Min kones bytur

Denne novellen er vist 21306 ganger.

Jeg hadde en god kollega og venninne, som også min kone kjente. Min kone hadde ikke noe i mot at jeg var på byen med henne noen ganger, for hun var ikke noe særlig glad i bylivet og stolte på meg, for vi hadde avtale om at dersom vi hadde hatt ett eventyr, så skulle vi fortelle hverandre.
Min venninne og jeg hadde betrodd oss til hverandre om mange ting, blant annet at hun også likte jenter, dette visste ikke min kone noe om, selv om hun også var bifil.
Jeg visste at min kone hadde hatt noen opplevelser med samme kjønn, men dette var nå blitt lenge siden og en kveld vi elsket betrodde hun seg til meg at hun savnet å være med en jente.
Hun hadde ikke prøvd seg på Nina, som venninnen min het, for hun visste ikke at de hadde samme lyster.
Jeg unnet min kone alt godt, for da hadde jeg det også godt.
Jeg la en plan med Nina, etter å ha fortalt om min kones savn. Nina sa hun skulle ta henne med på byen en kveld, og se hva hun kunne fikse, men uten at min kone forstod hva som skulle skje.
Nina hadde ikke lyst til å innlate seg med min kone, for hun synes det var litt for stor aldersforskjell, min kone var 45 og Nina 36. og hun var ikke helt hennes type på den måten.
Etter en stund overtalte jeg min kone å bli med Nina på byen, slik at hun fikk luftet seg litt.
Kvelden kom og min kone gjorde seg klar til å dra, og hadde på seg en tynn sommerkjole uten at den var altfor utfordrende, for det var varmt og fint sommervær.
Hun hadde avtalt å møte Nina på en uteplass i byen, men Nina hadde betrodd meg at hun skulle ta henne med på en lesbebar, hvor hun hadde vært noen ganger.
Før hun gikk, minnet jeg henne på avtalen vi hadde. Dette lovet hun meg.
Jeg hadde en rolig kveld, men litt i glasset og krim på TV. Jeg fantaserte også litt om hva damene drev på med og om Ninas plan hadde virket.
Etterhvert passerte klokken midnatt og min kone hadde ikke kommet hjem, så da regnet jeg med at Ninas plan hadde virket, så jeg gikk å la meg for å sove.
Etter en god stund merket jeg at min kone kom hjem, og jeg så på klokken at den var blitt halv fem på morgenen.
Jeg spurte henne om hvordan byturen hadde vært, og fikk til svar at den hadde vært utmerket og hun hadde kost seg veldig.
Jeg spurte om hun hadde noe å fortelle meg, siden hun kom så sent hjem og fikk til svar, med ett glimt i øyet og ett smil rundt munnen, at hun skulle fortelle hva hun hadde opplevd, etter å fått sove litt, for hun var sliten og trøtt.
Jeg aksepterte dette og ble veldig spent på hva hun skulle fortelle, og la meg til for å sove igjen. Jeg stod opp til normal tid og lot min kone sove videre og gikk i dusjen.
Litt ut på formiddagen, etter å ha valset rundt i badekåpen, for det var søndag. tok jeg med en kopp kaffe og vekte min kone og nå ble jeg spent.
Min kone begynte så å fortelle. Hun hadde møtt Nina der de hadde avtalt og tatt seg ett glass vin hver, før Nina sa de skulle ett annet sted og at hun skulle bare følge med. Etter en liten spasertur kom de frem til dit de skulle og gikk inn uten at hun hadde reagert på noe, men det var først da de kom inn at hun merket seg at det var bare jenter der. Hun spurte Nina om hva slags sted dette var, og hadde fått til svar at det var en lesbebar, og at Nina hadde vært der noen ganger før, og at hun likte jenter.
Min kone hadde blitt litt skeptisk, men Nina overtalte henne til å ta seg ett glass vin og se hvordan det utviklet seg.
De satt seg ved bardisken, noe Nina fortalte meg etterpå, var ett signal om at de var ledige.
De fikk seg litt drikke og ble sittende å prate om sine felles interresser, som bla. var jenter, og småkommenterte det de så inne i baren.
Etter en liten stund kom det ei dame som hadde kjent igjen Nina, de klemte hverandre og ga hverandre ett lite kyss. Nina hadde presentert henne som Grete og hadde vært litt yngre enn Nina.
Grete hadde satt seg sammen med dem og begynte å prate, mest med Nina, og hadde klaget på at eksmannen hennes var litt plagsom. Greta var ei frodig dame med noen kilo for mye, men de var velplasserte, og med deilige pupper, noe min kone hadde lagt merke til. Musikken ble høyere, for dansen skulle begynne, så de måtte omtrent lene seg inntil hverandre for å høre hva den andre sa.
Min kone satt i midten og la merke til at Grete konsentrerte seg mer og mer om henne og lente seg veldig nærme da hun pratet, og la stadig en hånd på låret til min kone for å støtte seg når hun skulle si noe til henne. Etterhvert ble hånden liggende og min kone hadde begynt å kjenne litt sitring i kroppen av oppmerksomheten til Grete. Nina hadde lagt merke til hva som foregikk og sa at hun gikk for å prate med noen andre hun kjente.
Grete og min kone hadde fortsatt å prate, og nå hadde de snudd seg mot hverandre og Grete hadde begynt å stryke min kone oppover lårene under kjolen, plutselig hadde hun fått ett kyss, noe min kone hadde syntes var deilig. Miniskjørtet til Grete hadde krøpet godt oppover lårene hennes, og min kone hadde tatt mot til seg og begynt å stryke oppover lårene til Grete, noe som førte til at hun spredde dem litt mer og visket at min kone skulle kjenne så langt opp hun kunne komme. Min kone hadde gjort som hun sa, og kjente at hun ikke hadde truse på seg og at det var veldig fuktig der hun kom. Grete ville ikke være dårligere og strøk oppover lårene til min kone så langt hun kom og spurte på spøk om min kone hadde tisset på seg for trusen hennes var så våt. De kunne ikke bli altfor synlige, så de ble bare sittende å prate og stryke, pirre og småkysse hverandre. Nå var min kone blitt varm i trøya og sa til Grete at hun ville danse og de gikk ut på dansegulvet og tok godt rundt hverandre og begynte å bevege seg til den sakte musikken. Hun hadde merket at Grete hadde en deilig myk kropp og puppene presset seg mot hennes, for de var like høye.
Min kone ble mer og mer kåt og kysset dypere etterhvert. De hadde danset tett og befølt hverandre utenpå klærne, og tok noen danser i strekk før de gikk tilbake til barstolene og hvor glassene dere stod. Hun kikket seg litt rundt og oppdaget Nina i tett klinsj med ei dame på dansegulvet, så det hadde sett ut som at Nina også hadde hatt hellet med seg.
Min kone hadde så tatt seg en tur på toalettet, og da hun sto å vasket hendene kom også Nina inn og hun spurte hvordan hun hadde det nå, og min kone hadde svart at hun koste seg fælt og var blitt så kåt. Nina fortalte at hun hadde elsket med Grete en gang ,og sa hun var deilig og var veldig flink til å slikke fitte, oppfinnsom i senga. Hun hadde så spurt Nina om hva hun ville og om det var fitte i sikte for henne. Nina hadde svart at hun hadde avtalt å bli med henne hun hadde danset hjem, og at hun ville fortelle min kone hvordan det hadde gått.
Min kone hadde så gått ut til Grete igjen, og satte seg ned igjen og latt Grete få det hun hadde krøllet sammen i hånda. Grete hadde tatt i mot, og opptaget at det var en truse, og hun hadde så tatt den og tatt til nesen og trukket til seg duften. Så ville Grete kjenne på fitta til min kone og førte hånden opp under kjolen hennes og fingret henne noen sekunder før hun hadde tatt fingrene til munnen og slikket av dem, og hadde sagt at det smakte nydelig og at hun ville smake mer av det samme.
De hadde blitt enig om at de skulle dra hjem til Grete, for jeg var jo hjemme og de hadde ikke lyst på kuk den kvelden.
De hadde så fått tak i en taxi , etter å ha tatt farvel med Nina, som hadde vært veldig opptatt med sin nye flamme. Så etter ca 20 minutter i taxien med beføling og kyssing og noen nysjerrige øyne i sladrespeilet var de framme. De betalte og gikk ut av taxien, og da hadde Grete sagt, at hun lurte på om det var flekker igjen i setet der de hadde sitti, og dette lo de godt av.
De gikk så inn i oppgangen og tok trappen opp til 2, etasje hvor Grete bodde. Grete hadde gått først og min kone hadde fint utsyn til en deilig rumpe som vrikket seg opp trappen, og hun hadde greid ikke å beherske seg og føre hånda opp mellom lårene hennes fingret med den våte fitta til de kom opp. Grete hadde tatt fram nøkkelen hun hadde i BH`n for å låse opp døra, men så mistet den på gulvet og da hun bøyde seg med strake ben for å ta den opp, hadde min kone benytte sjansen og gått ned på kne og begynt å slikke fitta hennes bakfra,og Grete hadde stått i samme posisjon og komet med koselyder. Så hørte de det kom noen inn døra nede, så de hadde måttet avbryte og gå inn.
Da de hadde kommet inn ble det full klinsj i gangen og fortsatte inn i stua med dype kyss og beføling av hverandres kropper. Grete spurte så om min kone ville ha noe å drikke, for hun hadde avkjølt hvitvin på kjøkkenet. Dette hadde min kone takket ja til, så de hadde revet seg løs fra hverandre for en liten stund. Mens Grete var på kjøkkenet hadde min kone kledd seg helt naken og lagt seg på ryggen på sofaen, og da Grete hadde kommet med drikke hadde hun gjort store øyne og nærmest slengt fra seg vinglassene og stupt mellom lårene til min kone som lå med spredde ben. Hun hadde gjøvet løs med tunga på fitta som som var oppsvulmet og våt og en stiv klitoris som innbød til suging og slikking. Hun hadde vært dyktig til å slikke, som Nina hadde sagt. Hun hadde gapt over hele fitta, brukt tunga på klitoris og sugd fitteleppene inn i munnen og nesten tygd på dem, og stukket tunga inn i fittehullet og knullet henne som med en lite kuk. Det tok ikke lang tid før min kone klemte lårene rundt hodet til Grete og kom i en voldsom orgasme, som gjorde at hun skalv i hele kroppen og ynket seg. Grete hadde så krabbet oppover henne og gitt henne noen deilige kyss med fittesmak.
Nå ville Grete også ha sitt og hun reiste seg opp og begynte å kle av seg, og min kone lå og så på den deilige kroppen som ble avdekket. Det gikk jo forholdsvis fort, men Grete hadde drøyd det litt og avdekket litt etter litt og endelig var turen kommet il BH`n og det hadde vært noen deilige pupper som kom til syne, og skjørtet var fort gjort å kvitte seg med og nå hadde min kone fri tilgang til ei til ei fitte det rant av. Min kone hadde reist seg opp i sofaen og bedt Grete komme å stille seg foran henne, hun hadde forsynt seg grådig av puppene hennes og sugd brystvortene som var kjempestore og stive, for dette var noe hun elsket å gjøre. Mens hun hadde drevet på med puppene hadde hun også lekt med fitta, som hadde en stusset hårvekst og som det rant av. Hun hadde stukket tre fingre inn i den og fingerpult Grete litt, før Grete hadde sagt at nå ville hun slikkes, for hun var så kåt.
Fingrene til min kone hadde så blitt trukket ut og hun hadde tatt dem opp til munnen og slikket dem rene for fittesafter. De byttet plass og Grete hadde lagt seg med rumpa ytterst på setet og spredde benene, min kone hadde så gått ned på kne og kysset seg oppover fra knærne mens Grete lå å vred seg av kåthet. Endelig hadde hun komet hun fram til fitta som ba om å bli slikket, og hun hadde snust inn duften av den kåte fitta og begynt å slikke i seg av fittesaftene som strømmet ut. Hun hadde gjort det samme som Grete hadde gjort med henne, pluss at hun hadde tre fingre i fitta hennes, og det virket som det hadde en voldsom virkning, for kroppen hennes vred seg og hun stønnet uavbrutt.
Min kone hadde også greid å kose med brystvortene mens hun slikket henne. Så hadde Grete begynt å skjelve og det strømmet ut av fitta hennes, så min kone hadde blitt helt våt i ansiktet, dette var noe hun aldr hadde opplevd, men det hadde vært veldig opphissende.
Grete hadde så funnet håndkle så de fikk tørket opp litt, både på sofaen, min kone ansikt og litt mellom benene, noe de hadde hjulpet hverandre med. De hadde så lagt håndkleet på sofaen, så det ikke skulle bli mer flekker av saftene dems. og satt seg ned for nyte vinen de helt hadde glemt. Min kone hadde så spurt om hvordan Nina hadde vært å elske med, og fått til svar at hun hadde vært deilig, men litt for hardhendt etter hennes smak, for hun ville ha det mykt.
Min kone hadde så lagt seg med hodet i fanget til Grete, og på den måten kunne hun kose og suge pupper og ta seg noen munnfuller av vinen innimellom. Nå hadde jo min kone vært helt åpen for at Grete kunne forsyne seg med hva hun ville og hun hadde pirret brystvortene hennes og strøket nedover magen og fingret litt med fitta hennes. Nå hadde begge begynt å bli opphisset igjen, så Grete hadde sagt at de skulle gå inn i dobbeltsenga hennes for der var det bedre plass. De tok med seg håndkleet, for det var mulig de fikk bruk for det igjen. De gikk omslynget inn på soverommet, og der hadde min kone fått seg en overraskelse, for det var en skyvedørsgarderobe med doble dører som var speil.
De hadde lagt seg på senga og begynt å kysse og beføle hverandres kropper og de hadde merket at saftene hadde begynt å flyte igjen
Grete hadde så begynt å kysse og slikke seg nedover kroppen til min kone, og når hun hadde kommet ned til fitta skrevet hun over hodet til min kone. Slik at de nå lå i 69 stillingen. Nå ble det fitteslikking og stønning til den store gullmedalje, og det hadde rent fittesaft av Grete som min kone hadde slikket i seg. De hadde også brukt fingrene på hverandre. Slik de lå, så hadde de full oversikt ved å vri litt på hodet og se i speilet og se to opphissede damer som elsket. Dette var noe min kone ikke hadde opplevd før, og hun hadde syntes at det var veldig opphissende.
Min kone hadde fått orgasme først og hadde slappet av litt til de verste krampene hadde gitt seg, før hun hadde fullført, så Grete også hadde fått en deilig orgasme. Nå sprutet ikke Grete så fælt, det kom bare noen dråper som ble fortært av en sulten munn.
De hadde tørket seg litt og hadde ligget og pratet litt og takket hverandre for en deilig opplevelse, før min kone sa hun måtte hjem til en mann som lå spent på å få høre om hennes eventyr, for hun hadde lovet han det. Dette syntes Grete hørte spennende ut, og ville gjerne høre hvordan det hadde gått. Min kone hadde lovet å fortelle henne det, dersom hun fikk telefonnummeret hennes.
Klærne til min kone hadde ligget nede i stuen så de gikk ned så hun fikk kledd på seg, for hun kunne jo ikke reise naken hjem,som hun hadde sagt, men hun kunne ikke finne trusa si. Den hadde Grete glemt igjen i taxien, så hun fikk greie seg uten på turen hjem, og taxisjåføren hadde fått en ekstra bonus.
Grete ringte etter en taxi og det var heldigvis en ledig bil bare fem minutter unna, så min kone hadde gått ned på gata, etter å ha tatt ett hett farvel med Grete, hvor hun hadde fingret litt med fitta til Grete, og sagt at hun ville ha med seg litt frisk fittelukt hjem til han som ventet.
Jeg hadde lagt meg opp i senga ved siden av min kone i badekåpen og etterhvert som fortellingen skred frem, ble jeg skikkelig opphisset og merket at kuken stivnet og badekåpen hadde åpnet seg helt så jeg lå med ståkuken rett i været. Jeg spurte min kone etter fittelufta hun hadde tatt med seg, og hun tok fingrene under nesen på meg og da kjente jeg tydelig en god lukt, som jeg elsker.
Jeg har mer sa hun, og ba meg om å kysse henne, og da kjente jeg at fittesmaken satt igjen i munnen hennes også, for hun hadde ikke vært på badet siden hun kom hjem.
Nå var jeg blitt så kåt at kuken sprengte og begynte å beføle henne og merket at hun ikke var helt uberørt av historien hun hadde fortalt, for hun hadde stive brystvorter, som jeg må innrømme at jeg hadde kost med mens hun fortalte.
Jeg følte med nedover mot fitta og fant henne dyvåt, og hun sa da at hun ikke hadde vasket, seg for hun ville spare mest mulig av opplevelsen til meg. Det var ikke noe problem å senke meg inn i henne for det var velsmurt og klart for meg.
Så kåt som jeg var blitt av historien, skulle det ikke mye til før hun fikk hele spruten langt inn i fitta.
Jeg trakk meg ut selv om hun ikke hadde fått orgasme, men hun var nå blitt så opphisset at jeg kunne ikke la henne ligge slik, så jeg krøp ned mellom lårene og begynte å slikke henne, og jeg merket at det rant sed og fittesafter, men det brydde jeg meg ikke om, og ga henne alt jeg hadde av tunge og munn, og det tok ikke lang tid før hun stønnet høyt og som vanlig knep lårene rundt hodet mitt og kom i en deilig orgasme.
Jeg krabbet opp og ga henne tett solid kyss med alle smakene jeg hadde i munnen.
Jeg spurte om hun hadde gjort noen ny avtale med Grete, men det hadde hun ikke, men hun hadde fått telefonnummeret hennes, for hun skulle jo ringe og fortelle hvordan det hadde gått med historiefortellingen.
I skrivende stund vet jeg ikke hvordan det går videre med min kones jentekos.