En god taper

Denne novellen er vist 6995 ganger.

Trappen knirker i det du lister deg ned. Ungene har endelig sovnet. Jeg setter meg godt til rette i sofaen og skrur på musikken. Lavmælt soul er perfekt for i kveld. Snøen laver ned ute og peisen knitrer friskt i den lille stua. Akkurat som meg har du på deg morgenkåpe. Din er blå og silkemyk. Det mørke håret ditt danser lett mot skuldrene dine. Smilet ditt blir stadig større når du nærmer deg. Med et lite rykk løsner du knuten på det tynne båndet som holdt morgenkåpen samlet. Duften av nydusjet kone strømmer mot meg. Den lyse huden titter frem og jeg ser konturene av de små puppene dine. Mellom beina aner jeg det mørke omrisset av kjønnshår. Det er deilig og varmt i rommet og jeg åpner morgenkåpen min. Våre blå øyne møtes i et opphissende øyeblikk før du ser på meg. Studerer det nydusjede blonde håret. Kikker på munnen som du vet elsker smaken av deg. Ser kroppen som er veltrent til å tilhøre en dedikert familiefar på rett over 40. Øynene hviler på pikken som lener seg litt mot venstre lår. Jeg flytter lårene litt fra hverandre slik at du får fullt innsyn. Din lange røde tunge slikker seg om munnen. Du legger pekefingeren over munnen. Vi må være stille. Med foten skyver jeg stuebordet lenger bort fra der jeg sitter. På gulvet ligger en tykk pute klar. Dine varme hender hviler på knærne mine i det du setter deg ned foran meg. Mellom beina mine smiler du til meg. Jeg fikler litt med mobilen mens jeg smiler tilbake. En svak during høres fra gulvet. Du suker lavt og bøyer hodet. Med sammenpressede lepper hvisker du.
– Dette egget er fantastisk.
Lyden av det vibrende egget er opphissende. Jeg kan se varmen som blusser opp i kinnene dine. Morgenkåpen glir ned fra skuldrene dine i det du lener deg frem mot pikken. Harde brystvorter kiler mot knærne. Lukten av parfyme passer godt med det utrolig pirrende synet av tungen din som er centimeter unna testiklene. Pusten din trigger noe i huden og kuken rykker til. Jeg lukker øynene og lener meg tilbake. Tungen din er myk og bred mot pungen. Lange og saftige drag over huden. Fingrene dine løfter opp ballene og du slikker dem fra undersiden. Pikken banker og vokser for hvert pulsslag. Du fortsetter slikkingen. Tungespissen sirkler over ballene. Når du suger en inn i munnen må jeg bite meg i leppa for ikke å stønne. Munnen din er ivrig. Slikkingen blir mer og mer intens. Pikken vaier frem og tilbake når du flytter hodet ditt. Du har fortsatt ikke rørt kuken.
Jeg åpner øynene og taster på mobilen. Duringen endrer lyd. Den går fra jevn during til høy og støtvis vibrasjon. Du stivner. Kjenner etter. Nyter. Pusten din er tyngre nå. Hodet er bøyd bakover og munnen er vidåpen. Brystvortene strutter mot meg. Noen ville kanskje synes de var store i forhold til resten. Jeg elsker dem. Hendene mine lukker seg rundt dem og klemmer til. Du suger inn luft og stønner hest. Kanskje vi må skru opp lyden på musikken et hakk til? Eggetvibrerer videre og du får tilbake kontrollen. Du gaper. Jeg vet hva som kommer. Uten nøling svelger du så mye du klarer av pikken. Jeg nyter den raskebevegelsen. Kjenner hvordan heten fra munnen omfavner pikkhodet. Tungen som glir mot undersiden av skaftet. Trykket rundt pikken når leppene ddin lukker seg rundt min bankende stake. Du holder hodet slik. Helt rolig og bare suger. Det er fantastisk å føle hvordan munnen din fylles med spytt og stimulerer hele kuken. Fingrene mine glir lett rundt i det fuktige håret ditt. Med et forsiktig grep i håret løfter jeg hodet ditt litt opp. Så presser jeg det like sakte ned. Du puster gjennom nesen og lar meg styre. Litt spytt renner ut fra munnvikene dine og sklir ned på pungen. Du stønner lett. Jeg vet du liker at jeg bruker deg til å munnknulle meg. Jeg økertempoet litt. Hver enestecentimeter av pikken min får behandling nårtungen og leppene dine gnir seg mot den. Hodet ditt går opp og ned. Opp og ned. Det er klissvått mellom lårene mine. Jeg løfter hodet ditt rolig slik at du nå kun har pikkhodet i munnen. Vi ser på hverandre. Tungen din slikker heftig mot strengen. Hvor våt er du mellom lårene? Jeg har veldig lyst til å finne det ut, men vet at det ikke er en del av leken.
Det er som om du vet hva jeg tenker. Smilende rister du på hodet. Du slipper ikke blikket mitt i det du reiser deg opp og setter deg på stuebordet. Føttene dine rekker helt bort til meg og du hviler beina mot sofaen. Jeg slipper blikket ditt og ser ned på den nesten spinkle kroppen. Brystene hever og senker seg for hvert kåte åndedrag. Den stramme magen jobber for å holde deg i riktig posisjon. De korte fitteleppene er våte og røde. Hovne og utrolig fristende. Små rykk i inne i åpningen viser hvordan egget jobber. Igjen utveksler vi blikk. Klare for neste fase. Jeg taster hurtig på mobilen før jeg skrur opp volumet. Sensuelle rytmer blander seg med de nå seige vibrasjonene fra konas fitte. Pikken er fortsatt hard og våt. I det du lener deg tilbake og lar hånden finne klitorisen slipper du ut en gurglende lyd. Utfallet av leken er helt klart i det samme jeg legger hånden på kuken. Jeg vet at jeg taper. Små dråper pipler ut fra kukhodet. Huden er utrolig følsom etter din behandling. Sakte lar jeg hånden gli opp og ned staken mens jeg ser på fitta. Den syltynne klitten blinker av fuktighet. To fingre gnir målrettet på hver side. Egget jobber og jobber. Hånden klemmer nå rundt pikken. Jeg slipper ut et lite stønn i samme øyeblikk som stjerner danser på netthinnen. Du erter meg. Ser at jeg er kåt. Ser at pikken min pulserer. Jeg runker og nyter synet av deg. Med en glidende og myk manøver legger du deg på rygg på bordet. Beina strekker du høyt ut i luften og skiller dem. Du trekker dem langsomt mot deg. Rumpeballene skilles. Fitta åpnes mer og mer mens du masserer klitten. En strøm av væske glir ned mot rumpehullet. Den trange åpningen som ikke får plass til meg. Det utrolig opphissende punktet på kroppen din som elsker følelsen av tungespissen dansende rundt seg. Du ligger slik et minutt eller to. Lar meg se. Lar meg høre. Lar meg lukte. Peisen spraker og kaster et varmt lys over fjeset ditt som nå ser mot meg. Du gliser. Du ser hånden min som runker hardt. Slik er reglene. Ikke holde tilbake. Nyte. Runke. La det stå til. Du setter deg opp og aker rumpa litt lenger inn på bordet. Jeg lener hodet tilbake samtidig som hånden jager over pikken. Kukhodet svulmer opp og jeg kommer snart. Lyden av fingrene dine som nå knuller fitta sammen med det vibrerende egget får meg nesten over kanten. Jeg puster tungt, men så lydløst som jeg kan. Magemusklene spenner seg og jeg øker takten.
– Vent!
Du har satt deg opp og vinker til meg. Smilende. Kåtheten blinker i øynene dine.
– Sett den på max.
Jeg gjør som hun sier. Pikken banker og var så nær utløsning. Den pulserer mens jeg øker heftigheten på egget. Du ler. En kåt latter . Lårene dine rister litt og fingrene er igjen på full fart over klitten.
– Kom hit.
Jeg nøler ikke. Reiser meg. Pikken drypper rett foran munnen din. Du suger meg inn, men holder hodet rolig. Jeg vet hva det betyr. Hendene mine tar på nytt tak i hodet ditt. Hoftene vipper frem og tilbake. Pikken knuller munnen din. For hvert femte sekund stønner du. Egget dytter deg mot orgasmen. Jeg er så nær. Du klemmer leppene sammen og friksjonen er herlig mot kukhodet. Stjernene danser foran øynene. Jeg puster hardt og fort. Det strammer seg i pungen, men jeg stanser ikke. Jager mot orgasmen og kommer. Trykket bygger seg opp og jeg kan kjenne sæden dytte seg opp og ut av staken. Seige spasmer og det som kjennes ut som litervis av væske. Pikken er helt rolig og jeg tømmer meg i munnen din. Tungen din ruller forsiktig rundt kuken. Vasker den ren. Så skyver du meg vennlig bort. Du slikker deg rundt munnen og lener deg tilbake. Igjen ligger du på rygg. Lårene dine skjelver. Fitta pulserer. Rumpehullet glinser. Jeg lener meg frem og slikker deg over anus. Først fem raske slikk med bred tunge. Lyden fra egget inne i deg er så nær så nær. Med hard og spisset tunge presser jeg meg mot rumpehullet. Tungespissen glir inn. Du kommer. Hele underlivet trekker seg sammen og du ynker deg. Jeg ser hvordan fittemusklene spenner seg og dytter ut egget. Fitta åpner og lukker seg flere ganger. Så spruter du. En har stråle treffer meg rett over øynene . Jeg slikker i meg det jeg kan. Gnir fjeset mot rumpeballene dine. Innser at jeg tapte konkurransen. Jeg kom først. Likevel føles det som en deilig andreplass.