Erotikknetts julekalender, del 18

Denne novellen er vist 12150 ganger.

18 desember:

Jeg ringte Nina fra mobilen på vei hjem og spurte om hun ville bli med på julebord dagen etter. Hun skrek og jublet så jeg holdt på å kjøre av veien. Klart hun ville, herregud tenk å treffe alle de kjekke politiguttene! Hun hylte og skrek og oppførte seg som en fjortis, men jeg var jo glad hun ville bli med meg.

Jeg skulle spurt Randi også, men kom på at vi kunne jo bare ha med oss en, om ikke Kenneth tok henne med seg da, jeg kunne jo spørre, eller var det like greit å la det ligge? Det var ingen for henne der allikevel og hun hadde godt av å være hjemme litt, forkjøla som hun var blitt. Nina var enig med meg, men jeg fikk dårlig samvittighet så jeg ringte Randi og spurte, men hun hadde feber og lå og hakket tenner, så det ble ingen ting. Like greit så slapp jeg å ta det valget for henne.

 

Avtalte med Nina at hun skulle komme til meg kvelden etter klokka fem så vi kunne stelle oss og kle oss i sammen, slik som vi jenter ofte gjør. Dessuten var Nina ekspert både på hår og make-up og jeg trengte absolutt en hjelpende hånd. Jeg så ut som et takras for tiden og trengte sårt å få fiffet meg opp litt. Få fikset på håret og i det hele tatt. Kjole hadde jeg. Hadde kjøpt en trang lekker sak for en liten stund siden, som jeg egentlig ikke trengte men som jeg bare måtte ha.

Og nå fikk jeg jo brukt for den da.

 

Jeg var i bedre humør når jeg og ungene kom oss hjem, vi fikk fyra i peisen og satt over litt gløgg, tinte noen rundstykker i ovnen og ventet på at Kenneth skulle ta seg en tur. Han skulle jo komme i syv tiden så da kunne han like godt spise kveldsmat med ungene sine.

Det knitret koselig på peisen så ungene bestemte at vi skulle sitte på gulvet foran varmen og spise. Hvorfor ikke? Så vi la duken på gulvet og dekket på med kopper og asjetter, pålegg og varme rundstykker slik at når Kenneth ringte på var vi akkurat klare til å begynne å spise.

 

Han syns det var så koselig, og la seg ned ved siden av datteren sin. Hun fryder seg jo alltid når pappaen er til stede. De småkoste og skravlet om alt mulig de hadde opplevd de siste dagen, om juletrehogsten med bestefar (det var her jeg kjente at jeg ble litt varm i kinnene)og stemningen var avslappet og munter. Jeg tok han i å se på meg over hodet på jentungen, jeg klarte ikke å tyde blikket hans, men han hørte tydeligvis ikke hva hun sa, for hun drog ham i nesen og småkjeftet litt fordi hun ikke fikk hans fulle oppmerksomhet.

 

«Nei unger, det er sengetid» jeg reiste meg og til tross for ungenes ville protester, så var det ikke snakk om å gi seg denne gangen. Det var sent, det var skoledag dagen etter. De gav seg til slutt, vet det ikke nytter med den «strenge» mammaen. «Jeg skal ta de med opp jeg, du kan jo rydde så lenge»? Jeg nikket til Kenneth, glad for å være alene en liten stund med tankene mine. Mens jeg ryddet tenkte jeg over hva som egentlig hadde skjedd det siste året. Det var ikke småtteri. Utroskap og dritt, Adam, Kielturen, mye surr på jobben, mye slit på jobben, sykdommen min som jeg ikke klarte å hanskes med, bekymringer for unger, venner, familien. Herregud, var det rart at helsa skrantet innimellom. Jeg var jo totalt utslitt! Den beste og fineste julegaven jeg kunne få var å kunne hvile. Slappe av. Være bare meg. Ikke mamma, ikke kjæreste, ikke datter, ikke søster, ingen ting, bare være MEG!!! Jeg burde reise bort tenkte jeg plutselig. Jeg burde ta noen av de ekstra pengene jeg ville få til jul å bruke på meg selv. Rett og slett bare reise vekk, uten å si hvor jeg skulle, bare bli borte en ukes tid. Herregud det hadde vært deilig! Jo mer jeg tenkte på det jo mer bestemt ble jeg på at jo….. det skulle jeg. Jeg kunne reiste tidlige 1. dags morgen og bli vekk til nyttårsaften om ikke noe annet. På en hytte for meg selv, på fjellet, med snø og sol og stillhet og ro.

 

«Står du her og drømmer deg bort, hvor var du hen nå da?» jeg skvatt da Kenneth stod like bak meg. «Jeg var på fjellet, alene i romjulen, og det har jeg tenkt til også, bare jeg og jeg alene». Jeg så bestemt på ham. Og han kjente meg bedre enn de fleste, så han protesterte ikke et sekund. «Syns jeg var en god ide, om det er det du vil så gjør du det». Han smilte mot meg. «Kan vi prate litt? Eller vil du jeg skal gå?» Han så spørrende på meg – nei da, gå inn i stuen du så kommer jeg med litt kaffe til oss.

 

Han så tankefull ut der han satt i godstolen min, med bena krøllet under seg. Han så sliten, ulykkelig og sårbar ut og det knøt seg i magen min. Ville bare stryke han over kinnet, og si at alt ble bra, men gjorde det det? «Hva ville du prate med meg om? – jeg så på ham, han smilte forsiktig – husker du første gangen vi skulle elske sammen? – jeg lo, jo da jeg gjorde da det. Et totalt mislykket forsøk. Vi var så kåte på hverandre og vi hadde gått i to måneder og hisset hverandre opp så når vi først skulle ta steget fullt ut, fikk han den ikke opp og jeg ble ikke kåt. Vi var flaue og beklemte begge to den kvelden så når vi sa natta og hadet til hverandre var det så vidt vi torde å se på hverandre. Jeg hadde besøkt ham i leiligheten hans og vi endte til slutt i sengen, men herregud noe så mislykket! Godt vi kunne le av det nå.

 

Kenneth ble alvorlig – husker du andre gangen vi skulle forsøke da? – øynene hans brant seg fast i mine – holdt blikket mitt fast – jeg bare nikket . Inni meg tenkte jeg – herregud hvordan kunne jeg noen gang glemme den kvelden selv om det er flere år siden?

 

Vi hadde spist deilig middag og satt bare tett inntil hverandre i sofaen og småklinte litt. Kysset forsiktig, småpratet og pirret hverandre. – kom nærmere hvisket Kenneth, – jeg flyttet meg nærmere – du er ikke nærme nok – jeg hadde munnen min bare cm fra hans – nærmere jenta mi – og så kysset han meg på en måte jeg aldri før hadde blitt kysset – det sitret og brant i hele meg, og der og da bare visste jeg at jeg elsket denne gutten. Jeg elsket ham av hele mitt hjertet og jeg ville, måtte og skulle ha ham om jeg så skulle bruke resten av livet mitt til å få ham.

Tungen hans lekte nedover halsen min, nedover utringningen i genseren, hvordan genseren forsvant vet jeg ikke, alt jeg vet var at jeg satt i bar overkropp. Brystene mine struttet og han tok dem i hånden, lot tomlene gli over de stive vortene, bøyde seg frem og sugde dem forsiktig en etter en. Det sendte signaler rundt i kroppen min, vekket hver nerve jeg hadde og alle signaler gikk til hjernen som fortalte at jeg var kåt. Veldig kåt. Kenneth tok tak rundt meg, løftet meg opp som en fjær og bar meg ut på soverommet. La meg på magen. Han strøk meg med varsomme hender over ryggen, nedover mot livet mitt, munnen hans kysset meg og der han etterlot seg en våt flekk, der blåste han forsiktig. Huden min knuppet seg, jeg skalv, ikke fordi jeg frøs men fordi det var så godt. Tungen hans dansen nedover ryggsøylen min og helt ned til bukselinningen. Istedenfor å ta av meg buksen for å komme bedre til, gled bare tungen hans bortover langs linningen, mens jeg løftet på rumpa for å få han til å kle av meg.

 

Hånden hans gled over rumpeballene mine, mellom mine ben og nedover mine lår. Varmen slo igjennom olabuksestoffet, og han måtte kjenne at jeg var våt igjennom. – snu deg jeg vil se på deg ! – jeg la meg på ryggen, løftet rumpa og lot buksen gli av meg. Han stønnet – du er så sexy jenta mi – jeg likte å høre han snakke slik til meg – jeg følte meg sexy sammen med ham.

 

Han la seg ned ved siden av meg, fingrene hans begynte å følge kurvene på kroppene min, strøk over mine lepper, nedover haken min, brystene, kravebenet, magen, livet, det føltes som en brennende tunge når han lekte slik med meg. Jeg stønnet at han måtte ta på meg, ville ha fingrene hans der det brant som mest. Pekefingeren hans tegnet sirkler over magen min, langs trusekanten og nedover….. herregud som jeg ville ha fingeren hans inni meg, men jeg visste jeg måtte vente til han var klar for det. Han stønnet når han kjente hvor våt jeg var. Han flyttet på seg, la seg ned mellom mine ben, skjøv bena mine til siden, jeg kjente den varme pusten hans mot trusestoffet, han blåste forsiktig mot musa mi. Jeg dirret, kjente saftene begynte å renne mer og mer. – Herregud slikk musa mi, jeg orker ikke mer – jeg hørte selv hvordan jeg nærmest tryglet ham – fingeren hans gled innunder trusekanten, skjøv stoffet til siden, jeg ventet på tungen hans, løftet hodet, så øynene hans mørke og kåte mot mine – herregud for en deilig mus du har – han lot tungen gli over musa mi mens han holdt øyekontakt med meg – «åhhhh herregud» jeg la meg bakover lot han overta, lot han la hele bredden på tungen gli sakte, så uendelig sakte over mine hovne lepper. Han skilte dem med tungen sin, fant hullet mitt og gled inn i meg, drog med seg fuktigheten min, smurte saftene mine utover leppene og klitorisen min. Han brukte fingren sine til å åpne meg opp enda mer, musa mi lå rød, hoven og våt foran øynene hans. Han stønnet mens han slikket meg, tungen hans gled over musa mi, myk og deilig, inn i meg, over klitorisen. Jeg holdt på å bli gal. Gal av begjær og gal av sitringen i kroppen min.

 

Fingrene hans gled inn i meg, dypere og dypere, strøk mot veggen der inne, leppene sugde klitorisen min, jeg holdt hodet hans fast og gned meg mot ham. Jeg kom plutselig, helt uten forvarsel så kom jeg over fingrene hans. Klemte musa mi hardt rundt fingrene og lot det komme. Saftene rant nedover hånden hans , plutselig reiste han seg, satt seg mellom mine ben og lot pikken sin gli inn i meg samtidig som orgasmen raste gjennom kroppen min. – Å gud så trang du er, våt, varm og trang – Kenneth gled ut og inn av meg, jeg la beina rundt ryggen hans, drog ham inntil meg, fant rytmen sammen med ham, lot han ta meg hardt og deilig, han gav meg enda en orgasme, før han roet tempoet og bare lot meg kjenne ham dypt der inni meg, lå nesten stille, bare roterte med hoftene og jeg knep sammen rundt ham. Masserte han med musklene mine.

Han var stor og deilig inni meg, fikk ikke nok, ville ha mer og mer og jeg fikk. Han begynte å bevege seg igjen, ut og inn, i rolig og deilig tempo.

Han slikket brystene mine, kysset meg, snakket sexy til meg og lot meg bare nyte og nyte og nyte.

 

Han ville knulle meg bakfra. Ba meg stille meg på alle fire og jeg bøyde meg frem, pikken hans gled inn i meg igjen og han knullet meg, hardere og hardere. Lot pikken dunke hardt ut og inn av meg, jeg skrek at jeg ville komme igjen og da stoppet han med pikken dypt inni meg. Bet meg i skuldrene, kysset ryggen min, fingrene hans begravde seg i huden på rumpa mi, kroppen hans stivnet og jeg forstod at han ville komme. Jeg jukket i mot, og kjente sæden hans traff meg langt inni meg, jeg ble fylt opp av varm væske som rant ut av meg samtidig som han glad ut og inn. Kenneth stønnet og pumpet meg full, før han sank over meg og drog meg inn til seg. Jeg lå med ryggen mot ham og pikken hans var fortsatt inni meg, men gled lenger og lenger ut etter hvert som han ble slapp.

 

Han pustet tungt og svetten rant av oss begge, men jeg kjente jeg var klar for mer. Jeg fikk ikke nok av ham. Snudde meg mot ham, strøk over det vakre ansiktet hans, kjente jeg var blitt veldig glad i ham allerede. Dette ville aldri gå bra, selv om vi hadde elsket sammen var det ikke dermed sagt at han ville bli kjæresten min, men jeg ville forsøke, jeg ville ikke gi meg.

«Du er så deilig Kenneth, herregud så deilig du er» – han smilte dovent mot meg. Åpnet armene sine slik at jeg kunne krype tett inntil ham. Jeg sukket, slik ville jeg ligge for bestand, trygt mot det hårete brystet hans, fingrene gled nedover. Fulgte den sexye hårstripen som ikke sluttet før den fant håret rundt lemmet hans. Han var så sexy der han lå at jeg fikk nesten ikke puste. Tungen min begynte å leke nedover magen, pikken hans lå slapp mellom bena hans, men når jeg nærmet meg begynte den å vokse. Og når jeg tok ham i munnen varte det ikke lenge før han var stiv og klar igjen for meg. Jeg frydet meg, det var slik det skulle være, deilig sex, om igjen og om igjen.

 

Jeg vet ikke hvor mange ganger vi elsket den natten, men mange var det og det var like deilig hver gang.

Når jeg til slutt reiste fra ham var klokken 0400 og det var full snøstorm. Jeg hadde håpet han ville be meg overnatte, men han gjorde ikke det. Ikke sa han at han ville se meg igjen dagen etter heller når han kysset meg godnatt i døren. Han sa bare at vi snakkes og at vi ses på jobb.

 

Men her satt vi altså, jeg fikk ham til slutt, men mistet ham også, min store kjærlighet Kenneth. Han vil for alltid være min store kjærlighet, pappaen til mine barn, uansett hvordan ting ender så vil han det.

Jeg kjente han så på meg, han reiste seg opp, kom mot meg. Stor og sexy, deilig og kjekk stod han foran meg, han strakk hendene mot meg, grep tak i mine og dro meg opp og inntil seg.

Forvirret så jeg opp på ham, men i det jeg skulle si noe, la han munnen sin mot min og kysset meg forsiktig og mykt. – jeg elsker deg jenta mi, tro hva du vil men jeg elsker deg. Jeg ble sint, plutselig ble jeg så vanvittig sint og forvirret og visste ikke hvorfor jeg ble så sint eller hva jeg skulle gjøre – faen ta deg Kenneth, faen ta deg, kom deg ut, du gjør ikke dette mot meg, hører du?! Tårene rant så sint var jeg. Du kunne hatt meg, du fikk meg, du fikk meg og hele hjertet mitt. Jeg gav deg alt du ville ha og mer til. To vakre barn har vi fått, men var det nok for deg? Nei! Du klarte ikke å holde fingrene unna, gjorde du vel? Stemmen min steg og sinnet mitt flommet over. Han løftet hendene til forsvar, men det gnistret rundt meg så forbanna var jeg. Var hun verdt det Kenneth? Var hun så inn i helvetes deilig at hun var verdt det? Jo da jeg har knullet rundt jeg også ETTER at du forlot meg, og greit det er ingen unnskyldning sånn sett, men du var vekk, du forlot meg og jeg vet ikke om jeg noen gang kommer til å tilgi deg.!

Jeg bråstanset nesten midt i setningen. Hjertet mitt dunket, det dundret i hodet mitt – pokker ta deg Kenneth hvisket jeg, jeg har tilgitt deg, for lenge siden egentlig…..jeg forstår bare ikke hva jeg gjorde som var så forferdelig galt? Stemmen hans var som langt, langt borte, men jeg ordene var tydelig nok «ingen ting jenta mi, du gjorde ingen ting galt. Du gav meg alt jeg ville ha, all den sex jeg ville ha, du var blid og snill og tålmodig, flott og deilig, og jeg dreit meg ut, jeg vet det. «Ja du gjorde det vennen min, fy faen å du dreit deg ut……

Denne julekalenderen ble først publisert på erotikknett.no så langt tilbake i tid som 2004 og er skrevet av en bruker som kalte seg Rita.

Husk at de beste og frekkeste julegavene finner du hos erotikknett sexshop!
Erotikknett (og noveller.no) gjør sitt beste for at du skal kunne lese erotiske noveller og artikler om alt som har med sex å gjøre, GRATIS, men for å kunne fortsette med det, er vi faktisk avhengige av at dere benytter nettbutikken vår.