det var ei dame på hennar alder. Men var ærleg med henne, det fortente ho. Kunne aldri lyge til mi kjære mor. Hadde sagt det ei gong ho spurte meg rett ut. Ho viste eg var glad i sex. Det hadde eg frå faren, sa ho. Men aldri noko bebreidande då eg fortalte dama var over 40. So er det vel berre sexen då, det var berre slik det var. Ikkje bebreidande på nokon måte. Har de det fint saman? Ja fekk eg stamma fram. De er vel ofte ilag og då? Ja, veldig ofte fekk eg stamma fram og raudna. No raudna mi mor og. Det var so flautt. Ho skjønte dette var vanskeleg for meg, og spurte ikkje meir om dette. Etter å ha sett dama ei gong ho var på besøk skjønte ho det kunne være vanskeleg for ein gut midt i pupperteten som ho sa. Men ikkje minst syntest ho dama var heldig.

Prøvde no med all viljestyrke å trekke meg litt unna, men klara det ikkje. Ho berre pressa seg meir og meir innåt meg. Vart trongt i buksa, måtte bøye meg litt. Ho skjøna sjølvsagt kor det stod til, og at eg likte det. Eg våga ikkje sjå henne i ansiktet. Vende meg bort, var so flau. So kyste ho meg att, og denne gongen førte ho tunga si inn i munnen min. Eg let det skje, eg likte det, og opna den berre meir. Let tunga hennar rotere i munnen min. No klara eg ikkje meir, kåtskapen tok heilt overhand. Men ho bad om det. Ho måtte vite kva drifter i ein ung gut ho hadde fyrt opp under. Fekk opna blusen hennar og førde ei hand inn. Myke fullmodne kvinnebryst. Gud kor gode dei var. Dei var større enn Frøydis sine. Store mørke aeroaler. Strauk dei, kunne ikkje få nok. Kåtskapen tok no heilt overhand. No gjekk det fort, tenkte vel minder med hovudet enn med hovudet mellom beina. Eg

måtte berre ha henne. Ingen veg tilbake! Om ho ikkje hadde skjønt det før skjønte ho det no. Ho skjønte ho hadde gått over ei grense, men det var bevist. Seinare fortalte ho dette var litt avtalt spill med Frøydis. Frøydis ville so gjerne tilfredsstille meg, men makta det ikkje lenger. Vist likte ho det seksuelle samværet, ja ho nøt det over alt anna, ho som meg. Men ein gong om dagen, og meir til, vart no i meste laget for ei godt voksen dame som ho sa. Ho ville rett og slett ha hjelp av veninna. Og so viste ho godt veninna sakna menn, men ho våga ikkje gjere noko med det. Ho vanka ikkje i det rette miljøet til slikt heller. Du likar damer prøvde ho seg att. Litt svara eg raud som ei tomat. Ja, kjenner det. Føler meg veldig smigra. Du vene guten likar ei gamal dame som meg. Eg kunne ikkje vore meir flau. Såg ned i golvet, våga ikkje møte blikket hennar. For då ville ho ha sett kor kåt eg var. Har ikkje vore lett no utan Frøydis ei heil veke kjenner eg. Og so lo ho. Kva viste ho? Hadde Frøydis sagt me knulla kvar dag i vekene og enno meir i helgene? At eg nesten hadde eit ustyrleg behov for kvinner? Hadde ikkje ha sagt det vel? Men det hadde ho vist. Ho hadde sagt eg var ein kjekk gut som var usedvanleg velutstyrt, nett som ein hingst, og som hadde eit nesten ustyrleg behov. Stemmer alt dette? Klart det stemte, men våga ikkje møte blikket hennar. Litt sa eg og såg i golvet. Er vel ikkje berre litt heller tenkjer eg. Ingenting å vere flau over det vel? Viser berre at du er mann. Du skulle heller vere stolt! Det var eg og inst inne. Stolt av å vere stor, veldig stor. Men driftene kunne ha vore litt minder påtrengande til tider. No var skapdøra glede heilt opp.

Mange slike damer i blada du har kjøpt hos meg sa ho og nikka mot skapdøra. Du har vel kjøpt dei fordi du fantaserer om dei, ikkje sant. Ser du har nokon på nattbordet og. Ingen grunn til å fornekte lenger. Kanskje. Kanskje, du kosar deg med desse damene. Det er eg sikker på. Heilt normalt. Nå ein er ein gut på 18 år, har ein veldig stor drift, og tenkjer vel nesten berre på damer. Ho hadde rett, slik var det i alle høve for meg. Tek eg feil når du mange gonger har kunna tenkt deg å knulle meg? Å presse den store staken din inn i meg. Ho hadde sett eg var stor då ho var på besøk i hagen til Frøydis, og so hadde vel Frøydis fortalt det og. For noko grispreik av ei kristen dame. Med i Frelsararmeen til og med. Ho leikte med elden, og det var vel det ho ville. Ho ville ha kuk det var tydeleg! Kva kjenner eg? Ta av deg på overkroppen befalte ho. No skreik kroppen etter det, sex, fitte. Kjende litt etter med handa. Ho var glatt. Viste kva det betydde. Ho ville ha meg! No klarte eg ikkje styre meg lenger. Dette kom til å gå fort. Me viste begge kva det no dreia seg om. A få knulle! Begge var fullstendig rusa på kåtskap og lyst. Fekk av meg dongeribuksa i ein fei. Staken sto som eit spett oppover magen. Eg vart enno meir kåt av at ho såg. Eg drog ned underbuksa og stilte meg i profil, fekk lyst å vist meg fram. No fekk ho det skikkeleg med seg! Ikkje berre ein unggut lenger, men mann. For ein hingst. Eg raudna litt, då ho sa det. Dette måtte ho ha frå Frøydis! Trur det var ho som drog meg bort til senga. Her la ho seg på rygg, heilt naken med lett skrevande bein. Hadde berre sett Frøydis slik, men mange gonger. Alltid like eggande. Dei viste korleis dei skulle egga meg opp! Denne var minst like sexy. Sjangla imot henne, heilt rusa på kåtskap. Kuken stod som eit spett, det gjorde nesten vondt. Ho var utolmodig. Kva ventar du på? Ser du har lyst på meg no, men det har Frøydis fortalt meg og. Hugsar du kaffikosen i hagen i haust? Du var so kåt på meg at Frøydis måtte inn og roa deg ned. Såg ikkje ut som det hjelpte heller. Ser du ikkje eg har lyst no og? Det er ein evigheit sidan. Eg vil kjenne den store staken din inn i meg! Vist såg eg det, fitta glipa og det nærmast rann av ho. For eit syn. Men so var det prevensjon, eg var heilt fortvila. Frøydis og eg brukte ikkje slikt! Eg våga ikkje. Kva er det du ventar på, dama var utolmodig no. Eg har ikkje gummi fekk eg stotra fram. Ho såg min fortviling. Så, så, du skal få kjenne meg utan, det er langt betre. Eg kan ikkje få ungar, me kan gjere det utan. Dette var som manna frå himmelen. La meg over ho og press staken rett inn. Ho skreik litt i byrjinga, men so gav ho seg beint over. Det var tydeleg ho nøt det. Det var som å glide inn i himmelen, for ein nyting. Glatt og godt, for godt. Køyrde på ei stund, pulte, men so klara eg ikkje lenger. Kjende ho klemde rundt kuken med fittemusklane. Ho skulle få kjenna. Ikkje bere kuken som var stor her, men og spruten no etter fleire dagar avhald. So pumpa eg med vanvitig lyst nokre store dosar sæd inn i ho. Var so godt. Og so har eg høyrt fitte er oppskrytt. Ikkje for meg! Men etterpå, etter å ha tømt meg, var eg berre flau. Var so flau eg ikkje våga sjå på ho. Men ho strauk meg over heile kroppen. Var det veldig godt? Ja svara eg, men var so flau. Like godt som med Frøydis? Ja, skjønte ho viste om oss no. Ja, kjenner du hadde det godt. So kjende ho ned mellom beina sine, der sæden rann ut av ho. Litt av ein dose du har gitt meg. Kjende du spruta. For ein hingst! Godt eg ikkje kan få barn. Etter nokre minuttar var det på han att, ingen av oss fekk nok. Gud kor god ho var. Store bryst med store brystvorter, slank om livet og breie hofter. Litt kraftige lår og ein liten mørk dusk mellom låra, der den fuktige spalta glipa mot meg. Fekk ho ikkje ut av tankane!

Har du noko imot eg overnattar? Det hadde alt gått eit par tre timar. Dette hadde eg sjølvsagt ikkje, men prøvde å vere litt lite entusiastisk då eg svara. Viste kva dette ville bety: Masse deilig knulling heile helga. Gud kor heldig eg var. Frøydis hadde ordna ein god erstattar.