Min første gang

Denne novellen er vist 8389 ganger.

Buksen glir nedover lårene mine. Huden nupper seg der jeg står på det kjølige gulvet foran vinduet som leder ut mot vannet. Det er kun forbipasserende tur- og skigåere som kan se meg på turstien nedenfor.
Han kommer bak meg; stryker meg over skulderbladene og kysser meg i nakke. Hendene hans løsner brystholderen og brystene spretter ut. Vortene er harde etter berøringene hans. Reisningen hans ligger hardt mot korsryggen min. Han beveger den sakte opp og ned langs kroppen min. Det er første gang jeg er naken sammen med et annet menneske, og tanken av at noen kan se oss er pirrende. Det banker nedentil.
Hendene hans beveger seg nedover kroppen min og stopper lekende over venusberget. Jeg kjenner jeg er våt nedover låret, og i det fingeren hans stryket lett over klitorisen min, er det som om beina skal gi inn under meg.
Han fører meg vekk fra vinduet, over mot sengen og legger meg ned mens han fortsetter å stryke over tuppen. Hjertet mitt banker hardt i brystet og pusten min er hurtig. Han tar fingeren vekk og putter den i munnen sin. Ereksjonen hans står beint oppover magen.
”Vil du prøve?”
Vi hadde så vidt snakket om over et par meldinger. At han skulle bli min første. Det var opphissende å snakke om det, men nå kjente jeg nervøsiteten meldte seg.
Han ser på meg mens han tar et godt tak rundt penisen sin. Jeg ser opp på ham. Solen stråler gjennom vinduet og omkranser den stramme kroppen hans. Jeg har aldri kjent det før, men hele meg skriker etter å få ham, få ta på ham og å kjenne ham inni meg.
Jeg tar tak i penisen hans. Den er tjukk og hard og rykker til når jeg legger fingrene mine om den og fører dem opp og ned. Jeg lar ene fingeren gli over hodet og ser han skjelver litt i beina. Jeg lurer på om kan vil knekke sammen om jeg bruker tungen og lar den gli over toppen før leppene mine omslutter den. Den salte smaken treffer meg med engang. Han stønner og legger hånden sin på hodet mitt. Jeg venter nesten på at han skal dytte hodet mitt lenger ned, men istedenfor leker han med håret mitt. Hendene hans griper om det som om han må holde seg fast. Stønnene hans kommer ubrutt og han vokser i munnen min. Jeg lar den nesten gå helt ut av munnen mens tungen leker med penishodet før den glir inn igjen. Jeg fortsetter slik til det er like før det går for han.
”Hvis jeg skal vare, så må vi ta oss av deg nå,” sier han og legger meg ned på sengen. Fingeren hans som tidligere hadde lekt med klitorisen min, finner veien lenger ned og glir innfor. Jeg gisper. Han fortsetter å føre flere fingre inn til det er tre stykker og lar dem gli inn og ut. Jeg kjenner at det renner mellom beina mine. Det er så vått at det må være en dam under meg. Hendene mine griper fast i lakenet i det han bøyer seg ned og sleiker over tuppen min. Det er for deilig og jeg prøver å lukke beina mine, men han er der og stopper meg. Tungen hans går fortere og fingrene hans treffer det samme vidunderlige punktet. Jeg klarer ikke å holde igjen. Lyder jeg aldri har hørt, kommer ut av munnen min. Jeg biter meg i hånden for å ikke skrike slik at naboene skal høre meg. Det ljomer gjennom kroppen. Han stopper ikke før jeg er for øm til å fortsette.
Jeg puster tungt. Han kysser meg. Leppene hans er våte og salte. Jeg kjenner han fortsatt er like hard som i sted og tar tak i den.
”Jeg vil ha deg inn i meg nå,” sier jeg og prøver å dytte den inn. Jeg er for klumsetet og bommer. Han tar kontroll og legger seg over meg. Han legger den i åpningen og lar den duppe på kanten.
”Er du klar?”
Jeg nikker og prøver å slappe av det nede, men kjenner fortsatt sammentrekningene fra orgasmen han nettopp gav meg. Han fyller meg opp og går til bunn med en gang. Det er ubehagelig til å begynne med, men det går fort over.
”Går det bra?” Han stryker meg over kinnet.
”Ikke stopp,” er det eneste jeg får frem. Følelsen av å være fylt til randen tar helt overhånd. Han gjør som jeg sier. Han går til bunns for hvert tak og øker rytmen. Det begynner å dunke på nytt og jeg kjenner det ikke er lenge før jeg kommer igjen.
Han stønner og øker tempoet på nytt. Blodårene på halsen hans pumper og han puster tungt. Hendene mine går over de stramme brystmusklene hans som et sultent dyr.
”Du må klemme hardt rundt pikken min.”
Jeg gjør som han sier og klemmer hardt rundt staken hans. Med et blir det deiligere, hånden min går rett ned til klitorisen min og jeg stryker over den selv om den er øm og rå. Jeg kjenner ham vokse inni meg. Det kan ikke være lenge før han kommer. Jeg prøver å presse meg mot ham for hvert tak han tar for at han skal komme dypere inn i meg. Jeg vil ha mer. Han dytter hånden min vekk fra klitorisen og fortsetter å gnikke. Jeg holder på å sprenge.
”Vi skal komme sammen,” sier han. Like etterpå sender han kroppen min i en bue og han stønner høylytt. Jeg kjenner jeg blir sprøytet full av sæd. Han fortsetter å støte og holde beina mine som rister, åpne. Jeg har ikke kontroll. Det er for deilig og jeg forsvinner i orgasmen. Ikke før han ligger ved siden av meg og stryker meg over magen, kommer jeg til igjen.