En bedre kveld skal man leite lenge etter DEL 1

Denne novellen er vist 7927 ganger.

Jeg hadde avtalt å møte han i kveld klokka 18.00 utenfor Oslo S på parkeringsplassen som er ved Operaen.  Jeg fikk klar beskjed om at jeg skulle ha på meg kjole med ikke noe undertøy under. Jeg tok også på meg de nye strømpene mine som jeg hadde kjøpt i Oslo sist gang jeg var der.  Jeg sitter hjemme og hører på musikk ,og nipper i meg ett glass vin mens jeg skifter og ordner meg. Bussen går snart, så jeg må forte meg. Jeg tar på meg en kjedelig svart kjole med  utringning, og de sexy svarte strømpene mine.  Merker allerede at jeg merker litt av vinen, da jeg har drukket ganske fort og fordi det er lenge siden sist.

Jeg forter meg å gjøre meg ferdig og løper ned trappene. Tar på meg de svarte skoene med litt hæler, og løper ned til bussholdeplassen.  Det er sånn ca 5 minutter til bussen kommer, så jeg sjekker i veska om jeg har med meg alt. Deretter finner jeg fram en røyk, og tenner den. Bussen kommer, og jeg ankommer straks til tog stasjonen.  Jeg blir stående der i 7 minutter før jeg kan se toget komme. Jeg går inn på, og setter meg i en vogn hvor jeg sitter helt alene.  Jeg får betalt, og kan nå senke skuldrene litt etter å ha stresset så veldig.  Jeg finner fram telefonen min, og sender han en sms om at jeg sitter på toget og at jeg er på vei.  Jeg får ikke noe svar, så jeg regner med at han gjør seg klar.  Jeg aner overhode ikke noe om hva som kommer til å skje. Jeg titter ut av vindusruta , og ser på det triste været. Grått og regner litt.  Jeg bestemmer meg for å være skikkelig rampete.  Jeg titter rundt meg, så jeg er sikker på at ingen ser meg. Drar opp kjolen slik at kjønnet mitt kommer til syne. Knipser ett bilde av den og sørger for at strømpene mine er også litt med. Jeg forter meg å dra ned kjolen, da jeg ser konduktøren kommer forbi. Heldigvis så han ingenting. Deretter sender jeg bildet med teksten «Jeg har gjort som jeg fikk beskjed om».   Etter ca. 5 min får jeg svar. «Bra, tøsa. Du er veldig lydig.»  Jeg ble faktisk veldig overrasket da jeg fikk svaret, for jeg hadde aldri trodd at han var noe BDSM mann, men kanskje han er det allikevel? Ikke vet jeg.  Toget fortsetter, og jeg nærmer meg Oslo S.  Jeg finner fram speilet og sørger for at sminken er ok, og så går jeg ut av toget da det har ankommet Oslo S. 

Nervøs, og med sommerfugler i magen går jeg bor mot parkeringsplassen. Der står jeg og blomster til det plutselig steller seg en bil foran meg. Jeg kunne kjenne han igjen, etter å ha sett bilde av han en gang før på nett.  Jeg kan også se at han ikke sitter alene. Det sitter 2 menn på.  Begge sitter bak i. Døra bak åpner seg, og jeg får beskjed om å sette meg i midten av dem.  Jeg puster ut, og smiler til dem. Alle 3 er veldig sexy ser det ut som. Alle går i ført dress. Jeg liker absolutt det jeg ser. Jeg setter meg i midten av dem. Merker det er litt trangt, men det går.  Sjåføren er han jeg har pratet med. » Velkommen, tøsa! Er du klar for å bli brukt av oss? Jeg håper det, for nå skal vi hjem til meg.»   Herregud, hva skal jeg svare? Jeg er så overrasket og paff her jeg sitter. Alt kom så fort.  Etter litt svarer jeg » Jeg er alltid klar» . Alle 3 ler i kor.. Haha , tenkte jeg.. Åhh så veldig morsomt det der var..  Vi kjører og kjører, og siden jeg ikke er så kjent i Oslo, så aner jeg ikke hvor vi er på vei. Plutselig kan jeg kjenne at begge ved siden av meg tar på hvert sitt lår og stryker meg forsiktig opp og ned.  Jeg merker jeg begynner  å bli opphisset og kåt allerede. Nå stryker de meg bare lenger og lenger opp under kjolen min.  Snart så kjenner de det våte kjønnet mitt. Han til høyre for meg kommer borti kjønnet mitt, og kjenner etter om jeg var. » Hei du, Bjørn.. Tøsa di er våt» .  Jeg kan se Bjørn smiler i speilet.  Bjørn svarer » Så bra. Akkurat slik jeg ønsker. Men, Arne? Nå kan du gjøre som vi ble enige om».  Jeg klarer ikke tanke klart lenger. Jeg er så kåt og veldig våt akkurat nå.  Jeg kan se Arne fisker opp en gag og blindfold. Han setter det på meg. Som den tøsa jeg er, så lystrer jeg og gjør ikke motstand..

Legg igjen en kommentar