Bursdagsfeiring del 2

Denne novellen er vist 1216 ganger.

Etter ett par timer hadde jeg mannet meg opp til å se filmen som jeg hadde fått til sendt.
Rett etter at hun hadde teaset meg i senga hadde hun gått en tur på badet og freshet seg opp og hatt på det nye undertøyet og hun såg mye mer sexy ut enn jeg hadde sett for meg.
Etter litt gikk hun på badet igjen og kom ut med badekåpe på og gikk for å åpne døren. Der stod 2 menn jeg aldri hadde sett før, hun lyste opp og slapp dem inn.
Døren var knapt lukket før hun begynnte å veksle på å kline med dem begge. Mens hun klinet med den ene, så startet den andre med å løsne badekåpen, samtidig som han kysset henne i nakken og befølte henne over alt. Etter litt så setter hun seg ned på kne og åpner buksene på begge 2, og med en hånd på hver drar hun fram begge kukene samtidig og runker dem lett før hun bøyer seg fram og putter den første kuken i munn, hun veksler en stund på dem før den ene blir utolmodig og starter og munnknulle henne.
Det går ikke lang tid før han ikke klarer mer å kommer kraftig, ser tydlig at han fyller munnen hennes og at hun har problemer med å svelge unna, hun har knapt svelgt unna før neste mann kjører på med samme behandling og hun på nytt får munnen fyllt opp, denne gangen ser jeg tydlig masse sperm renne nedover haken og puppene.
Etter dette gikk hun en tur på badet og mennene satte seg ned i hver sin stol og fyllte opp hvert sitt glass, der satt dem og pratet og peiket og fliret av meg, tok ikke lange tiden før hun var tilbake, hun gikk bort og satte seg på fanget til den ene. Praten gikk løst ett par min før det var tydlig at dem begynte og bli klar på ny, da den ene røyste seg og stilte seg foran henne og hun begynnte rett på suging, han som hun satt på fanget til tok handen rett på fitta hennes og begynnte å romstrere litt, før han løftet henne litt og tredde henne rett ned på kuken, hun startet på med jukking samtidig som hun sugde mannen foran henne. Etter litt gikk hun av og gikk til sengen og skrevde over meg, og sa til han som hun hadde sugd at hun nå ville kjenne han inne i seg, han var ikke vanskelig å be og klatret opp bak henne og kjørte kuken inni henne, mens han stod der og tok henne bakfra kom den andre opp og stilte seg foran henne og hun tok kuken hans i munnen. Mens hun står der med en foran og en bak tar den ene mannen tlf hennes og trykker for å stoppe musikken som jeg hører på, par sek senere trykker han på nytt og kaster fra seg tlf.
Litt etter ser jeg at han som hun suger legger seg ned ved siden av meg og hun kravler over og trer seg ned på og starter å ri, hun tar også tak i han som står igjen over meg og suger han litt, før han trekker seg vekk og går ut av syne ett lite øyblikk før han kommer tilbake med en flaske glidekrem og tlf hennes, han stopper musikken før han smører henne godt inn og kjører kuken forsiktig inn i rumpa hennes, etter å ha kjørt kuken inn og ut noen ganger starter begge 2 å knulle henne kraftig i hvert hull.
Etter en stund hyler hun ut i den kraftigste orgasmen jeg har hørt, det tar ikke lange tiden før dei 2 mennene kommer også, etter å ha komt jukker dei litt til, før hun detter sammen over han som ligger under.
Han bak går ut av sengen og hjelper henne av den andre og holder henne til hun klarer å skreve over meg, mens hun sitter over meg går dem begge ut av senga og kler på seg. Når dem er ferdig på kledd går hun ut av senga og bort til dem, dem snakker litt før hun kysser begge og sender dem ut døra og går bort og stopper kameraet

Skrevet av: Nøtteknekkern