Nattlig besøk

Denne novellen er vist 7645 ganger.

Silje og jeg jobbet begge i kommunen, uten at vi var direkte kolleger. Vi kjente så klart til hverandre, siden forholdene her på bygda ikke akkurat er store – men det var først da vi begge deltok på samme kurs at vi ble skikkelig kjent. Vi fant ut at vi delte flere interesser og samme sans for humor, og den siste kurskvelden – etter noen glass i baren – glapp det ut av henne at hvis jeg ikke hadde vært gift, hadde hun dratt meg med opp på hotellrommet og gitt meg en ordentlig omgang, som hun sa. Hun ga raskt inntrykk av at hun ikke mente det alvorlig, og vi ble enige om å bare være venner, men det hendte likevel innimellom at jeg tenkte «hva hvis…?» og så for meg hvordan den kvelden på hotellrommet kunne blitt. Silje var alltid blid, med på en spøk og selv om hun kanskje ikke var noen klassisk skjønnhet, var hun midt i blinken for meg: Ei fregnete, frodig dame med bredt smil, brede hofter og et par flotte, digre pupper jeg gjerne skulle ha undersøkt litt nærmere. Vi holdt kontakten – både via mobilen og ved at jeg stakk innom henne av og til, siden hun bodde rett i nærheten. Siden hun var alenemamma var det vanskelig å få tid til noe mer enn en rask prat om løst og fast, men når vi av og til sendte meldinger til hverandre, hendte det at en av oss la inn en liten flørtete kommentar – uten at det ble noe mer. Jaja, tenkte jeg, og fortsatte å fantasere om det som kunne ha blitt.

Tiden gikk, vi nærmet oss slutten av juni, og tid for sommerfest i kommunen. Jeg og mine kolleger hadde gjort unna vår uka i forveien, uten at noe mer spennende hadde skjedd enn at de vanlige var blitt litt for fulle. Jeg lengtet etter sommerferie, og var lei av å ha lite å gjøre på jobb. Kona var nok også misfornøyd, for denne fredagskvelden hadde vi gått hverandre på nervene. Jeg var sliten og sur da jeg la meg ved siden av kona, som allerede hadde sovnet. Det varte og rakk før jeg fikk sove – og plutselig fikk jeg et innfall og sendte en melding til Silje. Ikke helt uten baktanker, må jeg innrømme; jeg visste at avdelingen hennes skulle ha sommerfest denne kvelden. Jeg så for meg en småbrisen og kåt Silje i senga da jeg sendte meldingen: «Bra fest? Ble det noe på deg? ;)» Svaret kom nesten med en gang: «Nei! Ligger her aleine, jeg…» Det kriblet litt i brystet, og jeg svarte: «Jasså? Få se, da :P» Det gikk noen sekunder før mobilen lyste opp, og jeg så hun hadde sendt bildemelding. Jeg åpnet den, og hjertet mitt slo kolbøtte; Silje hadde sendt et bilde av to fingre som spredte to glattbarberte kjønnslepper, så jeg kunne se rett inn i den rosa, glinsende fitta hennes. Det sure humøret og trøttheten ble øyeblikkelig blåst bort, og pikken reagerte med det samme. Jeg måtte bare. Jeg tok bilde av den stive pikken og sendte med teksten «Herregud så nydelig du er! <3» Hendene mine skalv av spenning da svaret kom: «Åhhh… Kom bort nå, jeg vil ha deg inne i meg!» Jeg bekreftet kort, og sneik meg ut av senga. På med shorts og t-skjorte. Det brant i kroppen, men jeg måtte være stille – hvis frua ferska meg nå, var hundre og ett ute. Jeg kom meg ut, og slang meg på sykkelen. Det var en lun og varm kveld, og sykkelturen langs grusveiene bort til det avsidesliggende huset hennes gikk unna på rekordtid. Pulsen gikk for fullt, både av kåthet og av tanken på at jeg gjorde noe forbudt. Skjønt, jeg som alltid hadde vært så snill gutt, jeg kunne da vel unne meg dette?

Jeg gikk inn den ulåste døra, kippet av meg skoene og gikk inn i gangen. Jeg hadde vært inne hos Silje før, så jeg visste hvor jeg skulle. Jeg åpnet soveromsdøra hennes forsiktig, og ble møtt av et syn rett fra mine egne drømmer: Silje lå naken i senga og smilte til meg. «Kle av deg,» kommanderte hun med et smil. Jeg gjorde som hun sa; på et par sekunder sto jeg der og viste meg fram, med den knallharde pikken pekende rett mot henne. Hun kniste fornøyd og jeg krabbet opp i senga ved siden av henne. Den ene armen min ble lagt under hodet hennes, mens leppene våre møttes i et grådig kyss og den andre armen fant en pupp. Jeg knadde henne hardt en liten stund, før jeg kjente et fast grep rundt håndleddet som dro hånda mi lenger nedover. Jeg kilte henne på klitten og hun kom med et lite stønn, akkurat idet jeg kjente at hun la hånden forsiktig rundt ballene mine. Vi kysset hverandre intenst mens jeg utforsket den våte fitta hennes, og hun begynte å runke meg. Brått frigjorde hun seg fra omfavnelsen vår og reiste seg halvveis opp. «Bare len deg tilbake og slapp av, du,» sa hun med et forførerisk smil før hun bøyde seg ned og tok pikken min i munnen. Jeg gjorde som hun sa, bare nøt hvordan hun glupsk sugde og slikket på staken min. Brått tok det slutt, og da jeg åpnet øynene så jeg Silje sittende på huk, i ferd med å senke seg ned på pikken min. «Åhhh…» stønnet hun høyt mens hun trædde fitta ned på meg. Jeg gispet – av nytelse, av spenningen, av det absurde og forbudte ved situasjonen – men mest fordi jeg umiddelbart oppdaget av fitta hennes var en god del trangere enn konas. Jeg kunne ikke annet enn å ligge og pese i noen sekunder mens jeg nøt i fulle drag hvordan fitta hennes nærmest sugde seg fast til pikken hver gang hun lot den gli inn og ut av seg. «Ahhh… Sug meg på puppene!» Jeg lot meg ikke be to ganger. Jeg grep henne i hofta med høyre hånd mens jeg grep puppen hennes med venstre hånd og begynte å smatte begjærlig på vorten hennes. «Mmmm… jaaah!» Endelig fikk jeg forsyne meg fritt av de digre, faste puppene hennes. Jeg bet henne forsiktig, knadde med hånda, lekte med vorten og gapte høyt så jeg fikk hele munnen full av pupp. «Mmmmmm… ikke stopp!» Jeg strammet grepet rundt hofta hennes og styrte henne lenger ned på pikken. «Jaaaah… herreguuud… åååh… du… du må ta meg bakfra, det er like før det går for meg!»

Hun reiste seg, snudde seg rundt, og stilte seg på alle fire. Før jeg hadde rukket å reise meg opp, sto hun der med den deilige rumpa i været og bød fram fitta si. Jeg la en tommel på hver leppe og strakk fitta åpen, før jeg bestemt førte inn pikken. «Ah! Ååååhhh… jaaa…» Jeg ga henne alt jeg hadde. Silje stønnet og bar seg og ble mer og mer utydelig i målet mens jeg holdt et bestemt tak i rumpa hennes og banket pikken inn i den klissvåte, stramme fitta hennes, igjen og igjen. Jeg pustet og peste, og nærmet meg orgasme selv, da hun brøt ut i et langt hyl: «Åååååhhh jaaaaahhhh… mmmmmmmmmmmm… herregud…» Det var nesten som å slå av en bryter. Den deilige elskerinnen min veltet seg over på siden og ble liggende og pese kraftig, tydeligvis ute av stand til å si noe for øyeblikket. Jeg satt ved siden av henne og nøt synet av de svetteglinsende puppene som skvulpet så smått der de hevet og senket seg raskt. Endelig så hun meg i øynene og smilte: «Herregud… det der trengte jeg virkelig!» Vi lo begge to. Så ble jeg bestemt, reiste meg halvveis opp så hun kunne se den fortsatt stive pikken min, og sa: «Men nå er det min tur!»

Hun smilte og spredte lårene. Jeg så henne i øynene mens jeg løftet anklene hennes og bøyde dem oppover; hun ga meg et nikk og lot meg brette henne i to. Jeg la ei pute under rumpa hennes, stilte meg bak henne og nøt synet: Hvis hun hadde villet stoppe meg, hadde hun ikke klart det slik hun lå nå – med fitta rett til værs, sprikende, innbydende. Jeg la meg oppå henne. «Åh!» Hun kom med et kort stønn da pikken min øyeblikkelig gikk til bunns i henne. Jeg tok en pupp i munnen og begynte å knulle henne hardt. «Åh… åh… åh… åh…» Jeg peste som et dyr der jeg pløyde den trange fitta hennes, det holdt på å svartne for meg hver gang pikken måtte brøyte seg inn i henne, fitta hennes sugde seg grådig fast – og endelig kom jeg med et brøl. Akkurat som hun hadde gjort, kollapset jeg bare. Jeg vet ikke hvor lenge jeg lå oppå henne, men da jeg åpnet øynene, så jeg rett inn i Siljes smilende ansikt. Vi kysset lenge før jeg trakk meg ut – og jeg nøt å se hvordan det rant seige, hvite tråder ut av henne etterpå.

«Ja, da har vi jaggu pult da,» sa hun mens hun lå i armene mine etterpå. Vi lo begge to, og avtalte at vi måtte gjøre dette igjen en gang. På sykkelturen hjem var jeg fullkomment tilfreds – med sexen, og med hemmeligheten Silje og jeg nå delte.