Boblebadet

Denne novellen er vist 67651 ganger.

Skrevet av Julie

«Der ser du,» sa jeg mens jeg strøk meg over de nakende brystene mine. «Jeg sa at jeg turte.» Ved siden av meg tok Emma også av seg bikinitoppen hun også, og smilte triumferende til Fredrik og Jakob. Vi satt i boblebadet til Jakob, og akkurat nå nøt jeg at jeg hadde vunnet veddemålet. Emma var en ganske prippen jente, og Jakob og jeg hadde et veddemål om jeg kunne klare å få henne til å flashe puppene til alle i boblebadet. Fredrik var kjæresten hennes og hadde selvfølgelig sett dem før, men nå kunne både jeg og Jakob se dem. Det rare var at Emma ikke virket ukomfortabel.

Jeg stirret på Jakob som stirret på puppene mine, og jeg måtte le. «Du blir kåt av dette du?» sa jeg rettet mot Jakob, men han bare blåste av det. «Du er den siste personen jeg kunne bli kåt av». Han pleide alltid det, å utelukke meg som en seksuell mulighet, og kanskje det var derfor vi hadde klart å være venner så lenge. Jeg tolket uttalelsen hans som en utfordring. «Å ja?» sa jeg mens jeg krysset boblebadet og satte meg overskrids fanget hans, uten å være nær skrittet hans. «Så ingenting jeg gjør kan gi deg stå?» han stirret meg inn i øynene og sa: «Nei.» jeg senket hoftene over skrittet hans og kunne kjenne kuken hans presse mot låret mitt. Jeg begynte å rulle på hoftene slik at jeg strøk mot kuken hans. Pusten hans ble kortfattet og jeg kunne kjenne at kuken ble hardere under meg. Ved siden av Jakob kunne jeg se igjennom den tynne badebuksen til Fredrik at han også begynte å bli hard. Selv om jeg aldri ville ha innrømt det ble jeg våt selv. Det gikk små støt igjennom kroppen min når klitoris ble gnidd mot bulken i badebuksen hans. Jeg forventet at Emma skulle bli flau, men hun så på interesse på opptrinnet og strøk seg over puppene. Jeg tok hendene til Jakob og la den ene på rompa mi, og den andre over brystene mine. Han nektet å klemme, men flyttet ikke hendene. Selv om jeg ikke kunne se det på ansiktet hans fortsatte kuken hans å reagere. Jeg begynte å stønne inn i øret hans, jeg visste han var svak for pornolyder. Ved siden av oss hadde Emma puttet hånden sin under badebuksa til Fredrik og ronket ham sakte.

«Ok, du vinner,» sa Jakob. «Jeg ble hard». «Du ble hva», sa jeg ertende. «Jeg ble hard av deg,» gjentok han og la til sarkastisk. «Du er jo så jævlig deilig.» så la han til mere seriøst. «Men jeg vet at du også ble kåt.» Jeg prøvde å unngå å rødme. «Nei det ble jeg ikke.» Med en rask bevegelse stakk Jakob en finger under badebuksen min og stakk den opp i fitta mi. «Her var det varmt og vått,» sa han ertende. Jeg ble rød i ansiktet. Den andre hånden hans, som fremdeles var over rumpa mi, begynte å ta tak i den og masere den. Dette var en ting jeg alltid hadde vært svak for, og jeg ble enda kåtere av det. Fingeren han hadde i fitta mi begynte å gå opp og ned. Det sendte støt igjennom kroppen min og jeg visste, så kåt som jeg var, at hvis han fortsatte så kom jeg til å komme. I panikk tok jeg hånden under hans badebukse og grep om kuken hans og begynte å ronke ham. Han skulle ikke ha gleden av å se meg komme først. Men det kan ha vært en tabbe, fordi å holde rundt den store harde kuken hans gjorde meg enda mere kåt, og meg merket at jeg nærmet meg en orgasme nå. Tempoet på fingrene økte, og jeg ble kortpustet, og på refleks begynte jeg å jokke imot fingrene hans. Jeg så Jakob inn i øynene og han smilte overlegent til meg. Og så mye som jeg hater meg selv for det, var det blikket som fikk meg til å komme. «Ah,» glapp det ut av meg hele kroppen ristet i en orgasme, samtidig som Jakob ikke viste noen tegn på å være i nærheten.

Emma begynte å le, og skammen bredte seg utover meg. Jakob lo også av meg nå og lente seg tilbake i boblebadet. Jeg hadde fremdeles hånden rundt kuken hans. «Jeg har alltid sagt det,» sa han og smilte til meg. «Jeg er bare bedre i deg i alt, til og med sex.» Jeg visste ikke om jeg skulle fortsette å runke ham, eller om jeg skulle slippe kuken så jeg bare holdt hånden rundt den. Det ble stille, alt vi hørte var boblene fra boblebadet.

«Men,» sa Emma, som tydelig ville hjelpe meg. Hun runket fremdeles Fredrik sakte. «dere kan ikke bedømme hvem som er flinkest til å ronke eller fingre noen når de to tingene er helt forskjellige. Det dere må gjøre er å se hvem som er best i det samme.» Fredrik lo. «Som at dere begge suger en kuk og se hvem som får den andre til å komme først.» «Nei!» sa Jakob. «Jeg vant, og jeg skal ikke suge noen.» «Hva med å slikke noen?» spurte Emma. Jakob sa seg enig i den ideen. Jeg krabbet ut av boblebadet og la meg ned på plattingen. Jakob dro av meg bikinitrusen min og kunne for første gang i livet se min glattbarberte fitte. Emma tok av seg sin bikinitruse og satte seg over ansiktet mitt, samtidig som Jakob la seg i mellom beina mine. «Klar,» sa Fredrik som også hadde dratt av seg sin badebukse og jeg kunne se at han var knallhard. «Ferdig.» Det var første gang jeg skulle slikke en fitte og jeg lurte på om jeg kom til å vinne denne. Håpet mitt var at Jakob ikke var flink til denne delen, fordi jeg ville ikke tape. Samtidig merket jeg at jeg var sprengkåt og tror ikke det skal så mye til får å komme. «Gå.»

Jeg lot tungen min gli inn i sprekken til Emma og kjente den varme vesken renne inn i munnen min. Hun var veldig våt, noe som lovet godt. Jeg slikket meg oppover til klitoris og bestemte meg for å konsentrer meg om den, høre på Emmas pust og se hva hun likte. Det var vanskelig fordi samtidig lot Jakob sin tunge gli inn i min sprekk og han begynte å slikke rundt klitoris med en gang. Og han visste hva han drev med, han var flink. Ingenting var skryt og jeg måtte konsentrere meg om min egen jobbe for å ikke komme med en gang. Jeg fortsatte å slikke klitoris og lot to fingre gli inn i sprekken til Emma, og sakte begynte jeg å fingre henne. Pusten hennes gikk mere i rykk og napp og hun slapp ut stønn. Jakob tok to fingre inn i min fitte og begynte å pule meg hardt, mens han slikket rundt klitoris. Jeg merket at en orgasme bygget seg opp, i et øyeblikk var jeg så fokusert på min egen nytelse at både tungen og fingrene mine stoppet opp. Emma så ned på meg i undring, og jeg stønnet i nytelse. Jeg var så jævlig kåt, og Jakobs fingre og tunge var jævlig deilig. Jeg fortsatte å slikke Emma og fingret henne raskere. Over meg tok Emma tak i kuken til Fredrik og begynte å suge ham. Jeg visste at hun likte det, og jeg kunne kjenne at hun ble enda mere kåt mens munnen hennes var fylt opp. Jeg presset inn en finger til og kunne kjenne at Emma reagerte. Hun begynte å stønne, og underlivet hennes begynte å riste over meg. Fingrene mine jobbet raskere og Emma kom over ansiktet mitt og slapp ut en hvinende lyd over kuken til Fredrik. Orgasmen varte lenge og jeg fingret henne i et sakte tempo, til hun var ferdig.

Rett før jeg kom selv, reiste Emma seg og jeg trakk meg unna Jakob. «Jeg vant, slutt.» Han satte seg ved kanten av boblebadet, med beina oppi, og jeg kunne se ereksjonen hans tydelig igjennom badebuksa. Han var den eneste med klær på. «Du vant ikke,» sa han og så på meg med et overlegent blikk. «Stillingen er 1-1. Og hvis du ikke hadde sparket meg bort hadde du kommet for andre gang.» Jeg merket at det banket i underlivet mitt, jeg var sprengkåt og så klar for å komme. «Jeg vet hvordan vi skal avgjøre dette,» sa Fredrik. «Bare ha sex.» Selv om Jakob hadde slikket og fingret meg, og jeg hadde holdt kuken hans i hånden min fikk ideen meg til å rødme. Jeg lo nervøst, men kunne kjenne at fitta rant ved tanken. Jakob nikket. «Og se hvem som kommer først.» Jeg så på Jakob og nikket. «En betingelse,» sa jeg. «Jeg skal på toppen.»

Emma og Fredrik senket seg ned i boblebadet og Emma begynte å ri Fredrik og stønnet vilt. Jeg var så kåt at det dryppet en dråpe over låret til Jakob mens jeg satte meg over fanget hans. Jeg dro ned buksa hans og fikk se kuken hans. Den var tykk, og uten å være helt sikker, tror jeg det er den største jeg har sett i virkeligheten. Jeg tok tak i den og plasserte den i sprekken min, og gled sakte ned på Jakob. Det slapp to kåte gisp ut av begges munner, og jeg likte at Jakob viste tegn til at han likte det. Jeg plasserte hendene hans på rumpa mi, og dette gangen begynte han å masere den og skviste. Først sakte gled jeg opp og ned på kuken hans, og kunne se i ansiktet at han likte det. Så økte jeg tempoet. Bak oss var kom det masse hvining og stønning fra Emma og Fredrik, men jeg konsentrerte meg bare om Jakob og re ham alt jeg kunne mens han stønnet under meg og masserte meg på rompa. Jeg var så utrolig kåt og saftene mine rant ned kuken til Jakob og i mellom beina hans. Pusten hans ble kortfattet og han så ut som om han var på randen av å komme. Jeg så han inn i øynene og stønnet. I det øyeblikket var det som om noe skiftet i ham. Han sluttet å være kortpustet og tok tak i hoftene mine, holdt meg opp, og pulte meg under ifra. Han kom ikke, men det gjorde jeg. «Ah, jeg kommer.» stønnet jeg. Kuken hans var så stor og hard, og stønningen fra Emma og Fredrik i bakgrunnen gjorde meg så kåt. Jakob bunnet meg og jeg sprutet ut i en orgasme, saftene rant ned fra underlivet mitt og ned i boblebadet. Hele kroppen min ristet og jeg skrek ut: «Jeg kommer.» Jakob senket ikke tempoet og orgasmen varte og varte. Når den begynte å ta av, sank jeg sammen og ville løfte meg av Jakob, men han hindret meg.

Jakob tok tak i meg, rullet oss rundt, og når var han på topp. Emma og Fredrik kom begge ved siden av oss, og min orgasme hadde akkurat tatt slutt, men Jakob var ikke ferdig. Han tok meg hardt, og til tross for at jeg nettopp hadde kommet uten å få en pause i mellom, merket jeg at en siste orgasme begynte å bygge seg opp. Jeg og Jakob kom samtidig, og han støtet meg sakte mens han tømte sæden sin inni meg. Vi var begge andpustne. Han smilte til meg og sa: «Der ser du, jeg er bedre enn deg. I alt.»