Ekstase

Denne novellen er vist 51146 ganger.

Skrevet av: Sebastian

Vi hadde vært ute på byen sammen med noen kompiser til mannen min og noen av mine veninner. det hadde vært en vellykket kveld, med masse liv og røre, dansing og cava. men det begynte og nærme seg stengetid, da min mann Sebastian plutselig finner ut at han synes at vi skal ha et nachspiel hos oss, ettersom at vi nettopp har flyttet i en ny og større leilighet. tidligere har vi hatt en så liten leilighet at vi knapt hadde plass nok til å røre oss der, og minst av alt ha gjester. ettersom at jeg hadde hatt en kul kveld og formen enda tilsa at kvelden enda var i yngste laget, så synes jeg at det var en bra ide, vi gikk ut og fant oss en taxi, og sa ifra til vennene våre at vi dro hjem og ordnet klart slik at de kunne komme til oss om en liten time.da vi kom hjem oppdaget vi at det var full fest i naboleiligheten vår, noe som egentlig passet ganske bra siden vi ikke hadde gitt noen beskjed om at vi hadde tenkt å ha folk der i kveld.

vi gikk inn og Sebastian satt seg i sofaen å satt på litt musikk, mens jeg hoppet i dusjen for å vaske av meg litt svette fra kveldens dansing og festing. jeg ble stående en stund i dusjen og la derfor ikke merke til at det hadde kommet noen, så når jeg var ferdig i dusjen så gikk jeg rett ut i stua uten klær som vanlig.

helt naken sto jeg plutselig fremfor min mann og en annen jeg ikke viste hvem var, det var tydeligvis noen som hadde vært på festen hos naboene og som hadde gått feil. men Sebastian som er en hyggelig og sosial mann hadde jo selvsagt bare sluppet han inn og hentet en øl til han, å satt seg ned å begynt å prate med han. så der stod jeg fremfor dem helt uten en tråd på meg og viste ikke helt hva eller hvor jeg skulle gjøre annet enn å si oi huff, hehe viste ikke at det var noen her jeg, både Sebastian og besøket satt med store øyne og bare måpet, før jeg fikk samlet meg nok til å snu å gå å ta på meg en håndduk i full fart. jeg hørte fra stua at han som var kommet inn sa til Sebastian, fy faen du har ei jævlig fin dame. jeg hørte Sebastian svare han å si at jeg vet… hun er one of a kind. jeg fikk på meg en kjole og fikset meg litt, mens jeg egentlig enda var litt satt ut av hele situasjonen som nettopp hadde foregått inne på stua. men da jeg kom ut igjen så var det akkurat som om ingenting hadde skjedd, fyren som satt der hilste høflig på meg å sa at han het Ola, han var ikke så gammel, kanskje 19-20, han hadde langt hår å så ut som noen man hadde dratt rett ut av hippietiden, men han virket veldig hyggelig så jeg hadde ikke noe imot at han ble sittende der med oss.

kvelden gikk videre og vennene våre kom, å praten gikk i takt med musikken, det samme gjorde alkoholen og støyen. det hadde gått noen timer da de fleste hadde dratt hjem. men Ola satt enda i sofaen sammen med Sebastian og diskuterte musikk, Ola spilte gitar, noe som også min mann gjorde så det så ut som om de hadde funnet tonen… etter en stund så sier jeg at jeg begynner å bli litt trøtt, men synes at det er litt kjedelig ettersom at det hadde vært en så kul kveld at jeg egentlig ikke ville at den skulle ta slutt riktig enda. da sier ola at han kanskje hadde noe som kunne få kvelden til å vare litt lenger, jeg ante vel egentlig litt hva det var han pratet om, men ettersom at jeg hadde inntatt noen glass med cava mer en jeg burde så sa jeg i stedet for nei takk, at åh ja hva er det du har som kan få kvelden til å bli lenger da? da smilte han bare og tok frem en liten pose men noen gule tabletter i, han ga meg en og en til Sebastian. jeg tok den i hånda å så på den, den hadde noen rare mønster på seg og jeg skjønte raskt at det ikke var en parasett jeg hadde i hånda. da jeg ser på Sebastian, ser jeg at han allerede hadde puttet den i munnen og skylte ned med øl. så jeg puttet den i munnen og svelget ned enda et glass med cava. det tok ikke lange tiden før at jeg plutselig begynte å kjenne at jeg ble mer og mer lystig og musikken ble bedre, jeg satte meg ved siden av Sebastian og merket straks at han også hadde begynt å kjenne virkningen av det vi hadde fått.

vi har begge tidligere festet ganske hardt til tider, så det var ikke helt ukjent territorium vi nå befant oss i, men dette var noe vi begge hadde blitt ferdige med, og ikke drev på med lenger, men allikevell, der satt vi. jeg kjente plutselig at jeg begynte å bli litt småkåt. så jeg tok tak i hånda til Sebastian og førte den ned i mellom bena mine. han tok hintet med en gang og sa unnksyld meg litt til Ola, så løftet han meg bare ut av sofaen og bar meg inn på soverommet, der dro han av meg kjolen og kastet meg ned på senga, så la han seg ned og begynte og sleike fitta mi med stor iver, jeg var SPRENGKÅT. jeg vred meg bort og la Sebastian på ryggen i senga mens jeg dro av han buksa og begynte å suge kuken hans som om det sto om livet. jeg hørte at han stønnet og elsket det, så jeg fortsatte med sugingen litt til. han var blitt så hard som jeg aldri har kjent at han hadde blitt før noe som tente meg enda mer. jeg ville ha den kuken i meg og det var med en gang. så jeg satte meg til skrevs over han og bare sklei nedpå han med den søkkvåte fitta mi, det var så sinnsykt godt å kjenne den harde kuken gli inn og ut av meg, så jeg holdt på å eksplodere, da jeg plutselig ser at Ola står i døra å ser på. dette tenner meg enda mer, jeg kjenner at kåtskapen i meg holder på å ta helt overhånd.

jeg ser at Sebastian også er kåt langt inn i det hinsidige, og at også han har sett at det står noen å ser på oss. jeg ser på Sebastian, som skjønner hva jeg tenker og bare smiler til meg å på en måte sier ok greit kjære du skal få det du ber om. så jeg snur meg imot Ola og sier, du har vel ikke bare tenkt å stå der? kom å legg deg da. han er ikke vanskelig å be, å jeg ser at han river av seg klærne å kommer som en lydig valp bort til senga og legger seg ned. jeg sitter fortsatt med fitta mi tredd over kuken til mannen min, mens jeg ser hva Ola har å tilføye, han var riktignok yngre enn Sebastian, men han var voksen nedentil. jeg bøyer meg over slik at jeg får til å suge han mens jeg rir Sebastian enda, jeg ser at begge to ligger og vrir seg i nytelse av hva jeg gjør med dem, og det tenner meg bare enda mer-. jeg holder på enda en stund helt til jeg ikke lenger klarer å sitte å lure på hvordan det er å ha den andre kuken inni seg, å jeg bare er nødt til å prøve så jeg går av Sebastian og stiller meg opp på alle fire og tar kuken til mannen min i munnen, da jeg kjenner at Ola stiller seg opp bak meg og tar tak i hoftene mine for så å forsiktig presse kuken inn i meg, jeg kjenner at jeg snart ikke klarer å holde igjen noe mere, og at det holder på å gå så inn i helvete for meg, men først når han har kjørt hele kuken inn i meg så vet jeg at nå er det ikke mulig å lenger prøve å holde igjen. da kjenner jeg at Sebastian ikke klarer å holde seg lenger så jeg drar ut kuken hans og runker han mens han spruter alt utover brystene mine. jeg tar fyr og stønner og roper mens det eksploderer i fitta mi, samtidig som jeg kjenner at Ola også kommer, han drar seg ut og spruter alt han har utover rumpa og fitta mi. jeg er helt ør i hodet og sovner stort sett med en gang. for så å våkne opp å se at mannen min ligger å ser på meg og smiler og sier, skal du ha frokost?