Erotikknetts julekalender, del 22

Denne novellen er vist 13328 ganger.

22 desember:
Pokker ta disse håndjerna. Jeg røsket og slet, men visste jo at det ikke nyttet. Foran meg stod denne lekre og deilige heksen og lot bena sine gli lenger fra hverandre. La seg med magen ned mot bordplaten, sprikte med bena og trusestoffet klistret seg til hennes våte mus. Jeg ønsket bare å slikke henne, kjenne den litt salte smaken av kåt kvinne mot tungen, elske med henne, fortelle at hun var deilig. Men jeg måtte bare nyte med øynene foreløpig.
Og jeg nøt. Pikken min sprengte under buksen, det var nesten vondt og jeg kjente at det hadde rent av meg, jeg var våt jeg også og vanvittig kåt.
Ingen av oss tenkte tanken av det når som helst kunne komme noen å banke på for å høre hvordan det gikk, og det var vel det som gjorde det hele så spennende. Det forbudte er jo som regel det som er mest pirrende og spennende også.

Hun hadde tatt tak i trusen sin og nå var hun i ferd med å la den gli nedover hennes velformede rumpe. «Ja, la meg se på rumpa og musa di, vis meg hvor deilig du er!» Hun lot meg ane litt av hennes våte grotte for hun stoppet. Snudde seg mot meg og kom tett, tett inntil meg. Jeg hadde munnen i høyde med navlen hennes, så jeg lot tungen min sirkle forsiktig rundt den. Hun stønnet, tok tak i hodet mitt og drog meg opp i stående, munnen hennes la seg over min og hun kysset meg hardt og krevende, bet meg i leppen min så det nesten var vondt. Plutselig skjøv hun meg nedover kroppen sin.
«Knel Adam, knel for meg!. Jeg adlød, hvilket valg hadde jeg egentlig? Når hun skjøv meg nedover lot hun ansiktet mitt gni seg inntil sin varme kropp, og når nesen min traff fuktigheten hennes, snuste jeg inn den deilige lukten av våt, kåt og deilig mus.

Tungen min gled over det våte og hun sprikte med bena, holdt meg hardt og lot musa si gni over ansiktet mitt. Fuktigheten trakk igjennom stoffet og det tente meg voldsomt. Hun lot meg kysse seg nedover hennes myke lår, hun dirret svakt og pusten hennes gikk tungt, veldig tungt. Jeg skulle gitt mye for å få hendene mine fri, jeg ba henne om å løsne meg, sa jeg ville ta på henne.
Det eneste jeg oppnådde var at hun flyttet seg vekk fra meg, ba meg reise meg og sette meg på stolen igjen.
Jeg kunne ikke gjøre annet enn å adlyde, kunne jeg vel? Man gjør tross alt som lovens lange arm sier, og spesielt denne lovens lange arm.

Hun dro bordet nærmere oss, satt seg på bordkanten og da ble musa hennes akkurat i øyehøyde for meg. Hun la bena sine på skuldrene mine, lot knærne gli til siden mens hun lekte meg musa si på utsiden av trusen. Herregud som hun tirret meg. «la meg se, la meg se din deilige fitte!. Jeg tryglet, jeg ba jeg måtte få se snart, jeg holdt på å bli gal av kåthet der jeg satt.

Pekefingeren gled under trusekanten og endelig, endelig gled stoffet til siden og åpenbarte hennes herlige mus. Store myke lepper omkranset hullet hennes, de var hovne og det glinset i saftene hennes. Klitorisen struttet mellom hudfoldene og når fingrene hennes gled over det våte, la hun hodet bakover og stemmen hennes steg og sank etter hvert som hun mumlet «herregud, åhhh så godt, se på meg, se på musa mi». Og jeg så. Øynene mine var som limt fast til denne deilige skapningen som lå der foran øynene mine og fingret seg selv.
Hun rev plutselig trusen av seg, skjøv bena sine så langt til siden som det var mulig og jeg holdt på å dø der jeg satt. De fyldige leppene hennes åpnet seg opp foran øynene mine, det var vått og glinsende på innsiden og selv om hendene mine var bundet, var ikke tungen min det. Så før hun rakk å protestere hadde jeg lagt munnen min om musa hennes, og sugde på leppene hennes. Jeg hadde ikke til hensikt å stoppe før jeg hadde fått orgasmen til å rive og slite i denne deilige kvinnens kropp.

Jeg lot tungen min gli over fitta hennes. Fra anus og frem mot klitorisen og tilbake igjen. Hun vred på kroppen sin og holdt hodet mitt fast, gned seg inntil meg og jeg visste jeg hadde henne nå. Visste jeg kunne få av meg jerna igjen om jeg bare holdt på med henne litt til.
«Ja Adam, slikk fitta mi, herregud slikk meg til jeg kommer over munnen min. Knull meg, elsk med meg, la meg kjenne du bruker meg hardt og deilig.!» ordene strømmet ut av munnen hennes, hun var helt i ekstase og når jeg lot tungen trenge inn i henne så langt det gikk, ble hun vill. Hun jukket imot tungen min, hardt og deilig, der og da skulle jeg ønske den hadde vært lang og tjukk som en pikk, bare for å hjelpe henne, bare for å gi henne nytelse.
Hun skjøv meg vekk, reiste seg og ba meg snu meg, løsnet håndjerna og snudde meg tilbake mot seg. Hun holdt meg hardt under haken «Ikke prøv deg på noe Adam, jeg kommer etter deg uansett hvor du gjemmer deg. Det eneste du skal er å slikke meg, suge meg, fingre meg, elske med meg til jeg sier det er nok, forstår du kjekke Adam? Stemmen var sukkersøk og jeg nikket. Kunne ikke falle meg inn å stikke av et eneste jævla sekund.

Hun la seg ned på ryggen og jeg tok tak i hoftene hennes, mens tungen lekte og slikket henne. Fingrene mine grov seg dypt inn i musa hennes, gned rundt i det våte, ut og inn i takt med hennes motjukk.
Jeg måtte inn i henne, klarte ikke å la det være. «Jeg vil knulle deg, jeg vil la pikken min gli dypere og dypere inn i deg, la meg kjenne hvor varm og deilig du er». Hun bare nikket, førte pikken mot åpningen sin og lot meg komme inn i varmen. Jeg skrek når jeg kjente hvor varm og våt hun var. Hun var vidunderlig deilig, det sprengte i kuken når jeg borret meg dypere og dypere inn i henne. Hun slang de deilige bena sine rundt meg, vred og ålte på seg, masserte brystene sine, og stønnet at hun ville komme.

» Kom med meg Adam, sprut sæden din dypt inni meg, la meg kjenne du fyller meg Adam! Hun skrek høyt av nytelse når orgasmen tok tak i kroppen hennes og ristet den. Jeg kjente hennes deilige skjedemuskler stramme seg rundt pikken min, jobbe med deg, og jeg lot det stå til. Det strammet seg i pungen og følelsen når sæden blir slynget ut av pikken og inn i en deilig kvinnes fitte må oppleves. Det er bare deilig – bare sinnsykt deilig.

I det vi klamret oss til hverandre, svette og kåte banket det på døren…………..

 

«Jeg så på Adam, ja fortsett, hva skjedde da?» Jeg kjente jeg var rød i kinnene og at pusten gikk tungt. Adam hadde hele tiden sitti ved siden av meg og holdt rundt meg mens han fortalte om drømmen sin og jeg hadde kost meg, det var trygt og godt å sitte slik.

«Jeg våknet da for pokker, ville vært moro å sett hva som skjedde. Der lå du som skulle ha utført et avhør og råknullet med en siktet i en sak. Det hadde tatt seg ut.»!
Jeg var enig, det var bare slikt som IKKE skulle eller måtte skje i forbindelse med jobben, men det er klart det skjer, slikt skjer jo overalt så hvorfor ikke hos oss? Men foreløpig hadde vi alle på mitt skift i hvert fall klart oss fint.

«Hva syns du om drømmen da?» Adam så på meg» Herlig forbudt, herlig deilig» svarte jeg uten å nøle. Adam var enig. Drømmen hadde kåtet meg opp, jeg kjente den deilige følelsen av hormoner som forflytter seg rundt i kroppen min, pirrer et sted, erter et annet sted, sanser et tredje sted, smaker et fjerdested. Alt dette til sammen gjør at jo lenger man venter til man begynner å kose jo bedre er det. Men noen ganger er det deilig å bare hive seg over en man er kåt på, råknulle ham og bli ferdig.

Jeg klarte ikke å plassere meg selv i hvilken kategori jeg var i i dag. Inntil jeg til min store forskrekkelse forstod at jeg ville ikke ha sex. Jeg ville ikke noen ting, jeg ville bare kos litt og ferdig med det.
Jeg smøg meg inntil Adams deilig kropp, ba han om å holde rundt meg, ba han om å bry seg litt om hvordan jeg hadde det, ba han om å passe på meg til natten. Han lovte alt det. «Klart jeg bryr meg lille vakre, jeg bryr meg mer enn du tror og jeg tenker på deg mer enn du tror. Mye mer enn du tror.

«Jeg er så glad i deg Adam» stemmen min var som en hvisken, jeg tror ikke han hørte det. Men spiller det noen rolle? Det hadde ikke gjort noen forskjell på hans følelser for meg. Adam var ikke glad i meg, slik jeg var i ham. Men det kan jeg ikke gjøre noe med heller.
Jeg hadde innsett det, selv om jeg ikke ville, at vi aldri ville bli et par. Ikke et par i den forstand som jeg ønsket.

Jeg husket plutselig Shania Twains sang hvor teksten lyder:

I don’t want you for a weekend
I don’t want you for a night
I’m only interested if I could have you for life

Stemmer bra den….. bortsett fra at jeg visse jo at jeg ville ha Adam både for en week-end og for en natt om han ville det slik. Sånn var det bare og jeg visste også at om Kenneth ville det samme hadde jeg vel vært like svak for ham. Det var der jeg bestemte meg at innen julaften var omme skulle alle biter være på plass.
Kanskje jeg skulle invitere alle sammen hjem til meg på julekvelden, så fikk vi se hvordan ting utviklet seg utover natten?
Jeg skulle bryte med Adam jeg skulle bryte med Kenneth, jeg skulle bare være meg selv, jeg burde egentlig, når jeg fikk tenkt meg om litt, ta den hytteturen jeg hadde snakket om tidligere, reise bort alene…..reiste bort alene ja….

Lenger rakk jeg ikke å tenke før Adam kysset meg forsiktig og deilig. Glemt var alle løftene jeg hadde gitt meg selv, glemt var alle andre løfter også. Jeg kjente bare munnen hans og hva den gjorde med meg, det var nok…. Det var mer enn nok for meg………