Min mann og hans kamerat

Denne novellen er vist 22658 ganger.

Jeg satt hjemme og så på tv, da jeg hørte at det gikk i ytterdøren. Inn kom min mann Erik og hans kamerat Eivind. De satte seg ned og Erik spurte om jeg kunne lage litt mat. Jeg laget i stand en pizza, og Erik fant frem en flaske vin til meg, og pils til seg selv og Eivind. Vi snakket og spiste og riktig koste oss.

Da maten var vel fortært satt vi oss og pratet og jeg drakk opp resten av rødvinen min. Jeg kjente at jeg begynte å bli brisen, og litt kåt av vinen. Men det var ikke så enkelt å få gjort noe med det, Eivind var jo der. Jeg satt ved siden av min mann, Erik, mens Eivind satt rett over bordet. Plutselig kjente jeg Erik’s hånd på brystet mitt, jeg kvapp til og flyttet den bort, og sa at vi hadde gjester. Eivind smilte bare og sa at det ikke gjorde noe for han. Igjen kom hånden til Erik og befølte meg, denne gangen lot jeg han fortsette. Jeg kjente at jeg tente skikkelig.
Erik dro opp min tettsittende genser og viste frem min nye blonde bh til Eivind. Herlig var alt han sa. Erik kneppet opp min bh og viste frem mine pupper, han befølte de, og jeg kjente at vortene mine stivnet ved berøringen. Jeg kom med et stille stønn, og Erik sa » jeg tror du er kåt jeg jenta mi».
Så spurte han Eivind om han ville kjenne på puppene mine, noe han nikket bekreftende til. Jeg var nå så kåt at jeg ikke ville protestere, men ble litt spent på hva kvelden og natten kunne bringe. Jeg hadde aldri hatt to menn før, men en gang må jo være den første. Og etter 22år så var det kanskje på tide. Jeg har nok som de fleste, for ikke å si alle, jenter tenkt at det kunne være greit med to menn til min disposisjon. Jeg har som motto at jeg ikke skal dø nysgjerrig.
Eivind satte seg ved siden av meg, og knadde mine pupper, jeg var dødskåt. Erik kneppet opp buksen min og begynte å dra den av, jeg lettet litt på meg for å hjelpe han. Han dro både bukse og truse av i samme slengen, og blottet min glattbarberte fitte. Se for en herlig fitte sa Erik, ja den var glatt og deilig sa Eivind. Erik lot en finger gli inn i meg, og sa at jeg var dyvåt. Kjenn da Eivind sa han. Eivind lot først en finger og så to fingre gli inn i meg, og jeg stønnet høyt.
Ta frem kuken og la henne smake sa Erik. Mens han la seg ned mellom lårene mine og begynte å slikke meg. Han lot tungen gli sakte rundt klitten min. Mmmmmmm, det var så herlig. Eivind hadde kledd av seg, og stod foran meg med en herlig stiv kuk. Han var virkelig stor, større enn Erik. Jeg lot tungen slikke rundt kukhodet før jeg gapte opp og sugde den inn. Han fylte munnen min og jeg klarte bare litt over halve lengden. Det var utrolig deilig og kjenne tungen til Erik på klitten min, og samtidig ha en annens pikk i munnen. Og da Erik etter stund presset en finger inni anus på meg, mens han sugde klitten min inn i munnen, kom jeg i en av mine sterkeste orgasmer. Eivind pustet tungt, og jeg fant ut at det var best å slippe han ut av munnen. Jeg ville nemlig kjenne den store kuken i fitten min. Erik flyttet seg vekk fra fitten og ba Eivind om å knulle meg. Han la kuken mot fitteåpningen og trykket seg inn. Jeg var så våt at han gled forholdsvis lett inn, men han fylte meg opp, og jeg kjente at han stoppet i helt i bunnen. Han tok meg i lange drag, det var ubeskrivelig deilig, og da Erik kom med kuken sin så jeg kunne suge han var jeg helt i himmelen.
Jeg nærmet meg toppen igjen, og håpet at Eivind klarte og vente på meg. Han var begynte å puste tungt. Han trykket seg helt i bunn og stønnet høyt i det han kom. Jeg kom i en ny orgasme da jeg kjente at han sprutet dypt inne i fitten min.
I det samme kom også Erik, og jeg måtte bare svelge unna. Litt rant ut og ned over haken min. Jeg smilte og kysset mine to elskere. Litt sæd hadde de vel ikke ondt av.
Jeg gikk på badet og tok en dusj. Da jeg var ferdig, kom Eivind og spurte om å få låne dusjen. Erik dusjet til slutt.
Da Erik gikk i dusjen, spurte jeg Eivind om han ikke ville smake på fitten min. Jo, sa han, det kunne han godt tenke seg. Jeg tok han i hånden og leiet han inn på soverommet. Jeg la meg på rygg, og Eivind la seg til rette og begynte å la tungen gli opp og ned langs fitteleppene mine. Jeg stønnet lavt. Så lot han tungen gli fra klitten og ned til anus, og lot den leke med mitt trange hull. Da stønnet jeg høyt. Så lot han tungen veksle mellom å slikke klitten min, og slikke meg i anus. Han trykket to fingre inn i min dyvåte fitte, og jeg skrek ut i min tredje orgasme den kvelden. Jaså, dere begynte uten meg, hørte vi fra døren. Erik var kommet fra dusjen. Marit, sett deg opp og ri kuken til Eivind, sa Erik.
Eivind la seg på rygg, og jeg trædde meg ned på kuken hans. Erik kom opp i sengen til oss, og han la seg ned og så hvordan Eivind sin kuk fylte fitten min. Han fuktet en finger og lot den gli inn i mitt trange rumpehull. Jeg stønnet høyt. Han lot enda en finger gli inn der bak. Så forsvant han, og kom tilbake med en flaske med glidemiddel. Han smurte kuken sin og litt i min anus. Og så trengte han inn i mitt trange bakhull. Det var ubeskrivelig. Han knullet meg i anus, og Eivind prøvde så godt han kunne og jukke i mot i fitten min. Det var herlig og kjenne at dunket sammen, etter en liten stund så skalv jeg i enda en orgasme. Erik og Eivind kom like etterpå. Erik trakk seg ut, og jeg la meg ned mellom de. Vi lå og snakket, mens de strøk over kroppen min, og vi sovnet i sengen alle sammen.
Hva som hendte da vi våknet er en annen historie, og den kan jeg kanskje fortelle en annen gang.

Legg igjen en kommentar