Erotikknetts julekalender, del 11

Denne novellen er vist 10397 ganger.

11 desember:
Dagen etter snør det. JIPPI!!!! Det har kommet snø!!! Ungene er spinnville av glede, hyler og skriker og jeg må le med dem. Er helt enig, det er dette som er deilig da. Snø, vinter, aking og ski-gåing. Mye bedre enn slaps og regn og søle.
Vi bestemmer oss fort for at når de er tilbake fra skolen skal vi ut og ake, store og små.
I det jeg skal gå inn ser jeg postmannen komme, så jeg venter litt for å se om han har noe post til meg. Som vanlig slår vi av en liten prat, han er snart pensjonist og gleder seg til å gå av slik at han og kona kan kose seg litt mer, både i sammen og med barnebarn.
«Mye post til deg i dag» sier han og gir meg en stor bunke med brev, fått noen beundrere i det siste da – han blunker og smiler lurt til meg. «Ikke bra for en jente som deg å være alene – Jeg klapper han på skulderen og sier at jeg klarer meg fint, men han ser granskende på meg. «Nei jenta mi det gjør du ikke det, husk jeg har kjent deg fra du var liten jente og jeg har jo fulgt med deg i alle disse årene, du har en tristhet i øynene dine jeg ikke liker, fortelle nå, hva er det som plager deg?

Så der stod jeg da og lot snille, gode Gunnar postmann holde rundt meg og hele historien rant ut av meg. Om Kenneth som hadde vært utro, om jeg som hadde vært det samme, selv om det ikke var det samme, og om Adam jeg hadde truffet på tur til Kiel, hvordan jeg hadde kjent hvor riktig han var for meg, hvor flott han var, flink han var i jobben sin, om ungene som savnet pappan sin, om jeg som savnet nærhet og varme, ærlighet og trygghet. Hvor lei jeg var av svik og løgner, jeg ba jo bare om at noen ville bli glad i meg, glad i meg som den jenta jeg var! Hva faen betydde det om jeg hadde unger? De var jo snille som lam, hus hadde jeg, bil hadde jeg, penger hadde jeg. Hva mer kunne noen kreve?
Gunnar strøk meg over kinnet og sa: » det finnes en der ute for deg, jeg vet det, han finnes, stol på meg. Kanskje har du funnet ham, kanskje har han vært her, hvem vet? Ta et skritt av gangen, tråkk stien din» sakte sa han. Han er klok Gunnar og jeg gav ham en klem. «Ingen kan kreve mer, men for noen er bare ikke mye nok». Jeg smilte forsiktig og sa han måtte komme seg videre på ruten sin, men ikke før han hadde lovet å stikke innom en ettermiddag så vi kunne prate litt.
Jeg ville gjerne det og vinket til ham når han forsvant rundt svingen.

Brevene tok jeg med meg inn og begynte å åpne dem. Masse reklame, men en gullkonvolutt fanget interessen min.
Ahh, invitasjon til kammerets julebord. Endelig noe å glede seg over igjen. Nå fikk jeg kanskje brukt den nye kjolen jeg hadde kjøpt også, som jeg ikke helt visste hva jeg skulle bruke til, men så jeg nå hadde fått en fin anledning til å ha på meg. Tankene gikk til fjorårets julebord, jeg rødmet ved tanken på hva jeg hadde gjort, herregud så syk jeg var innimellom, handlet uten å tenke litt for ofte egentlig …….

 

Jeg fortet meg bortover gangen i det store kjøpesenteret, som vanlig var jeg sent ute. Det hadde ikke vært meningen å bruke SÅ lang tid på disse julegavene, spesielt ikke i dag som jeg hadde lovet sjefen min på kammeret å bli med på julebord. JEG på julebord! Jeg hater jo disse festene hvor alle skryter av alle om hvor flinke de har vært i år. Hvorfor kan dem ikke heller skryte bitte litt ellers i året også? I år var politisjefen og en del av hans underordnede bedt med på julebord til et stort norsk selskap som fra tid til annen benyttet seg av våre tjenester. Spesielt de tjenestene jeg var spesialisert i, uten at jeg skal gå nærmere inn på det her. Politisjefens kone var blitt syk og jeg hadde sagt ja til å steppe inn i hennes sted, selv om jeg som sagt ikke hadde spesielt lyst.

 

Jeg hadde vært å handlet julegaver og nå stod frisøren for tur. Opptatt av mine egne tanker som jeg var og travelt som jeg hadde det så jeg ikke personen jeg plutselig bare raste rett inn i. «Hei, se deg for!» var alt jeg rakk å høre før pakkene mine fløy gjennom luften og lå strødd på gulvet rundt meg og jeg selv satt midt oppi alt kaoset. En hjelpende hånd strakk seg ned til meg, jeg grep den og et par sterke armer hjalp meg opp på bena igjen. Jeg løftet hodet for å si tusen takk og bråstanset. Jeg stirret inn i det blåeste og mest ertende øyne jeg noen gang hadde sett, hjertet mitt stanset opp, i hvert fall føltes det sånn, og jeg fikk bare stammet frem et takk. Herregud det var den kjekkeste gutt/mann jeg noen sinne hadde sett. Han kunne ikke være mer enn ca. 30 år, lysblond, et hode høyere enn meg., slank og med et par flotte mannfolk lår i en herlig slitt olabukse, jeg stirret bare fascinert på ham. Munnen hans var som skapt til å bli kysset og jeg kjente det knøt seg i magen når jeg lot fantasien løpe av meg .Hva kunne ikke den munnen og de hendene gjøre med en kvinnekropp? Jeg så munnen hans smile og forstod at han forsøkte å si noe, men opptatt som jeg var av tankene mine, hadde jeg selvfølgelig ikke fått med meg et ord. «Unnskyld hva sa du»? Jeg kikket på ham og han lo. «Jeg lurte på hvordan det gikk med damen, slo du deg? Han så ertende på meg, «nei da, det gikk bra, og du da slo du deg?» Han ristet på hodet, gav meg den siste pakken og ba meg ta det litt med ro i min ferd videre. Jeg ville gjerne si noe mer, men det føltes som om tungen satt fast i munnen min, halsen var tørr og jeg fant det best å bare nikke til svar. Aller helst ville jeg slengt han ned på gulvet og tatt ham der og da.
Jeg stirret etter ham der han gikk av sted, han måtte ha følt blikket mitt for plutselig stanset han og snudde seg.
Øynene hans fant mine, munnen hans smilte svakt, han vinket og så var han borte. Jeg bannet stille for meg selv, typisk meg å finne slike typer når jeg minst ventet det. Jeg fikk samlet sammen sakene mine og sukket høyt for meg selv. Nei, på tide å komme seg i frisørstolen, hjem for å skifte og lide seg igjennom kvelden med taler og fjas. Altfor fet mat og dårlig vin.

Hjertet hans ville ikke roe seg ned. Pokker ta, damen han hadde hjulpet opp hadde fanget interessen hans mer enn han var klar for. Han hadde vært singel i snart 3 år og likte livsstilen sin. Mye reising i forbindelse med jobben, sex ble det tid til en sjelden gang, men det var også greit. Han var ikke klar for noe fast forhold igjen, ikke på lenge enda. Han kjente enda parfymen hennes pirre neseborene, han kjente enda varmen fra henne, de gnistrende blå øynene, munnen hennes, og ikke minst brystene han kunne ane konturene av under den trange genseren. Slanke ben i høye støvletter, kort skjørt om velformede lår. Jo da han hadde fanget inn mye av henne og angret på at han ikke hadde bedt henne på en kopp kaffe. En dårlig unnskyldning for å kunne bli bedre kjent, men motet hadde sviktet, dessuten var han sent ute allerede. Han ristet på hodet, forsøkte å klarne tankene, men uansett hvor hardt han forsøkte danset de blå øynene hennes på netthinnen hans og gav ham ikke fred. Han bannet for seg selv, hvorfor skulle nå hun krysse hans sti akkurat nå når det passet som dårligst. Han hadde følt blikket hennes i ryggen og snudd seg. Jo da, ganske riktig hun hadde stått å sett etter ham, og det var da han burde ha tatt sjansen på å bedt om telefonnummeret hennes om ikke annet, men han hadde ombestemt seg med det samme. Hun var sikkert opptatt, flott som hun var, men han hadde ikke sett noen ring på fingeren hennes, selv om det ikke nødvendigvis betydde noe.

Politisjefen var i strålende humør der vi gikk sammen inn i det julepyntede lokalet. Han var glad for at jeg hadde valgt å bli med og var sikkert på at ung-guttene ville bli misunnelig når de så hvem han hadde ved sin side. Jeg bare lo av ham, storsjarmør og en flott sjef, men visste at det var kun kona for han så jeg hadde ingen ting å frykte fra den kanten. Det jeg minst ønsket var å bli involvert i noe slags forhold til noen på jobb, og aller minst sjefen min. Stian og Robert plystret når de så vi kom, jeg blåste av dem. «Kutt ut det fjaset der!» Jeg stirret «rasende» på dem, men smilet i øynene avslørte meg og de gav meg en klem. «Jøss, så sexy du er frøken, ikke vant til å se deg slik vi da! Gjemt som kroppen din er under uniformen hele dagen». Jeg så på mine herlige kollegaer og måtte innrømme at de ikke så så verst ut de heller i smoking. Jeg følte meg faktisk ganske sexy også. Den lange fløyelskjolen satt som støpt på kroppen min, og etter alle de kiloene jeg hadde tatt av i det siste, var det ikke mange gram fett igjen på meg. Kjolen var så trang at jeg ikke kunne ha truse under så det var kun stay-up strømper og sko som var ekstra plagg, men det var det jo ikke noen som visste, og litt spennende var det også syns jeg da.

Middagen var som ventet kjedelig og tok lang tid med masse taler. Vi hadde akkurat fått servert desserten da noen igjen plinget på glasset og reiste seg. Da personen begynte å snakke, stanset jeg. Det kunne ikke være sant, den stemmen…….jeg løftet blikket mot lyden og jo da, mannen fra kjøpesenteret stod der og hadde startet talen sin. Markedssjef som han var måtte han fortelle om årets resultater og blikket hans vandret fra den ene av hans undersåtter til den andre. Han stanset ved personen ved siden av meg og det var da han oppdaget meg også. Vi stirret som hypnotisert på hverandre og han «våknet» ikke før noen dultet han i siden og spurte han om noe. Det var mange som lo, og hadde oppfattet situasjonen, men han tok seg inn igjen og gjorde seg ferdig.

Det var som pokker. Der satt hun jo, rett ved siden av Geir, strålende sexy og blikket hennes var som låst i hans. Han kunne ikke tro sitt eget hell, hjertet hans dunket hardt og han sleit skikkelig med å konsentrere seg. Hun måtte ikke slippe unna nå, og med det blikket hun sendte ham, regnet han ikke med at hun ville det heller.
Han fulgte henne med øynene når hun gikk fra bordet, hun så på ham over skulderen og blikket hennes fortalte ham hva han ville det skulle gjøre, herregud for en kropp hun hadde. Kjolen fremhevet de kvinnelige formene hennes, slank i livet og hoftene hennes duvet svakt når hun gikk. Det lange håret flommet nedover ryggen hennes og han kjente han ble kåt. Herregud han måtte bare bli bedre kjent med henne og denne gangen ville han mer enn å invitere henne på kaffe. Han ville ha henne, han var tent som aldri før. Det var lenge siden noen hadde klart å pirre ham så mye som hun hadde klart, enda de nesten ikke hadde snakket sammen.

Jeg fortet meg ut på toalettet, gode gud så kåt jeg var. Blikket hans hadde formelig kledd av meg og jeg kjente det sitret i hele kroppen min. Brystvortene var stive og det verket i dem. Jeg ville ha ham, gud som jeg ville ha ham, og jeg hadde ikke tenkt å la sjansen gå fra meg heller. Ved første anledning ville jeg be ham opp til dans, presse meg inntil ham og hviske at jeg var kåt og at han måtte finne et sted han kunne knulle meg.

Han så henne med en gang hun kom inn i dansesalen. Han banet seg veg gjennom menneskemengden redd for at noen skulle ta henne før han fikk sjangs, hun stod med ryggen mot ham og han stilte seg tett inntil henne, bøyde seg ned mot øret hennes og hvisket «hei sexy, ser du etter noen spesielle, eller vil du danse? Munnen var så tett inntil øret hennes at han kjente varmen fra henne, ville la leppene gli over den slanke halsen hennes, smake på henne, men tok seg i det, selv om det kostet, herregud så kåt han var! Hun snudde seg langsomt, armene hennes gled rundt halsen hans, drog han ned til seg og hvisket «damen ventet på noen, men nå har hun funnet ham». Han smilte mot henne, drog henne inntil seg og endelig, endelig kjente han kroppen hennes mot sin. Stram og deilig smøg hun seg inntil ham. Han snuste inn duften av henne, lot armene gli rundt det slanke livet hennes og det var der og da han bestemte seg for at hun ikke skulle slippe unna, ikke pokker om noen andre skulle få gleden av å kjenne henne inntil seg, det skulle han sørge for.

Denne julekalenderen ble først publisert på erotikknett.no så langt tilbake i tid som 2004 og er skrevet av en bruker som kalte seg Rita.

Husk at de beste og frekkeste julegavene finner du hos erotikknett sexshop!
Erotikknett (og noveller.no) gjør sitt beste for at du skal kunne lese erotiske noveller og artikler om alt som har med sex å gjøre, GRATIS, men for å kunne fortsette med det, er vi faktisk avhengige av at dere benytter nettbutikken vår.