Jørgen og familien

Denne novellen er vist 13550 ganger.

Vi skulle på hytte tur. jeg og min kone og hennes søster. Fruen heter Helene 29år hun måtte jobbe litt ekstra så hun skulle komme etter ett par dager seinere. jeg heter Jørgen. Hennes lille søster Hilde var 24 år og var veldig tynn, med mørkt hår. henne var en munter dame. Vel etter å ha pakket bilen så satte vi i vei til Dovrefjell. Vi hadde en munter å fin stemning i bilen å vi koste oss masse. Når vi hadde kjørt ett stykke, begynte det å sluddeå å blåse voldsomt. Vi så nesten ikke veien vi kjørte på. når vi var kommet frem til hytta så var det ett forrykende uvær med sludd å som fikk virkelig fart i den sterke vinden. Vi måtte gå inn til hytta. for vi turte ikke kjøre for vi kunne bli sittende fast. Vi kunne ikke ta med all bagasjen. Men kun posene med matvarene. Hun så på meg oppgitt og begynte å gå etter meg inn veien til hytta. Når vi var kommet inn til hytta var vi gjennomvåt. Da oppdaga jeg vedkurven var tom. vi hadde ikke tatt inn ved før vi dro forrigang vi var der. Jeg bannet å svor å måtte bite i det sure eplet å hente ved i fra uthuset. Men det blåste så att jeg måtte hente henne for å holde døra. Vi huttra å frøs da vi endelig var inne med tre store sekker med ved. Det var jo ikke noe strøm innlagt. Så det var voldsomt kalt. Hun så på meg og spurte om hvor vi skulle sove. Det er jo drift kalt på soverommet å det er jo kalt her også. men det blir vel varmt en gang her.sa jeg, men tenkte litt å det bare datt ut av meg vi kan jo sove foran peisen. Hun så på meg og gløde opp i ett smil. Ja sa hun å løp inn å hentet en madrass å la den på gulvet foran peisen. Løp inn å hentet dobbel dyna i fra soverommet til meg å fruen. Så sto vi der å så dumt på værandre der vi var våte så det drypper av oss. Der sto vi bare å så på hverandre som om vi ikke viste hva vi skulle ta oss til. Hun så på meg, jeg så jo att hun tenkte vi må kansje tenne i peisen du. Å smilte til meg.  selvfølgelig sa jeg. Og begynte å tenne opp i peisen. Å fy så kalt det var. Da ho sa Jørgen hva gjør vi nå. Vi har jo alle klærne i bilen å jeg nekter å hente de. ikke jeg heller sa jeg. Det blåser bare verre så det er jo ikke trykt å gå der ute.etter en stund buldrende det i peisen å vi kjente varmen som spredde seg i rommet. Men vi må jo få av de våte klærne sa hun å begynte å kle av seg så hun sto bare i bh og truse. Jeg nølte men dro av meg  jeg også. Så jeg sto bare i trusa. Hmm sa hun sa du vi kan jo ikke ligge i våte truse. nei det kan vi vel ikke sa jeg. Men vi kan jo legge oss under dyna så ta av trusa da, Prøvde jeg å si. Det bare kom ett kjapt ok da hun la seg under dyna og tok av seg truse og bh. Jeg la meg ner å dro av meg trusa da hun sa. Du her er det jo vått. Kan ikke jeg ligge litt nærmere deg. Det begynte å bli varmt og godt å Jeg kjente jo noe begynte å røre seg.jeg fryser litt sa hun kryper helt inntil meg å kjente beinet hennes streifet pikken så det gikk ligning i gjennom kroppen min å jeg slapp ut ett stønn. Oyyy hva sa hun å så forfjamset ut og rødmer å sa. Det var ikke. Har du. Den er stor. Kansje ikke lurt. Jeg bytte bare å le å sa det gjør ikke noe. Å det er jo helt naturlig at jeg får det med en så flått jente ved min side. Men sa jeg vi kan jo gå inn på soverommene å sove der men der er jo det kalt. Hun sa nei nei ikke jeg i hvertfall. Å så ner i dyna. Så rødmer hun å sa. Hvor stor er den. Jeg så jo hun tenkte seg om og spurte, kan ikke jeg få se den. Bare litt. Jeg tenkte og sa det er jo lov å se men ikke røre sa jeg. Hun dro forsiktig av meg dyna å den pekte rett opp. Åhh så fin å stor den er. Hun begynte å stryke meg på låret å stirret på pikken mens hun strøk meg opp til magen uten å røre den. Du tror du jeg kan få kjenne litt på den spurte hun. Hva tror du din søster sier da. Spurte jeg. Hun så på meg alvorlig å sa nei nei jeg tenker ikke si noe du. Vær så snill du. Sa hun å så på meg. Å så tilbake på den. Jeg Klarte ikke holde meg lenger å sa ok da bare ta på den. Hun begynte å tenke å stryke meg frem å tilbake over mage å kjente att Hånden begynte å nærme seg sakte pikken. klemte forsiktig på den. tok forsiktig grep rundt den å veide den. Å herregud så fin den er, Å så stor. Hun begynte å dra den opp å ned lett. Jeg klarte ikke holde meg å begynte å stønne. Da hun så på meg og smilte. Er det godt spurte hun. Jeg bare nikket. Du spurte hun tror du jeg kan smake litt på den. Bare litt sa hun å så på meg. Jeg ga etter å bare nikket da hun bøyde seg å fanget pikken med munne å begynte å slikke på den å så på meg. Jeg bare lå å stønn høyt mens hun sugde meg så godt. Jeg måtte begyne å kjempe mot for å ikke komme rett i munnen. Å  jeg måtte avbryte henne litt med å si fra. Nå kan jeg få se din mus  spurte jeg ok sa hun og reiv av dyna du kan bare kjenne på den sa hun å spriker litt på beina. Jeg så en liten svart hårdusk over en liten sprekk som blottet seg jeg tok hånden  å strøk forsiktig på hårdusken å forsiktig ner til øverst i sprekken å strøk forsiktig langs leppene helt til jeg kom til jeg kjente rumpe hullet. Å føret en finger oppover til jeg kom til klitten å maserte lett på den hun begynte å stønne. Jeg kjente pikken virkelig lengtet på noe godt. Du spurte hun kan ikke vi slikke hverandre litt. Vær så snill spurte hun. Ok sa jeg å la meg på ryggen kjente att hun begynte å suge så godt. Dro henne ner å begynte å sllikke helt øverst i sprekken å nedover til jeg kommer til klitten å slikka rundt klitten uten å røre på den. Hun begynte å vri på seg utålmodig bare ventet på at jeg skulle begyne med klitten. Jeg førte inn ett finger å maserte g pungtet. Da begynte hun å stønne høyt.å vri seg. Hun begynte å munknulle meg i ett vilt tempo så jeg kjente att dette holdt jeg ikke ut lenge så jeg begynte å la tungen danse på klitten å merket att ho bytte å rykke til jeg måtte virkelig konsentrere meg for å ikke komme da jeg førte inn ett finger i baken på hun da var det gjort å jeg klarte ikke mere vi kom begge samtidig å jeg merket jeg fylte munnen hennes samtidig som hun skalv voldsomt. Merket att hun prøvde å spytte ut litt å veltet seg av meg å snudde seg. Jeg klarte ikke holde meg å måtte le der hun satt å det rant ned mellom brystene hennes. Hun bare smilte å begynte å le hun også. Jeg tørket av brystene hennes å hun la seg helt inntil meg. Jeg begynte å kysse henne litt å snart lå vi å kysset heftigt åhh sa hun du er så herlig Og har aldri kommet før. Jeg sa den er vist lit kladden etter den behandlingen din. Hun lo lit å ålte seg ned å begynte å slikke den ren å det var så godt å jeg kjente det bytte å stivne. Da ble hun litt ivrig å til slutt var den stiv i gjen. Hun så på meg å jeg viste hva hun ville. Hun satte seg opp å sank ned over kuken. Helt ned til roten. Å satt bare å så på meg en stund. Dette er jo så godt å kjenne deg. Så al hun seg fremover å begynte å ri meg sakte å søkte blikket hele tiden. Merket jeg ble utålmodig å la henne bakover uten att den skli ut å la meg over henne. Adde pikkenn så langt inne henne å begynte å knulle i lange seige tak knulla sakte en god stund så henne i øynene å begynte å øke farten til pikken gikk som ett stempel ut å inn. Kjente det bygget seg opp å kjente att det ikke var lenge for hun heller. Plutselig spente hun seg åhhhh åhhhhh kom det. Å kjente det strammet  seg rundt pikken å jeg klarte ikke holde meg lenger å sente hele ladningen i bunn av henne. Å bare falt sammen oppå henne. Oyyyy sa hun du spurte jeg har du. Ja sa hun har spiral jeg så det gjør ikke noe lo hun tilbake. Vi lå sa ikke stort bare strøk hverandre å koste verandre. Vi sovnet da.  Jeg våkna med att det var kalt jeg sto opp å la i peisen åla meg ved siden av Hilde så det vakre ansiktet å så på telefon klokka var bare fem det var stup mørkt ute. Det begynte å bli varmt å hun begynte å kaste av seg dyna. Å så de vakre brystene i det svake lyset i fra stearinlyset over peisen. Å hørte stormen ute ute å regnet som piska på rutene.hun vred seg å blottet mer av kroppen å jeg så den tynne magen å det lille busken som var på venusberget. Å sprekken  som blottet seg så fint. Nå Klare ikke dy meg lengere kjente pikken reise seg når jeg så hun ligge der. Jeg måtte bare gjøre noe. Å la meg forsiktig mellom beina å kyssa forsiktig på venusberget. Hun reagerte ikke så jeg bytte forsiktig å leke med tungen på den lille hårdusken en liten stund. Å vandret forsiktig ner til øverst i sprekken å la tungen splitte leppene å slikket meg ned ett lite stykke. Hilde vred litt på seg å det kom et lite stønn. Jeg fortsatte på leppene å slikka ned til hullet. Hilde begyne å stønne men sov ennå leg lektevlitt rundt hullet å kjente det kom litt safter ut. Jeg slikket meg litt opp til under klitten å Hilde begynte å stønne høyt å hun slo opp øynene å så litt forfjamset ut å prøvde å presse hode mitt inntil fitta si. Men jeg klarte å stå i mot. Å fortsatte å slikke rundt klitten uten å vere nær den. Det gjorde att hun ble vill å ba meg om å slikke klitten. Jeg bytte å slikke klitten lett som om det var så vidt jeg var bortig for så å trekk tungen vekk. Hun var nå så utålmodig att hun lå å vred seg som en ål. Ba meg være så snill å slikke den bare litt. Hilde prøvde å komme til med fingrene men jeg holdt di fast. å sa vil du jeg skal fortsette jeg. ja jammer hun seg. Jeg tok ett finger å stakk det inn å maserte henne samtidig som jeg lot tungen fortsatt slikke rundt klitten uten å røre den da begynte hun å mot jokke å kjente det var like før. Så jeg lot tungen danse lett over klitten å sugde på den. Plutselig eksploderte hun i en voldsom orgassme å sprutet ut i voldsomt trykk å traff ansiktet mitt. Å jeg fortatte å fingre henne til alt hadde ebbet ut. Hun pustet ut å utbrøt å herregud hva skjedde. Så på meg å bare smilte breit mot meg. Å sa tusen takk Jørgen. Nå er det jaggu din tur. Jeg la meg ned på rygg å lot henne begyne å Hilde begynte å slikke testiklelene å sugde kulene inn etter tur å lot tungen slikke seg oppover til hun hadde hode i munnen å lot tungen splitte tuppen så kjente jeg hun begynte å suge meg så deilig å begynte å runke hart for så å suge . Det tok ikke lang tid før jeg kommer så prøvde å si fra men Hilde bare så p meg. Å møtte blikket mitt å tok pikken leger ned i munnen da jeg fyrte av en voldsom sats som hun prøvde å svelge. Vi la oss og holdt rundt værandre å sovnet mens regnet pisker vilt på vinduene. jeg våkna å kjente det var noen som sugd meg så latet som jeg sov å glipper litt på øynene å ser Hilde ligger å suge meg ho var veldig forsiktig så jeg ikke skulle våkne. Jeg later som jeg sover å Hilde  trodde det. For ver gang jeg stønner så slutter hun opp lit hun hadde pikken langt ned i munnen å maserte ballen forsiktig å bare ventet jeg skulle våkne. Hilde fortsatte å suge med seige drag å jeg kjente jeg begynte å nærme meg men klarte å late som jeg sov. Det tok ikke lang tid før det ekplodete i munnen hennes. Å så det randt nedover haken Hilde slikket i seg alt å så skuffet ut hun trodde jeg sov. Hilde la seg på siden av meg å førte en finger ned å begynte å fingre seg. Å jeg så hun stønnet å vred seg jeg kjente at det var noe som vokste av det jeg så. Jeg la meg på siden å løftet på beinet så jeg kom til fitta å pressa pikken inn mens jeg latet som jeg sov og snorker lett mens jeg lot pikken forsvinne inn ii Hilde ho maserte klitten mens jeg knulla fortere å kjente hun var i ferd med å komme Hilde holdt seg for munnen å jeg kjente  ho kom i en orgasme å da klarte jeg ikke å holde meg lenger men sente satsen dypt inne i fitta hennes. Da jeg hørte henne si fy fader dette her var godt. Jeg dro meg ut å ble slapp. Det gik noen minutter så lata jeg som om jeg våkna opp å sa god morgen søta. Hilde så så rart på meg som om hun ikke viste helt hva hun skulle tro, men sa ingenting. Måtte bort å kjenne om klærne var tørre å det var de ikke helt fant vi ut. så vi la inn resten av veden å lagde frokost. Jeg måtte spøke litt å sa alvorlig til henne at pikken kjennes litt våt. Å det kjentes litt rart i ballene som om jeg nettop har kommet flere ganger. Hun ble litt rød å trodde nok att jeg hadde sovet hele tiden. Det var godt med frokost å følte jeg fikk kreftene til bake litt. Etterpå la vi oss litt for å varme oss under dyna. Da fruen ringte for å si at ho ikke fikk start på bilen å måtte legge om til pigg dekk. Hun ville prate å spurte hvorda turen var. Plutselig kjente jeg en hånd på pikken som runket dem lett å da begynte den å svulme opp. Hilde dukket under dyna å begynte suge på den Helene spurte om hvordan Hilde hadde det å snakka i vei. Så reiste Hilde seg å begynte  å ri meg sakte. Å herregud tenkte jeg går dette bra hun spurte hva jeg holdt på med å klare å si att vi var ute på ski å att jeg prøvde å holde litt følge med Hilde å lo. Hilde satt å red meg med begge beina på ver side å prøvde ikke lage en lyd jeg gjorde tegn att hun måtte reise seg opp å sa nå har jeg tatt i gjen Hilde så du kan jo prate med henne. Jeg snudde Hilde rundt å førte pikken inn bakfra. kjente jo att det var ikke lenge før jeg kom halo hørte jeg Hilde si å de begynte å prate i vei hvor langt vi hadde gått å att det snødde jeg begynte å knulle litt raskere å Hilde sa nå måtte ho legge på for ho måtte prøve å henge med ellers går han fra meg å la på. Da sprutet jeg langt oppi fitta til Hilde akkurat når Hilde la på. Hilde lo litt da hun så utrykket mitt å sa slapp av jeg la på før du kommer. etterpå kledde vi oss å gikk for å hente tingene fra bilen. Hilde sa du jeg tror vi må lage noen skispor så vi tok en liten skitur. På ettermiddagen  ringte Helene å sa att hun fikk ikke time før dagen etter klokken tre å att hun ikke kom før seint på kvelden. Helene sa att hennes mor og lille søster skulle være med. Jeg så litt oppgitt ut. Vi måtte jo vaske å re opp å sette alt på plass og etterpå så bestemte vi at vi skulle knulle litt til å ta det med ro på kvelden i tilfelle Helene ville ha seg litt når hun kommer opp.

Jeg merket att Hilde var litt frustrert der vi satt å ventet til Helene  skulle komme. Hun var kåt det så du lang vei å hun spurte. du Jørgen ser vi ikke når Helene kommer herifra. nei sa jeg det kan vi ikke. Uff jeg er kåt. Da ringte telefonen det var Helene som sa att ho måtte kjøre i morgen i stede ok sa jeg og akurat når jeg la på sa Hilde nå slipper du ikke unna. Hilde vrengte av seg klærne å begynte febrilsk å dra av meg klærne for å gå ned på kne å suge den opp å jeg kjente den ble virkelig stiv. Jeg la Hilde på bordet å begynte å slikke å suge henne. Åhh jeg må ha kuk sa Hilde å la beina på skuldrene mine. Jeg måtte bare skli sakte inn helt til jeg nådde bunnen. Hennes så roterte jeg lett med pikken så den maserte hennes bunn. Ho stønnet å ba meg knulle henne hart noe som ikke var meg i mot å lot pikken gå som ett stempel ut å inn i ett rasene tempo. Snudde henne rundt å lot pikke virkelig knulle henne hart å jeg roet tempo litt for å ikke komme å begynte å leke med rompehullet stakk inn ett finger å  så langt inn jeg greide å så to fingrer. Å så tok jeg utt pikken å førte den mot hullet Hilde kvakk til nei ikke der der har ingen vært. Jeg bare presset litt til å til slutt var hele pikken inne jeg strakte meg frem å hentet en agurk å tok den inn i fitta å holdt en hånd rundt pikken og agurken å begynte å knulle henne i begge hull ååååhh jeg hørt Hilde stønne høyere å høyere til hun kom ååååhhh jeg kommmmmer åhhh. Jeg tok ut agurken å knulla henne i ett voldsomt tempo til jeg fylte hun opp med masse sats å ramlet forover. Jeg kom hart så jeg skalv i beina. Nå har vi vel fått nok spurte jeg Hilde ser på meg å ler hmmm  vi får se.  Resten av kvelden skulle vi ta det med ro men det ente med att vi knulla en gan til før vi la oss i vær vår seng.
Vi våkna kl 12  å vi lagde frokost å var akurat ferdig når de kom. Så de satte seg rundt bordet for å spise da Helene spurte om vi hadde agurk joda sa jeg å tok av plasten av den å vasket den å kuttet den opp i skiver å sa alt for damene vet du. Hilde så ut som taket hadde kommet ned. Men viste det ikke.deres mor hete Kari og var like tynn som resten av de og var 58 år ei sprek dame egentlig. Mona var den minste på bare17 år men var voksen i måten å være på. Fruen måtte jobbe og Hilde måtte hjem også på jobb. Så når helgen var over så måtte de kjøre ned men jeg hadde jo fri og det hadde Mona og Kari også. Så de hadde planer om å være på hytta hele uka med meg for å vaske å rydde. På lørdag hørte jeg Hilde å Mona sto bak uthuset å snakket om min kuk å jeg fikk med meg att hun sa att vi hadde knulla hele tiden før de kom. Så fortalte Hilde att jeg sover veldig tungt å att vi hadde knulla mens jeg sov. Ja han sover utrolig tungt så jeg kunne kjøre hva jeg ville. Vel tenkte jeg å ropte på Hilde å spurte om hun kunne hente ved. Da sa jeg att dette måtte ikke komme ut att vi hadde hatt sex. Hilde smilte å sa det gjør det ikke. Jeg sa att jeg hadde ett sted som vi kunne ha sex når vi kom ned. Så kom søndag å Kari var selfølgelig syk å måtte bli med ner å Mona ville bli men Kari sa nei. Jeg sa att det er jo helt i orden att ho blir. Å etter mye om og men så fikk hun det å jubla. Vi sto på E6 å vinket til de når de kjørte nedover mot Gudbrandsdalen. Vi gikk inn å satte oss å lot stillheten senke seg litt. Fikk ikke helt ut av hode hva jentene snakket om på dagen. Men tenkte ikke noe mer på det. Har ikke dere badstue jojo dro jeg på det kan ikke vi fyre opp den ver så snill. Mona var litt mere lys enn de andre å hadde ett smilehull på haken. ja vi kan jo kansje det. Sa jeg å dro på det. Jaa utbrøt Mona så det var bare å fyre den opp å en time seinere var den klar til bruk. jeg hadde jo skiftet på rommet å Mona på sitt å vi hadde badekåpe på. Så vi løp inn å satte oss. Vel inne så tok jeg av meg og la ett håndkle over låra mens Mona sa det der er bare tull å ha på håndkle. Plutselig kom jeg til å tenke på den praten søstrene hadde. Jørgen halo sa Mona er jeg kansje ikke noe å se på spurte hun. jo jo du er jo pen kansje litt for pen da lo jeg. Mona rødmet  litt å breide seg litt ut. Mona var helt barbert. Fitta hennes bredde seg litt ut der hun satt med sprikende bein. Mona sa Jørgen ta nå vekk det håndkle du også det er deilig å være naken. ok sa jeg  jeg måtte se hun hadde dratt opp beina og hele fitta blottet seg for meg å for ett syn. Kjente att jeg måtte kjøle meg ned å gikk ut å slengte meg i snøen å rullet meg rundt Mona kom etter å vi løp inn i varmen i gjenn det tok ikke lang tid før jeg kjente noe holdt på å vokse så jeg sa att nå var det dags for å legge oss. så jeg tok på kåpen å sprang inn tok ett glass vann å gikk å la meg. Jeg liker å ligge naken det gjør jeg altid. Hadde på ett lite nattlys plutselig banket det forsiktig på døra. Jeg svarte ikke å lata som jeg sov. Det banket en gang til. Så hørte jeg døren gå opp. Jeg lata som jeg snorker å hadde dratt dyna unna så jeg lå naken. Jeg ser ho stå der naken med en pute i hånden. Ho ser på pikke som står stiv opp på skrå. Står bare der å stirret på pikken nesten i sjokk. Etter en stund listett ho seg frem på siden av sengen. Lente seg frem å båste litt på den. Det var reaksjon i den å  jeg kjente blodet pulserte lett så den svaret litt. jeg latet som jeg sover og snorker høyt. Mona setter seg stille og tar mot til seg å stryker en hånd opp langs skaftethelt til ho når tuppen. nå er jeg så kåt att det gjør ont. Jeg ser ho varmer hendene å gnir de så de er varme å tar å spytter på de. Å tar forsiktig tak rundt å begyner forsiktig å runke med uvant hånd. jeg snorker bare litt høyere å later som jeg sover ennå tyngre. Ho setter seg på siden å lener seg over den å tar den forsiktig å slikker på den. herregud tenkte jeg dette kan jo ikke holde lenge. Jeg kjente munnen senke seg over kuken å begynte å suge på  den lett. Å kjente at det var ikke lenge i gjen kjente att hun prøvde å få den lengere inn. Får å la munnen suge opp å ned i seige tak så jeg ikke skulle våkne å Jeg prøvde å snorke i ett jevnt tempo. Jeg kjente det virkelig var nærme seg å prøvde å ten på helt noe annet. Det var jo helt umulig. Å stønnet å hiktet litt når jeg sente satsen i munnen hennes. Jeg tror ikke hun var klarover att jeg skulle komme så litt overrasket  ut når jeg glipper litt med øyne hun reiste seg opp å jeg så satsen renne nedover halsen å ner brystkasse. Ho forsvant ut å jeg hørte stønn i fra stuen. Det gikk noen minutter så merket jeg døren åpne seg på nytt. Mona var nå så kåt å jeg så nesten hva hun tenkte på. Jeg latet jeg strakk meg ut å spredde på beina å kjente pikken var halvstiv av spenning på hva som kunne skje. Jeg måtte glippe litt på det ene øyet å der sto Mona å gned seg å stønnet lett. Pikken reagerte på det reiste seg nå Mona  sto litt å tenkte på hva hun skulle gjøre. Jeg så jo hva hun hadde lyst til å gjøre jeg snorker høyere å latet som om jeg sov tungt. Da tok hun mot til seg å gikk frem å bøyde seg ner å sugde den litt. Nå var pikken virkelig hard. Hun sluttet å suge på den å krøp forsiktig opp i sengen å hadde ett bein på ver side å slengte seg ned over pikken å ledet den inn. Jeg var nå virkelig kåt. Jeg kjente den var l åpningen å kjente Mona  presse nedover den. Hun satt stille litt for bare å kjenne den litt. Så begynte  hun å ri meg med lange tak jeg måtte glippe litt å så hun masere klitten mens ho red meg så deilig. Jeg måtte stønne litt. Men beit tenne sammen å snorker kraftig. Kjenner Mona øker hastigheten å hun stønner mer å mer. Jeg var nå så nær å sprute da hun begynte å hikste å skjelve. Fitta trak seg sammen da kom jeg å sente satsen opp i fitta i ett stønn. Mona ble sittende litt å gransket ansiktet mitt å jeg latet som om jeg sov tungt.  Mona reite seg opp å begynte å slikke rein pikken min. Reise seg og gikk tilbake til sengen.  Jeg sovna med en gang . Våknet tidlig å komme ut i stuen å sa god morgen har du sovet godt nja sa Mona. Ho så litt rart på meg men jeg latet som ingen ting den dagen gikk fort å vi var ferdig med nesten alt vi skulle den uka å lurte på hvor dristig ho ville være. Så jeg satte på badstue å vi satte oss inn. Nå klarte ho ikke å styre blikket å så å jeg lata som ingenting. Etter  vi har hvert i snøen så var vi sengeklar. Jeg la meg å til å  lå med sprikende bein. Det gikk noen minutter så banket det på døren på nytt. Jeg starte ikke å snorker høyt da åpner døra seg å Mona kommer inn. Står der bare å ser på pikken som venter på noe godt. Mona sneik seg bort å så på meg å strøk meg på låret. Så om jeg reagerte å la seg mellom bena mine å begynte å suge meg kjente att dette ikke kom til å vare lenge. Plutselig sluttet hun å satte seg på pikken å begynte å ri den sakte nå var jeg virkelig nære ved å komme å turte ikke stønne men bet meg i tungen å kunne ikke gjøre noe det bare kom så kraftig. Sprutet som en gal. Sprutet henne full av sats. Men klarte å hole meg så snorker tungt for ikke å avsløre meg. Mona  så skuffet på meg og gikk ut. Jeg hørte hun vasket seg å romsterte litt. Det gikk noen minutter så hørte jeg noen stønn å døren bli åpnet. Der sto hun å så på pikken og det søket som var dunst den. Hørte at hun sukket oppgitt å så jo hun tenkte på sølet rundt pikken og om hun ville avsløre hva hun hadde gjort. Så Mona komme nermere bøye seg ner å begynte å slikke meg ren. Jeg kjente jo att den begynte å vokse voldsomt å stønnet høyt å lata som jeg våknet å var overrasket hva gjør du Mona. Hun så opp å så ut som om hun hadde fått noe stort slengt i hode. Suger du meg spurte jeg. Mona var helt i sjokk der hun så på meg å tårene sprengte seg frem unskyld kom det pipene frem. Gjorde du det i går også spurte jeg å var stengt. Nå så jeg att tårene rant voldsomt ja sa hun å begynte å hulke lett. Jeg så virkelig att hun var lei seg. Jeg syntes virkelig synd på henne der hun lå mellom mine bein å prøvde å skjule ansiktet sitt. Men du sa jeg. Kunne du ikke heller ha sagt att du var så kåt å spurt om hjelp da hadde du fått lov sa jeg. Mona så sjokka opp. Hva sa du Jørgen. Ja du kunne jo si att du var kåt å ville ha sex sa jeg. Men men vil du det spurte hun. Ja du er jo så pen jente å det hadde jo vært godt sa jeg. Kom å legg deg opp sa jeg. Det kom virkelig ett smil fra henne å Mona begynte å fortelle om hva hun hadde gjort. Og at Hilde sa att når Jørgen sover så kan du gjøre hva du vil med han. Jeg var så fryktelig  kåt att jeg ville prøve. I går gikk det bra å jeg fikk det til men i dag var jeg ikke så heldig. Jeg Måtte le litt. Men sa ikke noe. Mona kastet seg over meg og tok pikken som fortsatt sto. Satte seg på den å begynte å ri meg kraftig. Det lange blånde håret blafrer når ho red pikken min.måtte avbryte for ikke å komme å snudde henne på rygg å pumpet vilt på henne å så att det ikke var lenge i gjen for henne så jeg kjørte ennå hardere på. Mona stønnet høyere åååååhhh ååååhhhh så kom hun virkelig å hylte utt åååååhhhhhhåååå jaaaaa. Jeg kjente rykninger å så kom jeg å pumpet fitta ful for andre gang. Nå kom jeg til å tenke og spurte om hun brukte noen prevensjon ho bare lo litt å sa ja jeg og Hilde vi satt inn spiral samtidig. Jørgen er det greit viss jeg er så kåt att jeg tar meg litt til rette når du sover. Jeg lo litt å sa ja det er helt greit det. Men det måtte vere vår hemmelighet. Mona sa ja det er klart jeg fikk ett saftig kyss. Vi lå bare tett å bare strøk værandre. Jeg så hvor fornøyd ho var. Når jeg våknet var ho borte i fra sengen. Å jeg lukta kaffe å hørte i fra stua at Mona sang. Hørte att Mona  var i godt humør. Tenkte å stå opp men nei nå skal jeg bare ligge å dra meg litt. Jeg hørte døren gå opp å latet som jeg sov. Høtre ho hadde med seg ett brett som hun satte i fra seg å kom forsiktig opp mellom beina mine å greip rundt pikken som var slapp å begynte å suge den så deilig jeg begynte å stønne høyt av behandlingen i fra Mona. Jeg så ner nå som om jeg våknet å møtte ett stort smil. God morgen Jørgen sa Mona. Mona bare fortsatte å nå ble hun mere intens å jeg kjente det var ikke lenge i gjen. Jeg prøvde å si det Men da ble hun bare mere ivrig. Å jeg kom i ett voldsomt brøl å pumpet ut det jeg hadde. Mona tok i mot det hun greide å prøvde svelge det hun greide. Etterpå begynte hun å slikke i seg det som hadde rundt nedover pikken. Mona sa jeg dette var kjempegodt.  Mona smilte så brett å sa Jørgen det er første gangen jeg smaker på det. Når du sprutet i mun min første gangen så var jeg så fortvilet. Ingen som har fått lov å sprute i munnen før. Men det er jo godt å kjenne på. Smaker ikke så verst heller. Sa Mona å smilte. Å hoppet ut å hentet kaffe å ett brett med mat til oss. Jeg måtte le litt å sa dette er en fantastisk morgen du. Vi spiste. Mona var virkelig en livlig jente. Etterp løftet jeg vekk brettet å la Mona på rygg å tenke nå skal ho få det. Å la meg oppå henne å begynte å kysse henne. Slikket henne rundt øret å blåste lett på de. Slikket ned til jeg kom til de små jente brystene å lot tungen rotert litt å suge på de. Fortsatte å kysse ned til jeg kom til navlen å lot tungen leke lett rundt der inne. Nå begynte Mona å stønne lett. Kysset meg ned til toppen av sprekken å utsiden av leppene Mona spredde beina veldig. Nå slikket je langsomt på utsiden av leppene hele veien til toppen. Hørte den tunge pusten å støn når jeg bare begynte på nytt på utsiden. Jeg tok leppene fra værandre å slikket på innsiden av leppene like tålmodig som på utsiden. Nå var Mona utålmodig å stønnet voldsomt. Jeg slikket meg ned å lot tungen rotere lett rundt hullet. Slikket meg til jeg kom til klitte da begynte  jeg på leppene  i gjen. Må var Mona vil å sa. Nå slikker du meg ordentlig Jørgen. Jeg bare fortsatte på leppene. Å begynte å slikke rundt klitte da begyntevdet å rykke lett fra fitta jeg skjønte at det ikke var lenge før ho kommer. Å stakk inn ett finger å begynte å masere g pungtet samtidig  som jeg lot tungen danse rund klitten. Ååååååååhhh hørte jeg jaaaaa jaaaa og så kom ho aaaaaaaaiii ååååhhhh Mona ristet å skalv.
Mona så på meg å bare slengte hode ned i puta å skreik ut fy fader så godt. Nå hadde pikke vokst litt å var nesten klar i gjen å det så Mona å lo litt å sa. åhh tror den virkelig jeg greier det etter noe sån orgasme. Hmm sa jeg jo kansje å snudde henne rundt å tok kukken å førte den inn forsiktig. Hmmmm hørte jeg når jeg lot pikke skli inn. Å begynte å knulle henne sakte. Mona sa tror ikke jeg får det til nå. Vi får se sa jeg å fortsatte helt til bunnen å roterte pikken der inne. Mona begynte å stønne lett så jeg tok den nesten helt ut for å langsomt presse den inn helt i bunn å roterte på nytt. Mona  reagerte på det å snudde hode bakover. Sa bare å så godt det er. Så jeg fortsatte med det samme å støte helt til bunnen å forsiktig rotere rundt. Nå begynte Mona å stønne. Jeg førte den helt inn å dro meg sakt ut.å nå var Mona med på alle støtende. Mona tok en hånd å begynte å masere klitten å stønnet kraftig. Jeg begynte å støte fortere å fortere å kjente at Mona var med nå. Nå støte jeg hart ut å inn. Så pikken jaget i fitta knulla henne hart ååååhhhhhh hørte jeg. Når pikken jagde ut å inn. Jeg roet ned litt å stakk inn ett finger bak å førte pikken helt inn å roterte i gjen Mona maserte seg kraftig å sa jjjjjjaaaaa nåååå åååååhhhh da hun begynte å ristet samtidig  så pikken jagde inn å ut som ett stempel jeg kjente att jeg var på vei å fortsatte voldsomt å kom virkelig hart å sprute ut det jeg hadde. Vi ramla helt utmattet forover å ble liggende der en stund. Med pikken liggende inne i Mona. Jeg veltet av å Mona la seg over meg å så meg inn i øynene å smilte breit mot meg. Fy for en morgen du klokka er jo bare ni. Jeg bare lo og sa jeg tror vi må ta det litt med ro. Å ble liggende å prate litt. Jeg sa til Mona att hun ikke fikk si til Hilde att vi hadde sex. Mona kom med ett rart utrykk å sa. Men Hilde å jeg deler jo alt vi. Ok du får bare si att du hadde sex med meg når jeg sov.men ikke når jeg er våken. Mona tenkte seg om og sa det er ok. Resten av dagen var det vasking å rydding i hele hytta å uthuset å rett som det var kjente jeg en hånd på kuken som hun kjente om den var klar. Å det var bare tirstag tenkte jeg. Etter vi hadde spist middag fant jeg frem en flaske conjak å fylte to glass. Mona lo litt å sa Jørgen jeg er jo ikke gammel  nok skal du sjekke meg full å knulle meg lo hun. Hmm sa jeg hvorfor ikke sa jeg å lo. Da ringte telefonen. Det var Helene som spurte hvordan det gikk. Å sa jeg det er jo mye rydding så håper vi blir ferdige til fredag. Så spurte hun om jeg kommer hjem da ja tror jeg kommer hjem til lørdag sa jeg. Stakkars deg da det er jo mye å kaste der oppe sa ho. Ja det tar tid dette. Turte ikke si att vi nesten var ferdige. Like etter ringte Kari å spurte hvordan det gikk. Og om Mona hadde vært grei. Å ja det er sikkert vi har rydda i hele dag så vi er helt utslitt begge to. Åå hørte jeg henne si. Ja ja dere får jo holde på å bli ferdige. Når er dere hjemme spurte hun. På lørdag tror jeg. Vi skålte å drakk å tøysete litt å hadde det bare fint. Å Mona ble jaggu full sa jeg måtte følge henne inn å legge henne i sengen sin å kledde av henne. Satt å fulgte med på henne i tilfelle hun måtte kaste opp. Men Mona sov så søtt å rolig å hadde jo bare tatt noen få glass. Så jeg gikk inn i stuen å satt med ett glass. Da hørte jeg i fra soverommet at ho romsterte der inne og ville kaste opp hun kom ut å gikk inn på do. Jeg reise meg opp å fulgte etter. Der sto henne med baken i været bøyd fremmover å kastet opp. Så fitta lyste mot meg å klarte ikke dy meg. Jeg kjente att kuken var stiv så tok den ut å runket den litt å gikk frem å førte den opp å ned i sprekken. Mona reagerte å stønnet mens ho kastet opp mer. Jeg presset litt på å jeg ske sakte inn. Mona stønnet da jeg ske helt inn jeg knulla henne sakte å av å til kastet henne opp å da presset det i fitta når ho kastet opp. Jeg økte hastigheten å kjente ligninger jennom pikken å jeg kom med ett brøl langt opp i henne. Åhhhh så godt kom det fra Mona.  Nå følte Mona seg litt bedre. Men jeg la henne i sengen. Gikk på rommet mitt å sovnet. På morgenen kom Mona inn på rommet å slengte seg på siden av meg. Å vi sovnet begge to. Det var masse knulling resten av uka. Lørdagen var vi helt kjørt begge to. Da jeg kom hjem så var jeg helt kjørt å slåknet på sofaen. Helene kom hjem å var glad. Hun hadde vært hos sin mor å Mona sa att dere hadde rydda helt sykt mye. Så hun var helt kjørt. Måtte smile å le av det hele hun skulle jo bare ha vist….