Det endte her

Denne novellen er vist 10685 ganger.

Vi sto på rommet mitt, og festen der ute virket en evighet unna idet du dyttet meg hardt inn i veggen og presset kroppen din mot min. ”Du er vanskelig å få på egen hånd” sa du, med et smil som fortalte meg at dette var noe du hadde tenkt på en stund. Jeg smilte opp mot deg, leppene våre var så nære at jeg kunne kjenne pusten din mot min, øynene dine brant mot mine og lovet gull og grønne skoger. En liten bevegelse fra din side fikk meg til å slikke mine egne lepper, lage en liten lyd som klart sa at du ikke trengte å holde meg fast; jeg hadde ikke tenkt til å flytte meg. Men jeg likte det, at du ga uttrykk for at nå var det nok. Tre uker med flørting, forsiktige klemmer og etter hvert stadig mer vågale meldinger var i ferd med å ende opp her. ”Har du tenkt til å bare stå der, eller skal du gi meg det jeg vil ha” sa jeg med en langt mer selvsikker tone enn hva jeg var. ”Hva er det du vil ha da?” spurte du med et lite smil idet leppene dine kom aldri så lite tettere mot mine. Jeg smøg armen mellom oss, klorte deg lett langs pikken og fikk deg til å gispe. ”Jeg vil ha pikken din. Her og nå” svarte jeg før du lente deg helt inn. Det var ett av de kyssene som starter rolig, men som er så intenst at du ikke kan unngå å stønne idet det skjer. Som blir stadig mer intenst og krevende til du må trekke deg tilbake for å få igjen pusten og summe deg. De myke leppene og undersøkende tunga fikk blodet til å brenne i årene, og som i transe løftet jeg ett bein om livet ditt. Med en solbrun, sterk arm grep du tak under kneet mitt, og med den andre snøret du opp din egen badeshorts. Samtidig trakk jeg i sløyfene som holdt bikinitrusa oppe, og før jeg visste ordet av det kjente jeg deg presse mot fitta mi. Du stoppet opp et sekund, som for å ikke ødelegge øyeblikket, men jeg krøllet fingrene i håret ditt med en hånd, og trakk deg tettere mot meg med den andre. Du var så hard, og jeg strammet musklene om deg idet du sakte kom inn. Kysset stoppet, pusten vår var det eneste jeg kunne høre til du var helt inni meg. Så jukket du lett, fikk meg til å stønne, og det var ikke mer som skulle til. Tunga di fant min igjen, og du knullet meg hardt oppetter veggen mens festen der ute trasket av gårde som vanlig. ”Jeg kommer ikke til å holde lenge” hvisket du, men det spilte ingen rolle. Jeg fikk beinet ned på gulvet igjen og dyttet deg ned på senga rett bak deg. Tredde meg nedpå deg, og nøt hvor deilig du var idet bevegelsene våre ble synkrone. Det kilte i magen og korsryggen, så jeg lente meg ned og kysset deg hardt. Hendene dine var krevende og overalt, og pusten din kom i stadig kortere hikst. Jeg satt meg helt ned på deg, og lukket øynene. ”Hva enn du gjør, ikke stopp” hveste jeg, og du grep hoftene mine og presset meg hardt mot deg mens du fylte fitta mi med hver bevegelse du gjorde. ”Kommer du? Kødder du” svarte du, men jeg svarte ikke. Bare så på deg, og med noe som hørtes ut som et knurr dro du meg til deg og kysset meg hardt mens jeg hikstet og stønnet og skalv over hele kroppen. Jeg kjente på deg at det tente deg, å få meg til å komme sånn, og du ble så intens i bevegelsene dine at jeg flyttet hodet til siden av ditt og hveste at du var i ferd med å sende meg til skyene igjen. Lyden av stønnet ditt sendte ilninger ned ryggen min, og et halvt minutt seinere klamret vi oss til hverandre mens orgasmen reiv gjennom kroppene våre. En halvtime seinere var vi tilbake på festen med øl i hånd og fornøyde smil. Du kom bort til meg og fortalte meg hvor deilig du syns jeg er, og jeg smilte idet jeg lente meg mot deg. ”Visste du forresten at jeg elsker å suge pikk?” spurte jeg, og var den eneste som lo da ølen glapp fra hånda di og smalt i gulvet.

Legg igjen en kommentar