Endelig fikk hun

Denne novellen er vist 57365 ganger.

Skrevet av: Lykkelig gift

Jeg forstår ikke hvorfor, men tanken om at min kone har sex med andre menn enn meg tenner meg veldig. Vi har vært gift i snart 20 år, og har et godt samliv. Jeg har aldri hatt noe å utsette på konas lyst eller evner i sengen, og hun har aldri klaget på mine prestasjoner heller. Likevel fantaserer jeg om at hun er kåt på andre, og at hun har elskere som skjønner at de er større og bedre enn det hun hittil har fått hjemme.

Flere år er gått siden jeg fortalte henne at jeg ville likt at hun ble knullet av andre. Hun ga grei beskjed den gang om at det ikke kom til å bli aktuelt, men uten at hun innrømmer noe, mistenker jeg at hun innerst inne har litt lyst. Stadig oftere mens vi knuller stønner hun at jeg skal hente en av dildoene hennes og bruke den på henne, og hun skjønner nok hva jeg fantaserer om når jeg styrer den opp i den plaskvåte fitta hennes. Jeg elsker å se henne massere de deilige puppene sine mens hun ynker seg og jukker mot dildoen. Hun kommer alltid som et uvær, og etterpå ber hun meg sette meg mellom bena hennes og runke meg selv foran henne mens hun stryker kjønnet sitt og kjæler med den store gummikuken som akkurat har gitt henne orgasme.

Selv om fantasien bare blir sterkere og villere for hvert år som går, har jeg egentlig avskrevet muligheten for å oppleve det i virkeligheten. Det er min soleklare runkefantasi, og av og til deler jeg fantasien på ulike anonyme sex-chatter på nettet. Helt til den dagen da jeg kom i snakk med en ukjent mann på en chat som var nysgjerrig på fantasien. Jeg røper aldri hvem jeg er på en slik chat, og har aldri gitt noen kontaktinformasjon til verken meg eller kona, men denne mannen fikk vite hvilken by vi bor i, og han kunne fortelle at det gjorde han også.

Han var ok å chatte med, og etter hvert fikk han lokket ut av meg hvor hun jobber. Jeg tenkte at der jobber det flere hundre mennesker, og mange damer som passer til beskrivelsen av kona mi, så det er vel ikke så farlig .

Jeg spurte om han kjente stedet, og om han visste om noen der som han har lyst på.

-Ja, sa han. -Lillian. Hun vet jeg hvem er ,og jeg har hatt lyst på henne lenge. Sexy dame som jeg er sikker på er ei villkatt i senga.

Jeg ble helt satt ut. Det var kona mi han mente. Han vet hvem hun er og har lyst på henne. Av sikkert to hundre mulige navn var det kona mi han har mest lyst på.

Jeg klarte å unngå at han skjønte at han traff mitt i blinken, og vi snakket om at han burde kjøre på og ikke gi seg før han har Lillian i seng.

Dagen gikk og jeg gikk konstant og lurte p om denne unge anonyme karen kom til å gjøre alvor av det og prøve å forføre henne, og i tilfelle, ville han klare det, og ville hun innrømme det?

Jeg trengte ikke vente så lenge. Etter et par uker fortalte hun helt tilfeldig at hun skulle besøke en gammel kjenning i byen. En som trengte hjelp med nettverket sitt. Jeg kjente pikken stivne i buksa.. Det var akkurat dette den mystiske chatteren sa han skulle forsøke å gjøre for å få henne på to-mannshånd. Kona dusjet og stelte seg. Hun tok på seg en pent trangt skjørt og, som alltid, høyhælte sko.

Vi kysset før hun dro og jeg sa hun ser sexy ut, og at hun må kose seg mye.

Timene gikk og jeg gikk sprengkåt rundt hjemme og fantaserte om hva som kanskje skjer. Først like etter midnatt hørte jeg det gikk i døra. Hørte de høyhælte skoene mot trappetrinnene og hørte henne kle av seg før hun kom inn på soverommet. Hun var naken. Uten et ord kom hun inn på soverommet og bort til senga. Hun trakk til side dyna og avdekket ståpikken min som jeg hadde et fast grep om. Hun grep om pikken med høyre hånd og runket sakte

-Er du så kåt kjære? Hvorfor det, du som er her helt alene?

-Vet ikke, svarte jeg.

-Tenkte på deg, da. Hun holdt godt grep rundt pikken.

-Jeg vet hvorfor, sa hun.

Fortsatt med hånden rundt den knallharde staken stiller hun seg opp over meg og senker fitta mot ansiktet mitt. Jeg møter den med tunga. Den er våt og åpen, og smake av sperm er ikke til å ta feil av. Hun gnir seg mot tunga mi og stønner.

-Han fortalte meg hva du sa på chat. Hun hvisket.

Jeg svarte ikke. Lot tungen gli over det nypulte kjønnet mens hun runket meg sakte.

-Herregud for en elsker han er. En halv time i leiligheten hans og jeg var tent som et julelys. Klarte ikke å protestere da han la meg bakover i sofaen og kysset meg. Heller ikke da han trakk skjørtet opp rundt hoftene mine. Da fingrene hans kjente hvor våt trusa mi var visste han hat jeg er hans.

Jeg slikket kona mi slik jeg vet hun liker det. Jeg holdt tak i hoftene hennes og kjente runketakene bli raskere og raskere.

-Han tok meg, kjære. Akkurat slik dere snakket om på nettet. Og du har helt rett. Den store pikken hans fylte meg så deilig. Jeg kom så hardt. Gang på gang. Herregud, Geir. Slik har du aldri klart.

Jeg kjente et stikk i stoltheten, men samtidig gjorde det hun sa meg enda mer opphisset, og jeg kjente utløsningen nærme seg.

-Mens jeg lå under han og kjente den vanvittige pikken i meg fikk han meg til å love to ting.

-Hva da? Stemmen min var hes av opphisselse og jeg kjente utløsningen komme.

-At jeg er elskerinnen hans nå, var det ene.

Første strålen skjøt ut av meg.

-Det andre var at jeg skulle takke deg fra han for at du fortalte ham hvor utsultet jeg er på ordentlig pikk.

Pikken pumpet stråle etter stråle tvers over rommet. Hun runket ut de siste dråpene og røyste seg opp ved siden av senga.

-Nå min kjære cuckold har du fått det som du ville, og til helgen blir jeg med han på hytta. Om du er riktig snill, så kanskje du får se noen bilder også.

Kona mi stråler nå om dagen og det er jo ikke vanskelig å forstå.