Kona, meg og en kamerat

Denne novellen er vist 60444 ganger.

Over lang tid har jeg fantasert om å få kona med på en trekant med en ekstra mann.

Vi har pratet om det under flere hyrdestunder, men det er blitt med det.  Tror nok hun er litt interessert men litt for tilbakeholden til å være med, redd for hva som skjer om noen skulle få greie på det.
Hun blir helt klart tent av tanken og jeg har foreslått forskjellige kandidater, og hun er veldig lysten, det har jeg fått med meg.

 

Selv har jeg i lang tid hatt dialog med en god kompis som vi farter litt med, mest jeg, men også hun.  Han og jeg surfer en del på nett, kikker på det motsatte kjønn, og etter hvert har vi blitt pratende mye om hverandres sexliv.  Han er samboer på hell, og er helt klart lysten på et slikt eventyr.

 

Jeg sliter litt med selvtilliten med hensyn på det jeg har fått utlevert av utstyr.  Tror selv at tykkelsen er grei, men lengden mangler det litt på.  Kona virker å være stort sett fornøyd hun, flink med tunge og fingre som jeg er, men hun kunne nok tenkt seg den noe lenger, det har jeg oppfattet, selv om hun ikke direkte sier det.  Merker det best når vi leker med dildoene, da viser hun helt klart en forkjærlighet for de litt lengre utgavene.  Vet også at en av hennes tidligere elskere var en del større enn meg.

 

Dette temaet har jeg og kompisen snakket mye om, og han er klar over hvordan jeg føler det.  Selv prøver han å berolige meg med at den er grei nok, men samtidig har jeg fått lirket ut av ham at sjølv sitter han med noen ekstra cm.  Det har jeg brukt aktivt mot kona, fordi jeg vet hun liker denne kompisen vår, Amund.  Hun sitter med en helt klart inntrykk av at han er en del større enn meg, og det pirrer både henne og meg.  Kona er for øvrig rask til å få orgasme, og etter min oppfatning rimelig trang, og hun viste at jeg har sagt det til Amund, slik at det var lagt opp til litt spenning alle veier.

 

Så til den helgen hvor moroa skjedde.  Han Amund kom innom oss på en fredag, han bor en drøyt 10 mils vei fra oss, og skulle videre samme kveld sa han til min kone Mette..  Han og jeg hadde derimot avtalt at vi skulle prøve å få til en kveld med noen glass vin, slik at det ble en mer løssluppen stemning.  Vin flasken kom på bordet, og jeg bød både kona og Amund på vin, men da sa han at da kunne han ikke kjøre videre etterpå.  Ikke noe problem så Vibeke, du kan overnatte her, og slik ble det.  Det ble en del glass, og alle tre ble småberuset, dansemusikken kom på (Vibeke elsker å danse) og det ble mye de to som danset.  Jeg styrte musikken over mot litt klinemusikk, og etter hvert ble dansen rimelig intim.  Amund var på toalettet når Vibeke småknisende hvisket meg i øret at Amund hadde hatt en stiv en under dansingen.  Jeg  svarte som sant var, at han har vel lyst på deg da, så fin som du er.

 

Etter hvert ble jeg også med i dansen, og vi danset en foran og en bak, og begynte å klå litt pent på henne.  Vibeke var nå både småfull og kåt, og lot seg bearbeide videre, og jeg visket at nå kunne vi gjerne gå videre, i hvert fall et stykke.  Hun prostesterte ikke så vi ledet henne inn på vår ekteseng, hvor vil kledde pent av henne det lille hun hadde på.  Amund slikket og koste seg med brystene hennes, og det føltes litt rart å se en kompis beføle henne slik.  Etter hvert ble det til at vi byttet på å slikke henne frem til den første orgasmen, mens vi i mellomtiden  hadde fått av oss klærne.  Jeg har selv ca. 13,5 cm i stiv tilstand og jeg så klart at Amund var en dels tørre, ca 16-17 cm vil jeg tro, men med en bøy på den som jeg ikke hadde.  Tykkelsen var nok heldigvis ganske lik for oss begge.  Kona mi har ikke på flere år brukt noen form for prevensjon, heller ikke nå.  Dette viste Amund om, så han skulle lete frem en kondom, men jeg sa at Vibeke ikke likte gummi og han fikk gå inn i bar tilstand.  Hun nikket enig, men ba om at han trakk seg ut når han kjente det begynte å nærme seg, så fikk heller jeg overta derfra.  Det betydde jo at han skulle få gleden av å starte moroa.  Hun la seg over på siden og ville ha ham inn i seg bakenfra.  Erfaringsmessig vet jeg at det er den veien det kjennes trangest ut, og det er også den veien hun får den lengst inn på.  Pikken min stod som en påla når Amund begynte å presse seg vei innover i herligheten.  Han gikk litt inn og så ut ingen et par ganger, før han skjøv den til bunns, og at det var til bunns i henne det hørtes.  Hun gav klart uttrykk for at den var lang nok, men at det føltes helt skjønt.  De lå og knullet som om de ikke skulle ha gjort annet, samtidig som hun lekte med ballene hans.  Hun elsker det, men mine er såpass stramme at det blir ikke helt det samme.  Amund sa fra at det bebynte å nærme seg, og da kom min nervøsitet frem, tenkt om hun skulle bli gravid med min egen kompis, det ville tatt seg ut.  Det var tydelig at hun likte den noe lenger pikken godt for hun skjøv ham ikke akkurat ut, men det ble da etter hvert min tur.  Det føltes veldig rart å gli inn en veldig godt smurt elskovskanal, og vite at jeg ikke nådde like langt inn som forgjengeren.  Om Vibeke følte det slik, ja det sier hun ingenting om, ikke den dag i dag heller.  Vi holdt på slik en lang stund før vi begge etter hvert fikk gleden av å sprute over magen hennes begge to.  Det var en merkelig følelse når hun melket de siste dråpene ut av oss, der vi stod ved siden av hverandre.  Det ble ikke mer denne kvelden, men vi har ved jevne mellomrom vært tre stykker i ektesenga vår, Vibeke, Amund og meg, og jeg tror vi alle tre er rimelig godt fornøyde med situasjonen.  Jeg vet at Amund er lysten på en halvmørk elskerinne, og da håper jeg han er solidarisk nok til å prøve å få meg med på en besøksrunde hos henne.

Legg igjen en kommentar