En uforglemmelig kveld…

Denne novellen er vist 64517 ganger.

Endelig fredag tenkte jeg, da jeg ramlet inn døra etter en slitsom uke. Nå skulle jeg bare slappe av hele helgen og ikke gjøre noe annet enn å tenke på meg selv. Peder, mannen min, var bortreist hele helgen og jeg hadde gledet meg til litt alene tid.

Vi hadde vært sammen i over 10 år og sex livet var ikke slik det en gang var, selv om jeg ikke kunne klage på noe så var spenningen og spontaniteten falmet bort de siste årene.

Jeg fikk av meg alle klærne og gikk i dusjen, nå skulle jeg få på meg kose dressen min, åpne en flaske vin og legge meg på sofaen. Da jeg endelig fikk lagt meg på sofaen ringte det på døren, der stor Lise, en gammel venninne jeg ikke hadde sett på en stund. Hun fortalte at hun egentlig skulle på blind date i dag, men hadde fått kalde føtter. Siden hun først var i byen så hadde hun tenkt på meg.

Hun så ganske så flott ut der hun stod i sort miniskjørt og en liten topp i motsetning til meg med vått hår og kosedress. Jeg hentet ett glass vin og vi satte oss i sofaen. Gamle minner ble raskt til latter og jeg åpnet en vinflaske til. Lise satte seg med ett litt nærmere i sofaen og tok hendene mine i sine.

«Vet du» sa hun , «jeg har tenkt så mye på deg den siste tiden, har savnet deg», jeg svarte at jeg hadde savnet henne også samtidig som jeg kjente en varm stigene følelse i kroppen. Jeg hadde alltid vært tiltrukket til Lise, kanskje fordi hun alltid var så selvsikker. Vi hadde klint på en fest en gang, men mest for å erte mennene våre, men vi hadde aldri gått lenger enn det.

Plutselig kjente jeg at hun strøk meg på innsiden av låret, jeg tittet opp på henne og møtte øynene hennes. Det var ett blikk som lyste over av kåthet. Før jeg fikk summet meg møttes leppene våre i ett vått deilig kyss. Tungene fant hverandre og virvlet rundt i ring, hun sugde min tunge som hun skulle sugd en kukk samtidig som den ene hånden hennes nå var under genseren min. Hun klemte lett i brystvorta og dro forsiktig i den. Jeg kjente at jeg ble våtere og våtere i sprekken og kunne kjenne at det rant litt nedover låret.

Jeg førte hånden min opp under miniskjørtet hennes, fikk dratt til side den lille string trusa og skilte leppene slik at jeg kunne kjenne hvor varm og glatt hun var. Hun slapp fra seg ett lite stønn og bet meg i underleppa. Plutselig reiste hun seg opp og sa «jeg går inn på soverommet, følger du etter?» Jeg var ikke vond å be, reiste meg for å følge etter da hun sa «ser at du fikk en melding på telefonen nå» og pekte på mobiltelefon som lå på bordet.

Siste jeg hadde lyst til var å sjekke telefonen men det kunne jo være Peder, så jeg tok den opp og leste:

«Hei kjære,

Håper du og Lise koser dere

Jeg skal kun se på, ikke røre

Din spennende og spontane Peder»

Da forstod jeg det, de hadde planlagt dette.

Jeg åpnet døra til soverommet og der lå Lise naken på sengen og rundt seg hadde hun dildoer i forskjellige størrelser. Det var kun lys på nattbordene, resten av rommet lå i mørke. Jeg tittet rundt meg i rommet og kunne se at det satt en person på en stol lengst inn i hjørnet av rommet. Det måtte være Peder.

«Kom hit da» sa Lise mens hun vinket seg til meg. Jeg gikk bort til henne, litt mer nervøs nå, satte meg på senge kanten. Lise tok tak i håret mitt og dro meg bakover og inn i sengen. Hun fikk av meg klærne før jeg fikk summet meg og la seg oppå meg. Å kjenne en annen kvinnes kropp på min var en deilig myk føles. Brystene hennes lå inntil mine og hun kysset meg. Slik lå vi en stund og bare kysset og koste med puppene til hverandre. Etter hvert begynte hendene våres å bevege seg nedover og samtidig som jeg hadde fingrene mine i fitta hennes så nådde hun min. På en nesten synkron bevegelse førte hun to fingre inn i meg samtidig som jeg førte to fingre inn i henne. Det var en utrolig deilig følelse å ligge med fingre inni en annen kvinne men jeg selv ble fingret. Ingen av oss klarte å ligge rolig og vi små jukket mot hverandre.

Lise bevegde seg nå nedover kroppen min og jeg lengtet etter å kjenne tungen hennes. Jeg nesten sprakk av kåthet der hun sakte men sikkert nærmet seg. Hun kom ditt hun skulle og lot tungen sirkulere melleom klitten, lepper og hullet. Hun stakk tungen inn i hullet mitt og tunge knullet meg.

Dette var så deilig og opphissende at jeg nesten kom der og da. Jeg tittet bort på mannen i hjørnet og kunne se at han hadde kneppet opp buksa og runket seg selv. Det måtte være Peder, jeg var helt sikker nå.

Lise hadde snudd seg nå og kom over meg. «Jeg vil at du slikker meg, mens jeg slikker deg» sa hun hest. Lise senket underlivet sitt nedover meg, hun hadde dratt knærne inn over seg slik at fitta hennes formet seg som en halvmåne. Hun varglatt barbert og jeg kunne se hvor våt hun var.

Jeg kjente at hun var i gang med å slikke meg igjen så jeg tok tak i rumpeballene hennes og dro henne ned til meg. Jeg stakk ut tunga og kjente at saftene hennes rant inn i munnen min. Hun smakte så deilig. Jeg jobbet hardt med tunga ogvekslet mellom klitten og hullet. Jeg hadde ikke erfaring med dette så jeg gjorde det hun hadde gjort på meg. Jeg var så kåt nå at jeg var helt på bristepunktet. Da kjente jeg at noe stort kom inn i meg, hun knullet meg med en dildo og slikket meg raskere og raskere. Jeg grep tak i en dildo, som jeg tror var ennå større, og presset den inn i henne. Det var så vidt den gikk inn, og hun slapp fra seg ett stort stønn i den den nådde bunnen i henne. Her lå jeg i en 69 stilling og ble slikket og knullet mens jeg hadde en deilig vår fitte i ansiktet mens jeg kunne se at dildoen gikk ut og inn av henne. «Knull meg…fortere…fortere..» skrek Lise nå og samtidig så knullet hun meg hardt med dildoen. Før vi viste ordet av det noen av oss så kom vi begge to samtidig. Lise næermest ulte og jeg klarte ikke holde igjen lydene mine, jeg skrek jeg også mens orgasmen bølget gjennom. Lise falt sammen over på siden og slik lå vi litt mens vi fikk igjen pusten.

«Klar for litt til» sa Lise, jeg nikket. Still deg på alle fire så jeg får se deg bakfra. Jeg stilte meg på tvers i sengen og kunne kjenne fingrene til Lise stryke over rumpa og ned i sprekken. Hun lot en finger virvle litt rundt anus for deretter komme dypt inn i fitta mi, jeg kunne kjenne at hun helte glidemiddel ned i sprekken for jeg ble varm og våt. Hun knullet meg sakte med en finger og jeg støtte rumpa mi bakover for å møte den, deretter kjente jeg flere fingre komme inn i meg. Jeg var så kåt nå at jeg ville bare ha mer. «Hvor mange…» klarte jeg å stønne frem «fire» sa Lise. «En til…en til..» visket jeg nesten lydløst. Da kjente jeg det presset på og så hadde hun hele hånda inne. Det var en ubeskrivelig følelse. Jeg var fylt opp og jeg kunnekjenne at nå kom jeg til å komme. Jeg hadde ikke før sagt det så kjente jeg at jeg ikke kunne holde igjen. Jeg kom som en foss over hånda hennes og sprutet ut klar veske. Hele kroppen ristet i spasmer. Lise dro ut hånda og slikket den, og dyttet den bort til meg. Vi slikket på den sammen og tungene våre møttes og spytt og kjønn safter ble blandet sammen til en herlig smak.

«Bare stå sånn på alle fire litt til» sa Lise. Jeg skal bare ta på meg noe. Jeg fikk ikke med meg hva som hendte men plutselig så kjente jeg at noe presset seg sakte men sikkert inn i rumpa mi. Hun satte inn en butt plugg og jeg kjente kåtheten blusse opp igjen. Nå kjente jeg noe presse seg inn i fitta og jeg kunne se over skuldrene mine at hun knullet meg med en strapon. Jeg møtte jukkene hennes og kunne kjenne at jeg var fyllt opp til randen.

«På tide at du kommer hit» sa Lise. Først forstod jeg ikke hva hun mente, men så så jeg skikkelsen i rommet komme frem. Det var Peder. Han nærmest gispet av kåthet og pikken stod rett til værs. Kom nærmere ba jeg ham om og så stakk han pikken sinn i munn min. Jeg sugde ham samtidig som Lise knullet meg. Da kjente jeg at det rykket til i Pikken til Peder og jeg kjente at han kom i munnen min.

Da tok Lise ut butt pluggen og i det den gikk ut så kom jeg for tredje gang den kvelden. Jeg hylte av nytelse og skrek ut» å..ja…knull meg…knull fitta mi..mer…mer» så ramlet jeg forover mens hele kroppen skalv.

Lise lå ved siden av meg når jeg kom til meg selv. «Du forstår vennen min, Peder og jeg hadde avtalt dette, håper du koste deg»

Alt jeg kunne var å nikke meg enig i det.

«Neste fredag kommer jeg igjen og da skal ikke Peder være her» sa Lise « Da kan vi utforske hverandre mer», «hvis du vil da» la hun til

«Gjett om» klarte jeg og si, og smilte tilfreds tilbake mens jeg smilte lurt til Peder.