Camilla

Denne novellen er vist 50172 ganger.

Hei, jeg heter Camilla og er 29 år. Jeg har vært singel i 2 1/2 år og det har hendt at det har blitt en one night stand i ny og ne, men nå er det minst fire-fem måneder siden sist. Byen jeg bor i er relativt liten, rundt 15000 innbyggere, så er ikke allverdens utvalg til enhver tid, og veldig mange flytter ut av byen når de runder for å gå på skole eller jobbe i Oslo og andre større byer. Jeg hadde selv bodd i Oslo et år, men det var ikke noe særlig for meg. Nå for tiden jobber jeg som assistent på en barneskole. Det er noe jeg forsåvidt trives bra med.

——

Når lysten blir stor og jeg er kåt hjelper jeg som regel meg selv. Det hender jeg bruker rabbit-dildoen min, men som oftest noen nøyer jeg med med å bruke fingrene fordi klitorisen min er ganske følsom. Dusjhodet har også vært en trofast venn gjennom store deler av livet. Det var i dusjen jeg fikk min første orgasme, det var vel omtrent da jeg var 12, i 7.-klasse. Jeg debuterte seksuelt da jeg fylte 14 år med en 18 år gammel fyr som het Øyvind. Han var ikke akkurat verdens kjekkeste, men vi var sammen i noen måneder. Jeg var egentlig ganske tidlig utviklet, fikk hår nedentil da jeg var 11 som jeg begynte å barbere omtrent da jeg var i forholdet med Øyvind. Det vanligste har vært at jeg har glattbarbert meg, men innimellom har jeg også hatt en liten landingsstripe. Jeg fikk ganske fyldige pupper på slutten av barneskolen. Kanskje ikke så rart, jeg hadde noen kilo for mye, det meste fordelt på rompa og lårene, noe rundt magen og som nevnt brystene mine. Jeg bruker E cup i bh-størrelse. Ikke tjukk, men chubby. Jeg ble høy ganske tidlig også, det stagnerte omtrent ved 15-årsalderen, ved rundt 1.69 og har stort sett etter det hatt en vekt på omtrent 80-85 kg da, men har tatt av meg litt og vaker rundt 76-77 nå. I ansiktet har jeg mange fregner, men de er ikke så veldig fremtredende. Øynene mine er grønne og jeg har variert en del på hårfargen opp i gjennom. Stort sett har jeg vekslet mellom blond og mørk kastanje. Naturlig er fargen mørk blond med litt rødlig skjær.

—-

I dag er det mandag og jeg har påskeferie. Deilig å ha ferie. Kan sove lenge, kose litt med meg selv i senga. Jeg er som regel kåtest når jeg våkner, men på hverdager har jeg som regel nok med å komme meg på jobb. I dag slipper jeg det. Jeg våkner i 10-tiden. Oppskriftsmessig kjenner jeg at jeg er kåt. Jeg tror det har noe med å gjøre at jeg er tissetrengt om morgenen, da blir jeg som regel kåtere. Jeg har bare en t-skjorte på meg når jeg våkner, jeg ligger på rygg og sniker venstrehånda inn under t-skjorta og jeg fukter høyrehånda mi med munnen før den finner veien nedover til musa mi. Det er noen uker siden jeg har barbert meg nedentil nå, så den er litt hårete. Jeg kjenner at klitten min svulmer litt når jeg er borti den, det føles godt, og jeg fukter fingrene på nytt, men nå mellom fitteleppene. Det er ganske vått. Jeg lar først langfingeren gli en liten cm eller to inn i meg, før jeg beveger den opp mot klitten igjen og smører den med saftene mine. Den andre hånda bruker jeg til å kose med puppene. Jeg gjentar prosedyren med å fukte fingrene mine, men denne gangen tar jeg to fingre, tar de litt lenger inn, gnikker de lett mot g-punktet, før jeg tar de ut igjen og fukter klitten igjen. Det føles så utrolig deilig. Klitten har svulmet ennå litt til, og jeg gir den noen rolige sirkulære bevegelser med ring- og langfingeren min. Jeg tar også den andre hånda ned mot musa nå. Høyrehånda jobber med klitten mens jeg lar langfinger og ringfinger på venstrehånda gå inn i meg. Det begynner å bli varmt under dyna, så jeg kaster den av meg. Jeg beveger fingrene rolig inn og ut av musa, jeg presser de mot g-punktet for hver gang de er inne. Jeg fantaserer om at det er en annens fingre som penetrerer meg, jeg fantaserer om en kollega på omtrent 40, veldig kjekk, veldig gift, så det blir med fantaseringen. Det blir våtere der nede og jeg ynker meg lavt. Jeg setter opp farten gradvis med begge henda, jeg hører hvordan det surkler nedentil på grunn av fingrene mine som jeg kjører inn og ut. Jeg kjenner at det ikke vil ta så lang tid før jeg kommer. Det kribler i hele kroppen min. Jeg puster tyngre og stønner lett:

«Åååhhh «.

Jeg kjenner det begynner å boble nedentil og jeg øker tempoet med henda mine. Jeg begynner å bevege på hoftene, sånn at jeg nærmest jokker mot fingrene mine. Det koker nedentil, pulsen øker og jeg merker hvordan jeg begynner å småskjelve nedentil. Jeg puster tyngre og tyngre, fitta mi renner og klitorisen min er oppsvulmet og ekstremt følsom nå. Jeg stønner høyere:

«Ååååhhh! «.

Jeg kjenner hvordan musklene i underlivet strammer seg i det det bygger seg opp der nede. Det er like før. Jeg begynner å riste. Tærne mine krøller seg. Underlivet beveger seg opp og ned. Klarer ikke å holde tilbake de små skrikene av vellyst:

«Mmmm…Åååhhh…aaahh «.

Orgasmen får det til å eksplodere av vellyst underlivet mitt. Det er som om varmen stråler utover i rompa, lårene og mageregionen mens musklene i fitta har noen vanvittig deilige kramper. Jeg kjenner det strammer rundt de to fingrene jeg har inni meg. Jeg holder begge henda nesten helt stille der nede, gir bare noen bevegelser som får lårene mine til å samle seg ukontrollert før de igjen spres og samles på nytt. Jeg lander. Herregud så deilig det var. Jeg ligger på ryggen. Puster tungt, rolig. Jeg stryker den ene hånda over magen min, mens jeg smaker på fingrene jeg har hatt inni meg. Jeg har alt likt smaken av mine egne safter. Jeg trekker over meg dyna og blir liggende noen minutter til for å komme meg ordentlig til hektene.

—-

Når jeg står opp går jeg på do og tisser, og tar på meg morgenkåpen før går jeg på kjøkkenet. Jeg lager en kopp kaffe og tar en røyk. Nytelsen jeg akkurat gjennomgikk gjør at jeg ikke klarer å unngå seksuelle tanker mens jeg sitter der. Jeg tenker at jeg skulle hatt ordentlig vare. Jeg har lyst på ordentlig pikk også. Plutselig slår tanken meg at siden det er påskeferie vil nok en del folk som har flyttet bort være hjemme på ferie. Jeg finner frem mobilen min, åpner Tinder i mangel på noe annet her og nå. Jeg har vel ikke brukt Tinder på fem-seks måneder, så det er jo en del materiale å sveipe gjennom. Når byen er så liten blir det jo en del kjentfolk der også. Mange uaktuelle. Tenker nesten å gi det opp i det jeg ser Kristian dukke opp. Han er tydeligvis hjemme på ferie. Jeg og Kristian gikk i klasse på ungdomsskolen. Jeg har jo sett han en del ganger opp gjennom årene og vi har pratet noen ganger på byen. Han er en kjekk fyr. Kort hår, litt skjegg, ganske høy, rundt 1.86-1.88. Normal kroppsbygning. Han var veldig kjekk allerede da, men kanskje litt umoden på den tiden. Jeg husker hvordan vi ofte var kåte på hverandre uten at det førte til mer en pubertal klåing utenpå klærne og tørrjokking, og klinte på en fest i 9.-klasse. Han får uten tvil en «like » av meg og et sekund senere er det en match.

Jeg sender en melding hvor jeg bare sier hei til han. Jeg stomper røyken og drikker opp resten av kaffen min. Ser at klokken bare er 10.30, er jo ikke sikkert han er våken enda. Han har vel ferie han også. Ikke noe umiddelbart svar ser jeg. Jeg bestemmer meg for å ta en dusj for å slå i hjel litt tid. Jeg svettet også litt da jeg koste meg i morges. Jeg finner frem barberhøvelen min i dusjen. Jeg tar underarmene og leggene, selv om det ikke er så veldig lenge siden jeg barberte meg der. Jeg er først litt usikker på hvordan jeg vil ha det på musa mi, glattbarbert er jo det enkleste, men før har jeg fått veldig positive tilbakemeldinger på å ha en tynn, liten veiviser der nede, så jeg bestemmer meg for det. Jeg barberer meg ferdig og gjør meg ferdig med dusjen.

—-

Når jeg kommer inn på kjøkkenet igjen ser jeg på mobilen, to nye meldinger på Tinder fra Kristian, jeg åpner de:

«Hei! «, står det i den første før han følger opp med:

«Lenge siden. Hvordan går det? »

Jeg kjenner jeg blir glad for at han har svart. Jeg svarer:

«Ja, en stund siden nå. Hehe. Går bra med meg. Deilig med ferie. Er du hjemme på ferie? »

Det tar ikke lang tid før han svarer igjen.

«Jepp, hjemme hos mor på påskeferie, kom i går. Ålreit det, skal være en uke til før jeg skal tilbake til Oslo «.

Det at han har «liket » meg selv om han bor i Oslo tyder kanskje på at han er ute etter det samme som meg. Han drar neppe hjem på ferie for å finne kjæreste. Jeg spør hvilke planer han har og det viser seg at han ikke har noe spesielt som skal gjøres.

«Lyst til å komme innom på en kopp kaffe? » spør jeg og trenger ikke vente lenge før han svarer «ja «. Han vet kanskje ikke hvor jeg bor, så jeg gir han adressen.

«Når passer det da? » spør han.

«Når som helst, gjerne nå i formiddag hvis du ikke har noe annet å ta deg til » svarer jeg.

«Ja, jeg kan være der ca 12.30-13.00 » svarer han. Jeg ser på klokka, nå er den 11.15.

«Perfekt! » svarer jeg.

Jeg lager meg litt frokost og sjekker facebook og andre ting mens jeg spiser. I det jeg har spist kler jeg på meg, tar på meg en ganske sexy string og bh, dongeribukse, topp og en genser, før jeg smårydder litt. Jeg lufter også litt på kjøkkenet for å få bort den verste røyklukten. Jeg går stort sett ut på verandaen når jeg skal røyke, men blir noen unntak innimellom.

—-

Klokken 12.35 ringer det på døren. Jeg går ut i gangen og åpner. Der står Kristian. Kjekk som alltid. Jeg synes vel egentlig han er noen hakk over den standarden jeg er vant til. Vi gir hverandre en klem, han tar av seg skoene og henger av seg jakken. Vi beveger oss inn mot stuen. Jeg tilbyr han en kopp kaffe og sier han kan sette seg i sofaen eller stolen. Han takker ja til kaffe og setter seg i sofaen. Jeg har delvis åpent kjøkken, så vi snakker småprater litt mens jeg ordner kaffe. Vi snakker litt om jobb, han er egentlig snekker, men det viser seg at han nå jobber nå for et vaktmesterfirma i Oslo.

Jeg tar med en kopp kaffe fra kjøkkenet til oss hver og setter meg også i sofaen, det er en treseter, så det er litt avstand mellom oss. Selv om jeg gjerne skulle kastet meg over han med en gang.

«Det var jo hyggelig at noen jeg matcher på Tinder for en gangs skyld vil møtes da » sier han med et smil.

«Hehe, ja, det er første gang jeg har vært innom Tinder på et halvt år » svarer jeg.

«Ja, bruker det nesten ikke selv, altfor mange man bare matcher uten at noen tar kontakt. Er jo ikke noe poeng » sier han og tar en slurk av kaffekoppen.

Vi snakker litt om hva vi har gjort de seneste år og tonen er veldig hyggelig. Jeg merker jeg blir litt opphisset av at han sitter der rett ved siden av meg, men jeg skjuler det foreløpig.

Jeg ser at kaffekoppen hans er tom, jeg spør om han skal ha mer, men han sier «nei takk «. Jeg tar de tomme koppene og setter inn på oppvaskbenken. Nå bestemmer jeg meg for at jeg skal teste intimgrensene hans når jeg setter meg tilbake i sofaen ved å sette meg litt nærmere han. Da ser jeg jo med en gang hvilke signaler han gir tilbake.

Når jeg setter meg med igjen setter jeg meg sånn at det bare er 40-50 cm mellom oss. Han smiler som om det var det mest naturlige i verden, så jeg føler at vi er på bølgelengde nå. Jeg kjenner den gode lukten av han og vurderer om jeg bare skal ta mot til meg å kysse han. Men tankene mine blir avbrutt ved at han sier:

«Så god parfyme du har på deg, bra at du ikke bruker for mye, noen folk har ikke skjønt det med dosering, hvilken er det? »

«Boucheron…. » svarer jeg og følger opp med å si meg enig angående dosering av parfymer. Jeg føler at han vil motta et eventuelt kyss positivt, så jeg bestemmer meg for å prøve. Jeg lener meg mot han og sikter leppene mine mot hans. Han gjengjelder det med et enkelt kyss før han sier:

«Femten år eller noe siden sist vi kyssa, hehe «.

Han kysser meg tilbake igjen, tar den ene armen rundt meg og holder meg på ryggen. Han presser meg svakt mot han. Han kysser meg igjen, denne gangen med tunge. Jeg kjenner det kribler i kroppen min i det tungene våre møtes. Jeg tar også mine armer rundt han. Han er så utrolig deilig. Leppene hans er så myke. Han skyver meg forsiktig bakover i sofaen slik at jeg lander på ryggen.

«Jeg har alltid hatt så lyst på deg » sier han og lener seg over meg mens tungene våre møtes igjen. De ordene gjør meg så kåt. Vi kliner rolig og sensuelt, før han beveger munnen sin mot kinnet mitt, kysser meg der, før han beveger den mot øreflippen min og gir den noen kjærtegn med leppene sine og tunga.

«Jaa… » ynker jeg før jeg sier «Har alltid hatt jævlig lyst på deg også. Helt siden ungdomsskolen «. Han beveger munnen sin mot halsen min og kysser meg der. Jeg kjenner jeg får frysninger av det. Det føles så deilig. Han senker kroppen sin ned med den ene armen sin og ligger med all vekt oppå meg nå. Han tar den armen innunder genseren og toppen min, stryker huden min på siden av overkroppen, mens han fortsetter å kjærtegne halsen min. Jeg blir så ufattelig kåt av det han gjør. Han løfter opp overkroppen sin igjen og ser meg i øynene. Et blikk av kåtskap og erotikk. Han åpner glidelåsen på genseren min. Tar den ene hånda innunder toppen igjen. Men beveger den nå mot brystene mine. Han beføler den ene puppen min utenpå bh ‘en.

«Fy faen, jeg har alltid drømt om å kjenne på de deilige puppene dine » sier han og kysser meg på munnen igjen.

«Kom så går vi inn i senga mi! » sier jeg og han spretter opp, hjelper meg opp fra sofaen. Mens vi er oppreist ved sofaen kysser han meg igjen og holder hardt rundt meg. Vi kommer oss ikke inn på rommet og til sengen med det første tydeligvis. Han stryker den ene hånda ned mot den store rompa mi, en runde der og opp igjen. Han tar av meg genseren, legger den i sofaen og snur kroppen min 180 grader sånn at jeg står med ryggen min inntil kroppen hans. Han flytter litt på håret mitt og kysser meg på halsen, mens han stryker meg på magen på innsiden av toppen min. Selv om jeg føler at magen min er litt for chubby så får han meg til å føle meg deilig. Jeg kjenner den ene hånda hans beveger seg mot knappen på buksa mi. Han knepper den forsiktig opp og drar ned glidelåsen før han igjen tar hånda oppover og stryker meg på magen. Jeg er så kåt nå. Det er helt utrolig. Han kysser meg i nakken og lar en hånd gli ned mot skrittet mitt igjen. Nå tar han hånda innenfor buksa og stryker musa mi på utsiden av trusa. Jeg rykker til av kåthet og lager en liten klynkelyd. Han flytter hånda si opp mot magen min igjen. Stryker meg der, og innimellom gir meg så kyss i nakken og på halsen. Jeg tar hånda mi mot buksesmekken hans, knepper opp knappene. Kjenner på innsiden av buksa hans utenpå bokseren. Jeg kjenner at pikken hans er på god vei mot ereksjon og størrelsen på den gjør meg glad.

«Den der skal av » sier han og bruker begge henda til dra av meg buksa, jeg hjelper til med beina nederst. Han stryker over musa mi nok en gang på utsiden av trusa. Men kun bittelitt sånn at han bare teaser meg og tar hånda opp mot den ene puppen min. Jeg drar i buksa hans sånn at den detter av. Jeg kan kjenne pikken hans mot rompa mi. Han presser den mot meg. Jeg tar igjen hånda bak meg for å kjenne på pikken hans, men denne gangen på innsiden av bokser. Den er ennå hardere enn i stad, og dermed enda større.

«Bra størrelse » fniser jeg nærmest i kåthet.

Han tar av toppen min, nå står jeg der bare i den burgunderrøde bh ‘en og stringen min. Han presser igjen underlivet sitt mot rompa mi. Jeg kjenner den store kuken hans mot meg.

«Vis meg hvor senga di er da! » sier han og tar av seg sin genser og følger på med å ta av seg t-skjorta mens han går rett bak meg inn til soverommet. Jeg stopper opp ved senga, gir han et lidenskapelig tungekyss. Han tar tak rundt meg og holder meg tett inntil han, huden på kroppene våre møtes. Han knepper opp bh ‘en min og jeg lar den falle av. I det puppene mine blottes tar han munnen rett mot niplene mine og kjæler med de. Jeg har vært litt misfornøyd med at puppene mine henger litt, men Kristian får meg til å glemme det.

«Puppene dine er jo deiligere enn det jeg har drømt om » sier han og fortsetter å kjæle litt til med. Jeg tar nok en gang hånda nedi bokseren hans. Den harde pikken hans gjør meg så kåt. Jeg runker han litt forsiktig, før jeg tar hånda ned i min truse for å sjekke hvor vått det er. Der er det søkkvått.

Han tar av bokseren mens vi står der.

«Legg deg ned på senga! » sier han.

Jeg gjør som han befaler. Han setter seg på knærne på senga, mellom beina mine. Pikken hans står rett ut. Jeg bøyer meg litt opp og tar den ene hånda mi mot den og gir den noen runk til. Den blir faktisk enda litt hardere. Herregud for en deilig og stor kuk. Den er nok minst 18-19 cm. Jeg bøyer meg mot den og gir den et kyss på glansen. Han bøyer underlivet sitt mot meg slik at pikken kommer nærmere munnen min. Jeg kysser den igjen og lar tunga leke litt med pikkhodet.

«Så deilig du smaker » sier jeg.

Han skyver meg ned igjen sånn at jeg blir liggende på ryggen. Han sitter fortsatt på knærne mellom beina mine, løfter lårene mine litt bakover og begynner å kysse de på innsiden. Det kiler på en så fantastisk måte. Han kysser hvert lår annenhver gang mens han beveger seg nedover mot musa mi. Jeg har fortsatt stringen på meg og han kysser musa mi på utsiden av den. Jeg er så utrolig opphisset nå. Han erter meg litt til ved å kysse litt på låra helt inne mot lysken og så oppå trusa igjen.

«Herregud » får jeg klynket frem mens han setter seg litt oppreist og begynner å ta av meg stringen.

Kjønnet mitt viser seg frem.

«Er du nybarbert? Den stripa der er jævla sexy! » sier han.

«Laga den i dusjen i stad » svarer jeg.

Han bøyer seg ned igjen. Gir meg et kyss med mye leppe oppå klitten min som allerede har svulmet en del opp.

«Mmm » stønner jeg.

Det er så godt. Han lar tunga forsiktig gli opp og ned mellom fitteleppene mine.

«Du smaker så godt » sier han før munnen hans fortsetter å jobbe med skamleppene og klitten. Han tar to fingre som han lar gli inn i den våte

fitta mi. Han masserer g-punktet mitt, først forsiktig. Han suger leppene fast rundt knoppen min mens tunga leker med den. Jeg blir helt euforisk av det.

«Mmm…Åhh, ja, sånn » stønner jeg.

Han øker tempoet og styrken på massasjen av g-punktet, samtidig setter han også opp farta på tunga som leker med klitten. Jeg merker at jeg ikke kommer til å holde lenge.

«Åååå, ja » stønner jeg, høyere denne gangen. Jeg blir mer og mer andpusten. Han gjør det så utrolig deilig for meg. Jeg merker allerede hvordan det bobler der nede. Jeg begynner smått å skjelve i underlivet og øverst i lårene. Jeg kjenner jeg er på vei til å komme. Han jobber iherdig med fitta mi som strammer seg rundt fingrene hans.

«Åååå… Mmmm…Herreguuud! » stønner jeg høyt i det jeg kjenner hvordan det koker over av vellyst i musa mi. Pusten min er helt uregelmessig og jeg mister meg selv. Eksplosjonen der nede skyter ut og stråler ut gjennom beina og overkroppen min, sammentrekningene i fitta mi føles helt magiske.

«Ååååååhhhh! » skriker jeg nærmest. Lårene mine klemmer nesten fast hodet hans der. Kroppen min rister.

«Ååååååhhh, mmmmm » stønner jeg. Herregud så god han er. Nå holder han bare munnen på klitten uten noen bevegelser mens jeg kjenner etterskjelvene gå gjennom underlivet mitt og jeg lander fra orgasmen.

«Herreguuuud » sier jeg. Jeg småler i det kjenner roen og velbehaget fyller kroppen. Han tar hodet sitt opp fra musa og opp til mitt hode. Han kysser meg intenst på munnen, mens tunga hans møter min. Jeg kjenner smaken av meg selv. Han avslutter med å gi helt enkle kyss.

«Herregud du er så deilig, Camilla » sier han mens han ser meg i øynene og smiler lurt til meg. Jeg tar hånda mi ned mot pikken hans, den er steinhard. Jeg runker den forsiktig. «Jeg har så lyst til å kjenne deg inni meg » sier jeg.

«Skal jeg bruke kondom? » spør han.

«Neida, det går bra. Jeg går på p-piller » sier jeg.

«Ok! Ta denne puta under deg » sier han og plasserer en pute under korsryggen min slik at han kan trenge ordentlig dypt inn i meg.

Han setter seg på knærne mellom beina mine og løfter opp beina mine litt under knærne. Fitta mi gaper mot han. Den er rennende våt nesten. Han tar pikken sin i hånda og fører den mot åpningen min. Han fører tuppen av den forsiktig inn, ut og inn igjen. Det er god følelse.

«Mmm » stønner han lavt. Han har bare 1/3 av den inni meg foreløpig. Han holder fortsatt rundt den med hånda, legger seg over meg sånn at pikken er rett over hullet og lar mer av den gli inn mens han ser meg i øynene. Herregud så sexy!

«Du har så deilig kuk, Kristian! Åååh! » får jeg stønnet fram mens han fortsetter å fylle meg opp med en rolig jevn bevegelse helt til han når bunnen. Han gir meg et kyss på munnen der tungene våre møtes og holder pikken i ro mens han er på bunn. Jeg gjør noen jokkebevegelser utav ren kåtskap mens vi kysser. Det er så deilig å være fylt av pikken hans.

Så tar han henda sine rundt anklene mine og holder beina mine bakover. Han lar pikken gå rolig ut igjen, nesten helt ut, før han gir et kraftig støt helt til bunns.

«Åååhhh ja! » stønner jeg høyt i det han støter. Han gjentar samme manøver, rolig ut, hardt inn.

«Åååhh ja, fortsett sånn! » sier jeg stønnende til han.

Han fortsetter med den bevegelsen, men øker tempoet gradvis og jeg stønner høyt hver gang han støter til bunns. Nytelsen er utrolig. Man hører hvor våt fitta mi er når han støter.

«Ååååhh, ja, knull meg….sånn! » stønner jeg høyt. Kristian øker takten fortsatt og nå er det regelrett hardpuling jeg blir utsatt for.

«Er det deilig? Åh! Liker du det? » sier Kristian med tung pust.

«Åååhhh! Ja! Ja! Ja! » skriker jeg nesten. Jeg kjenner det bygger seg opp i underlivet. Han knuller meg fortsatt like hardt og kjører pikken like dypt. Jeg tar henda mine rundt han og holder han på rumpeballene. Presser han mot meg. Han holder fortsatt bena mine bakover i anklene. Jeg kjenner det er rett før jeg når klimaks.

«Åh sånn! Ja! » stønner jeg høyt.

«Åh, ja, Camilla, så jævlig godt å være inni fitta di » stønner han og ser meg dypt i øynene. Er så deilig når han sier navnet mitt.

«Åååhhh… Ja! Ja! Ja! » skriker jeg.

Små bølger vokser seg større og større nedentil. Jeg begynner å skjelve med økende styrke og pusten blir tyngre. Pusten hans blir også mye tyngre. Ansiktet hans blir slørete. Han er også i ferd med å komme.

«Mmmmm » stønner han.

«Åhhh! Kristian! Ja! » skriker jeg mens den store pikken hans fortsetter å gå inn og ut av fitta mi i høyt tempo.

«Åååh! Camilla! Ååhh! Jeg skal komme med deg! » stønner Kristian mens han fortsetter å knulle meg hardt.

«Åååå! Ja! Ja! Ja! » skriker jeg.

«Mmm! Åh » stønner han høyt.

Fyrverkeriet i underlivet mitt eksploderer og orgasmen sprer seg utover i kroppen min. Han ser på ansiktet mitt mens nytelsen tar overhånd.

«Ååå! ååå! ååå! » stønner jeg.

Fitta mi strammer rundt pikken hans.

Jeg strammer grepet jeg har på rompeballene hans.

«Åå! Camilla… Åhh jaaa! » stønner han høyt. Han tømmer seg dypt inni meg og roer ned farten på jokkingen, og fullfører orgasmen sin med noen dype støt med litt kraft.

«Ja! Åh! Ja! Herreguuuud! Mmmmm! » stønner jeg. Det er så utrolig deilig å komme sammen med han. Føles som om vi nesten smelter sammen.

«Mmmm! Mmmmm! » stønner han og gir meg et vått kyss. Jeg kjenner noen kraftige og fantastisk deilige etterdønninger i underlivet mitt.

«Åååhhh » stønner jeg mens jeg fortsatt småskjelver. Jeg presser underlivet hans hardt mot meg og holder han inni meg til etterskjelvet har gitt seg.

«Mmm… Det var så jævla godt, Camilla! » sier han og kysser meg på munnen igjen. Han slipper også taket rundt anklene mine.

«Mm! Var sjukt deilig » sier jeg og samtidig slipper jeg taket jeg har på rompa hans og jeg lar han trekke seg ut. Den gode pikken hans glinser av saftene mine og spermen hans.

«Få slikke den ren da! » sier jeg til han. Han setter seg oppå brystet mitt og lar meg smake. Jeg synes pikken hans smaker deilig av både fitte og sperm. Han ynker seg litt når tunga leker med pikkhodet hans, før han legger seg ned ved siden av meg og kysser meg på munnen.

Vi ligger og koser i noen minutter før jeg må på do, både tømme meg for sperm og tisse.

—-

Jeg lar han låne en morgenkåpe av meg, siden jeg har flere. Vi går inn på kjøkkenet, drikker litt vann og jeg må ha en røyk. Jeg tilbyr han en røyk som han takker ja til, selv om han egentlig bare er festrøyker. Vi sitter ved kjøkkenbordet til vi er ferdig å røyke og deretter setter vi oss i sofaen i stua. Nå sitter vi tett inntil hverandre. Småkoser litt.

«Ja, du angrer vel ikke på at du tok kontakt? » spør han med et lurt blikk.

«Hah.. Nei! » svarer jeg bastant. Jeg ser på klokken. Den har blitt 13.53. Jeg spør om han er sulten og vi finner ut at vi tar to brødskiver hver. Vi spiser skivene i stuen. Det er greit å få fylt på litt energi igjen.

—-

Når skivene er fortært blir vi sittende i sofaen med morgenkåpe mens vi koser og småkysser litt.

«Du er så fin » sier han mens han ser meg i øynene. Jeg blir glad når han sier sånt. Kanskje også litt kåt. Jeg er i det minste fast bestemt på at vi skal ha oss en runde til etterhvert.

«Fin du også! » svarer jeg og gir han et kyss på munnen før jeg setter meg overskrevs på fanget med ansiktet mot hans. Jeg gir han noen deilige kyss på munnen før jeg begynner å kysse han på halsen. Han legger armene sine på ryggen min. Jeg tolker den litt tyngre pustingen hans som et tegn på at han liker det. Jeg bruker også litt tunge på halsen hans.

«Det kiler på så deilig » sier han. Jeg tar hendene mine innunder morgenkåpen hans og stryker han på brystet. Etterhvert begynner jeg også å kysse han på brystet. Jeg veksler mellom å kjærtegne niplene hans og saftige kyss på brystkassa hans. Han svarer med å ta hendene sine under morgenkåpen min. Han stryker meg på ryggen og bruker fingertuppene og neglene på en slik måtte at det begynner å krible inni meg. Jeg begynner å kysse han på halsen litt igjen. Kristian beveger henda sine ned mot rumpa mi. Det er deilig å kjenne hvordan hendene hans pirrer meg.

Jeg beveger den ene hånda mi ned mot kølla hans. Den er sånn halvveis hard, men jeg har en plan for at den skal bli det den var tidligere. Jeg tar hendene hans fra ryggen min og holder de fast ved siden av han. Jeg kysser han nedover brystet og magen, slipper hendene hans, før jeg setter meg på kne foran han i sofaen. Jeg tar en pute under knærne og bøyer meg frem mot pikken hans. Høyrehånda mi holder rundt den og jeg begynner forsiktig å tease han med tungespissen, mens den sirkulerer og roterer rundt pikkhodet. Jeg fukter leppene mine og tar pikken i munnen, jeg runker han samtidig. Han stønner lavt og jeg lar puppene mine subbe nedi lårene samtidig. Jeg kjenner hvordan kuken hans vokser i hånda og munnen min. Jeg tar venstrehånda mi ned på musa mi. Den er ganske våt, jeg fukter to fingre i åpningen min og fordeler saftene litt utover fitta mi. Jeg begynner å massere klitten min forsiktig. Det føles deilig. Ekstra god følelse å ha en kuk i munnen samtidig. Men nå har pikken blitt så hard at jeg nesten ikke får plass til den ordentlig i munnen, så jeg slikker han litt på pikkhodet, samtidig jeg runker både han og meg selv forsiktig. Jeg blir så utrolig kåt av pikken hans og klarer ikke å unngå noen sukkelyder når jeg tar på klitten min. Hadde jeg satt opp tempoet på masseringen ville jeg nok å ha kommet rimelig fort.

«Ååh…. Herregud så deilig du er! » sier han til meg. Jeg tar munnen min bort fra pikken hans og holder den med hånda.

«Du har så herlig og stor pikk » sier jeg før jeg fukter pikkhodet hans med munnen, deretter flytter jeg meg opp slik at jeg sitter overskrevs over han igjen. Jeg løfter litt på underlivet mitt, smører musa mi igjen og holder den harde pikken hans slik at jeg kan tre meg ned på den. Jeg lar bare tuppen av pikken være inni meg i starten og jeg lager minimale jukkebevegelser.

«Jeg elsker pikken din! » sier jeg til han mens jeg ser han intenst i øynene. Så gir jeg han et kyss. Vi kliner litt mens jeg holder underlivet nesten helt stille. Jeg tar høyrehånda mi ned på musarr og samtidig lar jeg meg senke lengre ned på staken hans.

«Mmmmm! » bryter jeg ut mitt kyssingen og jeg lar pikken gli inn og ut i et rolig tempo, mens langfingeren og ringfingeren på høyrehånda mi jobber med klitten. Han tar tak i håret mitt og holder hodet mitt slik at vi ser hverandre inn i øynene.

«Ååå! Mmmm! » stønner jeg. Blikket hans er så sexy. Han gjør meg så ekstremt kåt.

Jeg senker fitta mi helt ned på pikken hans nå. Det er så utrolig godt. Han fyller meg helt opp.

«Mmm! » stønner han.

«Åååå! » stønner jeg en del høyere samtidig. Jeg rir han ganske sakte. Det føles så utrolig deilig. Jeg øker tempoet på masseringen av klitten. Jeg løfter meg opp og tar pikken ut av fitta. Jeg har nok med klitorisen min nå kjenner jeg. Kristian begynner å runke å pikken sin forsiktig med meg fingrende overskrevs over han. Jeg merker at klitten vokser og det sprer seg noen dønninger fra underlivet mitt. Jeg merker at det ikke er lenge til det går for meg. Det bobler der nede. Jeg puster tyngre. Det er så deilig!

«Mmmmm….Aah! » stønner jeg høyt.

«Åja Camilla, se på meg! Se på meg når du kommer » sier Kristian mens han holder hodet mitt sånn at ansiktene våre er mot hverandre.

Jeg øker intensiteten litt til på klitten.

«Ååååååå! jaaah! » stønner jeg høyt.

«Mmm…Ja, du er så deilig Camilla » stønner Kristian for å gjøre det deiligere for meg mens han ser på orgasmefjeset mitt. Jeg klarer bare unntaksvis å gjengjelde blikkontakten.

«Åh! Åh! Åh! » stønner jeg høyt. Jeg kjenner begynner å skjelve, lårene rister så de ikke klarer å holde seg oppe lenger, de synker ned på lårene hans. Jeg hikster etter pust.

«Åååååååå! Ååååå! » stønner jeg høyt, nesten hyl.

«Ja! Ja! Ja! » stønner Kristian.

Det stråler av vellyst fra musa mi og utover i kroppen.

«Mmmm, åååååå! » stønner jeg og kommer meg over toppen og kjenner jeg er i ferd med å lande igjen i det jeg gnikker musa mi mot låret hans. Låret hans blir vått av saftene mine.

«Åå, du er så deilig Camilla » sier han og overkroppen min synker ned mot kroppen hans. Jeg hviler hodet mitt mot kinnet og nakken hans.

«Ååhh, herreguuud så deilig det var! » sier jeg. Jeg løfter litt på rompa og låra for å få tak i pikken hans. Jeg kjenner den fortsatt er hard. Jeg holder den opp og trer den søkkvåte fitta mi på den. Jeg kaster av meg morgenkåpen, men Kristian beholder sin på. Jeg tar hele kuken hans i første støt. Jeg rir han bestemt nå. Kjører pikken helt inn for hvert støt. Det føles så godt. Jeg setter opp farta litt.

«Mmmm » stønner Kristian og svarer med motjokking.

«Åååhh, ja » stønner jeg. Det er så deilig å kjenne den store pikken hans fylle fitta mi. Kristian holder meg på den svære rompa mi.

«Du har så jævla sexy rompe » sier han og gir den ene rumpeballen et klask med flat hånd.

«Ååååå » stønner jeg og rykker litt til. Han holder jukkebevegelsen min fast med et grep rundt hoftene min.

«Vi legger oss på langs isteden » sier han, jeg løfter opp underlivet mitt og lar han flytte seg slik at han ligger ryggen. Jeg vil ha pikken hans inn i meg igjen, men jeg vil bare smake litt på den der han ligger. Jeg slikker litt på pikkhodet og tar den en liten tur inn i munnen samtidig som jeg runker han. Jeg vil ha pikken inn i fitta mi igjen og setter meg oppå den. Jeg lar den trenge helt inn i meg. Deilig.

«Mmmm….Åå » stønner jeg og flytter overkroppen min sånn at jeg kan gi han et kyss. Han tar tak i rompa mi og utnytter muligheten til å støte pikken sin hardt inn i meg et par ganger mens jeg ligger over han. Det er så godt.

«Åååå, herregud ja! » stønner jeg og svarer med å ri han taktfast. Han fortsetter å støte hardt i mot mens han holder rompa mi litt opp med et solid grep. Han øker tempoet på støtingen sin. Jeg får ikke ridd han sånn det er nå, må bare stå stille på alle fire mens jeg knulles hardt fra undersiden. Kjenne pikken hans som sklir inn og ut i et kjapt tempo.

«Åja, ja, ååå, ja, sånn! » stønner jeg. Han setter opp farten ytterligere og klasker meg på den ene rumpeballen en gang til.

«Åååååhhhh, aaaaa! » skriker jeg.

«Se på meg! » stønner Kristian. Jeg prøver å holde blikket hans, men det er ikke så lett når han knuller meg så hardt og kjapt.

«Ja! Ja! Ja! » stønner jeg så høyt at det nesten er skrik. Jeg puster uregelmessig. Gisper etter luft.

«Ååh, ja, Camilla! Kom for meg! Åja » stønner Kristian til meg. Det begynner å bølge i underlivet mitt. Det bygger seg opp til en tsunami av nytelse.

«Åååhhh! Åhhh! Åhhhh! » stønner jeg høyt.

Jeg kjenner det kribler og stråler av vellyst der nede. Den harde knullinga hans gir meg en intens orgasme.

«Åååh, Ja! Ja! Ja! Åååååh » skriker jeg.

Hoftene, rompa og underlivet på meg rister. Heldigvis holder Kristian underlivet mitt på plass med et solid grep som gjør at pikken hans ikke går ut av bane.

«Mmmmmmmmmm! » får jeg hylt ut av.

Fitta mi strammer seg rundt pikken hans og det drypper safter ned på området rundt pikken hans. Han bremser knullingen sin og gir noen rolige støt. Jeg kjenner hvordan de deilige etterskjelvene i underlivet sprer seg utover. Kroppen min synker sammen over Kristian og han gir meg et kyss på munnen.

«Mmmm! » stønner jeg i det han trekker pikken sin ut av meg.

«Ååååååå, så jævlig deilig. Fy faen så bra du knulla meg! » sier jeg med andpusten stemme.

Han smiler til meg, gir meg et langt og deilig kyss med tungene våre. Jeg kjenner han begynner å runke seg selv der han ligger under meg mens vi kysser. Jeg beveger meg nedover på kroppen hans. Han er så sexy der han ligger med den harde pikken i hånda si.

«Skal jeg hjelpe deg? » spør jeg mens tungespissen min møter pikkhodet hans, mens han fortsatt runker den.

«Mmmm » stønner han. Jeg kysser og slikker pikkhodet hans.

«Har du lyst til å komme? » spør jeg han.

«Gjerne det, jeg er nok ikke så langt unna kjenner jeg » svarer han.

«Ok, sprut på meg når du kommer da! Du kan bestemme hvor » sier jeg og setter meg opp i sofaen, men det er forgjeves, fordi han fører meg ned igjen. Han stiller seg ved siden av meg, fører pikken inn i munnen min mens han runker seg selv. Pikken hans er så fin og deilig. Jeg tar hele pikkhodet hans inn i munnen. Suger litt på det før jeg gir det litt behandling av tungen igjen.

«Mmmm » stønner han lavt og bøyer hodet sitt ned og gir meg et deilig kyss på munnen. Han reiser seg igjen og stiller seg opp ved siden av overkroppen min. Jeg merker han puster tyngre og det begynner å rykke litt til i underlivet sitt. Han overrasker meg litt ved at han setter seg på knærne mellom beina mine.

«Spre beina litt! » sier han og jeg sprer de villig.

«Nå kommer jeg snart! » varsler han.

«Åja, sprut på meg med den deilige pikken din! » sier jeg til han. Han bøyer overkroppen sin ned og stiller seg med sitt ansikt bare 15 cm fra mitt. Han ser meg i øynene. Jeg ser det deilige uttrykket han får i fjeset. Han puster tyngre og er ved bristepunktet merker jeg.

«Mmmmm » stønner jeg mens vi ser hverandre i øynene.

«Åhh,….Camilla…Åhhhh…Camilla » stønner han høyt samtidig som jeg kjenner at jeg får en sædsprut utover magen og litt av puppene mine.

«Åååååå…Camilla » stønner han igjen mens vi ser hverandre i øynene.

«Mmmmm.. » stønner jeg tilbake til han.

«Åhhh…Mmmm…Herregud! » stønner han høyt før han puster ut og slipper taket i pikken sin. Jeg smiler til han.

«Ååå, så jævlig deilig! » sier han. Jeg kjenner spermen på magen og puppene mine og gnir den litt utover med henda mine. Han bøyer seg ned over meg. Leppene våre møtes i et kyss. Vi kliner litt før jeg setter meg opp og tar på morgenkåpen igjen.

«Nå går vi og tar en sig » sier jeg til han.

—–

Vi setter oss ved kjøkkenbordet og tar en røyk. Kristian setter seg på stolen ved siden av meg og tar en arm rundt meg. Jeg ser på han.

«Litt synd at vi ikke har gjort det her tidligere » sier jeg til han.

«Vi kan jo gjøre det flere ganger i fremtiden da » svare han.

«Absolutt » sier jeg kategorisk og bøyer meg mot han og kysser han. Han tar hånda innunder morgenkåpen min og stryker meg på ryggen. Det er så godt når han tar på meg.

«Skal du være med å ta en dusj? Jeg må iallfall skylle bort spermen din og vi svetta jo også litt » spør jeg.

«Klart det » svarer han. Vi stumper sigarettene våre og reiser oss opp og går på badet.

«Kanskje vaske disse morgenkåpene også » sier jeg og tar av min når vi har kommet inn på badet.

«Jeg skulle egentlig ha pissa litt… » sier han.

«Jeg kan gå ut hvis du vil, men det er ikke noe problem for meg om du gjør det foran meg » svarer jeg.

«Nei, bare bli her » sier han. Jeg går inn i dusjen så han får litt privatliv i det minste og setter på dusjen. Jeg har ikke verdens største dusj akkurat, men han stiller seg tett inntil meg når han kommer inn til meg. Han tar armene rundt meg, holder meg inntil han og leppene våre møtes i et deilig kyss. Det er så deilig å kjenne den nakne kroppen hans mot min. Han bruker hendene til å stryke meg på ryggen og rompa. Det er så deilig å stå så tett inntil han. Jeg tar litt såpe og såper inn meg selv og han. Vi har begge dusjet tidligere i dag, så vi trenger ikke så veldig grundig vasking, men jeg tar dusjhodet i hånda og holder det sånn at vi kan begge kan vaske oss nedentil. Han kysser meg igjen og tar den ene hånda forsiktig på musa mi. Jeg blir så tent av han. Han stryker bare lett der nede før han tar hånda rundt meg igjen. Han fortsetter å kysse meg, og tungene våre møtes i et lidenskapelig kyss. Jeg blir så kåt av han. Mens vi kysser stryker jeg han nedover mot rompa før jeg beveger den ene hånda foran på han og kjenner på pikken og ballene hans. Han gjengjelder det og tar på musa mi igjen og lar langfingeren beføle meg nede ved åpningen før han forsiktig lar den gli såvidt inn i meg. Det er ganske deilig. Han får meg til å ville ha han en gang til i dag.

«Skal vi tørke oss og gå en tur inn i senga? » spør jeg med et blikk fylt av lyst.

«Hvis du orker mer » svarer han.

Jeg skrur av dusjen og gir han det ene av de to store håndklærne jeg har funnet fram. Når vi kommer ut av dusjen og har fått tørket av det verste, så inviterer han meg inn i sitt håndkle og tar det rundt meg. Jeg bare må kjenne mer på kuken hans mens vi står sånn. Jeg gjør noen runkende bevegelser. Den blir hardere når jeg tar på den. Han ser på meg med et smil før han kysser meg igjen. Jeg begynner å kysse han på halsen, samtidig som jeg tar på kuken hans. Det virker som han setter pris på det, fordi den vokser litt til i hånda mi. Jeg kysser han nedover brystet og magen, før jeg går ned på knærne og tar pikken hans i munnen. Jeg suger han til jeg merker at pikken hans er på det hardeste. Jeg runker han også litt, mens jeg bruker tunga mi på pungen hans. Det er så opphissende å se pikken hans stå rett ut, helt stram. Jeg reiser meg opp igjen, gir han et kyss.

«Skal vi gå inn i senga? » spør jeg.

«Klart det » svarer han.

Vi går inn på rommet og begge er helt nakne. Han fører meg bort i sengs og vi setter oss på knærne der. Jeg tar igjen et grep rundt den nydelige pikken hans mens vi kysser hverandre både på munnen og halsen. Han fører meg ned på alle fire så rompa mi står opp og han begynner å kysse fitta mi bakfra. Han putter tunga inn og ut av meg noen ganger. Jeg kjenner hvordan det pirrer meg. Han legger seg ned på rygg innunder meg, slik at vi ligger i 69.

«Fitta di er så deilig » sier han før han begynner å la munnen sin jobbe med fitteleppene og klitoris. Jeg får den deilige pikken hans i trynet mitt. Jeg begynner å la tunga mi leke litt med den før jeg tar hele pikkhodet i munnen. Han penetrerer meg med to fingre samtidig som munnen hans jobber med kliten min. Jeg blir ekstra tent når jeg har pikken hans rett foran meg og kan ta den i munnen når han slikker og fingrer meg. Han øker intensiteten med tunga si. Det er så deilig. Han følger på med fingrene også og masserer g-punktet mitt.

«Mmmm….Åhhh! » stønner jeg frem litt dempet av pikken hans i munnen min. Jeg må ta den ut av munnen litt, men jeg runker den. Jeg kysser pikkhodet hans. Det er så utrolig deilig at jeg kan ha der mens jeg blir tilfredsstilt. Så deilig at jeg kjenner godfølelsen bygger seg opp i fitta mi.

«Mmmm! Åh » stønner jeg. Og klarer bare å konsentrere meg om å runke pikken hans nå. Det begynner å nærme seg klimaks allerede merker jeg.

«Åååhh! ja! » stønner jeg høyt. Jeg kjenner hvordan det begynner å krible i musa mi og den herlige følelsen sprer seg utover i underlivet mitt. Jeg begynner å skjelve i låra og jeg presser musa mi ned mot munnen hans. Jeg puster tyngre.

«Åååå, jaaa! » stønner jeg og jeg kjenner at det går for meg. Jeg tar leppene mine rundt tuppen av pikken hans rett før orgasmen skyller gjennom meg.

«Mmmm….Mmmm » stønner jeg mens pikken hans er omfavnet av leppene mine, før jeg igjen frigjør munnen min.

«Ååååå…Jaaa! Åhh! » stønner jeg høyt. Hele underlivet mitt skjelver og skjelvingene forplanter seg utover i kroppen min.

«Mmmm…. » stønner jeg mens orgasmen min avtar. Han stopper bevegelsene med tunga og fingrene.

«Åååh! Så deilig » får jeg hikstet frem.

«Fitta de rant av safter da du kom » sier han til meg.

«Mmm » sukker jeg av nytelse.

«Bli stående sånn » sier Kristian og smetter ut fra posisjonen, mens jeg blir stående.

Han stiller seg opp bak meg. Han fører pikken sin mot fitta mi og gnir pikkhodet mellom de våte skamleppene mine for å erte meg litt. Han klasker pikken sin mot fitta mi noen ganger før han finner veien til hullet. Han fører pikken noen få centimeter inn og tar den ut igjen, gnir den på nytt mellom fitteleppene mine. Det gjør meg så kåt.

«Du er så nydelig. Fitta di er fantastisk » sier han til meg.

Nå entrer han hullet mitt igjen, men lar pikken gli rolig, helt til bunns i meg. Han gir meg noen forsiktige støt. Det er så deilig å kjenne han inni meg.

«Mmm » stønner jeg lavt.

Han tar tak rundt hoftene mine, lar pikken sin gli nesten helt ut før han presser meg bakover i takt med et hardt støt helt inn og holder den der inne noen sekunder.

«Åhh, ja » stønner jeg.

Han gjentar samme bevegelsene med et nye støt. Han har et veldig rolig tempo i starten, men stor kraft i støtene sine. Måten han holder meg i hoftene og fører meg mot han er helt fantastisk. Han bestemmer seg for å sette opp farten.

«Ååhh, sånn ja! » stønner jeg.

«Skal jeg ta deg hardere? » spør han ivrig.

«Ja, knull meg hardt! » svarer jeg han.

Han gjør som jeg vil og knuller meg hardere. Det er høye klaskelyder hver gang han støter og treffer rumpeballene mine. Tempoet er så forrykende at jeg merker det vil gå for meg med en gang.

«Åååå, ja » skriker jeg. Jeg kjenner hvordan hendene hans holder meg i fast grep rundt hoftene. Det er en fantastisk følelse som begynner å bygge seg opp hos meg. Pusten min blir tyngre, jeg gisper etter luft.

«Mmmm…. Ååååhhhh! » stønner jeg høyt mens han forsetter å kjøre hardt på. Jeg kjenner varmen, skjelvinger og kramper som sprer seg utover i kroppen fra fitta mi. Armene som holder overkroppen min oppe svikter under meg. Jeg må spenne hendene mine sammen slik at jeg griper lakenet.

«Ååååå! Ååååå! » skriker jeg.

Jeg kjenner hvordan fitteveggene mine presser seg sammen rundt pikken hans mens han fortsetter å kjøre hardt på.

«Ååå, ja, Camilla, du er så deilig! Kom for meg! » stønner han til meg mens han puster tungt. Det er så deilig å høre han snakke til meg. Jeg er i himmelen.

«Ååååååhhh » skriker jeg igjen, mens han presser underlivet mitt mot madrassen og legger hele tyngden oppå meg i det han roer ned støtinga.

«Åja, camilla! » stønner han til meg mens han gir meg et siste hardt støt dypt inn som får hele underlivet mitt til å skjelve i ekstase.

«Åååååhhh…. Mmmmhhhh! » stønner jeg høyt i det jeg omsider lander etter den deilige orgasmen. Han kysser meg på nakken bakfra mens han legger kroppen sin over ryggen min. Han blir liggende oppå meg med pikken inni fitta mi i et minutts tid mens jeg samler meg igjen.

«Fy faen, det var så deilig! » sier jeg til han med et sukk. Han tar pikken ut av meg, setter seg opp på knærne og får meg til å legge meg over på ryggen.

Han legger den ene puta under rompa mi og den andre bak nakken slik at jeg har full utsikt over den gapende fitta mi og den herlige pikken hans.

«Ååå, du er så jævla sexy, Camilla » sier han mens han bøyer beina mine litt bakover og ser meg i øynene. Han fører kuken noen få centimeter inn i meg. Det føles deilig. Han fører den ut igwjen. Han gnir og klasker den litt mot klitten min. Det er så godt.

«Mmmm » stønner jeg og han ser meg fortsatt dypt inn i øynene. Han putter kuken litt inn i meg igjen, før han igjen tar den ut for å leke med klitten min.

«Musa di er så deilig, Camilla! » sier han og fortsetter å kjæle pikken mot klitten og fitteleppene mine, og av og til fører han den sakte inn med pikkhodet sitt mot g-punktet mitt. Jeg har full utsikt der jeg ligger og blir så pirret av å se den harde, store pikken leke med musa mi. Han lar den massere klitten min med et litt høyere tempo nå. Fitta mi er skikkelig våt.

«Mmmmm…. » stønner jeg og kjenner det er på vei til å bygge seg opp der nede igjen, men jeg vil ha den svære kuken hans inni meg.

«Åååååå! Få den inn i meg! Knull meg! » stønner jeg høyt. Jeg tar et tak rundt kuken hans og putter den inn mellom leppene der nede, mens jeg går over til å massere klitten med hånda mi. Han kjører kuken hardt og dypt inn i meg og ser meg dypt i øynene.

«Liker du det? » spør han mens han smiler lurt til meg. Han bøyer beina mine enda mer bakover for å trenge dypere inn i meg. Jeg eksploderer allerede der nede i det pikken hans fyller meg og han gir meg noen harde, dype støt. To av fingrene mine stimulerer den oppsvulma klitten min samtidig.

«Åååååhhhh!!! Åhhhhh!!! » skriker jeg av nytelse. Jeg ynker meg der jeg ligger og blir pult av den deilige pikken hans. Jeg hører hvordan saftene mine får det til å surkle der nede. Det blir ekstra deilig av at jeg masserer klitten samtidig. Orgasmen skyller over meg og jeg kjenner skjelvinger fra musa og ut gjennom kroppen min.

«Ååå!! Jaaa!! Ååååhhhh!!! » skriker jeg i vellyst. Det spenner seg i underlivet. Jeg mister kontrollen over pusten min. Jeg ser på kuken hans, han gir meg noen siste harde støt og musa mi strammer seg rundt den. Underlivet mitt smårister og orgasmen fremkaller en liten sprut fra fitta mi.

«Åhhh! Ja! » skriker jeg nærmest.

«Åhh, så deilig du er Camilla! » stønner han til meg med tung pust og han trekker kuken sin ut av meg. Det renner safter ut av fitta mi i dragsuget av kuken hans.

«Åhhhh! » får jeg stønnet fram.

Han bøyer hodet sitt ned mot musa mi og slikker i seg saftene mine.

«Herreguuud! Du fikk meg jo til å sprute jo! Mmmmmm…. Du er så deilig! Du får meg til å komme hele tida med den store pikken din! » sier jeg til han.

Han fører hodet sitt mot mitt og gir meg et intenst tungekyss der jeg kjenner smaken av saftene mine. Jeg tar hånda mi ned mot den harde kuken hans og runker han.

«Du gjør meg så jævlig kåt » sier han og ser meg dypt inn i øynene. Blikket hans er så deilig. Ser at han nyter å bli runket av meg. Jeg dytter han over på ryggen sin og tar hodet mitt ned mot pikken hans. Jeg kysser pikkhodet hans, bruker tunga til å kjærtegne han, før jeg tar den inn i munnen min og suger han. Pikken hans er så hard og stor. Jeg prøver å ta så mye som mulig av den inn i munnen min, før jeg sakte lar den gli ut igjen. Jeg runker han og lar tunga og leppene mine kjæle med pikkhodet hans. Han tar tak rundt hodet mitt.

«Åååhhh! Så deilig Camilla! » stønner han mens munnen fortsette å gi han behandling. Jeg vil at han skal komme, men håper vi kan få komme sammen, så jeg beveger hodet mitt opp mot hans.

«Er du langt unna eller? Jeg har lyst til å komme sammen med deg! » sier jeg.

«Skal jeg knulle deg da? » spør han.

«Åja, jeg vil at du skal komme inni meg igjen » svarer jeg han.

«Legg deg på ryggen! » kommanderer han. Jeg legger meg villig over på ryggen. Nok en gang plasserer han puta under korsryggen min og sprer beina mine. Han setter seg på knærne mellom beina mine. Jeg tar høyrehånda mi ned mot pikken hans og fører den mot musa mi. Jeg gnir den først mellom skamleppene og opp mot klitten. Jeg masserer den forsiktig med pikken hans og runker han samtidig. Det er en deilig følelse. Jeg kjenner at jeg må ha han nå og fører pikken mot den glinsende våte åpningen min.

«Fitta di er så deilig og trang » sier han og presser kuken forsiktig inn i meg. Han bøyer beina mine bakover og bøyer seg ned mot meg, gir meg et kyss og ser meg i øynene.

«Er du klar, Camilla? » spør han og gir meg et støt der han fyller meg med pikken sin.

«Ååå! Jaaa! » stønner jeg. En fantastisk følelse. Han gir meg nok et kyss før han setter seg helt opp på kne igjen. Han begynner å pule meg taktfast med ganske harde støt. Jeg kjenner at pikken hans ikke vil la orgasmen min vente særlig lenge denne gangen heller.

«Ååååhh! Jaa! Sånn! » stønner jeg.

«Det er så deilig å knulle deg! » stønner han og har et høyt tempo på støta som fyller meg opp. Jeg tar høyrehånda mi ned på musa mi og bruker to fingre på klitten. Følelsen er berusende deilig. Både han og jeg blir mer og mer andpustne.

«Ååååååhhhh!! » stønner jeg og kjenner at jeg begynner å komme. Det bobler av ekstase i musa mi.

«Ååhhh! Ja, Camilla! Nå kommer jeg snart! Se på meg! » sier han stønnende til meg mens han fortsetter å knulle meg hardt. Han holder hodet mitt fast slik at vi kan se på hverandre.

«Åååååhhh! » skriker jeg nesten. Musa mi strammer seg rundt kuken hans. Fingrene mine masserer klitten også.

«Åååhhh Camilla! » stønner han.

Det går skjelv fra underlivet mitt og utover i kroppen min. Orgasmen skyller over meg. Det er så utrolig deilig. Jeg kjenner låra og leggene mine rister ukontrollert. Fingrene på klitten gir også ekstra nytelse. Jeg avgir nok en gang en liten sprut fra musa mi. Ansiktet hans skjærer en sexy orgasmegrimase. Hans orgasme samtidig med min forsterker bare opplevelsen og den gode følelsen.

«Åååååå! » hikster jeg.

«Ååå, ja, Camilla! Ååh, ja, Camilla » stønner han høyt. Det er så deilig å høre han si navnet mitt.

Han tømmer ladningen med spermen sin helt innerst i meg.

«Åååååå! » stønner vi begge nesten brølende i kor. Underlivet mitt skjelver.

«Åååå, Camilla! » stønner han i det hans siste støt fyller fitta mi og jeg kjenner jeg går inn for landing fra himmelriket. Han legger overkroppen sin ned mot min.

«Åååååhh! » stønner jeg høyt av vellyst.

«Ååååhhhh, Camilla! Du er så deilig! » sier han mens han har kuken sin i ro helt inne i meg og kysser meg på munnen.

«Mmmmm » stønner jeg. Så utrolig deilig å komme samtidig som han. Høre nytelsen hans.

«Ååå, fy faen, det var godt Camilla » sier han og trekker pikken rolig ut av meg. Han kysser meg igjen.

«Ååh, herregud så god du er! Fy faen for noen orgasmer du gir meg » sier jeg til han.

«Takk, i lige måde! » sier han og gir meg et tungekyss. Jeg kjenner at både mine safter og sæden hans begynner å dryppe litt ut av fitta. Jeg legger et håndkle under underlivet mitt for at jeg ikke skal grise til senga.

«Skal du ha et glass vann? » spør han.

«Ja, takk » svarer jeg og han går inn på kjøkkenet. Han kommer tilbake med to glass vann, røykpakka mi og et askebeger. Vi ligger nakne og tar en sigg på senga. Klokka har blitt 16.

«Jeg må nok stikke etter denne røyken dessverre » sier han.

«Kan vi gjøre det her flere ganger i ferien eller? » spør jeg håpefullt.

«Selvfølgelig, når du vil! » sier han.

«Lyst til å komme til meg i morgen også? » spør jeg.

«Som sagt, når du vil! » svarer han.

«Du kan komme på kvelden, du kan overnatte her også om du vil » sier jeg.

«Deal! » sier han. Vi røyker ferdig, og jeg går inn på badet. Jeg setter meg på do for å tisse og tømme ut restene av sæden hans. Han kler på seg. Jeg følger han ut i gangen.

«Klokka åtte i morgen kveld da? » sier jeg.

«Jepp! » svarer han.

Vi kysser hverandre farvel. Herregud for en fantastisk dag.

———

Nå er det neste dag og klokken begynner å nærme seg 20. Jeg er full av forventning til Kristians besøk. Han ga meg ekstremt mye nytelse i går. Jeg er nydusjet og kjenner at jeg er så kåt at jeg ikke gidder å ta på meg noe under morgenkåpen. Jeg vil ha han med en gang.

Han ringer på nesten helt presis klokken 20. Jeg går og åpner. Han står der, like kjekk som i går. Det er som jeg nesten vil kaste meg over han med en gang.

«Kom inn » sier jeg og gir han et kyss.

«Jeg liker antrekket ditt » sier han med et frekt blikk når han skjønner at jeg er naken under morgenkåpen.

«Bli med inn i senga da! » sier jeg. Han er ikke vond å be. Han følger på.

Når vi er inne på soverommet tar han et tak rundt meg og gir meg et intenst kyss. Han fører meg ned mot senga og jeg legger meg på ryggen. Han sitter på knærne ved siden av meg, bøyer seg ned kysser meg på munnen. Han åpner morgenkåpen min samtidig. Brystene mine titter frem og han beføler de etter tur mens tungene våre møtes i intense kyss. Han stryker hendene sine ned over magen min med rolige bevegelser og nedover lårene, før han beveger de oppover mot brystene igjen. Jeg kjenner hvordan kåtheten begynner å ta skikkelig tak i meg. Han kysser meg fortsatt, men så fører høyrehånda mi opp mot munnen sin, putter langfingeren og ringfingeren min i munnen sin for å fukte de og deretter ned mot fitta mi.

«Ta på deg selv! » sier han. Jeg er så kåt nå at jeg sporenstreks adlyder. Jeg sprer beina mine litt og kjenner at jeg er rimelig våt nede ved åpningen. Jeg smører musa mi med saftene. Han kysser meg fortsatt mens han beføler kroppen min. Jeg lar to fingre gli inn i musa mi, beveger de forsiktig inn og ut. Kjenner at jeg blir mye våtere med en gang.

«Har du noen leketøy eller? » spør han meg.

«Hvis du ser i nederste skuffen på nattbordet så har jeg en rabbit-vibrator og glidemiddel » svarer jeg.

Han finner frem sakene og gir de til meg. Han fortsetter å kysse meg på munnen mens hendene hans stryker mot huden min. Jeg tar litt glidemiddel i hånda og smører rabbiten. Denne vibratoren er en penisformet dildo med en egen klitorisvibrator som ser ut som kaninører, derav navnet. Jeg lar den gli forsiktig inn i meg. Den glir lett siden jeg smurte den først og fitta mi allerede er ganske våt. Jeg setter den på. Først lav styrke. Lar den gli sakte inn og ut av musa mi. Kjenner det vibrerer der nede. Han stryker hånda si nedover magene og på lårene mine. Han kysser meg lidenskapelig på munnen. Det føles så godt. Jeg beveger de vibrerende kaninørene mot klitten min samtidig som jeg presser den andre delen mot g-punktet mitt. Jeg kjenner hvor deilig det er når vibreringen treffer klitten min. Jeg øker styrken på vibrasjonene og presser kaninørene hardere mot klitten min, som vokser seg større. Samtidig lar jeg dildodelen få jobbe mot g-punktet mitt. Jeg lar hoftene mine hjelpe til med å jokke. Kristian kysser meg på halsen og stryker på lårene mine, før han igjen lar tungene våre møtes i et intenst tungekyss. Kåtskapen fyller alle cellene i kroppen min. Jeg setter vibratorens styrke opp til maks. Jeg stønner litt, men det blir dempet av kyssingen vår. Jeg merker det blir vanskeligere å konsentrere seg om kyssingen. Han holder hodet mitt fast i håret med den ene hånda si og tar den andre hånda nederst på magen min og masserer meg der. Han slutter å kysse meg og lar ansiktene våre være 10 cm fra hverandre omtrent. Han ser meg dypt inn i øynene.

«Er det deilig?! » spør han.

«Jaaaa! Mmmm! » stønner jeg frem til et svar.

«Se på meg! » sier han.

Jeg kjenner hvordan vibreringen på klitten får blodet til å bruse i underlivet.

«Åhhhh » stønner jeg og det rykker til i hoftene mine. Han fortsetter å massere meg nederst på magen. Det er like før det går for meg nå.

«Du er så sexy, Camilla » sier han til meg mens vi ser hverandre i øynene.

«Åhhhh! Åhhhh! » stønner jeg høyt og hikster etter luft.

Jeg kjenner hvordan små rykninger går gjennom kroppen. Jeg kommer nå. Det strammer seg i underlivet mitt, massasjen hans mot magen min gjør det deiligere.

«Åååhh! Åååhhh! Mmmmfff…. » stønner jeg, men blir dempet av at Kristian kysser meg på munnen. Jeg klarer ikke å gjengjelde kysset siden jeg er midt i en herlig orgasme.

«Mmmm! Mmmm! » stønner jeg i munnen på Kristian, men han avslutter kysset slik at han får se på orgasmefjeset mitt.

«Åååååhhh! Åhhhh! » stønner jeg høyt.

«Åhh, ja, Camilla! » sier han med sexy tone.

Lårene og hoftene mine beveger seg ukontrollert, og rister av nytelse.

«Åååhhh! Mmm! Mmmm! » stønner jeg høyt.

Bølger og stråler sprer seg fra musa mi og utover i underlivet, samtidig som han fortsetter å massere meg nederst på magen. Så deilig!

«Åååhhhh! Mmmmm! » stønner jeg. Orgasmen avtar og jeg fjerner rabbiten fra musa mi. Jeg kjenner etterdønningene gjennom kroppen min.

«Mmmm! » stønner jeg i det han kysser meg intenst med tungen sin mot min. Jeg skjelver litt fortsatt. Han tar hånda si ned fra magen til den klissvåte fitta mi. Han putter to fingre inn i meg og masserer g-punktet.

«Så deilig og våt du er! » sier han til meg.

«Åååhh! » stønner jeg fordi han kjæler så fantastisk med g-punktet mitt. Det er så deilig. Jeg merker at jeg vil komme med en gang igjen om han fortsetter.

«Åååhhh, ja, sånn….Fortsett! » stønner jeg.

«Skal du komme for meg igjen? » spør han.

«Ja, fortsett sånn! » stønner jeg.

«Du er så deilig, Camilla! » sier han og gir meg et kyss på munnen før han øker farten og styrken på fingerpulingen. Han legger den andre hånda nederst på magen min rett over fitta og presser litt med en masserende bevegelse. Det er så utrolig deilig, det begynner å nærme seg igjen. Jeg gisper og puster høyt.

«Mmmm! Åååhhh, ja! » stønner jeg høyt.

Det bobler i underlivet mitt. Jeg kjenner hvordan spasmene nedentil melder seg. Jeg hører hvordan det surkler fra den klissvåte fitta når han fingrer meg. Kroppen min begynner å spenne seg og underlivet mitt løftes opp i bro fra madrassen på grunn av orgasmekrampene. Hånda hans har fortsatt et trykk nede på magen min rett over venusberget. Fitteveggene strammer seg rundt fingrene hans.

«Ååååhhh! Ja! Ja! Ja! » stønner jeg høyt. Det stråler en varme fra musa mi og utover i kroppen. Det kommer en liten sprut fra musa mi.

«Ååååhhh! » fortsetter jeg å stønne mens jeg skjelver.

«Åh, ja, Camilla! » sier han med en kåt tone og roer ned fingringen.

«Mmmmm! Åhhhh! » hikster jeg frem i det orgasmen avtar med noen kraftige og deilige etterskjelv. Han tar fingrene ut av meg og fitta mi renner av safter.

«Fitta di er så nydelig! » sier han og slikker fingrene sine rene.

«Mmmm » sukker jeg høyt der jeg ligger omtåket.

«Fy faen, du er så deilig når du kommer! Kult at du spruta litt, så jævla sexy! Nå skal jeg også kle av meg » sier han mens han reiser seg opp og begynner å kle av seg.

Jeg ligger fortsatt på ryggen og er i ferd med å komme meg til hektene igjen.

Han får fort av seg klærne og jeg tar av morgenkåpen. Han legger seg naken ved siden av meg. Jeg snur meg over på siden slik at vi ligger med fronten mot hverandre. Han holder pikken i hånda si og runker den. Den er ganske hard ser jeg. Jeg kysser han på munnen. Lar tunga mi møte hans. Det er så deilig å kline med han. Jeg kjenner på pikken hans med hånda mi. Runkingen hans gjør den steinhard. Pikken hans er så deilig og det gjør meg skikkelig kåt å se han dra den foran meg.

«Jeg skal smake på den deilige pikken din «! sier jeg og åler meg ned mot den. Han fortsetter å runke mens jeg lar munnen omfavne pikkhodet hans. Han ligger fortsatt på siden. Jeg lar tunga og leppene mine kjærtegne han, mens den ene hånda mi koser med ballene hans.

«Mmm, så deilig » stønner han lavt.

Jeg lar tuppen av pikken gli sakte inn og ut av munnen min, mens han fortsetter runkingen. Jeg blir så opphissa av å ha den harde, store pikken i munnen. Jeg slikker litt nedover skaftet også, før jeg igjen gir pikkhodet noen våte kyss og kjærtegn.

«Ååhh, du gjør meg så jævlig kåt! Mmmm… » stønner han.

«Jeg må ta en pause ellers kommer jeg » sier Kristian i det han slutter å runke.

Jeg gir pikken hans et siste kyss før jeg åler meg opp mot han igjen. Jeg kysser han på munnen, han svarer med å la tungene våre møtes på en lidenskapelig måte, før han legger seg over på ryggen. Jeg legger meg inntil han med det ene beinet over han.

«Det gjør ingenting om du kommer altså » sier jeg til han og smiler.

«Nei, det hadde jo vært din skyld siden du er så deilig » svarer han og flirer litt.

Jeg tar hånda mi rundt den harde pikken hans. Drar skinnet forsiktig frem og tilbake. Noe jeg merker han liker godt.

«Åhhh… Herregud, så hard du er! » sier jeg.

«Mmm…. Er ikke så veldig langt unna at det sprenger der nede når du gjør det der » sier han.

«Kan du ikke sprute på meg da? » spør jeg han. Det hadde vært deilig å kjenne.

«Jo, men sett deg litt opp » sier han og fører meg slik at jeg blir sittende halvveis oppreist med ryggen mot veggen bak senga.

Han legger noen puter bak ryggen min og sprer beina mine. Han fører de også litt bakover og setter seg på knærne under lårene mine slik at jeg spriker underlivet mitt for han. Han tar pikken sin i hånda. Fører den mot fitta mi. Han lar den gli mellom kjønnsleppene og opp mot klitten.

«Jeg skal sprute på deg, men du skal komme med meg! » sier han.

«Det høres bra ut » sier jeg og smiler lurt til han.

Han fortsetter å bruke pikken til å kose med fitta mi. Han dunker den noen ganger mot klitten min, lar den glid mellom skamleppene og tar den såvidt inn i meg, før han tar den ut igjen.

«Jeg synes du kan bruke denne » sier han og gir meg rabbiten.

Jeg er ikke vanskelig å be og fører den inn i den våte fitta mi. Jeg setter den på og kjenner hvordan vibrasjonene sender små ilinger gjennom kroppen min. Han holder pikken sin med høyrehånda, runker litt forsiktig. Han bøyer hodet sitt frem mot meg og gir meg et deilig og vått kyss.

«Det er så nydelig å se på deg når du bruker vibratoren » sier han mens han ser meg i øynene før han setter seg opp igjen.

Jeg blir så kåt av utsikten jeg har. Kristian som runker den deilige pikken sin. Han tar pikkhodet sitt bort på vibratoren min også. Holder den der.

«Fy faen, det er digg! » sier han entusiastisk.

Jeg skrur opp til maks styrke på vibratoren. Kjenner hvordan den jobber mot klitten og g-punktet mitt samtidig som han holder pikken sin mot den.

«Mmmm, åhhh, ja! » stønner han som reaksjon på at jeg skrur opp styrken.

«Mmmm » stønner jeg. Det føles så deilig.

Han begynner å runke litt mer bestemt nå, men ser han stopper opp innimellom og bare hviler den mot vibratoren. Vi begge ynker oss og puster tyngre.

«Mmmm… Du er så deilig! » hveser han.

«Åhh… Mmmm » stønner jeg.

Jeg presser vibratoren hardere mot klitten og lager en jokkebevegelse med hoftene som gjør at g-punktet også blir pult av den. Jeg kjenner pulsen min stiger.

«Ååååhhh…Mmmm! » stønner jeg. Jeg kjenner at det er like før nå.

«Mmm… Herreguuud du er så deilig, Camilla! » stønner han mens han runker pikken sin klar til hans orgasme. Han puster tyngre.

«Åh, jeg kommer! » stønner han høyt.

«Åååååhhh! » stønner jeg høyt.

Samtidig begynner det å spenne seg i underlivet mitt. Et fyrverkeri eksploderer der nede i det orgasmen min melder seg. En varme som sprer seg fra musa mi og ut i kroppen.

«Åååh! Åååh! Ja! Ååhh! » stønner jeg høyt.

«Ååh! Camilla! Camilla! » stønner han i det jeg ser han sprute sæden sin utover magen min.

«Åååhh! Ååååh! » stønner jeg og lårene mine skjelver. Jeg elsker å komme sammen med han. Det er så opphissende å se han tømme seg utover meg og det gjør orgasmen min ekstra intens.

«Ååååhh, ja, Camilla! » hveser han tungpustet mens han fortsatt runker pikken sin. Det drypper noen dråper sperm fra kuken hans ned på musa mi og hånda som holder vibratoren. Jeg tar rabbiten bort fra klitten min.

«Ååå! » hikster jeg frem når jeg kjenner orgasmen roer seg og går over til etterdønninger som sprer seg utover i kroppen min. Så deilig.

«Ååh! Fy faen så godt! » sier han med en andpusten stemme.

«Åå! Så deilig du er, Kristian » sier jeg og tar hånda mi på magen for å samle opp litt sperm som jeg smaker på. Det smaker deilig av kåt mann. Jeg tar også ut rabbiten fra musa mi.

Han reiser seg opp over meg og fører pikken sin mot munnen min. Jeg slikker den ren.

«Så jævla deilig å få komme utover deg! » sier han.

«Mmm » er den eneste lyden jeg får presset frem siden jeg har pikken hans i munnen min.

«Skal jeg hente et håndkle? » spør han og tar kuken ut av munnen min.

«Takk » svarer jeg og finner frem røykpakka.

Han kommer tilbake med et håndkle som jeg tørker bort spermen med. Han setter seg på knærne over fanget mitt med ansiktet mot mitt. Vi tar en sigg og småkysser litt. Etterhvert tar vi oss litt mat på kjøkkenet.

—–

Når vi er ferdig å spise på kjøkkenet går vi inn på soverommet igjen. Vi tar av oss morgenkåpene og legger oss nakne på senga. Vi ligger en stund og kliner mens han ligger halvveis oppå meg. Han kysser meg også på halsen og puppene. Det gir meg små ilinger på huden. Jeg har ennå ikke hatt pikken hans inni meg i dag, men det håper jeg vi skal gjøre noe med snart. Han kysser videre nedover på magen min og sprer beina mine mens han legger seg mellom de. Han kysser nedover mot fitta mi, men går ikke rett på og kysser meg på innsiden lårene. Det kiler på en deilig måte og det går noen frysninger gjennom kroppen min. Han kysser meg oppover lårene mot musa mi. Han gir meg et vått kyss på fitta. Jeg kjenner at jeg blir kåtere. Han tar tunga si ned til hullet mitt og lar den gli inn og ut noen ganger før han fører den opp mellom fitteleppene og opp til klitten min. Han lar tunga gli forsiktig fram og tilbake over klitoris. Jeg sukker av glede og forventning. Han lager sirkelbevegelser rundt klitoris mens han stikker ringfingeren og langefingeren inn i skjeden som er ganske våt nå og masserer G-punktet. Han er god på det han gjør. Jeg løfter beina mine bakover slik at jeg åpner fitta skikkelig for han. Han svarer med å øke intensiteten med både munn og fingre. Han bruker leppene sine til å suge rundt klitten min mens tunga jobber rett på. Jeg nyter jobben han gjør og merker hvordan blodet mitt bruser i fitteregionen.

«Åhhh! Godt! » stønner jeg.

Jeg er så våt at jeg hører det surkler av fingringen hans.

«Åja! Sånn! » hikster jeg.

Pulsen min øker og pusten blir tyngre.

«Mmmm! » stønner jeg av nytelse. Snart går det for meg merker jeg og stønnene mine blir mer høylytte. Jeg kjenner hvordan varmen og spasmene bygger seg opp i underlivet mitt.

«Åh! Ja! Ja! Ja! » stønner jeg.

Han øker intensiteten litt på masseringen av G-punktet. Det er så utrolig deilig. Jeg trykker hodet hans mot fitta mens hoftene mine skyter underlivet opp fra madrassen. Jeg puster og gisper høylytt.

«Åååååhhhh! Åååååhhh! » stønner jeg høyt i det jeg kjenner hvordan orgasmen bølger gjennom underlivet og sender skjelvinger ut i kroppen min som får lårene mine til å bevege seg ukontrollert. De klemmer nesten hodet hans fast mellom beina. For en nytelse.

«Mmmmm! » hikster jeg i det orgasmen avtar og etterlater meg andpusten og full av glede. Jeg gisper høylytt mens jeg ligger der med euforisk følelse.

«Ååå, så deilig! » sier jeg i ekstase.

Han tar fingrene ut av fitta mi før han gir klitten et forsiktig kyss. Han flytter overkroppen sin oppover og kysser meg på munnen.

«Så deilig du smaker » sier han før han fortsetter å kysse meg, denne gangen med tunga og vi kliner lidenskapelig et halvt minutts tid.

Han setter seg opp på knærne mellom beina mine. Han begynner å runke den store pikken sin og jeg ser hvor hard den er.

«Skal jeg knulle deg? » spør han.

«Jaah! » svarer jeg.

Han legger en pute under korsryggen min og bøyer beina mine bakover. Han smører pikken pikken sin mellom de søkkvåte fitteleppene mine. Han kjører den inn i meg og hviler beina mot skuldrene mine. Han er dypt inni meg med en gang og ynker meg av vellyst.

«Ååh! Så deilig fitta de er » sier han.

Han begynner å pule meg taktfast i et jevnt tempo med en gang. Det er så deilig å bli fylt opp av kuken hans.

«Ååååh » stønner jeg høylytt i takt med støtingen hans. Det er så ufattelig deilig. Jeg merker at det ikke vil ta lang tid før jeg kommer. Jeg fylles av kåtskap og pikk. Nytelsen blir bare større for hvert jokk.

«Ååh! Ja! Ja! Ja! » stønner jeg høyt for hvert jokk og jeg blir tung i pusten. Jeg holder han rundt rompeballene og presser han mot meg. Han øker tempoet på knullingen sin siden han merker hvor digg jeg har det. Jeg kjenner at jeg er på vei til å få orgasme.

«Åååhh! » skriker jeg nesten.

Jeg kjenner hvordan det bobler i underlivet mitt. Stråler av nytelse skyter ut fra underlivet mitt. Jeg kjenner de deilige muskelkrampene.

«Så sexy du er! Kom for meg! » sier han mens han ser på orgasmeuttrykkene i ansiktet mitt og fortsetter å knulle meg hardt.

«ÅååhhhhÅååååhhh! » brøler jeg nærmest i nytelse og henda mine griper lakenet mens beina mine skjelver.

Spasmene i fitta pumper ut safter av meg. Det renner av fitta mi.

«Åååå! Mmmmm! » stønner jeg høyt med andpusten stemme mens jeg opplever kraftige etterdønninger. Kristian roer tempoet på støtingen og går over til harde støt som går helt til bunns i meg. Skjelvingene vil ikke gi seg. Herregud for en deilig opplevelse.

«Mmmmmm! » hveser jeg.

«Var det godt? » spør han.

«Ååhh, ja! » svarer jeg mens jeg gisper etter luft.

Han bøyer seg ned og gir meg et kyss på munnen før han starter å knulle meg hardt igjen.

«En gang til? » spør han meg frekt.

Jeg merker at han har lyst til å gi meg en skikkelig orgasmefest.

«Åååhh! Ja! » stønner jeg høyt når han setter opp farten igjen. Han knuller så det skvulper av fitta mi. Det føles så deilig. Han gjør meg så godt. Jeg kjenner at jeg kommer igjen med en gang. Jeg tar et tak rundt hodet hansog holde han slik at vi har øyekontakt.

«Fortsett sånn » skriker jeg.

«Jeg skal få deg til å komme igjen camilla! »

«ååååååå!!! » skriker camilla skjelvende.

«Åja, Camilla! stønner Kristian.

Jeg kjenner det stråler av glede gjennom hele underlivet og magen min.

«Åååååå » stønner hun. Jeg gir henne et kyss på munnen. Vi kliner litt. Kristian fører pikken inn i henne igjen. Til vellyst fra Camilla. Han begynner å jokke.

«legg meg overpå magen! » sier camilla, og kristian penetrerer og jokker henne hardt bakfra. Hun stønner høyt og orgasmen henne skytes rundt i underlivet hennes, Kristian kommer samtidig. De brøler nærmest i kort. Satan så deilig.

Jeg fortsatte jevnlig å ha kontakt med kristian.