Kjæreste stripper

Denne novellen er vist 7674 ganger.

Jeg hadde sittet og kjørt bil i tre timer etter jobben for å besøke kjæresten min. Det var godt å få mat og å kunne strekke seg ut på sofaen. Vi hadde inntatt Taco og satt å såg på TV. M og jeg sitter under teppe i sofaene, ungene hennes sitter på golvet foran tven.
M drar teppe godt opp til halsen og lener seg enda tettere Inntil meg, hun fryser fort så det er ikke noe nytt at hun stjeler varme fra meg. Men hendene som beveger seg under teppe er ikke hverdagskost. Beveger handa lett opp og ned uten på buksa flere ganger, fører handa ned i buksa, jeg har bare på en joggebukse, jeg titter på henne og hun smiler lurt tilbake, lurer hånda ned i trusa, kjenner det rykker til i pikken når hun berører den. Ååå deilig. Kjenner jeg må dra pusten flere ganger. Hun tar rundt pikken og begynner å runke meg forsiktig, jeg trekker til meg foten så teppe blir liggende oppå kneet. Så det ikke blir noen bevegelse på teppe. Faen så godt, pikken vokser seg hard inne i handa hennes. Hun drar forhuden tilbake og holder pikken hardt samtidig som hun bruker tommelen på undersiden av kuk hode, kjenner hvordan kåtheten stiger og etter en stund blir det vått når hun stryker over kuk hode. Renner kuksaft, fortsetter å små runke meg litt før hun ser på meg og legger fingeren over munnen min. Jeg lager vist for mye lyd. Hun drar til seg handa igjen og jeg blir sittende der med en stiv bankende pikk, litt skuffet kjenner jeg. Hun gir meg en klem og visker til meg, i kveld skal jeg danse og strippe for deg.
Etter en stund reiser hun seg opp og sier nå får vi vel få noen unger i seng. Jeg spretter opp og tar den ene ungen under armen og strender ut på badet for å pusse tenner på jentungen. Får unna kveldsstell og rett i seng. Jentungen vil at jeg skal lese for henne. Bruker å gjøre det og slipper ikke unna i dag heller. Er til vanlig en koselig greie men tankene mine er et annet sted i kveld.
Tilbake i TV stua finner jeg musikk på telefonen som kan passe å spille når hun skal stripp for meg. Vi blir sittende å se litt på tv til ungene har sovnet. Men om sider sier hun jeg skal legge meg på gulvet. Jeg setter på musikken og hun begynner å danse, beveger hoften etter musikken. Hun har en perfekte kroppen, pupper som passer den slanke kroppen, litt former over hoftene og sprett rumpe, flat mage, halvlangt brunt hår. Pikken blir raskt hard og presser på, det er herlig å se henne danse for meg.
Hun tar av seg plag for plag samtidig som hun danse, jeg har mest lyst å reise meg opp og rive av henne alt å bare knulle henne her på golvet. Men når jeg prøver å reise meg opp så setter hun bestemt en fot på brystkassa mi. Begynner å bli ubehagelig trangt i buksa hun flytter foten ned til pikken og stryker foten ertende over. Er omsider bare bh og truse igjen, bh går av og den slipper hun ned på ansiktet mitt. Har på en hvit sting truse, synes jeg ser en våt flekk der fitte sprekken er. Kommanderer meg til å få av meg klærne, ikke vanskelig å be jeg nå. Naken, må legge meg på ryggen igjen, hun stiller seg over meg, har tatt av trusen og setter seg ned slik at hun har den harde pikken min mellom fitte leppene sine, gynger at og fram, bøyer seg ned så jeg kan suge og kna puppene. Hun legger seg slik at kukhode treffer den stive kliten nå hun rugger att og fram, blir så kåt at jeg vil ha pikken i fitta. Beveger meg litt så den smetter inn. Hun retter seg opp og begynner å ri meg sakte, rolige bevegelser opp og ned plasserer hendene sine på brystkassa mi for å støtte seg. Jeg strekker armene så jeg kan kose med puppene samtidig, jeg veksler på å bruker en fingre på toppen og å knipe og dra henne forsiktig i brystvortene. Blir harde og strutter, kommer god lyder fra henne. Hun slepper seg helt ned hver gang, kjenner at kukhode blir stimulert hver gang det butter. Hun heiste seg sagte opp og setter seg hardt ned på pikken gang på gang. Det surklet i saftene hennes. Hun er god til å ri , hun smiler og stønnet. Jeg ser bort på det deilige synet av fitta og pikken min som glir inn og ut av henne etterhvert som hun hever og senker seg på meg. Blinker i fitte saft på pikken. Tempoet økte og jeg tar hendene på hoftene hennes for å hjelpe til. Det kribler i mellomgulv, baller og i pikken, herlig følelse. Jeg tar hendene hennes og dytter henne enda mer opp så jeg ser enda bedre når pikken går inn og ut av fitta. Hun klemmer hendene mine hardt, begynner å riste kraftig, kommer noen stønn, og slepper seg ned, blir liggende rolig oppå meg. Puster tungt. Holder rundt henne og vi blir liggende slik en stund. Hun bruker fitte musklene og klemmer innimellom rundt pikken så hun greier å holde den stiv. Vi bestemmer oss for å fortsette på soverommet.
Slår av tv’en og lys, rasker med oss klærne og beveger oss fra TV stua. For å komme til soverommet må vi gå igjennom stua, hun går naken fram om meg. Digger rompa hennes blir kåt av å titte på den. Det skjer også når vi er ute for å handle. Får ofte en hard en i buksa da jeg går bak henne. Her er pikken allerede klar så jeg greier ikke å dy meg, innhenter henne og snur henne rundt og presser henne opp mot veggen i stua. Jeg lar tunga gli over leppene hennes, kysser forsiktig lett på munn, nedover halsen, ender opp med å variere med å småbite/suge på brystvorten. Plasserer den andre puppen inni handa og masserer. Hun presser underlivet mot den harde pikken min, jeg presser henne hardere opp mot veggen og løfter det eine beine hennes opp. Stryker pikken opp og ned i fitte sprekken, fortsetter med å masserer kliten, jeg er så kåt at det drypper fra kuken, smører det utover på kliten, kommer flere stønne lyder fra henne, jeg kjører pikken forsiktig inn, blir stående litt slik mens jeg fortsetter å koser meg med dei deilige små puppene. Hun begynner å bevege hoftene mot meg, øker takten litt, jeg suger på den ene brystvorten samtidig som jeg masserer den andre med hånda, hun har store mørke brystvorter, dei er stive og strutter. Hun legger hendene rundt halsen min og står på den ene foten og jeg holder den andre oppe. En forholdvis utfordrende stilling over tid,  slipper puppen og lener meg litt bakover for å få et bedre tak rundt den ene rompe ballen og rundt knee.
Hun stønner høyere og fittemusklene trekker seg sammen rundt pikken min når den går inn og ut av fitta. Løfter beine enda høgre for å kunne komme enda lengere inn i henne, liker å kjenne at  kukhode butter langt inne i fitta. Hun ynker seg hver gang jeg kjører kuken i bånn. Bøyer meg fram å kysser henne, legger munnen min over hennes og tungene leker, deilig og opphissende. Kjører kuken dypt inn i henne om igjen og om igjen. Jeg presse henne oppover veggen til hun til slutt står på tærne, jeg titter  inn i øynene hennes, pene brungule øynene til daglig, men nå ser jeg mest i det hvite, øynene har rullet bakover. Hun spenner musklene i kroppen og bøyer hode bakover, veit at det ikke er lenge før hun kommer jeg øker takten for å prøve å komme samtidig, hun bruker å få voldsome orgasmer dersom jeg spruter mye og hardt inne i henne. Elsker å se og høre henne når orgasmen herjer i kroppen hennes.
Det begynner  å kiler i hele kroppen, sprer seg en voldsom deilig følelse i mellomgulvet og videre ned i baller og pikk, jeg stønner, Mette jeg kommmmer, tar noen rolige  harde støt til, hører hun er på veg til å komme, skriker til i same øyeblikk som den første strålen treffer henne innerst i fitta, pumper flere kraftige stråle inn i fitta. Kjenner det fylles opp rundt pikken, det blir varmt å vått, veldig vått, jeg får mange etterdønninger, underlivet lever sitt eget liv, vanvittig deilig, kjenner det renne ut på siden av pikken her er det ikke bare fra meg. Beinet og kroppen skjelver så voldsomt at hun har problemer med å stå, så jeg tar godt tak i rompeballene med begge hendene, og løfter henne opp. Biir hengende på den stive pikken min, herlig følelse. Lar henne sitte slik så vi får samlet oss litt. Pipler mer ut ved siden av pikken, ettersom den blir halvslak og etter en stund setter jeg henne ned, fitte saft og sæd renner nedover lårene hennes.