Kollegaen

Denne novellen er vist 50050 ganger.

Skrevet av: Ole

Vi satt der og snakket, løst og ledig om jobbrelatert og mer private saker. Hun var ei godt voksen dame på sikkert nærmere 50, har aldri helt spørt og man skal vel ikke spørre dsmer heller tenkte jeg, mens jeg var i overkant av 30. Plutselig sier hun; «nei, nå er jeg røyksugen» hun går forbi meg og dulter borti og sier jeg skal bli med hun. Så jeg følger etter. Vi går ut og hun tenner opp røyken, mens jeg setter meg ned siden av. Det er bare oss der ute. De andre sitter igjen ved kontorpultene sine og nistirrer inn i skjermene som om det er så mye nyttig å lese. Det er vel det på en måte, men samtidig er det nå en rolig dag i forhold til enkelte andre. Sola skinner og det er godt å varmt. Endelig en sommerdag, bare synd man må jobbe… hun utbryter «Ahh varme» i det hun legger vekk røykstumpen. Vi har sittet ute i vel 5 minutter og er vel ingen grunn til å gå inn helt enda tenker jeg. De andre henter oss vel om det skulle være noe akutt. Vi skravler i ett sett om alt og ingenting da hun reiser set opp og drar opp genseren til bh kanten. «Håper du ikke har noe i mot det altså, men må vel prøve å få litt farge når man først kan.» jeg elsker synet og får til slutt frem et « Neida alt i orden» hennes mage er flat og ser nå ut som hun har solt seg litt allerede da hun har fått litt farge. Prøver hvile øynene mine en annen plass, men er ikke så lett som jeg trodde det skulle være. I det neste sekund hører jeg noen si «hallo hallo jorden kaller» jeg har jammen falt bort i min egen verden tenker jeg og blir litt tomat i skinnene, da jeg ser opp på hun smiler hun lurt til meg. Ser ut til at hun skjønte hva jeg så på og all ting. «nei skal vi komme oss inn da, de andre lurer vel på oss» sier hun. Jeg svarer med et kort ja og følger etter. Fortsatt litt rød i kinnene går vi inn. Hun først og jeg etter. Jeg går mot pulten min og hun går til toalettet, men er ikke lenge etter hun kommer hun også. Heldige meg har pult siden av hun, slik at vi kan kommunisere videre der, men da med mer forstyrrende elementer i bakgrunn.

Klokken tikker sakte fremover bare 1 time til lunsj. Den går utrolig nok ganske fort da det tikket inn Mail på Mail. Når jeg ikke svarer på Mail ser jeg lurt bort på Lise for det er det hun heter Såpass vet jeg iallefall. Endelig klokken er 12. Vi fordeler oss slik vi pleier noen tar pause nå og andre etterpå. Lise og jeg venter sammen med et par til. Virker som om hun tenker mye av det samme som meg. Kl 1230 er de andre på plass og resten går. Lise og jeg går ut i solen igjen. Lise spør om det er Ok at hun tar av hele genseren da det er enda varmere nå enn det var i sta. « jaja kjør på!» sier jeg og kjenner det våkner til liv i edlere deler. Vi er heldigvis alene ute og buksa er ikke den enkleste å se at jeg faktisk har en bulk der. Lise tar av genseren og frem kommer den fine magen igjen, men enda bedre nå er at jeg kan se den lilla blondete bhen hennes og under den to flotte mugger. Bulken i bukse er nesten utholdelig. Hun ser på meg og spør hva jeg syntes og jeg klarer etter mye om og men og få frem et «nydelig» hun smiler lurt igjen og sier takk før hun selv også blir litt rød i kinnene. Vi spiser opp maten vår fort. Før vi setter oss ordentlig i solen de siste 15 minuttene. Jeg nyter solen med lukkete øyne og det trodde jeg hun også gjorde helt til jeg kjenner noen stryker meg på låret. Sakte, men med bestemte bevegelser. Jeg tror buksa skal sprenge, men later som ingenting. Plutselig kjenner jeg ikke mer, før jeg plutselig kjenner et vått kyss på kinnet og en vennlig stemme. « nå må vi gå inn og gjøre oss ferdig med jobben.» jeg får meg opp med bulken i buksa og smilet om munnen. Hun går foran meg bort til pulten noe som gir meg tid å studere den nydelige rumpa hennes samt kroppen. Resten av dagen går unna i en fei og jeg klarer ikke unngå tenke på lunsjen. Klokka passerer 4. Vi logger ut og forlater pulten og jobben for i dag. Lise spør om jeg har noen planer etter jobb, men nei det har jeg jo ikke. «Nyte sola» kommer det fra meg. Hun sier «hvis du vil, kan du jo komme bortom til meg så kan vi jo nyte sola sammen» jeg tenker meg om før jeg sier meg enig, ja hvorfor ikke det. Vi avtaler å møtes kl 17. Jeg rekker bare hjem skifte til shorts og en annen skjorte før jeg hiver meg i bilen og kjører mot Lise’s hus. Det ligger litt gjemt bak busker som skjuler innsikt fra naboer og biler forbi. Jeg parkerer og går mot døra. Ringer på. Ingen åpner, men bilen hennes står her jo, etter litt hører jeg rop fra andre siden av huset. Bare kom hit du. Jeg går rundt huset og der ligger hun, kun iført string truse. Jeg kjenner det kribler inne i meg igjen og bulken er på vei opp for 3. Gsng i dag. «Håper det går fint at jeg er lettkledd» sier hun og ser rett på bulken og blunker. Jeg bare rødmer og klarer verken få frem ord eller noe tegn.

Jeg går å setter meg siden av hun. Hun sier jeg bare kan ta av skjorta, er ingen vits å la solen få varme klærne om jeg vil ha farge. Jeg tar den av og hun smiler mer. Jeg setter meg mer tilbake og nyter varmen da jeg kjenner hun knepper opp shortsen min også. Jeg nyter det og lar det stå til. Hun tar så av hele shortsen og boxeren følger med den også. Plutselig sitter jeg der helt naken med en stor kuk rett til værs. Jeg ser hun smiler godt før hun tar tak i den og gjør rolige bevegelser. Opp og ned. Jeg føler jeg må gjøre noe jeg også så jeg legger ene hånden på brystene hennes og masserer de godt, hun begynner stønne rolig og jeg blir bare enda mer ivrig. Plutselig suger hun meg deilig det holder på å gå for meg da jeg trekker meg ut av munnen hennes og kaster hun på rygg og tar trusa hennes til sides og slikker hun. Musa hennes er deilig både å se på og smaksmessig jeg klarer ikke slutte og hun stønner mer og mer. Jeg tar tak i kuken og går inn i hun. Vi har deilig misjonær en god stund før hun sier legg deg ned jeg vil ri og hun rekker knapt starte og ri da det går for hun. Det strammer seg godt rundt kuken så jeg må bare la det stå til og spruter hun full. Hun stønner mer og høyere før hun faller sammen i fanget mitt og visker meg, hvorfor har vi ikke gjort dette før. Jeg svarer bare, jeg vet ikke det, men jeg vet at vi skal gjenta det skjedde allerede samme kveld i sengen hennes da jeg ble beordret til å sove over og hva som skjedde senere på jobb? Det får bli en annen historie.

Håper du likte denne, min debut.