Min fantasi

Denne novellen er vist 22475 ganger.

Jeg la ut en annonse på en nettside, hvor jeg skrev at jeg ønsket å komme i kontakt med par hvor jeg kunne være tilskuer for å lære og eventuelt en brikke i sexleken dersom de så det interessant, for å tenne hverandre slik. Selv er jeg single og jomfru! Ja, du leste rett. Vokste opp med lærdommen at sex hører ekteskapet til, og jeg har trofast ventet på den rette. Men årene har gått og lengselen etter min seksuelle debut er stor. Jeg har aldri hatt kjæreste, uten at jeg vet hvorfor livet er blitt sånn, men slik er det. Jeg har de siste årene lært meg å ta på meg selv og være naken på web og fått bedre forhold til min egen nakenhet. Så mitt behov er nå nådd et punkt hvor jeg må skape muligheten for å oppleve mer.
Annonsen fikk napp hos flere single menn som prøvde seg, og kom med diverse tilbud. Noen par tok også kontakt, noen mer usikre enn andre om dette var noe de ville. Tider og stunder gikk, og jeg fikk omsider mail fra et par som skrev de var nysgjerrig på meg. De ville vite litt mer om meg, og et bilde av meg på mail. Vi skrev mail fram og tilbake, og delte tanker og fantasier. Til slutt ble det avtalt et møte og de inviterte meg hjem til seg. Jeg var veldig nervøs fram mot dagen, men forberedte meg ved å fjerne noe hår her og der. Jeg hadde også funnet et bh-sett i blonder hvor man så det meste av de fyldige puppene, og uten stropper. Og en matchende string-truse, noe jeg ellers ikke bruker. Jeg kom meg til adressen de hadde oppgitt og ringte på. Jeg glegruet meg.. Hun åpnet og stod i nesten gjennomsiktig bluse, og jeans. – Velkommen, sa hun med et mildt smil. Så fin du var! Jeg hadde tatt på en kjole med solliv og tynne stropper. Og strømpebukse. Lenger bak i entreen stod han, også i jeans og en lys skjorte. Han smilte vennlig og tok meg i hånden. – Hyggelig å hilse på deg endelig sa han. Nysgjerrige øyne vandret litt nedover kroppen min og sugde inn førsteinntrykket av min overvektige men deilige kropp.
De har laget i stand en liten kopp te og vi sitter ved spisebordet i stuen. Jeg sitter overfor henne, og han i mellom oss ved min høyre side. Stemningen letter og jeg kjenner jeg slapper av. Vi kommer innpå temaet sexfantasier og kropp, og selvsagt blir jeg spurt om hva jeg liker ved min egen kropp. Liker jeg mine egne pupper?  Som en del av samtalen legger han, like naturlig som det er smile, en hånd på ene puppen min utenpå klærne som for å kunne vite hva jeg snakker om, og han nikker anerkjennende at dette lovet bra. Etter en liten stund snur han seg mot henne og strekker ut den ledige hånden, og legger den rundt hennes ene pupp, og klemmer og elter begge på samme tid. Hun og han smiler og møtes i et saftig men rolig kyss, som varer en stund. Når de er ferdige ser han blidt på meg mens han slipper hånden fra puppen min, og over til henne og knepper opp knappene i blusen hennes. Han åpner den på vidt gap og der venter en stroppeløs, liten sak av en Bh. Han former håndflatene rundt begge puppene til fingrene møtes på midten, der han åpner en knapp og sakte avdekker han puppene hennes. Jeg stirrer på dem, idet han snur seg og smiler av uttrykket mitt. – er de ikke fine, spurte han. Jeg nikker og kjenner meg varm. Jeg er 100 % heterofil, men syns likevel at pupper kan være fascinerende.
Hun sier hun vil kjenne på mine, og kommer rundt bordet med bluseflakene rundt henne og stiller seg bak meg. Hun fjerner jakken som er utenpå kjolen, og stryker hendene sakte nedover skuldrene og puppene, kjenner på og klemmer rundt dem. Han åpner buksene sine nok til å slippe ut en passe slapp pikk. Han drar en gang i den, men slipper den da jeg har fortalt pr mail at jeg ønsker å se den reise seg uten hjelp fra verken hender eller munn. Dette er halve grunnen til at hun tar seg av meg, for å gi han noe å se på som kan tenne han og gi pikken noe å reise seg for. (Den andre halve grunnen er at jeg har fortalt dem at jeg liker og ønsker mye puppekos!) Han blir sittende å se på henne som fortsatt stryker og klemmer på puppene mine, hun lurer også hender nedunder kjolen som har solliv og kikker lurt på han. Hun trekker stroppene på kjolen nedover armene mine til de er av, og stryker hendene opp armene igjen, opp til skuldrene og så nedover til puppene – først oppå kjolen så under kjolen. I samme bevegelse drar hun kjolen nedover, og bare en stroppeløs BH er igjen. Jeg med mine uvitne øyne ser på pikken som henger der, og skjønner den er stivere enn for noen sekunder siden?
Jeg kjenner hendene hennes stryker og former seg etter puppene. Han på sin side har lagt ene hånden nedforbi magen min, og rolige men målbevisste fingre finner veien mellom beina mine. Rett mot målet, slik jeg har fortalt at jeg liker. Fingrene stryker, trykker og kiler der den kommer til. Jeg kjenner det rykker i nerver og sprer beina nok til at han kommer bedre til. (Nå og da prøver jeg å få med meg reaksjonene i pikken ved siden av meg). Samtidig har han dradd skjørtet opp i en håndvending og stryker igjen hånden og fingrene tilbake til posisjon. Han stryker og kiler meg utenpå truse og strømpebukse. Kjenner gjennom stoffet at jeg er blitt noe våt. Hører det surkler svakt når han trykker fingrene i sirkler mot det myke og bløte. I mens dette har pågått, har hun latt hendene stryke oppover frontpartiet mitt mot skuldrene og masserer litt over dem i noen sekunder før fingre stryker seg fram til låsen bak, som sprettes opp, og Bhen ramler nedover i fanget mitt, og så videre nedover på gulvet. Et lite oohh lyder fra hans munn, etterfulgt av et langt og stønnende Woow, før hun stryker hendene framover og favner puppene igjen. Nå får hun bedre tak for hver runde hun elter de. Hun veier de og klyper dem, fanger så mye hun kan av de i hånden. Størrelsen er overveldende. Knoppene er stive, mens innimellom bare de bare myke. Hun stimulerer dem og tar dem mellom fingrene. Lar en finger på hver stryke lett over slik jeg har fortalt har litt berusende effekt. Lar håndflatene fly forbi og touche vortene forsiktig. Jeg må lukke øynene i nytelse og gir fra meg et langt stønn. Samtidig er jo fingrene mellom beina flittige med å kile og trykke og sirkulere. En hånd, vet ikke hvems, tar tak i hånden min og leder den til en ganske så stiv og ensom stake. Hånden legger seg utenpå min som for å lære meg hvordan, og vi holder godt rundt den og runker den sammen.

Han bøyer seg ned og tar ene puppen min i munnen, og hun bøyer seg over meg bakfra og suger til på den andre. De slikker og biter, og holder på en stund før hun må slippe taket i det hun sier ah, det går for meg, eller noe sånt.. Hun drar hender fri og vrenger alle klærne av seg og stiller seg foran han. Han slipper puppen litt motvillig, og ser opp bare den barberte fitta hennes framfor seg. Han bøyer seg fram og la tungen leke. Slikker og suger. Jeg runker visst pikken alene nå, og hun stønner og bærer seg med hendene rundt hodet hans. Fingrene hans er fortsatt utenpå fitta mi, men ikke så konsentrert. Han reiser seg opp og slipper fitta mi i dragsuget, og røsker henne tett inntil seg og de kliner vilt. De siste plaggene hans forsvinner. Hender er overalt på hverandre. Min hånd ligger slapt rundt pikken klemt mellom to hete kropper. Jeg får den løs og reiser meg. Jeg står på andre siden av stolen og bare ser på akten som foregår. Jeg blir tent av å se på, særlig hva han gjør med henne. Jeg er jo selv kvinne og kan identifisere meg med hva hun opplever, da vet hvordan jeg føler når jeg tar på meg selv. De er så kåte og oppslukt i hverandre, at glemmer at jeg er der for øyeblikket. Han inntar stilling for å spidde spydet i henne for første gang i kveld (som jeg har sett). Hun slenger et bein rundt midjen hans, og der stod de og hadde seg et nummer alene. Jeg står bare og ser med fascinerte øynene mens jeg tar noen koserunder over puppene.
I det de roer seg, faller hennes øyne på meg og hun våkner. – Jeg vil smake fitta di, sa hun med store øyne. Han får også øynene opp for meg igjen, og de slipper hverandre. Han cupper så vidt inn ene puppen min og sier: vi kan fortsette borti salongen, idet hun drar meg i armen mot sofaen før han har snakket ferdig. Han går og setter seg der midt på, mens hun stiller meg foran han – kjolen, trusa og strømpebukse er fortsatt på meg. Hun stiller seg på siden min og drar i kjolen for å få den av meg. Hun drar med strømpebuksa samtidig, og jeg står kun i den lille trusa. Det er en befriende opplevelse, dette å være så naken foran andre, jeg kjenner jeg og smiler bredt på innsiden, føles som om jeg viser stolt fram nye klær. – Så fin du er, hører jeg han si fra sofaen. Hun gjør tegn til at jeg skal snurre meg rundt så de kan se meg fra alle mine sider. Jeg går sakte rundt meg selv, i en sakte piruett, og kjenner hennes hender som stryker over rumpa og fingre som kiler meg mellom rumpeballen. Jeg veier puppene i hendene mine og klemmer på dem idet jeg kommer rundt igjen. Jeg beveger meg mot ene sofaenden. Hun kneler framfor meg i det jeg setter meg halvveis bakover i hjørnet, og to par øyne venter stirrende på stedet der beina mine møtes. To deilige og beundrende stønn slippes ut med det samme jeg sprer beina helt ut med en gang og plasserer ene foten oppi sofaen. Finstasen er åpnet foran dem. Hver av dem strekker noen fingre ut og tar tak i hver sin hudfold og bretter ut den store fitta så de kunne studere hele blomsten. Han stryker nysgjerrige fingertupper nedover, mens hun strekker ut tungen og trykker den letter oppover og finner tappen der nede..
Han lar henne slippe til alene, og sitter bare og runker seg selv, og med den andre hånden rundt ene puppen min. Øynene ser sultent på jenta si grave og gape i en annen jentes grotte. Jeg ser ned på henne, og så på han mens jeg tar deilig rundt den ledige puppen min. Han lar pikken stå i ro så jeg kan se den stå giv akt på nytt. Prøvende strekker jeg ut hånden og kjenner på den. Etter hvert blir jeg modigere og holder godt rundt og runker slik jeg lærte for noen minutter siden. Han tar hånden sin rundt min og runker med. Hun slikker og puler meg med fingrene. Vet ikke hva som er hvor etterhvert, men hun gjør seg flid med både fingre og munn, over hele skrevet. Jeg har delvis glidd lenger ned i sofaen og sprer beina så godt jeg kan. Jeg stønner og vrir på meg i villrede når hun kiler og treffer meg på de riktige stedene. Instinktivt roterer jeg litt med hoftene i samme rytme. Hører han spørre; hvor mange fingre, midt i et stønn fra behandlingen han får. Hun tester og oppgir et tall jeg ikke husker.. Han bøyer seg fram så jeg mister grepet om pikken, og han tar ene puppen min i munnen, og sutter, biter og koser med den på ulike måter. Snart går det for meg, slo en tanke meg, der jeg halvveis ligger og krøker meg i nytelse. Han tar den andre puppen i munnen og gir en runde der også. Munnen hans forsvinner visst nedover magen, kjenner pusten. Og han ender i fitta sammen med hennes tunge. De visper rundt hverandre som lekende hundevalper. Den ene tungen forsvinner, det samme gjør hun. Men hun er straks tilbake.. Fram fra putene fisket hun opp en dildo med fjernkontroll til, som de sa var kjøpt til meg. Uten videre kjørte hun dildoen inn den dyvåte åpningen, og presset og sirkulerte med den til den satt der den skulle. Aaahh, stønnet jeg og fikk nesten ikke puste. Da den forsvant innover i seige drag, tok han over styringen på hvor den var, mens hun gapte over slikkepinnen han satt med og kjente hvordan saftene fra meg blandet seg med hans. Dildo-effekten tok meg til nye høyder, og jeg glemte nesten tid og sted. Jeg så hvordan pikken forsvant innover og kom ut igjen fra munnen, til slutt reiste hun seg og satte seg skrevende over han – jeg klarte å flytte beinet mitt så hun kunne sitte der, og med et tak gled hun ned på staken. Han styrte dildoen så godt han kunne der den durte inni meg i ulik hastighet og intensitet. Jeg fikk problemer med å følge med på akten deres, dette var bedre enn jeg trodde. Den må ha vært på det høyeste mens de selv red og jukket. Alle skrek etter tur, og brukte lang tid på å bare komme seg igjen. Haa.. stønnet enhver etter pusten. Hun kysset han ømt, og han gjensvarte. Dildoen var inni meg fortsatt men hadde stilnet den også. Men det var deilig å bare ha den der! Vi kan ta en dusj, sa ene av dem, men det er en annen historie..

[Total: 1   Average: 5/5]

Legg igjen en kommentar