Gutter på varmt svaberg

Denne novellen er vist 9386 ganger.

Sommerdagen lå utover landet, asfalten var glovarm under sykkelhjulene og jeg var på vei min favorittplass i sørlandsparadiset. Plassen lå rett ut mot havet og hadde en strand som noen år hadde fin sand og noen år bare var store rullestein. Et slikt fenomen tok havet seg av og bestemte i løpet av vinter halvåret. Ut fra stranden strakte fjellet seg videre og gled sakte ned i sjøen via noen få skvalpeskjær. Hit var det jeg skulle, hit hadde jeg syklet så uendelig mange ganger før. Varme sommer dager hvor heten var så sterk at en kun syklet i badeshorts. Mange flotte minner fra oppvekst sammen med badende kamerater passerte tankene mine. Etter mange års studier var jeg blitt voksen og hadde en forlovede som jeg var veldig glad i. Hun var blitt igjen i Oslo og jeg hadde turen hjem til Sørlandet alene. Det var den siste dagen av ferien og jeg hadde ervervet meg en flott brunfarge over det hele som jeg gledet meg til å vise min utvalgte.

Jeg hadde ligget på svaberget nærmest i skjul helt nede ved vannet og hadde ikke brydd meg det spor om å ha på klær. Sol skal nytes uten klær så lenge en ikke støter noen, er min livs filosofi. Denne dagen stekte solen nesten varmere en de andre dagene fordi der ikke fantes en sky på himmelen og vinden glimret med sitt fravær. Jeg ankom badefjellet og smilte med meg selv da jeg kunne konstantere at plassen var nesten tom for folk. I år hadde tydeligvis rullesteinene fullstendig overtatt stranden.

Jeg låste sykkelen omhyggelig og klatret over fjellet som lå mellom meg og havet og ned på hyllen som jeg visste lå der og ventet på meg. Jeg spredt mitt store håndkle på svaberget og kastet raskt badebuksen før jeg kastet meg ut det friske blå vannet. Etter litt svømming og gjensyn med gamle stupeplasser la jeg med ned på magen og lot solen bake kroppen min..

Det var som sagt siste dagen av ferien og da er all smøring av solfaktor bannlyst. ”Vi er da menn” ville jeg vel sagt om noen hadde spurt. Noen bilder skal jeg innrømme å ha sendt av gårde på mobilen til Oslo også. Hun likte spesielt dem av meg i hel figur med min brune pikk pekende rett opp mot himmelen.

Det gikk en time og jeg hadde nok sovet da jeg hørte det komme noen nedover fjellet dit jeg lå. Jeg myste mot solen og fikk se to gutter i 18 – 20 års alderen komme mot meg. De måtte jo se at jeg var naken, så jeg gadd ikke bry meg mer med det. De nikket høflig begge to og lurte på om det var greit for meg at de la seg borte på den andre enden av fjellhyllen. Jeg hadde ikke noe i mot det og sa at det bare var hyggelig at noen ville holde meg med selskap.

”Er det greit for dere om jeg forblir naken?” spurte jeg og følte jeg at jeg i all høflighet fikk spørre dem.

Begge smilte og var veldig klare på at det ikke gjorde noen ting. Så jeg la hodet ned på puten av et opprullet håndkle og kikket på dem bak mørke Ray-Ban briller. De var begge brune og hadde nok tilbrakt mye tid i solen de også. Ved nærmere ettersyn hadde de nok tilbrakt noen timer på idrettsbanen også. For uten å virke oppblåste hadde de flotte kropper begge to.

Mine øyne var i grunnen på vei til å lukke seg og det var kun gjennom en smal glipe at jeg registrerte at de begge kledde av seg. Det skulle også ganske raskt vise seg at de ikke hadde tenkt å stoppe før de begge var nakne. De hadde begge klare skiller som fortalte at de normalt hadde solt seg med badebuksen på tidligere.

Jeg hadde gått fra smale til vidt oppsperrede øyne og en stor glede over mine dyrkjøpte solbriller. De var nemlig flotte der de kledde av seg plagg for plagg. De var begge kortklipte og var bortimot 180 høye begge to. Brune kropper men hvite rumper, lo jeg for meg selv ved deres side. Hva i all verden var dette, hadde jeg opparbeidet et solstikk her jeg lå. Jeg lå og lot meg hisse opp over disse to som kledde av seg foran øynene mine. Jeg hadde vel aldri studert noen menn på denne måten, men jeg var et øyeblikk redd jeg hadde følelser jeg ikke hadde visst fantes.

Jeg snudde hodet den andre veien, for bare å fnyse og snu det tilbake igjen. Jeg skulle så men ikke snu meg bort når det jaget slike følelser gjennom kroppen min.
Jeg studert det lille jeg rakk å se av deres kjønn. Med gutters iboende trang til å sammenlikne kjønnsorganer kunne jeg konstantere at de var på linje med gjennomsnittet og lik meg. Den ene av dem ristet på pikken sin og syntes tydeligvis at det var deilig å komme seg ut av trange bukser. Deretter la de seg begge ned og overgav seg fullstendig til solen. Jeg kikket en stund på rumpene deres før jeg etter hvert falt for fristelsen til å sove igjen.

”Unnskyld har du noe sol olje” sa plutselig den ene av guttene stående over meg. Jeg hadde sovnet og måtte riste litt på hodet før jeg smilende kunne rekke den nakne mannen sol oljen min og fortelle at jeg ikke trengte den mer denne sommeren. Han takket så mye og gikk tilbake til kameraten. Jeg la meg stille ned og kikket på ham. Ventet at han skulle starte med å smøre seg inn med oljen. Men i stedet tok han olje i sine hender og begynte å smøre inn sin venns kropp.

Jeg var litt i sjokk og igjen var konsentrasjonen på topp ettersom han var ferdig med legger og føtter. Og nå nærmet seg rumpe ballene. Jo sannelig gikk han løs på dem også med ivrige fingrer. Ivrige var egentlig bare fornavnet fordi fingere hans ville ikke gi seg og gå videre. Jeg skjønte virkelig at noe var ”galt” da han etter hvert lot hånden gli opp og ned i kameratens rumpesprekk og fomlet med noe der nede som jeg ikke hadde helt kontrollen på. De var altså ”sånn” mine nye venner.

Det verste var at seansen var begynt å hisse meg opp mer en jeg satte pris på. Jeg hadde fått en gryende ereksjon og måtte legge håndkledet slik at den ikke ble synlig. Jeg kunne selvfølgelig ha snudd meg men dette ville jeg ikke gå glipp av.

”Å ja Kåre… det er deilig…. ikke stopp” kom i et stønn fra ham som lå på magen og fikk sololjen gnidd inn i rumpeballene. Uten å vente på at kameraten skulle fortsette oppover kroppen vred han seg sakt rundt på håndkledet og snart lå han der med ståpikken i været. Han sjokkerte tydeligvis kameraten litt med sin hurtige blotting for han pekte min vei og ristet på hodet..

”Men Anders, tenk om han ligger der våken og ser på oss” hvisket han og vinket på den kongelige måten mot meg, for å se om jeg reagerte. Jeg reagerte selvfølgelig ikke der jeg lå stiv som en stokk. Kåre og Anders var navnene på dem så mye hadde jeg fått med meg. Anders var ham på ryggen og Kåre var den aktive oljesmøreren. Kåre bestemte seg tydeligvis for at jeg sov og kunne ikke holde fingrene vekk fra Anders sin pikk. Han fylte hånden på nytt med olje og gned hendene sammen hardt og fort for deretter å legge dem rundt Anders pikk. Sakte runket han lemmet hans mens Anders ansikt vred seg i nytelse.

Sol, sommer, sjø og ferie var med et glemt og jeg stirret med stadig økende interesse på de to guttekroppene foran meg.. Anders var begynt å stønne høyt nå, og så ut til snart å ville komme. Da var det noe som stakk meg på låret og jeg rent instinktivt vred meg rundt. Jeg skjønte selvfølgelig med en gang hvilke konsekvenser dette ville få, for med et lå jeg med staken min rett i været.

”Det ser ikke ut som vår venn sover likevel” kom det muntert fra Kåre som reiste seg på bena. Han dro Anders med seg opp og smilende kom de mot meg. De gikk sakte og gav meg all verdens tid til å komme meg unna og i det minste si stopp. Men jeg var som forstenet der jeg lå og innerst inne var jeg nok klar til å bli tatt på, uten helt å vite hva det ville innebære. De satte seg begge ned ved min side, og Kåre la olje glatte hender på bena mine.

”Så du ligger her ensom med ståpikk uten å torde å si noe” smilte han mot meg.
”Så du noe som fristet deg kanskje, kanskje vi skal bringe deg med i leken vår”

Da jeg svakt nikket og smilte fårete gled hendene hans oppover leggene mine og nærmet seg farlig mine edle deler.

”Ehh. Jeg har ikke gjort dette før” sa jeg plumpt og forstod fort hvor dumt det hørtes ut.

Kåre ba meg slappe av og at de skulle være snille mot meg.. Deretter gled hendene den siste biten opp mot lemmet mitt og omkranset det med varme oljeglatte fingrer.
Jeg stønnet og var solgt der jeg lå, jeg likte så altfor godt det som skjedde og var innerst inne klar for det meste. Anders satte seg ned bak med og løftet hodet mitt opp og la det på låret sitt. Slik lå jeg med hodet bare millimeter fra pikken hans som han sakte runket. Jeg hadde aldri sett en ståpikk fra så nært hold og var overasket over hvor sterkt synet var. Jeg kunne se blodårene i lemmet og den glinsende forhuden som sakte dekket hodet for deretter å la seg føre nedover det stive lemmet.

Kåre gjorde underverker med pikken min og gav meg nærmest en oppvisning i hvor godt en pikk kan behandles. Et gammelt ord tak dukket opp i mitt indre. ”På seg selv kjenner en andre” Dette gjaldt nok til fulle der de oljeglatte hendene for opp og ned lemmet mitt med stadig høyere hastighet. Jeg ville snart komme, det skjønte jeg der jeg mer satt en lå på fjellet. Jeg hadde ikke før tenkt denne tanken før Anders bak meg begynte å stønne.

”Se på pikken min” sa han anstrengt som om han prøvde å holde orgasmen tilbake.

”Ja, jeg ser, bare kom bare sprut så jeg ser det” svart jeg nærmest i transe. Han gjorde et par heftige runke tak før kroppen hans stivnet og pikken hans nærmest eksploderte foran ansiktet mitt. Store kaskader med sæd for ut av pikkhodet og landet på brystet mitt. Han ristet i kroppen og runket seg fullstendig tom. Hånden hans gled saktere opp og ned til den stanset fullstendig. En siste seig dråpe hang igjen på pikkhodet og hadde ikke kraft til å fare bort til mitt bryst. Det slo meg at denne dråpen var ment som en smaksprøve til meg og tok kjapt hånden min opp og førte det dalende lemmet han mot munnen min. Tungen min skalv der den strakte seg mot pikken hans, for deretter å fange dråpen med sæd. Det smakte aldeles ikke vondt og pikkhodet hans fikk en siste slikk før jeg skjønte at det hele hadde gjort meg klar til den samme utløsning.

Jeg snudde meg mot Kåre som tydelig skjønte hvor det bar og smilte til meg mens jeg lot meg falle bakover mot Anders og så lot jeg det stå til.

”Jeg kommer gutter, ja runk meg fort og hardt, jeg kommer…”

Kåre tok et par aller siste harde runketak før jeg slapp orgasmen løs. På nytt skjøt sæden opp på mitt bryst og det var en orgasme jeg ikke kunne huske jeg hadde kjent maken til. Jeg rykket i hele kroppen og stanget lemmet mot hendene til Kåre før jeg sakte gled ned på håndkledet og slappet av. Anders gned sæden min inn sammen med sin eget på mitt bryst og jeg prøvde å samle tankene mine.

Å samle tankene lot seg imidlertid ikke gjøre da Kåre med et byks stod over meg med sin erigerte penis og gjorde det rimelig klart at han forventet at jeg skulle suge ham.

”Kom igjen min deilige venn” sa han ”Sug pikken min, det er rett før jeg kommer”

Jeg tok rundt den kneisende pikken hans og møtte den forsiktig med mine lepper. Jeg åpnet dem og lot pikkhodet hans gli inn mellom dem. Jeg tenkte på hvordan jeg selv likte å bli behandlet. Jeg fant fort en takt hvor pikken gled inn og ut av munnen min, mens jeg lot tungen presse mot undersiden av kukhodet hver gang det passerte. Jeg skulte opp på Kåre hvis ansikt fortalte meg at jeg tydeligvis hadde lykkes. Han stønnet og stod over meg med åpen munn. Jeg økte farten det jeg kunne klare og han hjalp meg med å ta tak rundt hodet mitt mens han nærmest stanget pikken mot meg.

Det var i ferd med å bli mer en jeg kunne klare da han plutselig stivnet innerst i munnen min. Jeg hadde en tanke om å rykke pikken hans ut når orgasmen kom, men han var nok forberedt på det og hadde lagt begge håndflatene bak nakken min og presset hodet mitt mot seg. Jeg kjente det rykket i lemmet hans og like etter kom de første støtene med varm sæd. Gang på gang for sædstråler ned i gjennom halsen min uten at jeg rakk å kjenne noen smak. Først de siste dråpene som falt på tungen min i det han dro pikken ut av munnen min kjente jeg smaken av. Litt salt og litt søtt og aldeles ikke vondt..

Kåre la seg ned sammen med oss og etter en kort stund med latter og utveksling av klemmer sprang vi all tre ut på svaberget og kastet oss i sjøen.

På land kort tid etter la vi oss på magen hvert vårt håndkle. Jeg lå med hodet mot Anders og så ikke at Kåre på ny hadde fylt sine hender med ojle. Men jeg skjønte fort tegningen da jeg kjente hendene hans på min bakende. Glatte og tydelig målbeviste hender på søk etter intime steder… (Could be continued…)

Har du en kommentar: Send den gjerne til meg ”sommerlek@hotmail.com”
Evt. et nytt historie ønske… 

Legg igjen en kommentar