Ferskvaren på spar

Denne novellen er vist 905 ganger.

Jeg gikk en tur i nabolaget en søndag. Hadde tenkt meg på øysenteret og handle på bunnpris men såg Hans Idar var innom spar. Vi liker begge og gå tur så jeg har pratet med han før.
Jeg banker på kontorvinduet og han titter ut. Jeg spør om det er mulig og få handlet noe småting. Ja bare kom inn bakdøra du sier han. Jeg går inn og slår av en prat. Hans Idar sier mange ganger att jeg er utrulig deilig. Jeg ignorerer han litt. Han er 20 år eldre. Etter mye prat sier han jeg får gå og handle. Så fikser vi etterpå regningen.

Når jeg kommer til ferskvaren så står Hans Idar bak disken og spør «hva vil du ha i dag da Lillian?».
Jeg svarer «har du noe godt da?»
Bare fersk pølse sier han med ett stort smil. Jeg sier «hadde ikke planer om pølse i dag, men er den god da?»

Du kan få prøvesmake sier han og smiler lurt. Jeg kikker over disken og ser en veldig stor penis. Jeg rødmer nok litt når jeg sier «jeg tar den prøvesmakingen nå jeg da»

Jeg nærmest springer rundt disken og setter meg på kne. Jeg tar han i munnen og suger han. Elsker og kjenne kuk som vokser i munnen av min behandling. Når han er stiv og klar sier jeg att jeg måle den før jeg tester den. 27 cm lang og 18 cm omkrets. Nå drypper det av meg. Jeg drar av meg klærne og ber han ta meg.

Det og kjenne en så stor kuk er fantastisk. Jeg har prøvd mange før men nå kjenner jeg att jeg blir fylt opp. Jeg er kanskje løs av meg men det er lov det og.

Han knuller meg hardt og raskt bakfra. Jeg elsker det. Det og endelig kjenne att jeg blir fylt opp. Snart stanger jeg hodet i dørene til varmedisken. Han åpner de og knuller overkroppen min inni disken. Snart spytter han meg i rompen og smører inn rompehullet. Jeg veit hva som venter. Jeg kjenner pikken glir ut av mi våte fitte. Hans Idar snur meg rundt og tar frem en agurk og putter den i fitta mi, han tar ett godt tak i meg og putter kukhodet mot rumpehullet mitt. Sakte glir den inn. Jeg stønner høgere og høgere. Det og kjenne agurken og kuken gli inn og ut er fantastisk. Jeg nærmer meg en orgasme og roper høgt. I det jeg kommer blir jeg fylt opp av varm sæd. Hans Idar lar pikken gli ut og sæden drypper ned på gulv og benken. Plutselig hører vi noe og ser vaskedamen stå der med store øyne. Vi får hastverk og kler på oss. Vaskedamen er vekk når vi har fått på oss klær. Vi sier adjø og tar farvel.

Dagen etter hører jeg rykter om ferskvaren på spar.

 

Skrevet av: XxXS