Café squirt

Denne novellen er vist 43538 ganger.

07:30 – alarmen vekker meg brått og jeg er lysvåken. Solen har såvidt begynt å stige opp fra havet og en frisk bris kommer gjennom det åpne vinduet i studio leiligheten min. «Deilig!», tenker jeg, i det jeg strekker ut kroppen og brer av meg dynen.

I dag har jeg fri og finner ut at jeg vil på en cafe for å spise frokost. Jeg tar en kjapp dusj før jeg nærmest løper mot ytterdøren for å komme meg ut i solen. Det er varmt i dag så jeg tar på meg et kort kjørt og en singlet. Perfekt for en sommerdag!

09:00 – jeg går mot sentrum og finner til slutt frem et sted å spise på. Bak smau og blant folkemengdene finner jeg et koselig lite sted hvor jeg ikke har vært før. Fra utsiden kunne jeg også skimte at det var tilnærmet folketomt – perfekt for en einstøing som meg selv. Menyen er ikke tiltalende så jeg ender opp med en kopp kaffe. Jeg beveger meg lengst innover i lokalet for å finne en skjermet plass men oppdager at en annen jente har gjort det samme. Jeg legger merke til energien hennes og noe i meg får meg til å løfte blikket og i et par sekunder har vi øyekontakt.

09:15 klitten min begynner med et å pulsere og jeg kan kjenne at jeg blir varm i kinnene. «Hva i all verden skjer?» tenker jeg mens jeg noe sjokkert setter meg ned. «Jeg er da ikke tiltrukket av jenter jeg» farer det gjennom hodet mitt, samtidig som jeg kjenner at det enda pulserer i klitten min. Jeg er så skammelig kåt og klam i fitten min på dette tidspunktet at alt jeg klarer å fokusere på er Safari og å få trykket inn «VG.no» i søkefeltet.

Jeg prøver å tenke på noe annet for å ikke dumme meg fullstendig ut. Og mens jeg sitter litt gjemt bort i hatten min hører jeg en jente spørre meg om det er ledig ved boret mitt. Det kommer vel ikke som noe sjokk at det er «frøken make my clit ache» som spør og jeg blir så satt ut at jeg svarer kontant «ja!! Det er ledig».

09:30 «hyggelig å hilse på deg, mitt navn er Mina». Hun ser på meg med intense øyne, som en katt nesten. Jeg presenterer meg selv: «Karmen, veldig hyggelig å hilse på deg Mina.»

Vi blir sittende å prate og samtalen flyter lett som bare det. Begge prater på inn og utpust om ting vi interesserer oss for, reiser, planer før jeg til slutt spør henne om hun har noen drømmer;

«Akkurat nå drømmer jeg om å smake på fitten din», svarte hun. Og i mitt hode så jeg for meg hvor utrolig sinnsykt det hadde vært, men noe ved henne og hele situasjonen hadde gjort meg så kåt, våt og ivrig at fitten min svarte for meg på autopilot: «jeg har ikke truse på i dag».

Før jeg visste ordet av det hadde hun allerede plassert to fingre på klitten min. Jeg kjente det knøt seg på en deilig måte i hele meg og at jeg bare ble kåtere og kåtere.

Jeg så meg rundt for å forsikre meg om at ikke baristaen så oss, men vi satt lengst inni et hjørne så vi har i og for seg helt for oss selv.

Mina så meg intenst inn i øynene før hun beveget seg ned mot gulvet og mellom beina mine. Hun knep meg i begge lårene mens hun lekte med tungen sin på knærene mine, videre nedover mot min dunkende, våte og sensitive fitte.

Den våte tungen hennes kjentes så deilig ut på klitten min og hun slikket meg som jeg aldri hadde blitt slikket før. Hun hadde full kontroll og brakte meg til vippepunktet flere ganger og akkurat i det jeg trodde hun skulle la meg komme på de deilige leppene hennes stopper hun opp og ber meg sende henne vesken hennes. Hun drar opp en liten g-punkt vibrator og begynner å suge på den for å gjøre den våt.

Hun ser på meg samtidig som hun beføler brystene sine med den ene hånden og bruker den andre hånden sin til å knulle seg selv i kjeften med vibratoren. På dette tidspunktet er jeg så kåt og opphisset at et vindpust på klitten min ville fått meg til å komme. Men Mina har andre planer.

Plutselig sier hun at jeg må bli med henne ut i bakgården for å ta en sigarett. Jeg blir med.

På vei ut i bakgården kjenner jeg at det nærmest renner fra meg for jeg er så våt. Jeg begynner også å tenke over at det vi holder på med er ganske sykt, men jeg kan ikke hjelpe å erkjenne hvor inderlig kåt og tent jeg er over hele situasjonen.

10:00 – Mina ber meg sette meg ned og hun setter seg på knær foran meg. Hun trekker opp igjen vibratoren og presser den sakte inn i den lille, trange og våte fitten min. Hun begynner å slikke meg mens hun beveger vibratoren inn og ut i et deilig og rolig tempo.

Hun spytter på klitten min og det er så vått og deilig mellom beina mine nå. Mina sklir nesten rundt på klitten min og den deilige vibratoren treffer g-punktet mitt perfekt. Jeg kjenner at det nærmer seg og det merker Mina så hun setter opp farten på vibratoren og begynner å suge hard og fort på klitten min. Nå kjenner jeg at jeg holder på å eksplodere og jeg klarer ikke holde strømningen helt tilbake. Mina har for lengst begynt å fingre seg selv og jeg kan høre hvor våt hun er. Hun stønner så jævlig sexy mens hun fortsetter å slikke på den lille klitten min for harde livet.

«Jeg kommer til å komme så hardt!» greier jeg å si før jeg kjenner en følelse av eksplosjon inni meg og det neste jeg vet er at jeg squirter ned Mina mens jeg stønner av full hals.

Dere trodde kanskje ikke det kunne bli villere, men så skjedde det jeg nå skal fortelle dere.

Ut kommer baristaen, som også er jente, og lurer på hva i alle dager vi holder på med. Først blir Mina og jeg litt flau og bekymret, men det rekker vi ikke være lenge for ut av det blå drar baristaen av seg bukse og stringtruse og kommanderer meg til å slikke henne; noe jeg umiddelbart gjør i \»kåtskapens hete\».

Med baristaen på en stol og Mina på en annen sitter jeg på knær mellom de og bytter på å smake på fittene deres. Og la meg si dere: herlighet for noen smakfulle frukter. Jeg slikket de til de begge sprutet meg klissvåt for så å avslutte det hele med at Mina og baristaen slikket meg samtidig til jeg kom de hardt i trynet. Squirten vår var over alt.

Jævlig sexy frokost. Rrrrrr!