Erotikknetts julekalender, del 9

Denne novellen er vist 10246 ganger.

9 desember:
Det er alltid da, akkurat da når fingrene mine er slikket rene og jeg tror jeg skal bli knullet at jeg våkner. Hver eneste gang våkner jeg på samme sted i drømmen, og det som er enda mer merkelig er at jeg drømmer den samme drømmen flere ganger i måneden og den er helt lik hver gang! Skuffelsen er like stor hver gang også fordi jeg forstår jeg bare drømmer. Men alt er så levende, lydene, luktene, smakene.

Jeg stirrer inn i peisen, beroliget av varmen og de orange flammene, tenk om jeg en natt klarer å komme meg videre, hva er det som stanser meg? Jeg sukker for meg selv, nei det er på tide å få gjort litt. Ungene kommer snart hjem og da er det ikke ro til å fantasere i hvert fall.
Snart er huset fylt av ungene og deres venner, rop og latter og alt er som det pleier. Vi får spist middag, så er det lekser og tid for litt kos etterpå. Vi henter ned litt julepynt, på tide å få litt på plass rundt i krokene. Nissehuset må på plass i seksjonen ellers blir det ikke jul. Snart er vi i gang med å hente frem nytt og gammelt, noe som ble laget for 4-5 år siden blir holdt varsomt i myke barnehender – å mamma husker du vi lagde den hos mormor? Å den også den lagde jeg og mormor – jeg smiler – glad for at de ikke glemmer slike kosestunder de hadde opp gjennom årene. Nissene blir høytidelig plassert på sine fast plasser ved peisen.
Sengetiden kommer før vi får sukk for oss, så når ungene kryper under dyna er mammaen sliten også. Får ryddet litt og sukker litt for meg selv. Hei, ikke noe selvmedlidenhet nå jente – sier jeg til meg selv, men det hender den kommer sigende. Tankene går til Kenneth og Adam, Randi og Nina. Savner deg alle, skulle ønske noen av dem var hos meg nå. Bare holdt litt rundt meg og sagt at jeg var bra nok, at alt ordner seg.

Det siste trodde jeg vel nesten ikke selv en gang. Jeg åpnet en flaske vin og skjenket meg et glass, satt meg igjen ned i godstolen ved peisen og da ringte telefonen. Jeg løftet av røret, sa navnet mitt men hørte ingen ting annet enn en svak pusting. -Hallo? Er det noen der? – ikke noe svar – hallo! – sa jeg høyere denne gangen – like stille….. om dette skal være en spøk syns jeg det ikke er festlig – stemmen min var sint – hallo?! – rett før jeg skulle legge på hørte jeg – hei sexy- hei svarte jeg, hvem er det? – det trenger du ikke vite – sa stemmen. Jeg forsøkte å høre hvem det var, hjernen jobbet overtid, men klarte ikke å finne det ut. Mørk, maskulin, sexy, varm, pirrende – hva vil du? – spurte jeg – jeg var ikke redd, hadde ikke hatt noen grunn til det heller, men nysgjerrigheten min var på topp.

«Jeg vil elske med deg, her, nå i telefonen – om du tør følge med meg inn i min fantasiverden og i din?» – nei, hør nå h…. Lenger kom jeg ikke før jeg hørte stemmen nesten bare hvisket til meg – «kom nærmere – jeg vil kysse den myke munnen min – ikke vær redd – sånn ja litt nærmere – Dette var jo bare helt vilt. Jeg kunne slengt på røret og glemt hele mannen, jeg kunne bedt ham dra til helvete og slutte å plage meg, jeg kunne….. ja det var mye jeg kunne gjort, men gjorde jeg det?
Nei, jeg lukket øynene, drømte meg bort og kom bare nærmere og nærmere munnen hans. Åhhh så myke leppene dine er, kjenner du mine? Kjenner du varmen fra munnen min? «ja, hvisket jeg, jeg gjør det». – kjenn tungen min glir forsiktig over underleppen din, følger formen på munnen din – jeg lyttet og jeg kjente, kjente den myke tungen leke med meg, kjente smaken av denne fremmede som fylte hele hodet mitt, kroppen min, hver nerve i kroppen min var på bristepunktet og ingen ting kunne forstyrre meg nå. Jeg var som spikret fast i fantasien hans og min.
Pusten føltes myk mot munnen min og stemmen hans, fløyelsmyk, sexy, beroligende, ertende krøp inn i tankene mine og fikk meg på vandring inn i hans verden.
Han sa jeg hadde på meg sort undertøy i den lekreste silke. Behåen var slik at den bare løftet brystene mine slik at vortene struttet ertende over blondekanten. Hofteholderen lå mykt om hoftene mine, og den var festet i sorte, flortynne strømper med brede blondekanter. Jeg hadde sorte sko med reimer som smøg seg rundt ankelen min og det var høye, syltynne heler på dem. – du er innbydende og lekker der du ligger på beige silkelaken, sommerbrun og slank, med øyne som med all tydelighet viser hvor kåt du er og hvor gjerne du vil ha meg – vis meg hvor deilig du er, la hendene dine gli over kroppen din, over brystene dine, over magen din.

Jeg gjorde som stemmen sa, kroppen min glødet og hendene mine gjorde sin virkning på meg. Det var som om mannen satt foran meg, slukte meg med blikket, viste med hele seg at jeg fristet ham, gud så kåt jeg ble, brystvortene knoppet seg under fingrene mine der jeg rullet dem forsiktig mellom tommel og pekefinger, pusten min gikk i korte hikst etter hvert som jeg befølte meg selv. Jeg pustet tungt i telefonrøret og stemmen fortalte hvor deilig jeg var.

Jeg ville ta på ham, ville føle varm, deilig, myk hud under fingertuppene mine så jeg ba ham om å komme nærmere meg, ville føle på huden hans. Han nektet meg ikke og jeg så meg selv kneppe opp skjorten hans, jeg så ikke ansiktet, det lå i skyggen, men fra halsen og ned skinte månen på den nydelige kroppen. Han var slank, uten å være tynn, men fast myk hud og vortene hans knoppet seg når jeg lot skjorten hans falle til gulvet. Han var som en gresk gud. Det slitte olabuksen satt perfekt over hoftene hans, og buksen satt så lavt at jeg kunne ane kjønnshårene over trusekanten. Jeg elsker menn i slike bukser, det er rått og sexy. Fingrene mine gled over den flate magen og pekefingeren lekte på innsiden av bukselinningen. Pikken hans presset på fra innsiden, og når hånden min klemte han forsiktig stønnet han og la hovedbaker og skjøt hofta frem slik at presset mot hånden min ble forsterket.

«Kjenner du hvor stor du får meg? – kjenner du og hører du hvor kåt du får meg? – ja hvisket jeg, du er deilig og ta på og jeg vil ha deg inntil meg. – nei ikke enda, jeg vil at du skal legge deg på ryggen, spre bena dine godt ut og vis deg frem, jeg sitter mellom bena dine og lar øynene mine gli over deg, merker hver eneste liten millimeter av deg og nyter å se hvor utrolig sexy du er. Jeg stønnet, kjente det begynte å svulme i musa mi, merket at jeg hovnet opp, at saftene ville ut.
Så jeg la meg på ryggen og spredte bena fortalte at jeg lot pekefingeren gli over silkestoffet, at saftene mine hadde trukket igjennom og at jeg var veldig, veldig våt. Han stønnet og hvisket – fortsett – fortsett herregud så kåt du får meg.

Oppmuntret at ordene hans lot jeg fantasien overta meg helt, det var ingen grenser hos meg lenger, jeg bare fløt av gårde, jeg var hos ham, jeg kjente lukten av ham, varmen fra ham. Jeg fortalte at jeg kjente hendene hans på knærne mine, at tomlene gled nedover innsiden av mine lår, at det sitret i meg når hendene nådde frem dit jeg ville ha dem. Han bøyde seg ned, blåste forsiktig mot musa mi og jeg stønnet høyt, løftet på hoftene for å få ham til å komme med tungen sin – herregud slikk meg, slikk min våte mus, jeg renner over, jeg må ha deg! Jeg ble som vill og gal. Tok tak i hodet hans og presset det mot meg. Pekefingeren hans drog trusestoffet til side, blikket hans brant mot knoppen min som struttet rett foran munnen hans. Det var da jeg så øynene hans for første gang. Mørke øyne som gnistret av kåthet så på meg, og han holdt blikket mitt mens tungen hans forsiktig nærmet seg knoppen min. Jeg sluttet nesten å puste så kåt var jeg. Øynene hans, tungen hans, nærmere og nærmere knoppen min, saftene rant av meg og ned mot rumpehullet mitt. Måten han holdt igjen på gjorde meg gal – gud slikk meg – SLIKK MEG -! Jeg skrek ut lengselen min og det var da leppene hans lukket seg om klitorisen min og det var som en rakett hadde truffet meg. Det dunket hardt og deilig i musa mi, han rullet tungen sin rundt og rundt knoppen min så jeg holdt på å bli gal.

I virkeligheten var det mine egne fingrer som lekte, men hva spilte det for noen rolle? Han hadde fanget meg og jeg lot meg villig fange. – kjenner du hvordan tungen min glir over dine myke hovne lepper ? – stemmer var der igjen – ja, ja, ja….. stemmen min holdt nesten ikke slik skalv jeg – jeg legger hele tungen min over din våte mus, drar med meg fuktigheten over leppene dine og tilbake igjen, fører fingrene mine inn i deg, lange myke fingrer som pirrer og erter dypt inni deg. – kjenner du det vesla? Kjenner du hva jeg gjør med deg? Og jeg kjente, jeg kjente fingrene presse mot punktet mitt, de gned frem og tilbake, frem og tilbake og en myk tunge rullet over klitorisen min, jeg holdt på å bli fullstendig gal av kåthet. Det rant og rant av meg og nedover hånden hans, men han bare fortsatt i sitt myke rolige tempo, fingrer ut og inn og tungen over klitoris.

«Jeg vil du skal komme for meg vakre vennen, kom over fingrene mine, over munnen min, la meg kjenne jeg gjør deg godt, slipp deg løs og la orgasmen rase gjennom den vakre kroppen din., kom gi meg orgasmen din, gi meg saftene dine » det var det som gjorde utslaget, den måten han snakket til meg på, fingrene hans som beveget seg og kåtheten i stemmen hans. Det nyttet ikke å holde igjen selv om jeg så gjerne ville, jeg ville nyte dette mer, ville ikke slippe ham enda, ville ha ham hos meg, men jeg bestemte ikke dette spillet det var det han som gjorde så jeg lot det komme, fingrene fløy over klitorisen min og jeg kjente det løsnet, og en voldsomt kraft tok tak i meg, presset seg ned i musa mi og alt eksploderte i en verden av stjerne. – å gud jeg koooommmer – herregud som jeg kommer – jeg skrek ut og han stønnet i andre enden – se jeg runker for deg, se pikken min er stor og deilig for deg – – kom over meg, kom over munnen min – og jeg så han la leppene sine rundt åpningen min, stakk tungen inn så langt han klarte og jeg roterte mot munnen hans mens saftene nesten sprutet ut av meg.

Jeg ristet og skalv og det tok lang tid før jeg klarte å roe meg ned igjen, tok lang tid før jeg i det hele tatt klarte å snakket. – hallo? Hvisket jeg forsiktig i telefonrøret, er du der? – jeg er her jeg, forlater deg ikke enda – om du ikke vil det selv da? NEI – ikke bli borte for meg – jeg vil smake på deg også»

Enda så voldsom orgasmen min hadde vært, enda så sliten jeg var klarte han å holde meg fanget i fantasiverdenen, eller var det jeg som ikke ville forlate den?

Denne julekalenderen ble først publisert på erotikknett.no så langt tilbake i tid som 2004 og er skrevet av en bruker som kalte seg Rita.

Husk at de beste og frekkeste julegavene finner du hos erotikknett sexshop!
Erotikknett (og noveller.no) gjør sitt beste for at du skal kunne lese erotiske noveller og artikler om alt som har med sex å gjøre, GRATIS, men for å kunne fortsette med det, er vi faktisk avhengige av at dere benytter nettbutikken vår.