Fantasi blir litt virkelighet

Denne novellen er vist 2909 ganger.

Kjæresten min har en fantasi om å se meg med en sort mann. Han fortalte meg dette tidlig inn i forholdet vårt. Jeg har vært mye ute å reist, så fått gleden av å ligge med en del forskjellige menn, men aldri en afrikaner, eller neger som kjæresten min sier.

Hjemme har vi en stor mørkebrun dildo som vi har lekt oss mye med. Den har vært med på flere ferier og stranden. Typen har overrasket meg, «tatt meg på fersken» mens jeg har ligget i senga og kost meg med den. Jeg gjør alt for å tilfredsstille hans perverse fantasier.

Skjønner godt han liker kontrasten mellom den bleke fitta mi og den store brune dildoen som jobber seg inn og ut av meg. Det er egentlig en ganske pervers og pirrende fantasi. Selvom jeg ikke tenner på noen spesiell hudfarge, en kjekk mann er en kjekk mann. Men jeg syntes det er litt tabu med en afrikansk mann i sengen. Jeg kommer fra en konservativ familie, mine besteforeldre ville aldri godtatt noe sånt.

Så nå skal jeg fortelle om noe som skjedde for et par dager siden. Etter mye om og menn, og en del prating rundt temaet, Ja så skjedde det faktisk. På vei hjem fra arbeid legger jeg merke til at det er en høy kjekk afrikaner som går av trikken på samme sted som meg. Han går alltid av etter meg, og skal samme vei. Vi så hverandre hver dag nå. Snakket ikke med hverandre, bare smilte og sa hei med blikket hver gang vi skulle av trikken.

Jeg var godt i gang med trening igjen. Nå som pandemien var over og samfunnet åpnet fikk jeg aktivert mitt medlemskap hos Fresh Fitness på ny. Min rumpe var blitt fastere og mer spretten nå de siste månedene. Hadde drevet med squats forran tvn.

Typen hadde vist meg noen nye bukser på Zalando, bukser som fremhevet bakdelen min. Jeg så virkelig lekker ut i de, fått komplimenter både fra kollegaer og blikk fra tilfeldige menn på gata. Det gjorde meg glad å føle at jeg var attraktiv i mine eldre dager. Nå høres det ut som om jeg er en gammel dame, det er jeg altså ikke. Fyller 36år til høsten.

Men tilbake til negeren som fulgte etter meg.
Kunne merke hvordan han så på meg der jeg gikk nedover gata. Kunne merke blikket hans feste seg til min store runde bakdel der den svaiet i mine nye Levis slimfit bukser.

Jeg fortalte selvfølgelig kjæresten min at det var en neger som hadde fulgt etter meg hver eneste dag denne uken. En høy mørk og velkledd afrikansk mann. Fortalte at jeg var hundre prosent sikker på at han ikke skulle samme vei, men fulgte etter meg den biten kun for å få mest mulig tid til å se på meg og kroppen min.

Typen min ble selvfølgelig sprengkåt av høre dette. Jeg ble bedt om å kle meg i forskjellig antrekk hver dag, sexy så klart. Sånn at jeg skulle se bra ut hver eneste dag jeg skulle hjem fra arbeid. Og jeg måtte for all del være nybabert sånn at han visste hvor godt jeg så ut der nede. Jeg jobber på et sykehjem, så har alltid mulighet til å ta en dusj før jeg drar hjem, og det gjorde jeg også.

Begynte å bruke de forskellige tights som jeg hadde fått av typen, og string truse under så klart. Brukte korte jakker og en liten sekk, sånn at rumpa mi alltid var til utstilling. Det gjorde meg så sinnsykt kåt. Kåt av at kjærsten min faktisk ville at fremmede menn skulle nyte synet av meg. Jeg følte meg sexy igjen. Etter mye alenetid og lite sosialisering, var det deilig å være ute i det fri og vise seg frem.

Jeg gikk inn på en cafe midt på Grünerløkka. Afrikaneren fulgte etter meg. Ved toalettet
kom vi tilfeldigvis i snakk. Inviterte han bort til bordet mitt, vi ble sittende å snakke videre. Vi snakket om alt mulig. Vi hadde faktisk besøkt mange av de samme landene når vi hadde vært ute å reist.

Jeg fortalt han om et nytt puslespill jeg var i gang med. At jeg kunne sitte i timesvis å pusle. Han likte det, syntes tydeligvis det var gøy med puslespill, så han ville se. Jeg vet jo hva han ville, men det ville jo jeg også. Så Selvfølgeligt kunne han det, jeg bodde jo kun 5min unna caféen. Jeg inviterte han hjem.

Jeg bor i en relativt liten leilighet på løkka, rundt 35kvm, stue og kjøkken i et. Når vi kom inn i leiligheten bestemte jeg meg for å skifte. Men ikke uten grunn. Ville han skulle se meg. Jeg slang jakka på motsatt stol, sånn at han måtte sette seg på plassen min og puslet litt. Det er en skyvedør inn til soverommet. Jeg lukket den, men ved et «uhell» lot jeg det være en liten glippe sånn at han kunne se inn fra der han satt.

Jeg står med ryggen til han nå. Knepper opp, og lar buksene gli sakte nedover rumpa. Bøyer meg godt fremover når jeg tar den av. Sikker på at jeg kan høre hjerte hans dunke. Alt blir iallefall helt stille. Han pusler iallefall ikke lengre. Så ganske sikker på at han ser meg.

Så går døren opp bak meg. Jeg stivner til i skrekk. Står oppreist igjen nå. Lukker øynene og venter. Så er han der. Hans store varme hender omfavner meg og holder rundt magen min. Det kribler i hele kroppen. Jeg titter ned, så sexy å se hans store kulsorte hender bevege seg langs min kropp. Han kysser meg på halsen samtidig som han fører den ene hånden ned mellom mine ben. Jeg blir klissvåt. Han fører forsiktig to fingre inn i meg. Jeg snur hodet på snei. Vi kliner.

Han løfter meg opp og legger meg ned på sengen. Tar forsiktig av mine truser mens han kysser meg på innsiden av låtene. Legger en pute under rumpa mi før han setter seg på kne. Holder mine lår oppe samtidig som han begynner å slikke meg. Det er helt fantastisk. Han bruker hele tiden to fingre inn i meg samtidig som hans deilige tunge stimulerer klitorisen min.

Han knepper så opp buksene sine og kler av seg samtidig som han slikker meg. Jeg lener meg litt frem og får et glimp av pikken hans. Jeg avgir et lite stønn, samtidig som jeg små rødmer og smiler når jeg ser den. Den er så flott der den står rett opp. En stor og perfekt sjokoladebrun negerpikk bare til meg. Jeg tar tak i hans skuldre og trekker han opp i senga. Vi råkliner som et nyforelsket par. Han presser hele tiden forsiktig pikken mot åpningen min, men trenger ikke inn. Blir så utrolig kåt av at han vil vente litt til. Jeg tar tak i den store pikken, ronker den, vil suge nå. Elsker seriøst å suge pikk, det gjør meg så vill og kåt.

Vi legger oss sidelengs i 69. Jeg holder rundt pikken, en stor tykk og deilig negerpikk. Smiler mens jeg ser på den. Perfekt hode, nesten ikke forhud. Ser litt på den før jeg fører den inn i munnen. Han smaker godt. Jeg vil si jeg er god til at suge pikk. Jeg elsker jo å suge pikk. Liker å si til typen at jeg er et pikkludder samtidig som jeg suger han. Det har han alltid syntes vært veldig opphissende.
Jeg blir helt oppslukt i hans pikk. Holder et godt grep om rumpeballene hans mens han knuller munnen min. Jeg bruker hele tiden tungen samtidig som jeg suger. Vil egentlig ikke slutte å suge, men kåt som jeg er, ja så må jeg jo knulles. Så jeg legger meg på magen og sprer bena. Han legger seg raskt oppå meg og trenger inn i fitta mi. Pikken er mye større enn typen sin. Men våt som jeg er glir den lett inn.

Jeg presser rumpa imot han, sånn at han kan se rumpehullet mitt små gape. Han tar raskt hintet og stikker en finger inn i rumpehullet mitt. Det er bare så deilig. Jeg blir fylt opp. Er så godt med en finger i rumpa samtidig som jeg blir knullet. Det er det beste jeg vet. Han tar hånden forran munnen min. Jeg slikker på den, før jeg begynner å suge og slikke en finger. Fantaserer som vanlig, later som om det er en ekstra pikk jeg har i munnen. Jeg er vill med det. Så deilig å få alle hullene mine fylt opp samtidig.

Han blir bare mer og mer intens jo mer jeg suger hans finger. Han løfter meg opp, presser meg opp til veggen. Knuller raskere og hardere. Så kommer han, han støter raskere og raskere i det han kommer. Det kribler i hele kroppen min i det han pumper fitta mi full av sperm. Men han stopper ikke der, han bare fortsatte å knulle meg en god stund. Tar sikkert 5min før han begynner å bli slapp. Makan til utholdenhet. Beste knullet jeg noen gang har hatt. Vi ligger å holdt rundt hverandre en stund før han tar turen inn i dusjen.

På vei ut av rommet rekker jeg akkurat å ta en snap av hans lekre brune bakdel i det han er på vei ut døra til stua. Sender selvfølgelig snappen til typen, og et par venninner. Vil typen skal vite hva jeg har gjort.
Jeg sender afrikaneren på dør før jeg også skal ta meg en dusj. Men like før jeg går inn i dusjen får jeg en melding av typen min. «DU SKAL IKKE DUSJE»! Han vil føle, se og lukte at jeg var blitt knullet av en ukjent neger.

Når kjæresten min kommer på besøk vil han rett inn i senga med en gang. Han legger meg ned på rygg, på samme sted jeg lå å ble knullet for en times tid siden. Han sprer bena mine. Snuser og titter nøye på fitta mi. Kan godt se den forsatt er ganske utvidet etter sex. Så kommer det han venter på. Det begynner å renne sæd ut av fitta mi. Det lyser av fjeset hans når han ser det. River av seg buksene. Og med en steinhard pikk presser han seg inn i meg og knuller på med negersæden som glidemiddel. Vi har aldri før hatt så vill og lidenskapelig sex. Rett før han kommer, ser jeg ham inn i øynene å forteller detaljert hvordan jeg har blitt knullet en ukjent neger i sengen min bare en time i forveien. Kjæresten min brøler og kommer i et brak. Det er så vilt, jeg kommer også da han stimulerer klitritosen min samtidig.

 

Skrevet av: Alexandra