Mitt første møte med Trond, mesteren min

Denne novellen er vist 30489 ganger.

Vi møttes i ett chatterom på Internett for single som søker noen å ha sex med. En mann ved navn Trond tok kontakt med meg og viste interesse for mine bilder og mitt uskyldige utseende. Vi pratet løst og fast og ble enig om ett møte for å bli bedre kjent.

Vi møttes første gang på ett av de mest eksklusive hotellene i storbyen Oslo, spiste middag og ble bedre kjent med hverandre. Her snakket vi om hva jeg hadde opplevd tidligere og hvordan jeg likte å bli behandlet. På dette stadiet har jeg ikke hatt kjæreste, men noen forskjellige sex partnere. Jeg forteller raskt at jeg liker «vanlig sex best » Trond rynket åå pannen og spurte «Hva er vanlig sex for deg? » Jeg ble litt små flau og hadde absolutt ikke forventet ett sånt spørsmål. Jeg måtte drikke vann og ble tydelig utilfreds. Trond tok hånden på låret mity og strøk forsiktig og sa «Jeg vil binde deg fast i sengen, og gjøre det som faller meg inn. Du får overhodet ikke vite hva som skjer og jeg sier hva du skal gjøre » og kniper litt hardere på innsiden av låret mitt. Her skvetter jeg til og blir veldig flau og vil egentlig bare reise meg å gå. Men han har ett ganske godt grep om låret mitt. Jeg kjenner han har god kontroll og ser meg dypt i øynene med glasset i hånden. Han spør om dette er noe jeg kunne tenkt meg å være med på. Utav munnen min kommer ett «ja » men hodet og magen sier «nei » men mange utropstegn bak.

Vi skilles og Trond ville ta kontakt med meg ang tid og sted for neste møte.

Onsdager viste Trond at jeg var alene på jobben fra morgen til rundt klokken tre på dagen. Han viste dette for jeg hadde over en periode vært mer aktiv over snapchat desse dagene.

Første onsdag i mai måned har vi fått mye varer. Jeg er nesten ferdig med første pallen og er i vei for å rydde plass til varene på lageret. Plutselig kommer en hånd rundt munnen min og den andre rundt magen min. Jeg får panikk og tror butikken nå blir ranet. Jeg gjør så mye motstand som jeg klarer men stemmen til personen bak meg hvisker i øret mitt «ssssh, ikke gjør motstand. Det vil straffe seg » jeg blir litt rolig da jeg kjente igjen stemmen til Trond. Og kjenner at jeg sitter godt fast inntil kroppen hans. «om jeg tar bort hånden fra munnen din nå, vil du skrike? » raskt rister jeg på hode, og hånden hans beveger jeg ned til halsen min. «Om jeg slipper taket med venstre hånden min, vil du prøve å løpe? » jeg svarer «nei » Trond beveger hånden ned til buksekanten min og jeg spenner kroppen. Jeg er på jobb og blir brått redd for at det er noen i butikken. Trond tar hånden raskt opp til magen igjen og strammer hånden og hånden han har rundt halsen. «slapp av, det er bare du og meg her » Jeg kjenner på følelsen av å være fanget og liker at Trond bruker litt makt. «Vil du gjøre motstand? » spør han. Trond kjenner nok at jeg får lyst å tøye grensen litt og prøve meg. Men jeg svarer ikke jeg bare rister på hodet. «su skal møte meg på det samme hotellet vi var på første gangen på fredag klokken 12.00 » «jeg kan ikke, jeg skal på jobb » sier jeg og blir litt redd for hvordan han reagerer. «Du har ingen valg. Du møter meg på hotellet » Trond strammer hendene litt til så jeg kjenner at han mener alvor. «Jeg kommer » Trond løsner litt på armene og hvisker i øret mitt «når jeg slipper taket skal du telle til 30 før du snur deg og ser etter meg. Snur du deg før dette vil du angre » «jeg nikker og han slipper taket. Jeg teller ekstra sakte og lytter nøye på om han har gått. Når jeg snur meg er det eneste som er i butikken den siste pallen med varer. Jeg kjenner raskt at jeg ble opphisset av det og fikk ett lite smil om munnen.

Fredagen kom rimelig kjapt og jeg satt i bilen på vei til hotellet igjen. Jeg var så nervøs at jeg vurderte mange ganger å svinge av og kjøre hjem igjen. Klokken er 11.45 når jeg parker i kjelleren på hotellet. Jeg ser meg en siste gang i speilet,prøver å roe meg ned. «Dette går bra » Forventingene mine til dette møtet var uvisse. Jeg ante ikke hva som møtte meg.

I resepsjonen spurte jeg etter rom nummeret til Trond. Resepsjonisten så på meg og sa at det ikke bodde noen ved navn Trond på dette hotellet. Raskt beklager jeg meg, kanskje jeg har tatt feil hotell? Resepsjonisten ser på meg å sier » er det du som er Jeanette? » Jeg ser på resepsjonen og svarer forsiktig «ja «. Hun gir meg en nøkkel å sier «mannen du søker er på rom 608 «.

I heisen kjenner jeg nervøsiteten tar skikkelig tak i meg og jeg vil ta heisen ned igjen. Rom 608 var første døren til høyre når jeg gikk ut av heisen. Heis dørene åpnet seg i jeg kunne se døren sto på gløtt. «nå har han hørt at jeg har kommet og jeg kan absolutt ikke snu » jeg går ut av heisen mot døren, og banker på. «Hallo, er det noen her? » . Ingen svarer og jeg sjekker rom nummeret på nøkkelen en gang til. Jeg kan høre at det er noen der inne så jeg går inn. Bak meg kommer Trond ut av badet og tar tak rundt meg og legger hodet mitt bakover og sier «her er det ikke lov å stille spørsmål » raskt har jeg lyst å svare «hvorfor? » men retter meg til «som du ønsker »

Han slipper meg løs og ber meg kaste jakken på gulvet å ber meg også å knele på gulvet med armene på lårene mine og blikket ned i gulvet. «Når du skal møte meg skal du gjør dette hver gang, og du får ikke se en annen vei før jeg sier det » «som du vil » sier jeg raskt. Litt overasket over hvor streng han er i stemmen. Blir sittende i denne stillingen en god stund og kjenner at knerne begynner å verke. Hører veldig godt at han holder med på med noe. Plutselig slipper han noe tungt på gulvet og jeg skvetter til. Det kommer et hikst. «Reis deg opp og fortsatt se ned i gulvet. » Jeg nøler ikke å reiser meg opp. Kjenner at smerten i kneet var sterke enn jeg trodde. Trond kommer mot meg, tar ene hånden sin i håret mitt, lager en flette. Så går han en runde rundt meg der armene hannes treffer midjen min, puppene og rumpen min. » Kle av deg, så jeg får se deg » Jeg knepper opp knappene i skjorten, tar av toppen, åpner bukseknappen, tar av trusen og står der naken. «Flink tøs » Hva?! «flink tøs? » tenker jeg. Men herregud for ett fantastisk ord. Jeg likte å bli kaldt tøs. «Reis deg opp med blikket i gulvet, armene bak på ryggen » Trond kommer mot meg, jeg har så lyst å se! Han drar på noe som er tungt langs gulvet. Trond setter på meg lenker rundt armer og ben. Han begynner å gå rundt meg og kjenner på kroppen min. Spesielt deilig er det når han kommer bort i puppene mine. Da tar han ett skikkelig tak i nippelen min og klyper. Jeg kynker litt og stønner. Trond går så videre og gjør det samme med den andre nippelen min. Jeg kynker og kjenner denne var vondere. Trond flirer mørkt og beveger seg videre til jeg ikke kan se han. Jeg får ett skikkelig hardt slag på rumpa og skvetter til. «ah » så godt det var. Allerede nå kan jeg kjenne kåtskapen har bygget seg opp og jeg begynner å bli våt. Trond hever stemmen «Spre bena! » Han tar hånden å stryker meg på ansiktet. «slikk på fingrene mine » Jeg gjør som han sier. Ene hånden holder fletten min og drar slik at hodet mitt vender opp mot taket. Fingrene hans strykes på haken min og videre ned til halsen «Så deilig hals du har » sier han og tar ett godt tak rund halsen min. Jeg kjenner at jeg ikke får sjangs til å trekke pusten. Han slipper taket og hånden stryker meg videre nedover til brystene. Jeg får en fik. «aah » Hånden går videre ned til magen og videre ned til fitten min. Nå er jeg veldig kåt og vil bare at han skal ta meg.. Hardt..

«Så våt du er, liker du dette… Tøs? »

Jeg svarer «Ja » Fingrene hans blir våte og han ber meg åpne munnen min for å smake på tøsen. Smaken var saltig med god. Trond tar hardere tak i fletten min og roterer hånden og fingrene sine om fitten min. «ingen lyd nå! » sier han. Jeg får problemer med å holde meg. Det er så deilig. Og han treffer helt perfekt. Han har muligens lagt merke til at jeg nyter dette og stikker tre fingrer inn i meg. Jeg blir overasket og gir fra meg ett stønn. «Ingen lyd sa jeg! » kommer fra den mørke og bestemte stemmen til Trond. Han fingrer meg raskt og jeg er nær ved å komme. Jeg har aldri vært så opphisset før. Han stanser brått. Slipper taket i fletten, snur seg å går videre inn i rommet. «kom hit, knel forran meg med spredte ben » Han åpner beltespennen sin og tar av seg buksen. Setter seg ned i stolen. Han er hard, veldig hard, og den store kuken stirrer på meg. Jeg setter meg ned forran han og kneler i samme posisjon som isted. «Sug meg! » Jeg åpner munnen og tar kuken inn i den varme og våte munnen min. Jeg begynner å suge han. «Lenger inn » Jeg tar den lenger inn. Den store kuken hans på vel 24cm presses bak i halsen. Jeg kjenner jeg begynner å brekke meg. Trekker den tilbake og sugerør videre. Trond tar tak i fletten min og presser hodet mitt inn til seg. Kuken går langt bak i halsen. Jeg får ikke puste. Trond holder meg der til jeg får tårer i øynene. Trekker seg raskt ut og jeg trekker pusten dypt. Jeg rekker knapt å komme til meg selv før han gjentar det samme en gang til. Denne gangen brekker jeg meg skikkelig. Han trekker seg ut igjen. Etter tredje gang kommer jeg inn i takten å nyter det. «se på meg din tøs, du nyter det hva? » Jeg ser Trond i øynene. Han holder litt lenger. Trekker seg ut og tårene renner ned over kinnet. «reis deg opp » «hva sier du? » jeg vet ikke helt hva jeg skal si men ordene «takk » kommer ut av munnen min. Jeg kan kjenne at smaken av kuken henger igjen og jeg liker det. Trond dytter meg bort til sengen. Jeg faller på magen, han løsner lenkene og snur meg på rygg. «armene over hodet! » han fester lenkene rundt armene mine som en Y til hvert hjørne av sengen. Jeg kjenner lenkene stramme seg rundt håndleddet og jeg er veldig klar. Han tar tak i bena mine og drar de opp og fester de til lenkene armene mine allerede er festet til. Jeg er veldig våt nå og kjenner vesken renner bak til rompen min. Nå er jeg låst. Jeg klarer ikke bevege meg særlig mye. Trond tar på meg bind forran øynene og blir borte en stund. Jeg ligger å små snakker i hodet mitt «jeg er så kåt, knulla meg hardt og brutalt » Jeg blir liggende en stund før Trond kommer tilbake. Jeg hører noe som durer. Han tar vibratoren opp gjennom låret mitt. Det kiler og jeg kjenner meg ekstra kåt. Han beveger seg mit klitorisen min og sier «før du kommer skal du be meg om lov » han legger vibratoren på klitorisen min og jeg får nytelse fra første berøring. Han kniper meg på brystvortene og maserer puppene mine hardt før han gir meg en fik over puppene. Jeg kjenner orgasmen bygger seg opp og spør Trond «kan jeg få komme nå? » «nei! » sier Trond bestemt. «Du får komme når jeg ber deg om å komme » Trond tar vibratoren bort og fiker til fitten min så jeg kjenner hånden treffe klitorisen. Så deilig! Nå er jeg desperat, jeg kan komme hvert øyeblikk av en eneste berøring. Trond stiller seg på kanten av sengen tar tak rundt halsen og sier «nå kan du få komme » og legger vibratoren inntil klitorisen igjen og holder hardt om halsen. Jeg kommer så hele kroppen rister. Hodet presses bakover og ned i madrassen. Veske flyter utover madrassen og jeg er helt borte i orgasmen. Trond slipper taket rundt halsen min,tar bort vibratoren og sier «nå?? » «takk » klarer jeg omsider å svare »

Trond finner frem en dildo og ber meg suge den. Denne er stor, så stor at jeg må gape skikkelig for å få den inn i munnen min. Han fiker til ansiktet mitt «kom igjen, Sug den skikkelig tøs » jeg suger, får en fik til. Jeg er skikkelig kåt igjen. Han tar dildoen ut fra munnen min drar den ned langs haken. Mellom puppene, nedover magen. Dunker den mot klitorisen min. Jeg er kåt igjen og skvetter litt av dunket. Han beveger dildoen fra klitorisen og ned til hullet. Jeg er god å båt og klar til å få den. Han stikker den langt og hardt inn og jeg bykster til. Ett høyt stønn kommer. Han tar den hardt inn og ut. Jeg nyter hvert støt. Så jævlig deilig. Ha Mn gjør dette gjentatte ganger og jeg stønner høyere. «kan jeg få komme nå?! » spør jeg raskt og pent da jeg kjenner orgasmen er farlig nær. «Ja » svarer Trond og støter ekstra hardt og fort. Jeg kommer og hodet går bak i madrassen og brystkassen hever seg. Veske kommer flytende og jeg holder pusten. Når orgasmen er ferdig takker jeg igjen.

Trond fniser og skvetter vesken fra dildoen på magen min. Jeg kjenner jeg begynner å bli sliten og håper vi snart er ferdig. «åpne munnen din, tøs » jeg åpnet munnen. Han setter vibratoren på klitorisen igjen og det blir stille. Vibratoren ligger til venstre og treffer rett på punktet mitt. Det går ikke lenge før det kommer en ny orgasme. Før orgasmen kommer sier Trond «husk å hold munnen åpen » jeg lukker munnen og tar imot orgasmen. «åpen! Sier jeg » Jeg klarer ikke, det er så godt.

Orgasmen er ferdig og det blir helt stille. Jeg hører Trond romsterer på badet. Drar ut noe tungt fra badet. Jeg mister tidsperspektivet. Har det gått 5 minutt? 15 minutter? Ingen lyd høres. Jeg får brått en klask på fitten av hånden til Trond. Nå er fitten øm og hoven. Hver minste berøring kjennes ekstra godt. «nå skal du straffes » «åpne munnen din! » jeg åpner munnen min og venter. Trond stikker en dildo inn i fitten min og kommer opp på siden min. Han setter seg over meg og tar kuken sin i den våte og varme munnen min. Jeg kjenner dildoen i fitten min begynner å bevege seg. Hva skjer nå, er det flere i rommet her? Er første tanken min. «nå skal du bli rundtpult av sexmaskinen min » han tar ut kuken sin fra munnen min. Jeg blir vill. Han skrur opp hastigheten på maskinen og tar kuken i munnen min igjen. Åh, så godt,så vilt! Han dytter kuken helt bak så jeg ikke får puste. Han kan skimte tårene under bindet. River av bindet og ber meg om å se på han. Jeg gjør som jeg blir fortalt. Tårene tresses på. Orgasmen kommer snikende. Jeg vrir kuken hans ut av munnen og nermest brøler av nytelse. Orgasmen er sterkere enn noen gang. Han nyter det fiker til meg i ansiktet. Hastigheten blir redusert og stopper til slutt.

Trond lar meg hvile litt før han setter seg ned og tar tak i hoftene mine. Han dunker kuken sin mot klitorisen min og stryker den frem og tilbake. Jeg blir varm i hele kroppen igjen av å kjenne hans nærvær. Trond stryker meg på magen og styrer kuken sin mot mitt våte og ømme hull. Så støter han til. Jeg stønner høyt. Det var så deilig. Han kom lang inn. Lenger inn enn dildoene. Jeg stønner høyt. Han tar begge hendene om hoftene mine og støter hardt. Det er så deilig! Jeg er varm og helt ør i kroppen. Jeg hyler av nytelse. «kan jeg komme?! » spør jeg «ja » Det tar ikke mange støtene til før orgasmen kommer. Den varer lenge og kroppen begynne å gi rykninger. Trond trekker seg ut å spruter magen min full av spermen sin. Når han er ferdig kommer han bort til meg og ber meg slikke han ren. Jeg slikker han ren og han løsner lenkene. Jeg føler meg helt mørbanket. Han hjelper meg opp så jeg ikke skal besvime. Bena skjelver, hele kroppen skjelver. Han fører meg inn på badet. Forbi sex maskinen, og inn til badekaret. «her, legg deg oppi dette varme og gode badekaret. Jeg kommer inn hvert øyeblikk » jeg er så øm at når vannet stiger i badekaret kjenner jeg hver milineter det fylles opp med vann. Trond kommer tilbake. Bøyer meg frem og setter seg i badekaret sammen med meg. Han vasker meg på ryggen. Maserer puppene mine. I ett øyeblikk der, sovner jeg med hodet mitt på skulderen hans. Noen timer senere våkner jeg opp i sengen, med Trond vedsiden av.

Trond våkner, vi ser på hverandre og han sier «vi skal møtes igjen, jeg tar kontakt med deg » reiser seg, tar på seg klærne. «du har rommet til klokken 12.00 i morgen. Jeg har alt betalt » og går.

Jeg ligger igjen i sengen og ser i taket. Jeg er fortsatt sliten, men litt små kåt av tanken på at vi kommer til å møtes igjen.