Bortlånt på hyttetur

Denne novellen er vist 16003 ganger.

Barna var kjørt bort til besteforeldre, baggene var pakket, skiene var lagt i skiboksen. Jeg og kona var klare for hyttetur!
Vi er så heldige å ha et godt vennskap til Siri og Lars som eier en fantastisk hytte i Hafjell. Vi har vært der oppe ved et par tidligere anledninger, men da sammen med barna. Vi så derfor med stor forventning frem til en helg med bare oss voksne, uten mas, skrik og tidlige morgener.
I tillegg til meg selv og min kone Stine, var også et annet vennepar av Siri og Lars invitert. Vi visste godt hvem de var vi også, uten at vi hadde noen spesiell relasjon utover et vennlig nikk hvis vi møttes til vanlig. Jenny og Kristian heter de. Også var selvsagt Vettle med i tillegg, Lars bestevenn. Vettle er en ganske kjekk, koselig og vennlig kar, men ganske forsiktig og beskjeden blant folk han ikke kjenner. Noe som blir spesielt tydelig når han omgås damer han liker, dessverre.
Etter å ha ankommet hytta, gikk det ikke lenge før vi karene sprettet ølboksene, mens damene satt å diskuterte hva vi skulle gjøre dagen etter. Noe som overrasket meg litt, da jeg trodde det var en selvfølge at vi skulle ut å gå på ski. Men det så ikke ut til å være så nøye for de andre karene, og det var egentlig ikke så viktig for meg heller, det sosiale var absolutt det viktigste.
Utover kvelden ble det litt kortspill, litt mere alkohol uten at det ble mengder, og mye prat om hvor deilig det var å ha barnefri. Siri brøt til og med rett ut, at hun håpet ingen var brydd med å høre lyder etter sengetid! Jenny svarer kontant at hun og Kristian kan ta rommet ved siden av, for hun skulle i hvert fall pule i kveld! De lo godt alle tre, mens vi gutta så litt forbauset på hverandre, før Lars og Kristian smilende slo ølboksene mot hverandre i en skål. Jeg kastet et blikk på Stine, som fanget det med en gang og blunket smilende til meg. Jeg så det der! ropte Jenny igjen og reiste seg mens hun pekte på Stine. Også lo de igjen. Lars begynte fort å prate på noe annet, sikkert for at Vettle ikke skulle føle noe ubehag i og med han var den eneste uten noen slik lovnad.
Kvelden gikk videre, kortspillet oppholdt, og praten gikk på kryss og tvers av bordet helt til vi til slutt ble enige om at det var på tide å finne seg til rette på rommene.
Jeg og Stine fikk plass på et rom i andre etasjen, Vettle fikk et rom i vegg med oss, mens Jenny og Kristian la seg som avtalt i det andre soverommet i hovedetasjen. Vi hadde ikke sovet på dette rommet før, og jeg reagerte litt på hvor liten sengen var. Men det gjør ingen ting sier Stine, da kanskje jeg slipper å fryse! Jeg skal visst sørge for at du ikke fryser, svarer jeg lavt til henne. Hun hever brynene litt oppgitt og nikker mot veggen til Vettle sitt rom. Det var tydelig at hun syntes det ble for nært. Jeg lo litt forsiktig av henne, men jeg hadde ikke tenkt å gi opp så lett.
Vi gikk ned igjen for å pusse tenner og si god natt til de andre. Vi møter Vettle i trappa som sier god natt, mens vi ser Siri står å setter de siste glassene i oppvaskmaskinen. Er Jenny og Kristian i seng allerede eller? spør Stine. Ja, de er i hvert fall på soverommet svarer Siri litt lurt. Kom, så skal vi høre hva de driver med! Hun tok armen til Stine med stor iver og dro henne med seg mot soveromsdøren.
Jeg listet meg etter jeg også. Jentene la ørene inntil, selv skjønte jeg ikke helt hvorfor, for jeg kunne fint høre hva som foregikk der inne fra der hvor jeg sto selv. Jeg kunne tydelig høre Jennys lyse og ynkende stønn, som tydet på at Kristian gjorde en god jobb der inne. Inne i hodet mitt kunne jeg se de for meg, Jenny liggende på sengekanten, med hodet til Kristian mellom bena. Siri fniser, før hun klasker håndflaten hardt i døra et par ganger og roper, wohoo, du høres heldig ut Jenny! Aaah, jeg har gleda meg så til denne helga! svarer hun fra den andre siden.
Døra fra badet går opp, og Lars kommer ut i bare bokseren. Han går rett bort til Siri og sier, kom nå, så skal jeg slukke den misunnelsen din. Hun ser opp på han og svarer lekent, håper du skjønner hvor jævlig misunnelig jeg faktisk er da… Hun svinser etter han på vei mot soverommet, men stopper opp i døra og ser seg over skulderen mot oss. God natt da dere, jeg er så glad for at dere ville være med hit.
Døra stenges bak dem og bare fnis høres ut i gangen sammen med Jennys etter hvert økende stønn fra det andre rommet. Stine ser nesten litt brydd ut og rister på hodet mens hun snur og går mot trappa. Jeg går etter, halvveis i trappa hører vi et høyt hyl. Stine stopper, ja der var vel Jenny i mål skjønner jeg, sier hun leende. Hun er jo helt gæærn den dama der!
Vel inne på soverommet hadde jeg det tvilende blikket Stine hadde gitt meg tidligere i bakhodet. Men situasjonen nede hadde virkelig satt i gang blodomløpet mitt nå. Det ble fort tydelig at det også hadde hatt innvirkning på henne. Saken ble ikke lettere å håndtere når Stine satte øynene i meg mens hun sakte og sensuelt lot plagg for plagg falle til gulvet. Stine elsker å erte meg, og kan finne på å gjøre ting som dette også på tidspunkt som helt utelukker sex. Men jeg syntes absolutt ikke dette skulle være en av dem! Etter at bhen ble sluppet på gulvet, dro hun begge hendene sakte oppover magen og tok et godt tak rundt de små og perfekte brystene. Slik ble hun stående i bare den lille stringen, fortsatt med øynene rett i mine, mens hun bet seg litt på leppen. Antageligvis ventet hun på en reaksjon fra min side.
Jeg og Stine har vært sammen i over 10 år, men jeg blir fortsatt helt satt ut når hun holder på slik. Med hånda på hjertet kan jeg si at deiligere dame har jeg aldri sett. Petite, godt trent kropp, nakkekort hår som fremhever det pene ansiktet. En velplassert føflekk ovenfor munnviken gir henne i tillegg en ekstra sexy look. Smilet og øynene som kunne formidle absolutt alle hennes ulike sinnsstemninger, men som nå sa «lek med meg!» Jeg blir ofte stående slik å beundre henne fra toppen og ned. Når jeg kommer til den smale og stramme nakken, får jeg direkte lyst til å legge hånden rundt den og borre meg ned i den alltid så velduftende nakkegropen som jeg vet at frambringer en opphisset lett latter. Men jeg har ikke sett meg ferdig.. skuldrene, som etter hvert har blitt mer markert av trening, skaper to stramme linjer ned langs de slanke men sterke armene, og jeg begynner å tenke på hvor deilig det er å kjenne det faste grepet hennes i ryggen min mens jeg ligger oppå henne. Hennes bryster er ikke store, men passer perfekt i hånden og bærer absolutt ikke preg av våre to kjære barn. Brystvortene er akkurat slik de skal være, ikke lange, ikke som speilegg, men veldig innbydende å legge tungen på. Under brystene finner man et smalt liv som igjen fremhever den deilige rumpa og timeglass figuren som så mange streber etter. Ahh, den rumpa… jeg begynner å tenke på hvor vill og ivrig hun blir når jeg klyper henne fast med begge hender på rumpa mens hun rir meg. De korte bena hennes er det heller ingen ting å utsette på, alltid hårløse og glatte. De bærer ikke hodet hennes høyere enn 159cm og balanseres av et par små søte føtter i strl 35,5. Etter å ha gått fra topp til bunn med beundrende øyne, glir de opp igjen mot den lille trekanten som dekker musa hennes. Ofte kjøper hun nytt undertøy, som hun elsker å vise frem. Det hadde hun tydeligvis også gjort nå til hytteturen. Med lett gjennomsiktige blonder sto hun nå å dro den litt ned til siden så jeg kunne skimte at det som befant seg under også var helt blankt.
Jeg hadde stått stille lenge nok og var kåt og hard som faen. Jeg ville bare rive av henne den lille trusa og vise henne hvor sterkt mitt begjær hadde vokst. Jeg rev opp skjorta mi så knappene spratt i alle retninger og gikk bestemt mot henne, tok et fast tak rundt livet hennes og løftet henne opp mot veggen mens hun slo bena rundt meg å møtte meg i et vått og heftig kyss. Sakte senket jeg henne til gulvet igjen, hun hjalp meg å få av skjorta mens hun så på meg med åpen munn, tydelig kåt. Jeg elsker å se henne slik!
Skjorta forsvant, hun fortsatte ivrig med beltet mens hun visket at vi måtte være stille. Jeg spilte smilende med, selv om vi begge viste at det smalt som faen da jeg trykket henne mot veggen. Så fort buksa var nede var hun i ferd med å sette seg på huk foran meg. Men jeg rev henne bestemt opp igjen og snudde henne med ryggen mot meg mens jeg tok tak rundt brystene med den ene armen og holdt henne hardt på magen med den andre. Når vi si sto slik ble jeg oppmerksom på at døra ikke var helt lukket, den sto litt på gløtt. Dette må hun også ha sett når hun sto som hun gjorde, men hun bemerket det ikke, noe jeg fant spennende og opphissende. Jeg kysset henne under øret og i nakkegropen mens den ene hånda fant veien ned under den lille trusa hennes. Forsiktig strøk jeg hele hånda over den hårløse musa hennes, før jeg lot langfingeren forsiktig spre leppene på tur tilbake. Hun var våt, veldig våt og det tok ikke mange dragene før jeg hadde fått smurt hele musa glidende glatt. Jeg gjorde sirkler med lett press over knappen hennes, og jeg hørte pusten begynte å gå dypere og raskere. Etter hvert kom det også små syngende stønn, jeg la derfor munnen i øret hennes og visket at hun måtte huske på å være helt stille da, samtidig som jeg sa dette kjørte jeg to krumme fingre inn i åpning hennes rett mot g-punktet. Dette resulterte i at hun svarte høyt og nesten gråtende, ja a a a!
Hun hadde tydelig gitt opp å være stille. Jeg tror nok at også hun ble opphisset av å vite at de andre kunne høre henne.
Jeg vil ha pikken din nå, så hun med litt hes og klynkende stemme mens hun trakk seg vekk fra de ivrige fingrene mine og prøvde å dytte meg mot senga. Jeg var så hard at det nesten var smertelig, og var absolutt klar for å gi henne det hun ville ha, men jeg ville ikke la henne få bestemme. Jeg tok hardt tak i henne og snudde henne brått mot veggen igjen og dro rompa hennes ut mens jeg stakk pikken inn mellom bena. Jeg dro meg selv sakte tilbake, og nøt det lille sekundet hvor jeg så tydelig kunne kjenne varmen og de våte saftene som la seg på hver side av pikken før jeg nådde åpningen og trengte meg rett til topps i henne. Hun jamret høyt og slo begge håndflatene hardt i veggen, litt unødvendig hardt syntes jeg selv. Igjen ble det tydelig at hun ville lage et lite show for stakkaren på andre siden av den tynne veggen. Det tente meg veldig! Jeg tok henne i harde tak bakfra på denne måten mens hun stønnet så høyt som jeg aldri har hørt henne, helt til krampen holdt på å ta lårene mine! Jeg trakk meg ut, snudde henne, og kysset henne. Hun nærmest gapte over hele ansiktet mitt mens hun holdt meg med begge hender rundt bakhodet. Det nærmest gnistret av kåtskap i øynene hennes mens hun pustet raskt og tungt gjennom nesen, nesten som en sint okse. -så-så, prøvde jeg ertende å få frem, skulle ikke du være stille? Bare kom deg i senga, svarte hun momentant og skjøv meg på rygg ned i senga, men så fort jeg var nede, tok jeg igjen et bestemt tak i henne og kastet henne rundt slik at jeg ble liggende over henne i stedet. Jeg presset meg direkte inn på ny, og tok henne i langsomme men dype tak mens jeg la hele min vekt mot underlivet hennes, jeg vet hun liker det slik. Jeg nøt alle de deilige lydene og grimasene hun laget hver gang jeg var i bunn. Hun var så god, og så utrolig deilig der jeg hadde henne godt plassert under meg, hoftene møtte meg i hvert eneste støt mens hun samtidig presset seg mot meg med armene godt rund ryggen min.
Det bygget seg raskt opp for min del. Så raskt at det var umulig å kontrollere. Jeg hadde allerede tippet over kanten og tok derfor to siste harde støt før jeg trakk meg ut og sprutet i mangfoldige pulser utover magen hennes. Det var en utrolig orgasme! Når jeg fikk samlet meg igjen, så jeg på Stine der hun fortsatt lå på rygg og smilte mot meg med griseriet mitt på magen sin. Et deilig syn, men jeg kunne se at det gjemte seg en liten skuffelse bak smilet hennes. Jeg skjønte fort at det ikke hadde gått for henne så jeg skyndte meg å finne litt papir som jeg hadde vært så smart å ta med, så hun kunne tørke det av seg.
Nå er det din tur sa jeg når hun var ren igjen. Jeg la meg i skje bak henne mens jeg igjen førte fingrene ned og begynte å lokke frem den etterlengtete orgasmen.
Mens jeg fingret henne visket jeg henne i øret. Du var ikke akkurat så stille som du sa vi måtte være, jeg tror du liker å bli hørt jeg…. Hun bare smilte og nikket mens hun presset seg mot hånda mi med buktende bevegelser. Jeg tror for eksempel ikke at Vetle har hatt så lett for å sove, døra har jo i tillegg vært oppe, du vet det? Hun smilte igjen og nikket enda en gang. Han ligger sikkert nå og er drithard etter å ha hørt deg stønne så deilig, kanskje han til og med ligger å runker? Har du tenkt på det? Før hun rekker å reagere, fortsetter jeg. Du burde egentlig gå inn til han å avslutte torturen du holder på med, jeg synes nesten synd på han jeg. Hun beveget fortsatt underlivet men snudde hodet mot meg, hva hvis jeg svarer ja…? Svarte hun med hes stemme. Jeg ble overrasket over svaret, som kom så fort. Men det skapte en enorm spenning. Du får lov av meg, jeg kjenner jo at du ikke har fått nok pikk enda.
Hun ble med ett helt rolig, og jeg kunne se at det gikk et lite stikk i henne, at hun tenkte fælt. Det er ikke noe å tenke på sa jeg fort og ga henne et oppmuntrende dytt i ryggen. Hun reiste seg fra senga og så frekt på meg, men samtidig litt skeptisk. Men hva hvis han ikke vil, visket hun med smal og presset røst. Han er jo så beskjeden…Stol på meg, det finnes ikke en eneste mannlig sjel som hadde avist deg! Svarte jeg henne med full ærlighet. Nå er det min tur til å høre på, kom igjen nå! Det frekke smilet var tilbake, okei…jeg prøver, sa hun og tok et skritt mot døra. Men hva skal jeg si?? Bare si at du fortsatt er kåt… med den kroppen der trenger du egentlig ikke si noe som helst, den skriker jo etter sex 😉 Tulling, men ok, da går jeg. Håper du tåler å høre på da, sa hun før hun listet seg ut døra med et lekent smil.
Jeg kjente pulsen stige av spenning mens jeg prøvde å være så stille som mulig for å få med meg alt som skjedde. Jeg hørte at hun åpnet døra, og at hun sa hei til Vetle. Du sover vel ikke? Det hørtes ut som at han skvatt da døra gikk opp, og mumler anstrengt noe helt uforståelig til svar. Det er kanskje ikke så rart når han plutselig får ei dryppende naken og klar, rå fin dame i døråpningen. Jeg hører Stine ler, mens hun sier at hun fortsatt er kåt, og trenger hjelp. Han svarer, men det irriterer meg at han snakker så lavt! Gjør du? Få se da, hører jeg kona sier med den velkjente lekne stemmen sin. Så hører jeg hun tar flere skritt lengre inn i rommet og så at det rasler i det stive sengetøyet, ellers er det stille. Har hun allerede kommet seg oppi senga?? Jeg spisser ørene, men hører bare mumling, før jeg tydelig hører Stines stemme, OH SHIT! Etterfulgt av litt latter fra de begge. Jeg så for meg at hun satte seg oppå han, for det knirket og raslet mer i sengen. Men så ble det i stedet helt stille. Jeg satte meg opp i sengen selv, i håp om forbedre hørselen. Jeg syns etter hvert jeg kunne høre noe som minnet om smattelyder, og jeg kjente hjertet begynte å banke fortere. Det var i hvert fall tydelig at hun ikke hadde blitt avvist.
Det kom et smatt nå og da, og rett som det er noen tydelige åndedrag. Det var lidelig spennende å høre på, og bilder av hva som skjedde bak veggen dannet seg fort i hodet. Fy faen, du er god! Hører jeg etter hvert at det kommer fra Vettle. Spenningen ved å ikke vite helt hva som skjer, blir nå overveid av nysgjerrigheten, jeg måtte få et blikk av de!
Jeg listet meg så stille jeg kunne ut av sengen og bort til døren. Rundt hjørnet kunne jeg se gjennom en akkurat stor nok gløtte til det andre rommet. Selv om jeg var forberedt på hva jeg ville se, gikk det et solid stikk i meg når kona dukket opp i gløtta. Tydelig kunne jeg se de begge to fra siden, der lå hun på huk mellom bena hans, mens han støttet overkroppen på albuene og studerte alt hun gjorde med han. Akkurat når jeg fikk se de, hører jeg Vettle spørre henne. Er du sikker på at dette her er greit? Stine ligger med tunga på strengen hans og nikker. Helt sikker? Spør han igjen. Hun fortsetter å vippe tunga opp og ned under pikkhodet hans mens hun både nikker og smiler tydelig. Jeg glemmer ikke det smilet, selv om jeg har sett det mange ganger selv.
Så plutselig, etter å ha gjort seg helt sikker på at dette kunne gjennomføres til det fulle, reiser Vetle seg brått opp på kne, tar tak i begge bena til kona og drar de på hver sin side av seg. Hun skriker til, tydelig overrasket over handlingen. Hun fortsetter å jamre fornøyd når han legger seg over henne mens den grove pikken hans legger seg tungt på magen hennes. Den var enorm, fra der hvor jeg sto kunne det se ut som at den rakk den lille kona mi nesten til navelen! Sakte aker han seg bakover til tuppen til slutt detter ned mellom bena hennes. Oh shit, oh shit, oh shit, hører jeg hun piper lyst på innpust. Med en skrekkblandet opphisselse ser jeg han sakte presser seg lengre og lengre inn i musa hennes. Jeg var absolutt ikke forberedt på å se han var utstyrt så kraftig! Hun skriker høyt ut, -å ja! Når hoftene deres møtes og hele beistet er inne. Når han igjen kjører den inn litt raskere, skriker hun på ny og kaster hodet bakover. Han øker takten litt for hvert støt, og Stine jamrer av lyst, høyere og høyere. Skal det gå for henne allerede, tenkte jeg. For jeg hørte den til nå stigende stønningen avtok og at hun antagelig holdt pusten slik hun alltid gjør rett før orgasmen skyller gjennom henne.
Vetle måtte derimot roe ned og jeg hørte han pustet noe voldsomt. Enten var han bare anpusten, eller så ville han at dette skulle vare mye lenger. Forståelig nok. Han stoppet helt opp med pikken helt inne i henne, mens hun skrek bedende, fortsett, fortsett, fortsett! Hun skrek så høyt at jeg tenkte nå at lyden ville være nok for meg, og at jeg skulle liste meg rolig tilbake samme vei som jeg kom. Men før jeg rekker å gå ser jeg Vetle legge begge armene rundt kona mens han reiser henne opp i fanget sitt i sittende stilling. Hun skriker et lite hyl av overraskelse, men ler og sier, okei da er det min tur… Jeg klarer ikke å rive blikket løs fra dem. Han sitter å holder henne rundt nakken, pannene deres er tett i mot hverandre. Han mumler noe til henne. Jeg klarer ikke helt å tyde det, men det kunne høres ut som et spørsmål? Stine svarer samtidig som hun forsiktig begynner buktende å jobbe seg lengere og lengre ned igjen på den lange pikken hans, helt til hun ivrig gnir hele underlivet mot hans etter at hun er helt nede. Men hva hun svarer han hører jeg heller ikke. Vetle slipper taket om Stine og lener seg tilbake, støttende med armene mot sengen. Hun slynger seg som en orm og presser han så langt inni seg hun bare kan. Hendene er låst brystkassa hans, mens hun intenst ser han rett i øynene og triller av seg de deiligste godlyder en mann kan drømme om.
Jeg går tilbake til rommet vårt nå, der legger jeg meg rolig og forsiktig på rygg i sengen. Jeg vet ikke hvorfor jeg var så stille. De der inne ville ikke hørt meg om jeg så hadde tatt rennefart og hoppet opp i den knirkete tresengen. Jeg er igjen knallhard etter alt jeg har fått se i naborommet, og begynner å lengte veldig etter musa hennes selv. Jeg begynner å runke litt forsiktig mens jeg fortsetter å høre på hvor godt de har det på andre siden av veggen. Jeg lager mine egne bilder av hvordan de ligger, sitter eller kanskje de står? Spesielt lurer jeg på hva han gjør med henne for å få frem lydene som flere ganger høres ut som klimaks. Rett som det er kommer liksom et og annet stønn litt høyere enn resten, etterfulgt av den deilige vibrerende «a’en» som jeg kjenner så godt. Det er minst like spennende å ligge slik, som å se de fysisk.
Det var ikke veldig lenge jeg rakk å ligge før jeg skjønte at det nærmet seg den store toppen for de begge. Men de hadde holdt det gående ganske så lenge, i hvert fall på Vettle sine vegne var jeg veldig imponert. Etter en serie med høye hyl, ble det brått stille mens jeg fortsatt kunne høre det ble jobbet voldsomt i sengen. Så vippet hun endelig av pinnen og skrek i lange, deilige, intense 20 sekunder, mens Vettles langt mørkere grynt samtidig kunne høres som en rumlende bakgrunssbass, mens han pumpet seg tom i, eller ett eller annet sted på kona mi. Så ble det helt stille.
Stillheten brytes av Stine. -Fy faen, det der var deilig! Vetle høres enig ut men akkurat hva han sier hører jeg ikke. Det eneste jeg hører er at han er tydelig anpusten. Etter enda litt mumling, hører jeg Stine takke for hjelpen mens hun ler en litt presset latter, hun gjør ofte det når hun er litt flau. Jeg hører hun setter bena på gulvet og går mot døren. Akkurat i døråpningen snur hun seg å sier -hæ? Vettle gjentar det hun ikke fikk med seg. Hun fniser bare, så stikker hun hodet litt tilbake i rommet og visker noe til han. Så kommer hun smilende tilbake til meg, med en hånd godt plassert over musa. Hva hun sa til ham var et spørsmål som liksom forsvant for meg, sammen med alle andre inntrykk jeg nå satt igjen med, dessuten var jeg kåt og hard som faen. Min eneste klare tanke, var at jeg måtte få utløsning, igjen.
Går det bra med deg? Spør hun. Jeg løfter på dyna så hun får se at pikken min banker. Kom å legg deg her du nå, sier jeg. Hun ler og ser takknemlig ut for min reaksjon. Jeg skjønner du har hørt oss, sier hun og går mot sengen. Samtidig plukker hun opp ei t-skjorte fra gulvet som hun drar mellom bena før hun kaster den fra seg igjen. Når hun legger seg, kaster jeg meg over henne og setter pikken hvilende mot den bløte åpningen hennes. Fortell meg hvordan det var nå, Spør jeg nysgjerrig mens jeg synker sakte inn i henne. Han lå å runka når jeg kom inn. Han fikk nok litt sjokk av å se meg, så jeg måtte jobbe litt for å få han opp igjen, men det klarte jeg fort. Hun begynner å støte litt imot meg, mens hun slipper ut et lavt stønn. – Hva gjorde du da? Spør jeg, selv om jeg hadde sett det med egne øyne. Du vet vel at jeg har mine triks, svarer hun mens hun stønner ertende. Jeg fortsetter å kjøre på, mens hun forteller mer. Han tok hardt tak i meg, og plutselig forsvant hele den sjenerte personligheten hans. Heldigvis var jeg jævlig våt fra før, for den pikken hans var så stor, trodde musa skulle sprenge når han kjørte den sakte inn i meg første gangen. Jeg klarte ikke svare lenger, bare tok henne i langsom takt mens jeg kjente nedtellingen begynte med en gang. Hun stønner lavt enda en gang før hun fortsetter, det var jævlig deilig. -Han elsket måten jeg ridde han på, jeg ridde han hard….Og så gjorde han noe med meg som vi aldri har prøvd før. Jeg hadde så lyst til at han skulle sprute langt inni meg da det gikk for meg selv, men han trakk seg ut å la det….hun stønner og pauser litt før hun fortsetter…-et annet sted. Det var dråpen for meg. Jeg presset henne hardt helt oppi sengegavlen og sendte inn det lille jeg hadde igjen siden sist. Jeg synker ned i halsgropen hennes mens den deilige orgasmen forsvinner ut av kroppen. Hun legger begge hendene på kinnene mine og den lekne, kåte dama blir igjen forvandlet til den ømme, kjærlige og kosete kona, som jeg er så heldig å få kalle min. -Herregud, jeg er så heldig som har deg, sier hun i dypeste alvor. Jeg svarer med å kysse henne, mens jeg kjenner varmen av akkurat de samme følelsene fylle hele meg. Hun er virkelig hele pakka, denne dama. Vi blir liggende å kline rolig, lenge, mens jeg fortsatt er inni henne.
Stine gikk i dusjen for å vaske av seg både ditt og datt, etter at vi hadde kommet til oss selv igjen. Hun grudde seg litt til å evt møte noen av de andre der nede. Jeg hørte ingen stemmer etter at hun hadde gått, så jeg antok at alle var i søvn. Vetle kom derimot trampende inn til meg, når han skjønte jeg var alene. Han takket meg for «gaven» jeg hadde sendt han. Han innrømte at han flere ganger hadde fantasert om Stine, og at det hadde vært et helt uvirkelig syn når hun sto der naken i døra. Du er jaggu heldig sa han, hun er jo ikke bare fin, men helt rå i senga også! Etter å ha pratet og ledd litt rundt det som hadde skjedd, gikk han tilbake for å sove. Og jeg satt igjen ganske så stolt egentlig, over nok en bekreftelse på at kona er en gudinne, også i senga.
Jeg rakk å sovne men våknet igjen da Stine kom tilbake. Hun luktet nydusjet og deilig. Jeg la armen rundt henne. Bra kveld? Spurte jeg. Åh ja svarte hun søvnig. Jeg ville selvfølgelig høre mer om hvordan hun hadde hatt det, men tenkte det fikk vente til neste anledning. Vi sa god natt og la oss slitne og veldig trøtte til hver vår kant av sengen. Jeg var på tur inn i drømmeland da Stines stemme plutselig forstyrrer stillheten. – Neste gang jeg er kåt, vil jeg ha deg i rumpa… Hæ!? Var han…? Han var vel ikke der? Jeg stammer i sjokk. Dette har hun aldri vist interesse for tidligere. -God natt, elsker deg, var det eneste jeg fikk til svar. Jo…. Elsker deg å, din jævla ert. Jeg fikk nå enda mer å tenke på, men søvnen tok likevel overhånd etter få minutter.
Jeg våkner tidlig neste morgen, egentlig alt for tidlig. Jeg ble liggende å trykke på telefonen mens jeg ventet på at fler skulle våkne. Etter å ha ligget å scrollet en times tid, bestemte jeg meg for å gå ned å begynne med frokosten. Jeg ble overrasket av å finne både Vetle og Lars i sofaen med hver sin kaffekopp. Morran Arne! Det er masse kaffe på kanna, sier Lars. Jeg finner meg gledelig en kopp selv og setter meg sammen med de to andre. Sliten etter gårsdagen eller? Fortsetter han smilende. Jeg blir med ett litt redd for hva Vettle kunne ha rukket å fortalt. Jeg hadde ikke tenkt på å nevne for Vetle at jeg ville at episoden med Stine skulle bli mellom bare oss. Men de måtte jo ha hørt henne, så jeg kunne ikke late som ingenting heller. Etter en liten pause som sikkert var akkurat litt for lang, prøver jeg å svare med samme tone. – Jeg tipper vi er omtrent like slitne jeg, Lars. -Haha, ja jeg vet ikke det. Jeg var i hvert fall ferdig lenge før deg, sier han før han ler høyt. Vettle ler også før han skyter inn, som jeg sa til Lars i sta, så skulle du bare visst hvor «lett» det var å prøve å sove i rommet ved siden av! Jeg ble litt lettet over at han tydeligvis hadde holdt tett, og ga han et blikk som takk. Jeg fortsetter, hun blir ofte litt høylytt etter noen vinglass. Ett glass går bra, men får a to så skriker a som faen! Vi Ler igjen og jeg gir Vettle nok et lurt blikk. Praten glir så over til mer hverdagslige ting, og hva vi skal finne på når frokosten er overstått.
Stine var den siste som kom seg ut av senga. Før hun sto opp, skrev hun flere meldinger til meg. Hun var tydelig spent på om noen visste noe om hva som hadde skjedd. Jeg svarte som sant var, at ingen mistenkte noe annet en at hun hadde fått seg en real runde. For de fleste har nok hørt deg, skrev jeg med blunkefjes. Jenny var først ute med kjeften. Her kommer det hvertfall ei som har grunn til å smile fra øre til øre. Fy fader for et lysshow…. Jeg kom nesten en gang ekstra jeg, bare av å høre på deg, sa hun med beundring i stemmen. Vi andre lo stemningsfullt, langt fra hånlig. Ja ja, svarte Stine, jeg smiler jeg… jeg syntes nesten hun hørtes litt stolt ut. så gikk også hun å fant seg en kaffekopp og satte seg ved bordet. Stemningen var veldig behagelig, fin og overraskende «normal», selv med den seksuelle undertonen. Vi var 3 par alene på tur, og det virket som en selvfølge at sex ville være en del av turen. Akkurat like selvfølgelig som at vi skulle på skitur, grille pølser på bål, drikke litt alkohol og spille kort på kvelden. Eller, den skituren var nok mest selvfølgelig for min egen del skjønte jeg etter hvert, da både jenny og Siri helst ville få frem forslag til andre ting vi kunne gjøre.
Til min overraskelse så ble det til slutt skitur på oss. Vi hadde det fint, været var bra, vi fikk grillet pølsene våre, drukket alt ølet i sekkene. Turen var i alt veldig bra, men ikke særlig spennende å fortelle mer om.
Dagen og resten av kvelden gikk egentlig veldig fort. Det ble en sen middag på hytta og etter dette var alle veldig trøtte og stemningen bar betydelig preg av at å være ute hele dagen, det er noe denne gjengen ikke er vant med til daglig. Vi prøvde etter hvert å få i gang litt brettspill, og spesielt Lars og Kristian begynte å bli litt småfulle. Spillet skled ut i en stor diskusjon om hvor og hvordan Manchester United burde fokusere investeringene sine. En diskusjon jeg ble overaske de engasjert i selv egentlig. Så vi ble da sittende der å gruble alvorlig, alle vi karene, mens vi ikke fikk med oss at alle damene gjespet og halvsov. Det gikk ikke lenge før de gikk å la seg, alle tre. Jeg reiste meg når Stine var på tur opp, og ga henne beskjed om at jeg kom snart etter jeg også. Jeg var i grunn ivrig etter å få pratet ut litt etter i går kveld, noe vi enda ikke hadde fått gjort gjennom dagen som hadde gått. Jeg skulle bare sitte nede liiitt til…
Litt ble en hel time. Jeg ble dermed ikke overrasket over å se at Stine sov da jeg kom meg på rommet. Jeg gikk opp trappen sammen med Vettle. Før vi gikk til hvert vårt rom, stoppet han meg litt nølende. -Du eh….Det går bra med deg etter det i natt? Jeg svarte han som sant var, at jeg syntes det var kjempespennende og gøy selv. -Vi har fantasert en del om lignende situasjoner, så det var nok ikke riktig så spontant av oss som det kanskje kunne virke som. Menne, jeg setter pris på at vi holder dette mellom oss, avsluttet jeg med. Han svarer at han selvfølgelig ville holde tett. Han gjentar også med entusiastisk men lav stemme hvor rått det hadde vært og at han håpet jeg heller ikke ville bli sjalu over at han kom til å drømme om kona mi resten av livet. Jeg lo litt også sa vi til slutt god natt.
Jeg la mobilen over Stine og lyste opp ansiktet hennes med lyset fra skjermen. Hun sov tungt og godt som en søt liten engel. Nå når jeg så henne så rolig og stille, var det nesten rart å forestille seg alle grimasene og lydene jeg hadde sett det samme ansiktet lage, på akkurat den samme tiden forrige natt. Nå var det bare bildene i hodet mitt som var igjen, bilder av hva jeg hadde sett, bilder av hva jeg ikke hadde sett, bilder jeg kunne danne meg selv. Jeg kysset henne forsiktig på kinnet og rullet over på ryggen. Jeg kjente på en voksende kåtskap, men også en sigende trøtthet. Jeg gledet meg til å komme hjem og jeg gledet meg til å knulle henne igjen. Jeg sovnet.
Midt i det som fort ble en dyp dyp søvn, merker jeg at noe virker forstyrrende. Jeg er til å begynne med helt i ørska, og det tar lang tid før jeg skjønner at jeg faktisk har våkna. Sengen vibrerer smått og det krassler i sengetøyet bak ryggen min. Etter hvert som jeg kommer til meg selv, skjønner jeg mer og mer. Lyden av den nok så raske bevegelsen i dynetrekket, lyden av ben som ble dratt litt opp og ned mot madrassen og den tunge pusten bak meg gjorde at jeg ikke trengte noen lang analyse for å skjønne at Stine lå på rygg å fingret seg, ved siden av meg. Selv lå jeg på siden, med ryggen vendt mot henne. Jeg lå foreløpig stille og gjorde ingen tegn til at jeg var våken. Det er ikke første gangen jeg blir vekket av at hun onanerer. Hjemme skjer det rett som det er. Enten våkner jeg av at womanizeren durer, eller av at hun bestemt tar tak i den sovende hånden min og fører den ned til den våte musa si for at jeg skal avslutte det hun selv har begynt på. Siden womanizeren ikke var med på hytteturen lå jeg egentlig å ventet litt på akkurat dette.
Jo lengre jeg lå å hørte på henne desto kåtere ble jeg selv. Lydene fra laken og sengetøy i bevegelse ble etter hvert tillagt små slurpelyder og klisselyder. Jeg blir steinhard av å høre dette og måtte vri meg litt for at pikken ikke skulle sprenge mot boxeren. Hun merker ingenting av det og fortsetter i rolig tempo. Så blir hun rolig, og jeg smiler litt for meg selv da jeg forventer at hun stoppet opp for å finne hånda mi. Men i stedet ser jeg lyset fra mobilen hennes lyse svakt i det ellers så mørke rommet. Det blir straks mørkt igjen, og jeg hører hun fortsetter med å massere seg noen korte øyeblikk før hun igjen tar opp mobilen. Kanskje hun ser på porno? Tenkte jeg. Jeg hadde akkurat tenkt tanken da jeg hører en ringelyd fra den andre siden av veggen, fra Vettles telefon. Det ringer noen sekunder, helt til Stines skjerm blir mørk igjen. Hun ligger nå helt stille. Så hører jeg snart at det vibrer i Samsungen hennes. Hun tar den opp raskt, og legger den like raskt i fra seg Hun nærmest klasker den i madrassen, før jeg igjen hører lydene av at hun masserer den våte musa. Hun puster høyere nå og beina krøller seg opp og ned i med store bevegelser. Hun stopper så brått opp og jeg hører hun trekker pusten dypt før hun langsomt slipper den ut igjen. Så reiser hun seg opp fra senga og går mot døren. Jeg var på vei til å snu meg nå, men hører hun brått snur, så jeg forholder meg rolig. Hun tar igjen opp telefonen og jeg hører hun taster i vei. Hun slenger den igjen i fra seg og forsvinner målrettet ut fra vårt rom, og inn til Vettle.
Jeg lå tilbake lettere sjokkert uten å helt vite hva jeg skulle føle. Det gikk ikke engang 10 sekunder før jeg kunne høre rolige men taktfaste knirk fra sengen til Vetle. Jeg merket en liten frustrasjon over å ikke ha kontroll over situasjonen, men samtidig var jeg fortsatt kåt. Frustrasjonen gjorde at jeg raskt tok meg lov til å kikke på telefonen hennes. Jeg åpnet Messenger og samtalen med Vetle.
-Stine : Er du våken? ?
Da han ikke svarte hadde hun ringt for å vekke han, som jeg jo hadde fått med meg.
-Vetle: Ja, nå så.. ?
-Stine: kan jeg komme å sette meg på deg? Jeg har blitt SÅ våt av å drømme om pikken din ?
Etter 2 minutter svarte han med et bilde av pikken i stram arbeidsstilling.
-Vetle: Ja!
Jeg ble nå helt sikker på at det måtte være noe galt med meg, for jeg ble om mulig enda mer kåt av lese denne samtalen! På vei ut av Messenger steg spenningen enda et hakk da jeg så at hun også hadde sendt meg en melding. Nysgjerrig som et barn byttet jeg raskt til min egen mobil for å lese den.
-Hei kjære? je veit du er våken. Jeg håper du ikke blir sur av dette her, og at du heller vil like det. Hvert fall når jeg sier at, om du venter 10 minutter, så kan du komme å gjøre akkurat hva du vil med meg?
Jeg leste meldingen med et stort glis, så kikket jeg på klokka. Det hadde allerede gått 5minutter. Jeg reiste meg opp og vrengte av meg bokseren som virket alt for liten akkurat da. Jeg gikk nærmere døra for å høre de bedre, samtidig som jeg dro meg selv sakte mens jeg tenkte på hva jeg skulle gjøre når jeg skulle gå inn. De holdt et langt lavere støynivå enn forrige natt, men allikevel var det ingen tvil om hva som foregikk der inne. Sengen knirket fortsatt i samme takt, og hvis jeg hørte ekstra godt etter kunne jeg høre Stine som tydelig strebet etter å være så stille som mulig, uten å helt få det til. Hennes innestengte klynk, og lave m’er var utrolig opphissende å høre på, akkurat som om hun dekket til munnen med noe, i noe eller rundt noe. Jeg så ikke mer på klokken, men jeg bestemte meg for å høre på pikken og gå inn til dem nå. Jeg gikk ut i gangen og fikk se at døren var stengt. Jeg banket forsiktig et par ganger og tok meg god tid før jeg tok i dørhåndtaket, så de skulle være klar over at jeg kom. Så gikk jeg inn i rommet som var fullstendig mørklagt.
De viste ingen tegn til å bemerke meg, med en gang. Jeg stengte døren igjen fort, da hun ikke var riktig så stille som det hørtes ut som fra den andre siden. -Vent litt! Kommer det fra Stine, og jeg skjønner fort at jeg er i ferd med å bevitne den første orgasmen hennes. Hun holder pusten og setter opp takten, før hun slipper ut et lite skrik i det jeg antar er puta eller dyna. Egentlig aner jeg ikke, for det er så mørkt at jeg ser ikke en dritt. Wow, sier jeg når hun jeg hører hun roer ned. Det var da voldsomt til appetitt det plutselig har blitt på deg da. Lyset blir skrudd på, og jeg ser Stine som strekker seg ut fra dyna mot nattbordslampen. Hun ligger oppå han, med dyna godt over seg og hun smiler. -Jeg kom visst jeg… men jeg vil fortsatt ha mer altså. Hun river dyna vekk, og jeg ser Vetle skvetter litt. Hun legger seg igjen godt over han, med puppene helt opptil ansiktet hans. Blikket mitt faller naturlig ned bak rumpa hennes, der musa akkurat gaper over hodet på toppen av det lange skaftet hans. Strenger av seig og glinsende veske har samlet seg rundt roten. Jeg løfter blikket igjen og møter Stines øyne med det samme. Nå når vi har blikkontakt senker hun seg sakte ned igjen. Jeg ser ansiktsuttrykket hennes forandre seg betydelig, og at hun åpner munnen. Hun stryker seg opp og ned på denne måten en tre, fire ganger før hun snur seg mot Vetle og sier, – vis han hva du gjør med meg nå. Så finner hun igjen mine øyne, og gliser mens hun biter seg litt i underleppa. Jeg ser Vetle legge hendene sine på ryggen hennes og stryker henne sensuelt mens hun fortsetter å ri han. Hendene går lengre ned for hver gang hun treffer bunnen, helt til de holder et fast grep rundt de stramme rumpeballene hennes. Han sprer de godt, og stryker en finger på hver side av pikken og drar med seg den glatte vesken. Med hennes godnatt hilsen ferskt i minne, begynner jeg å skjønne hvor de fingrene er på vei, men synet var langt bedre enn jeg kunne forestille meg. Langefingeren hans forsvant uten motstand halveis inn i rumpa hennes og Stines ansiktsbarometer viste på et blunk 100%.
Nå hadde jeg ikke tenkt å se på lenger. Stine holdt fortsatt hodet vendt mot meg når jeg tok et skritt mot sengen. -Åh ja, sier hun lavt. Akkurat som om hun leser mine tanker. Jeg går bestemt opp i sengen og stiller meg opp bak de. Vetle tar vekk fingeren og bretter ut rumpa til kona med begge hender. Jeg pekte pikken mot sprekken og dro den litt rundt i den glatte væsken, før jeg satte den mot åpningen. Den fikk rykninger av glede av å endelig få hudkontakt. Stine satt rolig nå, men når hun kjente at pikken lå på riktig plass, begynte hun med rolige, små dytt mot meg. Jeg var i ekstase over å se hvordan åpningen hennes åpnet seg mer og mer for hver gang hun presset seg mot meg, helt til hodet forsvant innenfor. Det var så jævlig godt, så trangt, så forbudt, og Stine elsket det. Hun pustet voldsomt gjennom nesen, mens hun gnidde underlivet frem og tilbake mot roten av Vetles pikk. -Å fy faen, å fy faen, gjentar hun med lav, lys og pipende stemme, nesten som om hun var på gråten. Selv begynte jeg å støte litt i mot og vi fant raskt en rytme alle tre. Stine hørtes kontinuerlig ut som at hun skulle komme når som helst, men Vetle var faktisk den som først varslet at tiden var nær. -Åh jeg kommer…gryntet han hest. -jeg kommer til å komme inni deg…! Når Stine hører dette øker hun takten og jeg blir bare stående bak som støtte mens hun jager frem og tilbake på pikkene våre. Bare å høre de deilige «ja’ene» gjennom den lange orgasmen hennes, som hun selv skulle ønske var innvendige skrik, ville vært nok til å få meg til komme. Så nå, etter 5 uforglemmelige minutter i rumpa til kona, var det samtidig nok for meg. Jeg lot det gå inni henne jeg også. Dermed pumpet vi begge åpningene hennes fulle, mens Stine nærmest gispet etter luft for å komme seg igjennom siste del av sin egen orgasme.
Rolig sank hun over brystet til Vetle etter å ha trukket seg av pikkene våre. Bakenfra hvor jeg sto, så jeg fort hvordan det rant sakte ut av henne. I utgangspunktet et deilig syn. Men nå når kåtskapen har forlatt kroppen, begynner tankene i det øverste hodet å overta. Nå vil jeg ha henne for meg selv igjen, i min seng. Jeg stryker henne over ryggen og tar hånden hennes. Uten ord, skjønner hun hva jeg mener og reiser seg og blir med meg tilbake. Jeg smiler litt nonchalant tilbake til Vetle og ønsker han en fortsatt god natt, før jeg stenger døren hans bak oss.
Jeg legger meg sammen med Stine igjen, holder henne godt inntil meg og stryker henne gjennom håret. Hun slutter aldri å overraske meg. Vi sier ingenting, jeg bare ligger å nyter å være tilstede akkurat der jeg er, sammen med kona mi. Så sovner vi igjen.
Vi våkner av bank på døren. Jeg ser på klokka, den har passert 11.30. -Eeeh, vi har spist for en god stund siden vi nå, skal dere ha frokost dere eller? Det var Lars. Søndagen var allerede der og de andre begynte å bli klare for å gå i gang med å rydde seg hjem og tilbake til hverdagen. Jeg åpner døra for han. –Dere har jo så gode senger her, sier jeg. Ikke rart vi sover lenge, har aldri hatt det så bra i senga jeg! Han gliser og klapper meg på skuldra. -Det er bra det, kom nå, jeg har akkurat satt på ei ny kaffekanne.
Etter en rolig stund ved bordet mens de andre så på at jeg og Stine spiste, så gikk det i ett med rydding, støvsuging og vasking, før vi snart hadde pakket oss inn i bilene og var klare for å dra hjemover. Vi takket hverandre alle for en morsom og hyggelig tur, og snakket litt om hvor nyttig det er å komme seg litt vekk fra hverdagens rutiner og forpliktelser. Dette skulle gjentas! Mens vi sto der og småpratet kom jeg plutselig til å tenke på at laderen min fortsatt sto i kontakten på soverommet. Jeg skyndte meg inn for å hente den. Jeg går opp trappen men må stoppe før jeg er helt oppe. Der må jeg glise bredt for meg selv. Fra sollyset gjennom vinduet i loftstuen kunne jeg så tydelig se inntørkede dråper tett i tett på gulvet mellom de to soverommene. Jeg vasket de selvfølgelig vekk, men først tok jeg opp mobilen og fotograferte merkene. Nå er dette snart et halvt år siden, men det hender fortsatt at bildet dukker opp når jeg blar igjennom kamerarullen, og minner meg på hytteturen da kona ble så full 😉